ciddi misin? valla ne cesaret helal olsun. Ben 26 yaşıma kadar bırak çocuk doğurmayı evlenmeye cesaret edemedim. şimdi 30 yaşımdayım, ama hala bir çocuk sahibi olmadan yapılması gerekenler listemde eksik var
heeyyyyy hazirannnn annneleriiii benim bebişimmm erkek erkek erkek
kızlar herkeze günaydın..ikili test yada üçlü test yaptırma konusunda kararsızım siz ne dersiniz çevremde çok kişi ne gerek var yaptırmana nasıl olsa bebeğe herhangi bi müdahale yapılamaz diyolarCADIARZU
ay bu sıte adamı kanser eder . bakım yapılıyormus sıtede o yuzden boyle gun boyu sınırden gırmedım sıteye halada devam edıyormus bakım offf offff...
kızlar renklı ultrasona kımler ne zamn gırecek..
leylacım gıttınmı kuafore bakayımmm
ayy ne güzel bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin..tebrikler...a.s...allahım oğluşunu sağlıkla kucağına versin....kaynana olucan kızzzzzzzz:))))))))))
nerden öğrendin kısss erken değilmi ???heeyyyyy hazirannnn annneleriiii benim bebişimmm erkek erkek erkek
merak etme canım içini ferah tut sakin ol inşallah birşey yoktur...ben de yaklaşık 3 saat sonra 2'li taramaya gideceğim, umarım benimkininde cinsiyetini söyler. uff içime bir korku çöktü, umarım bir terslik yoktur...
heeeyyyyy kızlarrrr kimse beni duymuyo galiba yaaa :çok üzgünüm:
hamilelere özel olan civazsız aşı gelmeyecekmiş galiba diyorum.ne yapcaz?
kimse benim kadar pimpirik değil galiba yaaaa.bi tek benmi korkuyorum bu kadar domuz gribinden CADIARZU
kimse benim kadar pimpirik değil galiba yaaaa.bi tek benmi korkuyorum bu kadar domuz gribinden CADIARZU
hemde çok ciddiyim =) ben 18 yaşımda evlendim.. evlendikten 2 ay sonra bi düşük yaşadım ve.. bu yıl haziranda tekrar hamile kalıp bi düşük daha yaşadım.. üstünden 2 ay qeçince tekrar hamile kaldım yani bu benim 3üncü hamileliğim.. =) eğer benim ilk hamileliğimdeki bebeğim düşmeseydi şimdi 1,5 yaşında olucaktı ama nasip değilmiş.. mafoldumben bu bebeğiminde düşük riski var bakalım.. inşallah bu sefer düşük yapmazsam tam 20 yaşıma qirmeme 10 qün kala anne olucam inşallah
nerden öğrendin kısss erken değilmi ???
ben 2 li test te sordum dr faha çok minik anlaşılmaz ve söylemek doğru olmaz dedi...
kızlar ben anneler gününe 1 hafta kala doğum yapıcam inşallah anneler günüm kutlanıcak dün akşam eşim söyledi çok güzel bir duygu küçücük bişey ya alt dudağı titreyerek bana anne diycek çok heyecanlı çok mutlu bebeğimin geleceği için çok umutluyum inşallah rabbim herkese bu nefes kesen mutluluğu versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?