2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün gece sancılandım ben:sinifsinif:
uyandım bekledim geçer diye; geçmeyince eşimi aradım; vardiyalı çalıştığından hemen gelemedi ama acile gittikeyvahedigeldismile
nst yapıldı şimdilik bişey çıkmadı ama yine olacak diye korkuyorum. bu gece de yalnızım evde.
inanılmaz kötü sancı çekmek; doğum sancısı da böyleyse bilemiyorum hani. normal doğum gerçekten zor olur gibi geldibilmiyorumkismile
sizde de böyle aralıklı gelen birkaç saat süren sancılar oldu mu hiç?

merhaba oncelıkle gecmış olsun gecenlerdede bana oldu ama boyle karnım dugumlenmiş gibi oldu yarım saat ara ara oldu baktık netten 34 haftalıkken doguma azırlayan yalancı sancılar olurmuş bana da eşim hastaneye gıdelım dıye tutturdu ama ben gıtmedım bıdahada olmadı senın bebek normal dogum ıcın donmuşmu

valla mııııı

walla tabi arkadasımm sözzzzz gelin yazın esraya da dedim urlada yazlık var miss gibi gideriz bizim yazlıgın kuralı yazlıkta erkekler calısır kadınlar gezer.. oh adamlar yemek yapar biz bebişlerimizi denize sokarzzzz :)

ay canım benim duygusal arkadasım bugün benim kuzende geldi arkadasa anneler günümü kutladı ben hödük saol dedim gectım ayyyyyy ben neden böyleyimmm

amin allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın

aminnnnn canımmm

canım benim bir kere acı girdi gibi ama fazla bişey değildi..

canım sen korkma bu gece biz senin arkadasslların oluruzzzzzzzz muhabbete tutarız seniiiiii

bu arada bennnnn eve yeni geldim kızlarrrrrrrr anca girebildim o yüzddennnn

teşekkür ederim canım. çok korkuttu dün bizi yaramaz yakaydirigubbakcemile
dr baktı maalesef hala ters..
eger doğum başlarsa zorunlu sezeryan olur; tekrar olursa yada suyun filan gelirse mutlaka gel dedi. bişey yapmadan gönderdi.
inşallah zamanını bekler bütün haziran bebişleri..

kızlaaar bakalım kocamız ne yapcak yarıııııınnn

ben benimkini söyleyeyimmm canım hiiiiççç bir şey yapmaz aklına bile gelmez bence

zaten yarın zıpkınla dalmaya gidiyor DD

canım senin daha doğum için erken değil mi Allah korusun

olsun canım bebegın saglıklı dogsunda varsın sezaryan olsun bebişin kızmı erkek mi

canım doğuma hazırlık kasılmaları bunlar..bu korkuya odaklanma ama..
gel takıl bize,yalnızlıktan da sıkılmamış olursun..

hoşgeldinizzzopuyorumnanaktan
ruhsuz insanohaoldumsmile :roflol:

bu arada kayınvalidemlerin de zeytinalanda yazlığı var,olmadı urlada buluşuruzzzz kaydirigubbakcemile5
anca bebişleri sokarız zaten denize,ben doğumdan sonra sarkan göbüşümle pek sahilllerde boy gösterebileceğime inanmıyorum da :roflol:
1-2 ayda düzelmez bu göbüşleermafoldumben
bi de dün geceden beri göbüşüm felaket kaşınıyor,göbek deliğimin sol tarafında çatlaklar beliriyordu ama yayılmaya başladı,resmen bi günde oldu
kaşımamak için yağ-krem ne varsa sürüyorumsempatiksalakcinni

blacksiya o bahane olmasın belkı sana hedıye almaya cıkcaktır bızımkıde ışte bugun yarın gelcek bana dedı ben bıraz gecıkcem dedı neden dedım işten gec cıkcam dedı ama ben caktım bakalım artııııkk

buyrun benimmmmmm :)

ayyyyyyyyy müthiş inanılmaz sevindim zeytinalan yakın bizeeeeee biz urla iskeledeyiz o zaman mutlaka görüşcez söz sayıyorummm lafını :)))))

ben bikinimi bile giyicem müthişş yağlarım selülitim ve sarkan göbüşümleeeeeee hahayyyyyy

esra yaaa sen sarkan gobişi bırak selulutler ne olcak bende 1 tane selulut yoktu ama şimdi saolsun oğluuuummmmm portıakal kabugu yaptı bacaklarımı

benimki de hala gelmedi işten ama bahane olmadığını biliyorumsempatiksalakcinni
bu yıl bi kutlama beklemiyorum çünkü bebişler gelmeden anneliğimiz resmileşmiyor sempatiksalakcinni
ama seneye kutlamasın yolarımmmmdelikafadulden

ben yarın kutlama yapmasada yolarım cocugum olcak dıye boburlenmeyı bıliyo bak bu gece hıc uyutmadı bebiş ne zorluklarla taşıyoruz içimizde kıpırdayınca hissediyorlar işte daha ne olsun bı kutlama cok muuuu demi ama

ee artık görüşmezsek yazık bize,zaten görüşmesek bile çarpışcaz yolda falan:roflol:
sırf görüşmek için kaynanamın muşmula suratına bile razı olcam :roflol::roflol:

yağları ve selülitleri kısmen gizlmek için mayo giymek lazımsempatiksalakcinni
bikiniye bi yaz ara verelim en iyisisempatiksalakcinni

esra yaaa sen sarkan gobişi bırak selulutler ne olcak bende 1 tane selulut yoktu ama şimdi saolsun oğluuuummmmm portıakal kabugu yaptı bacaklarımı

hepsi geçecek ama bu yaz uzuuun ve bol elbiselerle geçecek galiba
kayısı çekirdeği yağı iyi geliyor hem selülite hem çatlağa..

walla senaycım gece saat 4 te cıkıp yarın 2 de gelcek zannetmiyorum hediye alsın :))

kutlama derken sözlü bi kutlama işini görürmüş gibi gelmedi bana:roflol::roflol:

kutlama derken sözlü bi kutlama işini görürmüş gibi gelmedi bana:roflol::roflol:

heee benım tabı işime gelmez en aşagı bari bi çiçek yada yemege cıkarmak olabılır ben ona babalar gununde bıle bışey almayı duşunurkennnnn bana yapılmaz buuuuuuuu :lepi:

dur ben bi kapris yapiiiim blacksiya bizi gezdirmek yok mu:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…