2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız özge ne okuyon iki saattir çıksana yukarı ben eşime sigara içmeyi yasakladım ama pek işe yaramadı gene içiyo yamafoldumben

günaydın kızlaarr...

kız ozmos yeni gördüm yazdıgını.. kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar.hepinize kucak dolusu sevgileeeerrrr a.s. a.s. a.s.

bugün grev varya heryer çok sakin.sanki tatil başlamış gibime geldi.oooffff canım hiç çalışmak istemiyor yaaaaaa :çok üzgünüm:

benimde valla.. yarını iple çekiyorum.. yarın da sözde yarım gün ama 2 de çıkacakmışız.. neyse buna da şükür :)

benimde valla.. yarını iple çekiyorum.. yarın da sözde yarım gün ama 2 de çıkacakmışız.. neyse buna da şükür :)

bizim de aynı.saat 1-2 ancak çıkarız.sonra da hemen yola çıkcaz allah nasip ederse :teytey: :teytey:

Günaydın kızlar. Siz yine şükredin 2 de falan çıkabileceksiniz. ben 9 yıldır çalışıyorum hiçbir yarım günde zamanında çıkamadım genelde de 6 dan sonra çıkabilirim. birde üstüne üstlük bir sürü resmi tatilde de çalışmak zoruna kaldım

ozge ve aysey erkenciyiz bugun.benim 1 dersim kaldi sonra eve kaciyorum.
Aysey tebrikler 13. haftayi bitirdiniz aferin :)

Kızlar bayram için planınız varmı. Ben eşimi ikna edebildim ızmire anneme gidiyoruz :) Hemde annemi alıp dönücez. Çok özledim valla o yanımdayken acayip rahat oluyo üstelik.

evet leyloşum yaa, her sabah 6.00-6.30 gibi ayaktayım ben.. en geç 8.00de de işyerindeyim maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…