2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol::roflol:

bizim zıpırlara ne yesek fayda zaten :))

yorma kendini canım ya dikkatlı ol aman diyimmm

ay ne güzel ya bak ne güzel etkiler bırakmıssın arkanda neler neler var söllee ama ben meraklıyımmmmmmmmmmm :)))

güle güle kullan canım

yiyecek 2 parça şey canım. biri bal diğeri orda yoksa canın ister söylemeyim. ama çok ısrar bedersen söylerim sonra da gönderirim sana da a.s tabi obez olduğumu biliyolar öyle bi etki bırakmışım demek ki :roflol:

canım ya o kadar yiyosun ki arada biri ya da ikisi karşılıyodur de mi omegayı :roflol:
ben biliyom dürümde omega 333 varmış sempatiksalakcinni

afiyet olsun hayatım benim canım cekme huyum yoktur nadir yani rahat ol :)

geceleri benim takıntım :)))

sen beni görsen 105 olmusummmm abim 0.001 tonum benim diye sevio

kızlar ben maydanozun zararlı oldugunu duydum gebelikte doğrumudur?

ilk aylar için düşüğe neden olduğunu duymuştum. ama şimdilerde zararı olu mu bilmem. ben zaten yeşillik pek sevmem. daha doğrusu faydalı olan hiçbişeyi sevmiyom nerdeyse. abur cuburcuyum ben. ama ben maydonoz tüketiyorum. bazı yemeklerde falan gerekiyo ondan. sevdiğimden değil ayıp olmasın diye yani

canım için nasıl rahat ederse tabiki de öyle yapmalısın saol paylaşımın için..

dediğim gibi ben her gün bir tane iççiyorum 3 aydır yan etkiside olmadı ayrıca doktorum verdi benim içim rahat :)

haklısın canım önemli olan içinin rahat olması insanın...

afiyet olsun hayatım benim canım cekme huyum yoktur nadir yani rahat ol :)

geceleri benim takıntım :)))

sen beni görsen 105 olmusummmm abim 0.001 tonum benim diye sevio

ama boyun uzun vücıt kitle indeksini karşılamak için ton a tekabül etmen gerek. peki asel berrayı nası seviyo :roflol: 0.000000000001 toncuğumm

canım ilk aylar düşük son aylarda erken doğum die duydum bende eşim nefret eder maydanozdan bende tavsan gibi demetiyle yeriimmmmm

canım idrar yollarını açtığı için özellikle ilk aylarda düşüğe neden oluyo diye duymuştum ben. hatta çocuk düşürmek için maydonoz kaynatıp suyunu içtiklerini bol bol yediklerini söylediler. bu cümlenin hangi kelimesine şaşacağımı şaşırdım.
o gün bugün çok faydalı bi bitki de olduğu için haftada bir genelde pişeceği şekilde kulllanıyorum. fazlası iyi değil bence.

:roflol::roflol:

bizim zıpırlara ne yesek fayda zaten :))

yorma kendini canım ya dikkatlı ol aman diyimmm

ortalıkta dolanmaktan yoruldum,maazallah kilo vercem:roflol:
ye yat olayına alışmışım,yoruluyorum:roflol:

gbeliğin erken dönemlerinde düşüğe yolaçabilirmiş,hatta çok eskiden kadınlar istenmeyen gebelikleri sonlandırmak için kullanırlarmış,
ilerleyen dönemde de rahim kasılmasını tetiklediğini okumuştum ama bunlar aşırı tüketiminde..
öyle bi iki dal yemekle bişi olmaz..ben zaten çok sevmem

otlu peynir mi?
balını bilmem ama otlu peyniri güzeldircokacimcoook
afiyet şeker olsun,yarasın kuzucuğumuzaaopuyorumnanaktan
canım ya o kadar yiyosun ki arada biri ya da ikisi karşılıyodur de mi omegayı :roflol:
ben biliyom dürümde omega 333 varmış sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
içerden mamaaaaa diye çıkacak diye korkuyorum:roflol::roflol:
hastane çıkışı kebapçıya götürcez zaten:roflol::roflol:

esra bebik doğsun kafanı kıracam senin yavrum süzülüp kalacak nazarın yüzünden. yavrum ne bilsin kebap olduğunu ne versen yiyo . asıl seni götürecez kebapçıya. kim istiyomuş görecez kebabı

red balıkyağını sormuştun. konuyu benim kadar araştıran yoktur sanırım. ama içime sineni kullanmaya devam edicem. çünkü bitkisel omega 3 ler kesinlikle balık yağındaki omega 3 ün yerini tutmuyo. bi de ben yeşillik falan da kullanmıyorum düşün yani. o yüzden o ilaca devam edicem 15 gün ara vermiştim tembelliğimden:)

hoş geldin hemşom

size maydanoz dediğimde bi avu atmıstım bile agzıma :))))))):)))))))))

hoşbuldum canımopuyorumnanaktan geçmişe bakim dedim mazallah bakılıcak gibi değil baya kaynatmışsınızakannehir

hoşgeldin betülümmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmişe hiç bakma,çıkamazsınsempatiksalakcinni

azz önce msj attım kuzummm

oğluş napıyo bakiim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…