2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de yaklaşık 3 saat sonra 2'li taramaya gideceğim, umarım benimkininde cinsiyetini söyler. uff içime bir korku çöktü, umarım bir terslik yoktur...

ciddi misin? valla ne cesaret helal olsun. Ben 26 yaşıma kadar bırak çocuk doğurmayı evlenmeye cesaret edemedim. şimdi 30 yaşımdayım, ama hala bir çocuk sahibi olmadan yapılması gerekenler listemde eksik var

hemde çok ciddiyim =) ben 18 yaşımda evlendim.. evlendikten 2 ay sonra bi düşük yaşadım ve.. bu yıl haziranda tekrar hamile kalıp bi düşük daha yaşadım.. üstünden 2 ay qeçince tekrar hamile kaldım yani bu benim 3üncü hamileliğim.. =) eğer benim ilk hamileliğimdeki bebeğim düşmeseydi şimdi 1,5 yaşında olucaktı ama nasip değilmiş.. mafoldumben bu bebeğiminde düşük riski var bakalım.. inşallah bu sefer düşük yapmazsam tam 20 yaşıma qirmeme 10 qün kala anne olucam inşallah

Son düzenleme:
heeyyyyy hazirannnn annneleriiii benim bebişimmm erkek erkek erkek

ayy ne güzel bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin..tebrikler...a.s...allahım oğluşunu sağlıkla kucağına versin....kaynana olucan kızzzzzzzz:))))))))))

kim dedi onu? gayette güzel yapılıyor valla. daha geçen hafta bir tanıdığımızın 5 aylık bebeğini sunni sancıyla doğum yaptırıp aldılar, sırtında kocaman bir kitle vardı. Omuriliği dışarı çıkmış oradan.

canım ben 3 hafta önce dr gittiğimde renkli baktı....herhalde arada renkli bakıcak drum..

bebis02 senin adına çok sevindim canımmm

ayy ne güzel bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin..tebrikler...a.s...allahım oğluşunu sağlıkla kucağına versin....kaynana olucan kızzzzzzzz:))))))))))

EVET CANIM oğluşum olucak sağlıkla inşallah dun eşim farketti doktra bu ne dedi yaprak gibi bişeydi dktr pipisi diyince e bu erkek diyince evet geçen haftada biliyormuş dktrum söylememiş evet cadı bir kaynana olucam sanırım eşim öyle diyo dktrum bebeğin midesini büyütmüş artık 5 yaşına kadar emzirirsin dedi kaydirigubbakcemile3

heeeyyyyy kızlarrrr kimse beni duymuyo galiba yaaa :çok üzgünüm:
hamilelere özel olan civazsız aşı gelmeyecekmiş galiba diyorum.ne yapcaz?
kimse benim kadar pimpirik değil galiba yaaaa.bi tek benmi korkuyorum bu kadar domuz gribinden CADIARZU

kızlar ben anneler gününe 1 hafta kala doğum yapıcam inşallah anneler günüm kutlanıcak dün akşam eşim söyledi çok güzel bir duygu küçücük bişey ya alt dudağı titreyerek bana anne diycek çok heyecanlı çok mutlu bebeğimin geleceği için çok umutluyum inşallah rabbim herkese bu nefes kesen mutluluğu versin

heeyyyyy hazirannnn annneleriiii benim bebişimmm erkek erkek erkek
nerden öğrendin kısss erken değilmi ???
ben 2 li test te sordum dr faha çok minik anlaşılmaz ve söylemek doğru olmaz dedi...

ben de yaklaşık 3 saat sonra 2'li taramaya gideceğim, umarım benimkininde cinsiyetini söyler. uff içime bir korku çöktü, umarım bir terslik yoktur...
merak etme canım içini ferah tut sakin ol inşallah birşey yoktur...

ben tedirgin değilim bu gripten çünkü hep evdeyim ve sıkı grip diyeti yapıyarum bol c vitamini günde 2 defa duş sık sık el yıkıyorum evde olsam bile çünkü eşim dışardan geliyor batmanda da 3 kişi vefat etmiş gripten eşimde tedbirini almış bir durumda :hulya:

valla canım değil civaız aşı altın kaplama aşı gelse yaptırmıcamben aşı....güvenilirgelmedibana çünkü...dün hastalık çıkimadan bugün aşısı çıkıyor nasıl işse bu!!!

geçmişler olsun tatlım Rabbim bu meleğini sana bağışlasın inşallahhhh
Kızlarrr bu gün benim Doğum Günümmmm 32 yaşıma girdimmmm opuyorumnanaktan:kedi:

nerden öğrendin kısss erken değilmi ???
ben 2 li test te sordum dr faha çok minik anlaşılmaz ve söylemek doğru olmaz dedi...

uklacım 2,5 aylık ken ultrasondaki dktr söylemişti erkek diye pek inanmamıştık
sonra bu bayram baya kötü hissettim kendimi bebeğimden ses seda gelmiyordu öldü diye hemen acile koştum dktr oğlunuz gayet iyi dedi erkek olduğunu söyledik ben öyle görüyorum dedi
sonra dun kendi dktruma gittim eşim sordu bebeğin meğerse pipisini işaret ediyor bu ne diye dktr bebeğin pipisi dedi yani erkek bende daha erken diyorum ama 3 dktr da yanlımaz ya yinede kız erkek fark etmez sağlıklı olsun da yeterli demi:Saruboceq:

canım ben daha önceden normal grip aşısı olmuştum
ama civasızda gelse olmayı düşünmüyorum açıkcası
çok fazla kalabalığa karışmamaya gayret et, griplilerden de uzak dur
biz kayınvalidemlere bile gripler diye bayramda ilk gün gitmedik gerçi
arada burnum kaşınıp akıyor ama o kadar bol bol c vitamini almaya özen göster
zaten dr larımız aşı konusunda fikir beyan edeceklerdir gelince..

ben civasız aşı gelsede gelmesede olmayacağım için dert etmiyorum. Sende etme, sakınan göze çöp batar, iyi korun yeter...

kız nasıl oluyor o??mayısın başında mı doğum yapıcaksın??

iyiki doğdun ukla bebeğin ve eşinle opuyorumnanaktan nice mutlu yıllara canım

bende kesinlikle qrip aşısı olmayı düşünmüyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…