2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anammm kızlar bollaştı sayfada ..
oğlişim seç bi tane nasılsa bugün çiçekler içinde tek böceksin..:)))))

ağlama kuşum ağlama bende buradayım..koçiş çalışıyor....zaten gezdirmiyooo....

ahahaha bizde de tam tersi ben çalışıyorum kocam evde. aman gezdirmezlerse gezdirmesinler bizde onlara kaldık sanki :dilcikar:

maşallah maşallah
büyüdü tabi annesi ne sandın sen onu . boyu kaç cm olmuş ölçebildi mi doktorun??

gözün aydın canım.evet bende parça parça görebildim.büyüyolor sağlıkla inşallah :)
kaç gram olmuş?

anammmm kız özgeee senin zaten kız diye hatırlamışım ben ..içime doğmuş demekki...:)))

allahım sağlıkla hayırlısıyla büyütmek nasip etsin......maşallahhhhh

canım boyu 10.66 yanlış hatıramıyorsam.. bide 120 gr. dedi doktooorr.. ay gramını yerim onun

gözün aydın canım.evet bende parça parça görebildim.büyüyolor sağlıkla inşallah :)
kaç gram olmuş?
120 gram canım.. adam oldular da gramları var artık

anammmm kız özgeee senin zaten kız diye hatırlamışım ben ..içime doğmuş demekki...:)))

allahım sağlıkla hayırlısıyla büyütmek nasip etsin......maşallahhhhh
sağol canım aminn inşallah allah hepimize nasip etsin

mide ağrım geçmiyo yaf kızlar napsam iyi gelirki

valla benim midem ağrıyınca hçbişey iyi gelmiyor..

ama kızlar bugün gaz için doktorum eu carbon önerdi.. yemeklerle içersin tuvalete cıkmana da yardımcı olur dedi..aldım ben de eczanede. 5-6 lira bşi.. doğal birşeymiş.

bide adaçayı içme dedi..

kızlar cok acıktım biraz tıkınayım ben

özgecayy tebrikler prensesin olucak mış rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

seni her görüşümde geçen dediklerin geliyo aklıma gülesim geliyo
bebeişin adı bebis02 olur artık falan...kaydirigubbakcemile3

evet ya bulamadık bir isim bebişime evdede eşim hem bana bebiş diyo hem oğluşuma gamyoncuiremsu isimsiz kaldı oğluşum bütün isimlerde güzell ya uzunca bir ismi olacak ya da bebis02 olarak kalıcak :roflol:

itiraf ediyorum...
dr.a daha 4 gün önce gittim
azönce aradım,nolur geliyimmi diye...
alçak doktor yokmuş bugün
e napim pipimi öbürümü çatlıcam ortamdan,hele siz birde kızım oğlum demiyomusunuz iyice kuduruyorum he:ecrin_bebek:

Kızlar bişi dicem sengözlerimebaksanab
Ben kasığımın oralarda biyerde hem sağ hem solda ara ara böle batma igib bişey hissediyom
Bebek midir o ? kaydirigubbakcemile3

Kızlar bişi dicem sengözlerimebaksanab
Ben kasığımın oralarda biyerde hem sağ hem solda ara ara böle batma igib bişey hissediyom
Bebek midir o ? kaydirigubbakcemile3

yanlış olmasın ama benim bildiğim kasıklarından yukarıda bebek şimdi...rahim büyümesinin ağrısı olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…