kızlar temizlik beni yordu,zaten uykum da var..
ulen zeyno az daha dursaydın da anneannenle teyzen gelseydi onlar ilgilenseydi bu evle ilgili işlerle diye söyleniyorum ama o da hıçkırıkla cevap veriyor,sallamıyor galiba sempatiksalakcinni
bu arada balıkyağını ben kullanmıyorum,öyle aman aman balık yediğim de yok..
günde 2-3 ceviz yiyordum onu da bıraktımsempatiksalakcinni
dün dürüm yedim,o daha faydalı bence:roflol:
ay ne güzel ya bak ne güzel etkiler bırakmıssın arkanda neler neler var söllee ama ben meraklıyımmmmmmmmmmm :)))
güle güle kullan canım
kızlar temizlik beni yordu,zaten uykum da var..
ulen zeyno az daha dursaydın da anneannenle teyzen gelseydi onlar ilgilenseydi bu evle ilgili işlerle diye söyleniyorum ama o da hıçkırıkla cevap veriyor,sallamıyor galiba sempatiksalakcinni
bu arada balıkyağını ben kullanmıyorum,öyle aman aman balık yediğim de yok..
günde 2-3 ceviz yiyordum onu da bıraktımsempatiksalakcinni
dün dürüm yedim,o daha faydalı bence:roflol:
yiyecek 2 parça şey canım. biri bal diğeri orda yoksa canın ister söylemeyim. ama çok ısrar bedersen söylerim sonra da gönderirim sana da a.s tabi obez olduğumu biliyolar öyle bi etki bırakmışım demek ki :roflol:
kızlar ben maydanozun zararlı oldugunu duydum gebelikte doğrumudur?
canım için nasıl rahat ederse tabiki de öyle yapmalısın saol paylaşımın için..
dediğim gibi ben her gün bir tane iççiyorum 3 aydır yan etkiside olmadı ayrıca doktorum verdi benim içim rahat :)
afiyet olsun hayatım benim canım cekme huyum yoktur nadir yani rahat ol :)
geceleri benim takıntım :)))
sen beni görsen 105 olmusummmm abim 0.001 tonum benim diye sevio
ilk aylar için düşüğe neden olduğunu duymuştum. ama şimdilerde zararı olu mu bilmem. ben zaten yeşillik pek sevmem. daha doğrusu faydalı olan hiçbişeyi sevmiyom nerdeyse. abur cuburcuyum ben. ama ben maydonoz tüketiyorum. bazı yemeklerde falan gerekiyo ondan. sevdiğimden değil ayıp olmasın diye yani
kızlar ben maydanozun zararlı oldugunu duydum gebelikte doğrumudur?
:roflol::roflol:
bizim zıpırlara ne yesek fayda zaten :))
yorma kendini canım ya dikkatlı ol aman diyimmm
gbeliğin erken dönemlerinde düşüğe yolaçabilirmiş,hatta çok eskiden kadınlar istenmeyen gebelikleri sonlandırmak için kullanırlarmış,kızlar ben maydanozun zararlı oldugunu duydum gebelikte doğrumudur?
otlu peynir mi?yiyecek 2 parça şey canım. biri bal diğeri orda yoksa canın ister söylemeyim. ama çok ısrar bedersen söylerim sonra da gönderirim sana da a.s tabi obez olduğumu biliyolar öyle bi etki bırakmışım demek ki :roflol:
canım ya o kadar yiyosun ki arada biri ya da ikisi karşılıyodur de mi omegayı :roflol:
ben biliyom dürümde omega 333 varmış sempatiksalakcinni
canım ilk aylar düşük son aylarda erken doğum die duydum bende eşim nefret eder maydanozdan bende tavsan gibi demetiyle yeriimmmmm
ooo kafsinkaf gelmiş hoş geldin canımmmopuyorumnanaktan
esra bebik doğsun kafanı kıracam senin yavrum süzülüp kalacak nazarın yüzünden. yavrum ne bilsin kebap olduğunu ne versen yiyo . asıl seni götürecez kebapçıya. kim istiyomuş görecez kebabı
hoşbuldum canımopuyorumnanaktan geçmişe bakim dedim mazallah bakılıcak gibi değil baya kaynatmışsınızakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?