kızlar ben anneler gününe 1 hafta kala doğum yapıcam inşallah anneler günüm kutlanıcak dün akşam eşim söyledi çok güzel bir duygu küçücük bişey ya alt dudağı titreyerek bana anne diycek çok heyecanlı çok mutlu bebeğimin geleceği için çok umutluyum inşallah rabbim herkese bu nefes kesen mutluluğu versin
kız nasıl oluyor o??mayısın başında mı doğum yapıcaksın??
geçmişler olsun tatlım Rabbim bu meleğini sana bağışlasın inşallahhhh
Kızlarrr bu gün benim Doğum Günümmmm 32 yaşıma girdimmmm opuyorumnanaktan:kedi:
uklacım 2,5 aylık ken ultrasondaki dktr söylemişti erkek diye pek inanmamıştık
sonra bu bayram baya kötü hissettim kendimi bebeğimden ses seda gelmiyordu öldü diye hemen acile koştum dktr oğlunuz gayet iyi dedi erkek olduğunu söyledik ben öyle görüyorum dedi
sonra dun kendi dktruma gittim eşim sordu bebeğin meğerse pipisini işaret ediyor bu ne diye dktr bebeğin pipisi dedi yani erkek bende daha erken diyorum ama 3 dktr da yanlımaz ya yinede kız erkek fark etmez sağlıklı olsun da yeterli demi:Saruboceq:
doğum tarihini doktor mu söyledi? yani tam ne zaman oluyor? aynı zaman da doğuracağızda?
canım valla gözün aydın diyorum ozaman, zaten sizde erkek istiyordunuz sanırsam öle hatırlıyorum Allah gönlünüze göre versin sağlıklıca dünyaya gelsin..
geçmişler olsun tatlım Rabbim bu meleğini sana bağışlasın inşallahhhh
Kızlarrr bu gün benim Doğum Günümmmm 32 yaşıma girdimmmm opuyorumnanaktan:kedi:
iyiki doğdun ukla bebeğin ve eşinle opuyorumnanaktan nice mutlu yıllara canım
doğum günün kutlu olsun canımmm..bundan sonraki doğum günlerin bebişinle sağlıklı mutlu geçsin....öpüyorum..
a.s.a.s.
dktrum tahmini doğumun 8 haziran dedi
sat 1 eylül canım:teytey:
Uklacım doğumgünün kutlu olsun. Bebişinle ve sendiklerinle nice yıllara. Birdahakine mumları bebişinle üflersin :) Sevgiler
saol canımm,nice güzel,sağlıklı yaşlara canım.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?