2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ozge ve aysey erkenciyiz bugun.benim 1 dersim kaldi sonra eve kaciyorum.
Aysey tebrikler 13. haftayi bitirdiniz aferin :)

sağol canım.darısı herkesin başına.seninde az kaldı hayırlısıyla.
allah herkese sağlık ve huzur versin de bebeişlerimizi kucağımıza alalım inşallah :Saruboceq:

günaydın bayanlar bende yeni gözlerimi açtım
hala ayılamadım sersem gibiyim

Kızlar dün gece bizim şirketin kutlama yemeği vardı. Çok önemli bir müşterimiz konkura çıkmıştı kaybetme riskimiz vardı ama dün kazandığımızı açıkladılar bu nedenle acil bi kutlama düzenlendi bi tavernaya gittik. Tüm şirket benim fasülyemin uğuruna inandığı için bende gitmek zorunda kaldım.Etabi müzikli yere gidipte yerinde oturmayı beceremeyen birisi olarak fasülyemele birlikte bol bol göbek attık. Gerçi bi şikayetim yok şimdilik ama tedirgin oldum sonradan bişey olmamıştır dimi??

sen bir rahatsızlık hissetmiyorsan bence birşey olmamıştır zynpmrt.. hamile olup deli gibi göbecikler atan cok insan gördüm ben

kız zynep resmin değişmiş ya ben senin sen oldugunu idrak edemedim :))))

kız zynep resmin değişmiş ya ben senin sen oldugunu idrak edemedim :))))

:) siz kaldırınca kocişle olan fotolarınızı bende kaldırayım dedim. Bilgisayarımda da başka resim yoktu hazırdan bişey koydum.

Bu arada gayet iyi hissediyorum bencede kafama takmaya gerek yok. Hem banada haraket oldu nezamandır miskindim. Eşime dedim sen beni herhafta müzikli bi yere götür ben bu sayede normal doğum yaprım diye :)

valla mantıklı zeynepcim..
bende aşırı miskinim.. şu 3 ayı bir doldurayım her akşam feci yürüyüse baslıcam.. yoksa bu kilolar alacak basını gidecek.. hareket etmek lazım biraz yahuu

ooohhh valla iyi yapmışsın.bence bebeğe de süper gelmiştir.bizim ruh ve vücut halimiz nasıl olursa bence onlarda öle oluyolar.

kızlar dünden beri çok başım ağrıyor
ilaç da alamıyorum , var mı tavsiyeniz ??

wuuu 5 kilo süpersin :))
hoşgeldiinn delikafadulden

evet böyle devam ederse rekor kırcam ya niye böyle olduki oysa hamur işi yemiyorum pilav makarna kısıtlı zaten iştehı iyi olan biri diilim ki içtiğim süt bile yarım yağlı ama bu kilo nerden geliyo bende anlamış diilim hoşbuldum:))

aysey evet az kaldi Allahin izniyle sag salim kucagmiza aliriz insallah.
Zeynepcim merak etme bisey olmaz oynamakla :)

Canım bu haftalarda baş ağrısı normalmiş. Vücuttaki kan arrtışı ağrı yaparmış. Benim ilk defa geçen hafta ağrıdı baya uğraştım azalmayınca minoset içmek zorunda kaldım. Bildiğim kadarıyla minoset içilebiliniyor. Ama istersen başına biraz buz torbası koymayı dene genelde bende işe yarar.

valla archimim benim başım ağrıyınca ilaç fln iyi gelmezdi önceden, buz koyardım bende.. benim migren tipiydi, sol tarafım zonk zonk zonkluyordu.. yatıp kafamın sol tarafında biraz buz tutuyordum iyi geliyordu

Hoş geldin....

5 kilo? Bu ne hız... Gerçi zayıflar daha çok kilo alıyormuş tüm hamilelik boyunca. Maşallahh diyelim. Yine de dikkat et :CüvCüv:

dikkat ediyorum hatta doğru dürüst bişi yemediğimi düşünüp üzülüyorum evet zayıflarda daha erken başlıyormuş kilo alımı ama böyle devam etmez sanırım

benim çok feci bir migrenim var, doktorum bana ağrı kesici olarak sadece minoset i alabileceğimi söyledi, hatta günde 5 tane ye kadar alabilirsin dedi. Şimdiye kadar sadece 1-2 gün başım ağrıdı ondada 1 er tane içtim ve kesti.
bu arada günaydın herkese...

çok sağol ağrım geçmezse yarım tablet alırım belki
ilaç almaya da korkuyorum ama bu ağrı da geçmedi dünden beri :çok üzgünüm:

CANIM HOSGELDIN MASALLAHIN VAR BENDE 4 KILOYLA REKOR BENDE SANIYORDUM OLMADI AMA SIMDI:d

ekledım bılgılerını lısteye hadı hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3

böyle devam edersem kimseye bırakmam rekoru çünkü şöyle oldu 6 kilo aldım grip oldum 3 kilosunu geri verdim 1 hafta içinde sonra tekrar 5 kiloya tamamlamdı yani gripte vermemiş olsaydım sanırım 9 kilo almış olacaktım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…