2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ohhhhhhhh eşimle gezicez zaten fırsat bulursak eşim gitmişti oraya benide gezdircek

heee benım tabı işime gelmez en aşagı bari bi çiçek yada yemege cıkarmak olabılır ben ona babalar gununde bıle bışey almayı duşunurkennnnn bana yapılmaz buuuuuuuu :lepi:

hahaha bende babalar gününü kutlamayı düşünmüyorum acıkcası :)

bizde olaylar öyle yürümüyor canım beni kızdırıyor bende onun kredi kartını alıyorum fark ederse sakın harcama diyor ben bildiğimi okuyorum inletiyorum yani :) barışıyoruz

eşim zaten bi çiçek alır bi bileklik o da bir yıldönümünde bir de d.günümde

bana sürpriz olmaz ama sasırmıs gibi yaparım

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakim

iyi akşamlarrrrrr hoş geldinn

dur ben bi kapris yapiiiim blacksiya bizi gezdirmek yok mu:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kız gel aşk olsun izmire gel yeterki

neyse ben kaçıyom görüşürük off canım çok yanıyo yaaa kızartma yağı boğazıma sıçradı nedecem yaaaa:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

hadi canlarım ben cıktım opuldunuz yarın yazarız artık havadısleri

neyse ben kaçıyom görüşürük off canım çok yanıyo yaaa kızartma yağı boğazıma sıçradı nedecem yaaaa:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

herkes nereye gidiyorrrrrrr

gecmıs olsun sedef walla kakao yağı dediler ama onu da nerden bulcan..

nasıl yaa,kızartma yağı boğazına nasıl sıçradı ki-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştısempatiksalakcinnikafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-:1shok:akannehirsempatiksalakcinni

herkes nereye gidiyorrrrrrr

gecmıs olsun sedef walla kakao yağı dediler ama onu da nerden bulcan..

kız burda öyle herşey bulunmuyo susurluktaki marketi aktarı mahlep var mı diye sordum gezdim mahlep yok da muhallebi tozu varmışakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

nasıl yaa,kızartma yağı boğazına nasıl sıçradı ki-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştısempatiksalakcinnikafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-:1shok:akannehirsempatiksalakcinni

eh işte önümdeki tavaya kızartma koydum çok az yapıyodum yaa koydum boğazıma sıçradı koyarken su kaldı demekki çok acıyo yaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Son düzenleme:
kız burda öyle herşey bulunmuyo susurluktaki marketi aktarı mahlep var mı diye sordum gezdim mahlep yok da muhallebi tozu varmışakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

kuzen benim iş bulmus balıkesir de bu yaz sezonluk oradaymıs

güre edremitte belki bende giderim dicem ama bebişle biraz hayal gibi..

eh işte önümdeki tavaya kızartma koydum çok yapıyodum yaa koydum boğazuıma sıçradı koyarken su kaldı demekki çok acıyo yaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

boynunu değil de direk boğazını bademciğini düşündüm,şok oldum:1shok:
geçmiş olsun hayatım,hemen yumurta akını sür,hem acısını alır hem de izi kalmaz
..

boynunu değil de direk boğazını bademciğini düşündüm,şok oldum:1shok:
geçmiş olsun hayatım,hemen yumurta akını sür,hem acısını alır hem de izi kalmaz
..

canım ya boğazımın yan tarafı ya gözüme gelseydi allah korusun zaten derimi soymuşmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

heyoo kocam geldi,tüm gün patladım,azıcık onla ilgileneyim,gelirim sonra,çok yorulmuş,sızar birazdan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…