heee benım tabı işime gelmez en aşagı bari bi çiçek yada yemege cıkarmak olabılır ben ona babalar gununde bıle bışey almayı duşunurkennnnn bana yapılmaz buuuuuuuu :lepi:
heee benım tabı işime gelmez en aşagı bari bi çiçek yada yemege cıkarmak olabılır ben ona babalar gununde bıle bışey almayı duşunurkennnnn bana yapılmaz buuuuuuuu :lepi:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakim
hahaha bende babalar gününü kutlamayı düşünmüyorum acıkcası :)
bizde olaylar öyle yürümüyor canım beni kızdırıyor bende onun kredi kartını alıyorum fark ederse sakın harcama diyor ben bildiğimi okuyorum inletiyorum yani :) barışıyoruz
eşim zaten bi çiçek alır bi bileklik o da bir yıldönümünde bir de d.günümde
bana sürpriz olmaz ama sasırmıs gibi yaparım[/QUO
delikafadulden
ee artık görüşmezsek yazık bize,zaten görüşmesek bile çarpışcaz yolda falan:roflol:
sırf görüşmek için kaynanamın muşmula suratına bile razı olcam :roflol::roflol:
yerimmm ben siziiiiiiiiiii canım benim sen gel ben salmam sizi mecbur kaldık dersiniz :)
yağları ve selülitleri kısmen gizlmek için mayo giymek lazımsempatiksalakcinni
bikiniye bi yaz ara verelim en iyisisempatiksalakcinni
hepsi geçecek ama bu yaz uzuuun ve bol elbiselerle geçecek galiba
kayısı çekirdeği yağı iyi geliyor hem selülite hem çatlağa..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakim
dur ben bi kapris yapiiiim blacksiya bizi gezdirmek yok mu:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:roflol::roflol:
cadolozz:))
iyilik fıstık sen nasılsın?
hadi canlarım ben cıktım opuldunuz yarın yazarız artık havadısleri
neyse ben kaçıyom görüşürük off canım çok yanıyo yaaa kızartma yağı boğazıma sıçradı nedecem yaaaa:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
neyse ben kaçıyom görüşürük off canım çok yanıyo yaaa kızartma yağı boğazıma sıçradı nedecem yaaaa:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
herkes nereye gidiyorrrrrrr
gecmıs olsun sedef walla kakao yağı dediler ama onu da nerden bulcan..
nasıl yaa,kızartma yağı boğazına nasıl sıçradı ki-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştısempatiksalakcinnikafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-:1shok:akannehirsempatiksalakcinni
kız burda öyle herşey bulunmuyo susurluktaki marketi aktarı mahlep var mı diye sordum gezdim mahlep yok da muhallebi tozu varmışakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
eh işte önümdeki tavaya kızartma koydum çok yapıyodum yaa koydum boğazuıma sıçradı koyarken su kaldı demekki çok acıyo yaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
boynunu değil de direk boğazını bademciğini düşündüm,şok oldum:1shok:
geçmiş olsun hayatım,hemen yumurta akını sür,hem acısını alır hem de izi kalmaz..
kuzen benim iş bulmus balıkesir de bu yaz sezonluk oradaymıs
güre edremitte belki bende giderim dicem ama bebişle biraz hayal gibi..
ne iş yapıyo ki:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
boynunu değil de direk boğazını bademciğini düşündüm,şok oldum:1shok:
geçmiş olsun hayatım,hemen yumurta akını sür,hem acısını alır hem de izi kalmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?