Günaydın kızlar.ben mama sandalyesii 2 aydır kullanıyorum,chicco polly modelini almıştım,çokda memnunuz.şimdi otokolatuğu bakıyorum,maxi cosi bakıyorum,ama dün beğenemedim,biraz daha araştırıcam.siz ne bakıyorsunuz.
kızlar anca geçmişi okuyabildim.ben chicco poly mama sandalyesi aldım.çok memnunum.tavsiye ederim.
bende bugun mama sandalyesi baktım fisher price bebe comfort kraft gibi markalara baktım ama dediğiniz gibi en iyisi chicco polly hem arkaya yatabiliyor oturma yerleri daha geniş diğer markalarda dar yapmıslar ve bacagının arasında plastik bir parca var.fakat chicconunkinde tepsi kısmına yapmıslar öne arkaya dogru gelebiliyor diğerlerinde oturma yerinde sabit o yuzden büyüyünce cocuklar sıgmayabiliyor dedi satıcı.bende chicco polly alıcamm .daha benim oglum 6. ayına yeni gridi o yüzden tam oturamıyor biraz daha bekleyip almayı planlıyorum.bu arada acaba şimdi oturtup yedirebilirmiyim acaba.
leylacım bende bebetto nun tulumunu aldım mavi ama gelecek aya sığamayız sanırım.indirimden aldım.seninkinin resmine benziyo sadece ayakkabı kısmı yok 15 liraya aldım :))) hemen kaptım indirimde olunca.
oto koltugu bizde henuz anakucagi kullaniyoruz.gerci artik sigmiyor ona da )))
alicaz bizde insallah.
birde zasacim gecenlerde bebek astronotu almissin gibi biseyler okumustuum
suna benzer (daha guzelini bulamadim )))
onu kaca almistin sen?bizde hersey pahali oldugu icin bi sorayim dedim sana beni ne kadar kaziklayacaklar ogrenmek istiyorum:18:
tatlım ben c&a mağazasından aldım,49liraya almıştım,patikleri,eldivenleri,ve atkısı dahil.gayet kullanışlı.zara'dan 2,tommydende 1 tane montumuz var,ama astronot montu alınca onları hiç giydirmez oldum,çok kullanışlı.biraz büyük al,rahat eder,dışı büyük görünüyo ama içi dar oluyor.
alicaz bizde insallah.
onu kaca almistin sen?bizde hersey pahali oldugu icin bi sorayim dedim sana beni ne kadar kaziklayacaklar ogrenmek istiyorum:18:
tatlım bende biliyorum sandalyeye bağlanıyor,gayet kullanışlı,tavsiye ederim.kızlar merhaba
kanarya sağol kızlar iyi canım ek gıdalarla aramız pek iyi değil aslında melis zaten pek iştahlı değil almina çok iyiydi ne bulsa yerdi ne oldu anlamadım kaç haftadır hiç bişey yemek istemiyolar bizimkiler evde yaptığım yoğurt, mevye, sebze çorbası yada püre şeklinde ve kaşık maması yiyolardı geçen hafta diğer çorbalara geçtik tarhana ile başladım ilk günü farklı geldi ama hemen sıkılıyolar olmassa hergün az az yapıyım diyorum bir de yayla çorbası yapıyım diye düşündün sen neler yediriyosun canım aaa bi de geçen hafta kahvaltıya başladık ama hiç istemiyolar zorla yedirmeye çalışıyolar az da olsa
boncuk hayırlı olsun canım kardeşin inşallah mutlu olur
kızlar mama sandelyesi konuşulmuş ben de istiyorum fakat iki tane alınca eve sığdırmak zor olacak ablam portatif bişey bulmuş resmini gösterdi katlanıp çanta oluyo sandalyeye monte ediliyo nerden buldum dedim söylemiyo sanırım alıcak
pink senin adına üzülüyorum anca sıkıntını paylaşabiliriz seni senden başkası iyileştiremez artık mutlu olman lazım kendini huzursuz etme kuzun da bu sıkıntılarını hissediyor eşin de
benimkide yerde kendisi oturup oynuyor artık:)ben otutturmaya başladım canım destekli ya onlar sağdan soldan arkadan,zaten kendi yatış posizyonunu pek sevmiyo sadece yemek yerken öyle ayarlıyorum.oyun oynarken tam oturtuyorum.benimki 28 haziran doğumlu 5 aydan bir hafta alınca başladık cnm otutturmaya mama sandelyesinde doktor oturt dedi sonuçta kucağımızda hep oturuyordu .
alicaz bizde insallah.
kızlar bebeklerinize portakal ve mandalina suyu veriyomusunuz ben daha vermedim birde ceviz,fındık ,badem bunlardan veriyomusunuz bu arada bugün 6.ayımız bitti kızlar.....................
alicaz bizde insallah.
leyla cnm nette aynısını buldum tesadüf montlara bakarken 55.90 yazıyo fiyatına .bende oğluma mont aldım idil baby miş ben bücürük zannederek aldım :84: akşam üstü araba park yeri olmayınca aceleyle aldım çıktım.sırf bücürük malları satan yer olunca nette bakarkende idil baby e senin tulumu gördüm :) hemen yazayım dedim.Erkek Bebek Giyim | Bebek rnleri | Bebek arabalar | Bebek kyafetleri | Bebek giyimi adreside bu
leylacım bende bebetto nun tulumunu aldım mavi ama gelecek aya sığamayız sanırım.indirimden aldım.seninkinin resmine benziyo sadece ayakkabı kısmı yok 15 liraya aldım :))) hemen kaptım indirimde olunca.
tatlım ben c&a mağazasından aldım,49liraya almıştım,patikleri,eldivenleri,ve atkısı dahil.gayet kullanışlı.zara'dan 2,tommydende 1 tane montumuz var,ama astronot montu alınca onları hiç giydirmez oldum,çok kullanışlı.biraz büyük al,rahat eder,dışı büyük görünüyo ama içi dar oluyor.
tatlım bende biliyorum sandalyeye bağlanıyor,gayet kullanışlı,tavsiye ederim.
benimkide yerde kendisi oturup oynuyor artık:)
ben 3-4 gun once mandalina dilimi vermisdim oyle suyunu icti ama ozel olarak sıkıp vermiyorum.portakal ve mandalina suyunu 8. aydan veriliyor diye biliyorumkızlar bebeklerinize portakal ve mandalina suyu veriyomusunuz ben daha vermedim birde ceviz,fındık ,badem bunlardan veriyomusunuz bu arada bugün 6.ayımız bitti kızlar.....................
benimkide yerde kendisi oturup oynuyor artık:)
kızlar benimde 6 aylık kızım var herobabynin kaşık mamalarından kullananız varmı kızıma sebze çorbası yediremedim sevmedi. bende bunlardan kullanıyorum içim rahat değil ama mecbur başka yediremiyorum
ben kullanmadigim icin bilmiyorum canim hero baby-yi[/Q peki ne kullanıyosunuz bana bebeğinizin bir günlük beslenme programını yazarmısınız zahmet olmazsa
ben kullanmadigim icin bilmiyorum canim hero baby-yi[/Q peki ne kullanıyosunuz bana bebeğinizin bir günlük beslenme programını yazarmısınız zahmet olmazsa
cnm ben 12 de sebze çorbası ve yoğurt veriyorum.3-3buçuk ta elma yada armut veriyorum.saat 5-5buçuk tada yine sebze çorbası ve yoğurt veriyorum.
benimki daha tam oturmuyor 2 dk filan oturuyor gerisi malum.cok agladigi icin fazla oturtamiyorum.herseyden cabuk bikiyor bizim sahbaz )))
cnm ben 12 de sebze çorbası ve yoğurt veriyorum.3-3buçuk ta elma yada armut veriyorum.saat 5-5buçuk tada yine sebze çorbası ve yoğurt veriyorum.[/QU ya ben kızıma çorba sevdiremedim yemiyor o yüzden hep dışardan hazır kaşık maması veriyorum.belkide ben mi güzel çorba yapamıyorum siz nasıl çorba yapıyosunuz bebeğinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?