2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağdan sayayım, ukla (burda) kaydirigubbakcemile3

soldan sayayım zeynep burda :)
uklacım dikkatli ol yarın hem arife oldukça kalabalık olur birde annemin bu yaz o pazarda cüzdanını çalmışlardı aman sende dikkat et.

yazdıgın cümledeki bir sürü harfin yer değiştirmesinden kaydirigubbakcemile3
:kedi:

genelde sınırlı olunca boel oluyo hırsımı klavyeden alıyorum..

tamam uklacım gıdın gezın sız carsı pazar ne guzel ama yarında cok kalabalık olur..

bende yarın hastaneye gıdıcem sabahtan sonrada ıse gelemyı dusunmuyorum temızlık yaparım bıraz

daemon ikilinin ense kalınlıgı sonuçlarını fln yaz yarın merak ederiz..

ya ben de yarın forum istanbul açıldı ya yeni alışveriş merkezi oraya gitmek istiyorum öğleden sonra.. çok güsel çocuk odası mağazaları fln var dediler.. ööle bi gezinesim geldi

yarın sabah 8,30 da randevum.. ama ordan cocuk esırgeme kurumuna ugruycam malum zıyaretımız ıcın dılekce vermem gerekıyor eve donmem bıraz zamn alkıcak galıba cok gec kalırsam uklayı yada esmerı ararım foruma yazarlar yerime

bu arada bazı kampanyalardan dolayı forum ıstanbul cok kalabalık olru hıc tavsıye etmemm

hmm doğru dedin, olabilir

kızlar benimde ikili test sonuçlarım çıktı.doktora gösterdim geldim.allah şükür iyi sonuçlar.
hadi bakalım inşallah herkesdeb sırayla güzel haberler alırız.

kızlar benimde ikili test sonuçlarım çıktı.doktora gösterdim geldim.allah şükür iyi sonuçlar.

ohh ohh gelsın guzel haberler.. 13 haftayıda bıtırmıssın hadı gozunaydınnn..:icecream:

aysey hadi bakalım bir aşama daha tamamlandı :)))
darısı hepimizin başına

hadi gözün aydın canım
darısı başımıza inşallahhh

ben de takmıyorum arkadaşım tak diyo ama ben kendimi bana bişi olmicana inandırmak istiyorum çekim yasası yapıyom aklımca :))

Ayşecim gözün aydın darısıiğer arkadaşlarımızın başına maaşallah bütün bebişlerimizin haberleri hep böyle güzel olsun inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…