2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim bende 12inci ayda yurt disina gidiyorum ve ozaman 2inci doneme girmis oluyoruz hamilelikte ucmak icin en risksiz donem ikinci donem, eger normal bir hamilelik geciririyorsan izin almana gerek yok sadece ilk aylarda dusuk tehliken yuksekse izin alman gerekiyor ve son zamanlarinda erken dogum riski var diye izin alman gerekiyor.

kıs sensi sen ikili testi ne zaman yaptırcan

Canim benim ben yarin doktora gidecegim, ozaman yaparsa yapar ins aslinda 1 ay sonra gel demisti haftaya gitmem gerekiyor ama belki sonuca yetisemem diye bu hafta gideyim diye dusundum. Sence olur mu ki 11+4, gerci dedigim gibi doktor 1 ay sonra gel demisti ikili testten hic bahsetmemisti bana.

Gülkurusu bildiğim kadarıyla 7. ay itibariyle uçakğa izinle binmek gerekiyor. Ama yinede güvenlik geçişleri gibi konular için doktorundan yada havaalanı doktorundan hamile raporu almak gerekiyor.
Bu arada iş yerine söyleyince neden kovuyorlar anlamadım hamileleri işten çıkarma hakları yok bildiğim kadarıyla

canım ben ptesi gittim doktora, 10+0 dım sat a göre ama 10+1 çıktım.. doktor da haftaya çarşamba gel yapalım ikili testi dedi.. o gün 11+3 oluyor sanırım ultrasona göre..
seninkini de yapabilir bence

Benim doktorum özellikle 11+5 i geçirme demişti bende 11+3 de gittim yaptı. Sanırım o sırada bebeğin boyuna bakıp karar veriyorlar.

canım ben ptesi gittim doktora, 10+0 dım sat a göre ama 10+1 çıktım.. doktor da haftaya çarşamba gel yapalım ikili testi dedi.. o gün 11+3 oluyor sanırım ultrasona göre..
seninkini de yapabilir bence

Ben birde baya aralikli gidiyorum nedense ben simdiye kadar daha 2 defa gittim,
ilkinde hamileligimi ogrendim 6 haftalikmis, digerinde 8 haftalikti kalp atisini dinledim
sonra da 1 ay sonra gel dedi yani bu gittigim 3uncu gidisim olucak.

Dedigim gibi onu da daha gelecek hafta icin demisti, bu kadin beni gormek istemiyor. kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar söyleyemıyorum, 8 yıldır aynı bankada çalışıyorum ve beni şef yaparlarken sözleşme ımzaladım. gebelık gıbı durumlarda şeflık esnek çalışma saatlerı gerktırdıgı ıçın şeflık durumumdan çıkartılacagıma dair her rutbede ımza alıyorlar bayanlardan. mecbur bızde ımzalıyoruz. yanı işten kovamazlar ama rutbemı alacakları kesın. memur arkadaşımı hamılelık nedenıyle işten çıkardılar, başka bır kılıf buldular. bu nedenle şimdı ev kredımız oldugu ıçın söyleyemıyorum. kılolu oldugum için 7 kadar anlamazlar umuyorum.

uçak konusunda geçen yıl ıtalya ya gıderken oranın havaalanında gırerken ıgne vurdular, koruma amaçlı. şimdı yıne öyle bır şey olursa ben o ıgneyı yaptıramam, nedenın gebelık oldugunu da pasaportuma işlerler. kafam çok karışık benim iş kesın ortaya çıkacak gıbıme gelıyor.

Benim doktorum özellikle 11+5 i geçirme demişti bende 11+3 de gittim yaptı. Sanırım o sırada bebeğin boyuna bakıp karar veriyorlar.

Oh ne guzel benimki hic bisi soylemiyor zaten yarin birkez daha gidicem
hala ayni sekilde devam ederse birdahaki sefere baska bir doktora gidecegim.
Hicbirsey demiyor ben soruyorum ancak oyle soyluyor yoksa su zaman gel sunu yapalim falan filan hic yok.
Ben soruyorum nezaman geleyim, hmm 1 ay sonra gel..... ben gosteririm sana 1 ay'i ya.:mymeka:

yaw normalde doktorların cogu ilk 3 ay, hani riskli dönem ya, 15 günde bir takip etmek istiyorlar. 3. aydan itibaren ayda bir çağırıyorlar.
bana öyle dedi doktorum, 3 ay bitene kadar 15 günde bir gelirsin, sonra rutin ayda bir e döneriz dedi..

amaann sen de git, 1 ay sonra gel dediniz geldim de..
3 hafta olmus derse, aa bana 1 ay gibi geldi dersin kaydirigubbakcemile3

ben de şimdıye kadar 2 kere gıttım, sorun yok gelme dedı. çatlıcam valla. heçç anlamıyorlar halden.

peki gül kurusu 7. ayda öğrenirlerse de , niye bize şimdiye kadar söylemedin de sakladın diye cıkarırlarsa

Hehe sizin hasretinize dayanamadim geri geldim diyim. :jeyyar::jeyyar:
Pek bi guler yuzlu ya zaten. :roflol::roflol:
Ay baksana oturdum resmen doktorumun giybetini ediyorum ha. :kedi:

Sensicim bence sen değiştir o doktoru hamilelik dediğin şey biraz ilgi ister. Benim doktorumda en az 3 haftada bir geliceksin dedi ilk 3 ay sonra ayda bire geçicez dedi ama sen bana bakma canın nezaman istiyosa gel bebişi göstereyim dedi. Hadi dicem özel para kazansın diye yapıyo ama 1 ay içinde kaç defa gidersem gideyim para almıyor.

Hehe sizin hasretinize dayanamadim geri geldim diyim. :jeyyar::jeyyar:
Pek bi guler yuzlu ya zaten. :roflol::roflol:
Ay baksana oturdum resmen doktorumun giybetini ediyorum ha. :kedi:

:roflol: :roflol: :roflol:

e oda normal doktor gibi olsun canım sırnaşık şey

zeynep sen hangi hastaneye gidiyorsun..
o doktor aynı benim doktoruma benziyo kaydirigubbakcemile3

peki gül kurusu 7. ayda öğrenirlerse de , niye bize şimdiye kadar söylemedin de sakladın diye cıkarırlarsa

Kizlar firsatiniz olursa kaza kursunu filmini izleyin komik bir film,
orada da kiz simdi hamile ama is yerinde soylemiyor sonra 8 ay falan oluyor karni kocaman
birden patronlari diyor ki sanirim konusmamiz gereken birsey var neden bizden sakladin. :roflol::roflol:
Sanki saklanacak birsey kalmis ta hersey ortada, neyse bunun patronlari da seviniyor cunku
kiz televizyonda sunucu ve hamile oldugu icin millet sempati duyuyor reytingler daha cok cikiyor. kaydirigubbakcemile3

Ben esimle izlemistim sonra doguma girdi oyle birden altini da gosterdi kafasi geliyor falan diye
ben oyle birsey gostereceklerini hic beklemiyordum cok igrenc gorundu ya hemen kafa cevirdim esim de daha izliyor haha.

rekor bende sanırım hamile kaldığımdan beri 9 kere doktora gittim
artık hastaneden doktordan gına geldi. adam da bıktı benden ama her hafta çağırmaya devam ediyor benneyaptımki

gülkurusu sen özelde mi çalışıyorsun?? nedir bu şirketlerin hamilelerden istedikleri anlamıyorum

Canım ben muaynehanesine gidiyorum. Prof. dr. Rıza Madazlı cerrahpaşanın doktoru birde salı ve perşembeleride özel hastanede bakıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…