2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

leylacım bende bebetto nun tulumunu aldım mavi ama gelecek aya sığamayız sanırım.indirimden aldım.seninkinin resmine benziyo sadece ayakkabı kısmı yok 15 liraya aldım :))) hemen kaptım indirimde olunca.
ne kadar uyguna almışsın çok iyi
ben pek vermiyorum sadece tadına baktırıyorum biz yerken

Son düzenleme:

cnm bu dediğin siteye baktım çok güzel kıyafetler var oğluma almak istiyorum ama acaba kuması falan nasıldır kalitelimidir burdan alışveriş yapan varmı kızlar?

cnm ben kullanıyorum bazende bebelac alıyorum karısık yani benimde bebiş yemiyo sebze püresi bugün ilk defa yedi sonrada yerken yerken kustu midesi götürmüyo öğürüyo bende kasık maması veriyorum acaba içie katsam olurmu ki sebze püresini kızlar ne dersiniz? ama ben kasık mamalarını sağlıklı olduğunu düşünüyorum çünkü tüm denetimlerden geciyo...

canım ilk haft 700gr verdim,şimdi bu perş. gidicem,bakalım verrdimmi.listeyi hemen yazıyorum.

benimki daha tam oturmuyor 2 dk filan oturuyor gerisi malum.cok agladigi icin fazla oturtamiyorum.herseyden cabuk bikiyor bizim sahbaz )))
:))şahbaz deme kızzz,akıllı onlar annesi..:))fac.in varsa sende eklesene görelim nilay'ı.

bende karşı değilim cnm dışardeyken bende kavanoz meyve veriyorum.sebze denemedim daha hiç.çünkü tam geçmedik biz ek gıdaya.doktor sadece havuç patates kabak verdi.cuma kontrolümüz var ozaman menümüz değişicek.dediğin gibi bi dene bakalım öle öle alışır yer belki.

aslında denemek lazım yarın sade çorba verecem eğer yine yemezse sütüne katacam belki yer. off ya dert ettim kendime niye yemiyo ki sebze çorbası yesin istiyorum herşeyden

bende bugün 1 patates,1havuç ve yarım kabak hepsini haşladım ezdim süzgecten gecirdim sonra içine 1 yemek kasığı irmik koydum ve çok az daha pişirdim ve pistikten sonrada zeytinyağı koydum.. ama çok fazla oluyo buzdaolabına koydum ama ertesin günde verilirmi versem bile yine çok geliyo 3 günde anca biter siz nasıl yapıyosunuz kızlar hergünmü yoksa bittikçemi

Son düzenleme:
aslında denemek lazım yarın sade çorba verecem eğer yine yemezse sütüne katacam belki yer. off ya dert ettim kendime niye yemiyo ki sebze çorbası yesin istiyorum herşeyden

evet cnm ya pirinçli tahıllı olan kasık mamasının içine koymayı deniycem bakalım insallah yer ben sebze çorbasına şekerde koydum yedi bu seferde kustu çokta fazla yedirmedim tam dedim oh şükür yiyo yerken bu defada kustu

canım bana doktorumuz 1 öğünlük yap bırakıp tekrar ısıtıp sakın yedirme dedi.yedirdiklerini her seferinde yap dedi.

kızlar benim oglumda sevmemişti corba kusmustu.zorlamadım 10 gün sonra tekrar yapıp yedirdim bu sefer yedi.isterseniz biraz ara verip deneyin

ben hergün taze yapıyorum cnm.doktor öle yap demişti.bende sinir oluyorum.hep kalıyo yazık valla.

ben kizima sebze corbasi iciremezdim hayati boyu zorlasam da kusar bidaha diline de surmezdi, cok inatci.sonra icine karsi olsam da icinw tuz koyuyorum az miktarda onu yiyor. napiyim yememesinden iyidir.
ayrica ispanak corbasini cok sevdi kizim.
et suyunda irmikle olan corbayi da sevdi.
bu arada ben suzgecten gecirmiyorum direkt blendrdan geciriyorum.
blendr demir diye tercih edilmiyor sanirim.

ben benim bıcırığa biberonla mama içiremiyorum artık. İnatçı kızım istemiyor. Zorla kaşık mamaları ve bolca su içiyor. Meyve suyunu bile istemiyor. İştahsızlığı çok üzüyor beni. 3 gün sonra dr. randevumuz var, bakalım o ne diyecek. Yalnız 2 gündür de kaka problemi başadı, kıpkırmızı oluyor ıkınıyor ama yapamadı hala.

canim büyük ihtimal dis cikartiyor olabilirler,dis döneminde aynisini benim kizda yapti,cok güzel yerken birden istahi kesildi,emmedi ögürdü,simdi iyiyiz bakalim.canim ben bastan kavonoz gidalari verdim,drumuz önce patatae ve havuc püresi ile baslatti,daha sonr pat,havuc,et püresi ve böyle gittik bir müddet,kendim yapmak istedi denedim hatta pütürlü oldu,burada cam rende falanda bulamadim,ama simdi kendim yapiyorum artik,sebtzeleri haslayip metal olmayan bicakla iyice bastirarak eziyorum ve sonra süzgecten geciriyorum,hala yogurt yapmadim yapicam.kahvaltiya basladik,hergün nohut büyüklügünde yumurta sarisi gün gün artarak yiyiyoruz,1 cay kasigi pekmez,peynire gecmedim henüz ve kahvalti mamasi.aptamil,gece mamasi,ve cayimiz gece cayi yada fenchell tee,simdilik bu kadar.drumuz meyva suyu verdittirmiyor,ama elma muz bunlara basliyacagim artik.
pinkycim bende cok gecmis olsun diyorum.zaman en iyi ilac.bugünlerde gececek.arkadaslarin dedigi gibi sana muhtac olan bir yacrun var onu düsün.

cok az poposuna zeytinyagi sür annesi,birde fenchel tee icir

ya ben kızıma çorba sevdiremedim yemiyor o yüzden hep dışardan hazır kaşık maması veriyorum.belkide ben mi güzel çorba yapamıyorum siz nasıl çorba yapıyosunuz bebeğinize

canım ben sebze çorbasını şöyle yapıyorum:

1 küçük boy patates
1 küçük boy havuç
1 arpacık soğan
2-3 dal dereotu ya da maydanoz ya da ıspanak
1 tatlı kaşığı mercimek
1 tatlı kaşığı bulgur ya da pirinç
2-3 adet kuşbaşı yağsız dana eti

bunların hepsini içme suyu ile pişiriyorum ..içine çok az şeker ve tuz atıyorum ....şekeri gazını alsın diye atmak gerekiyormuş... piştikten sonra et parçalarını ve soğanı alıp süzgeçten geçiriyorum. suyu fazla olursa ayrı süzüyorum püreyi onla sulandırıyorum ...1.5 tatlı kaşığını geçmeyecek şekilde sızma zeytinyağı ilave ediyorum...

benimki de sebze çorbasından başka içmiyor yoğurt çorbasını sevmedi ya da benimkini beğenmedi..siz nasıl yapıyorsunuz yoğurt çorbasını?

canım ilk haft 700gr verdim,şimdi bu perş. gidicem,bakalım verrdimmi.listeyi hemen yazıyorum.

oh ne güzel canım her hafta o kadar versen bile ooo yaza kadar baya gider.kaç kilo fazlan var? benim 18 falan vermem lazım ben çok aldım hamileliğimde

listen gerçekten de çok güzelmiş gayet doyurucu ben o kadar yemiyorum bile bütün gün.. daha dogrusu yiyemiyorum zaman ayıramıyorum kendime .. o yüzden de bence düzensiz beslendiğim için öğün aralarını fazla açtıgım için kilo veremiyorum... bakalım ben de uygulamaya calısayım.. bebişime yaparken kendime de hazırlayayım birşeyler.. çoğu günler gündüzleri aç geziyorumm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…