bende geldiiimm :)
ağlama kuşum ağlama bende buradayım..koçiş çalışıyor....zaten gezdirmiyooo....
ben geldimmmmm
daha doğrusu kızım ve ben geldiiikkk opuyorumnanaktan
ay ne kadar büyümüş bu arada sıpa maaşallah yaaa.. artık tüm vucudunu göremiyoz parça parça görebiliyoz..
bide aslında 14+5 ama 15+1 çıktı.. yani 3 gün büyük cıktı kızım maşallah.. o da anasıyla babası gibi uzunca olcak herhalde.. eşşek..
ayy yerim ben onu yaa
ben geldimmmmm
daha doğrusu kızım ve ben geldiiikkk opuyorumnanaktan
ay ne kadar büyümüş bu arada sıpa maaşallah yaaa.. artık tüm vucudunu göremiyoz parça parça görebiliyoz..
bide aslında 14+5 ama 15+1 çıktı.. yani 3 gün büyük cıktı kızım maşallah.. o da anasıyla babası gibi uzunca olcak herhalde.. eşşek..
ayy yerim ben onu yaa
anammm kızlar bollaştı sayfada ..
oğlişim seç bi tane nasılsa bugün çiçekler içinde tek böceksin..:)))))
canım boyu 10.66 yanlış hatıramıyorsam.. bide 120 gr. dedi doktooorr.. ay gramını yerim onunahahaha bizde de tam tersi ben çalışıyorum kocam evde. aman gezdirmezlerse gezdirmesinler bizde onlara kaldık sanki :dilcikar:
maşallah maşallah
büyüdü tabi annesi ne sandın sen onu . boyu kaç cm olmuş ölçebildi mi doktorun??
120 gram canım.. adam oldular da gramları var artıkgözün aydın canım.evet bende parça parça görebildim.büyüyolor sağlıkla inşallah :)
kaç gram olmuş?
sağol canım aminn inşallah allah hepimize nasip etsinanammmm kız özgeee senin zaten kız diye hatırlamışım ben ..içime doğmuş demekki...:)))
allahım sağlıkla hayırlısıyla büyütmek nasip etsin......maşallahhhhh
mide ağrım geçmiyo yaf kızlar napsam iyi gelirki
süt içsen iyi gelir sanki ama.bir dene istersen.
Slm herkese
seni her görüşümde geçen dediklerin geliyo aklıma gülesim geliyo
bebeişin adı bebis02 olur artık falan...kaydirigubbakcemile3
aysey ne müthiş bi kız o öle avatarındaki...
Kızlar bişi dicem sengözlerimebaksanab
Ben kasığımın oralarda biyerde hem sağ hem solda ara ara böle batma igib bişey hissediyom
Bebek midir o ? kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?