2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yerini tutmaz tabi ki.. en önemlisi iç rahatlığı. içine sineni yapmalı insan

kızlar ben cıkıyorum arkadasım mesaj attı gel diye gideyim bi dolaşmıs olayımmmmmmmm nasıl olsa dünden yemegım hazır aksama görüşürüzzzz

hoş geldin hemşom

size maydanoz dediğimde bi avu atmıstım bile agzıma :))))))):)))))))))
hoşbuldum hemşom tşkopuyorumnanaktan
hoşgeldin betülümmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmişe hiç bakma,çıkamazsınsempatiksalakcinni

azz önce msj attım kuzummm

oğluş napıyo bakiim?

hoşbuldum canım benimopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
bende msjına bakıodum şimdi:) oğluşum napsın gece beni hiç uyutmadı sağ kaburgamı oymakla meşguldü kendisiklava: sabaha karşı anca dalmışım, ee hal böyle oluncada geç kalktım tabi sersem gibiyim:bbo: seninde temizlik başlamış canım kolay gelsin sen yorma kendini dediğim gibi oturduğun yerden talimat verirsinşutarafagittialkisalkisalkis

sen iste kafsinkafcım :) gerçi karsı sokağa gidicem pek gezmek değil ama :) yarın konak pierdeyim senin içinde bi kahve içerim denize nazırrrrrrrr

canlarım,annemle konuşuyorduk ilkokula giden kuzenim geldi,telefonu aldı,
esra ablacım anneler günün kutlu olsun dedi,o dakika koptum..
ay hala ağlıyorum,ne gaip bi his..
gerçekten anne oluyoruz yaa,hala inanamıyorum:gitme:hihoyyyt

bende inanamıorum hala yaa kucağımıza alana kadarda inanmicaz sanırım:CüvCüv:
gerçekten çok farklı bi duygu allahım isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:

esraaaaaaaaa nediyon gııııııolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

esraaaaaaaaa nediyon gııııııolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
naapayım canım,ööyle takılıyorum..
eşim geç gelecekmiş bugun,temizlik de bitmedi daha..

sen napıyonn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…