2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sana sabır ve hakkında hayırlısını versin tüm dileklerin ve isteklerin gerçek olsun

iyi düşün iyi olsun canım

Seneye de sen bebişin kucagında anneler gününü kutla inşallah ya Rabbimmmmm..

saol canımmm

aynısını bende düşünüyorum zaten sayılı aldık 30 adet biberon şeklinde içinde şekerleme şekerler var sepetide bebek arabası şeklinde 110 tl tuttu hakkaten nasıl verecez gelenlere çocuklar olursa dirlik vermezler sizce nasıl olur ki

30 adet biberon muakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

ben 100 adet bebek biblolu olanlardan sipariş verdim (hatta 2 çeşidini haziran bebklerinin şekerleri sayfasına koymuştum) 125tl tuttu..sepetlerde 25 falandı ama onu bu hafta alıcam...
bana şerbet bardakların altlıklarının kenarına birer tane koymak daha mantıklı geldi..

senin 100 adet fiyatı çok iyi bizimki niye o kadar tuttu ki

talarcım sen pahalıya almısın gibi geldi bana 30 tane az değil mi o fiyat için

kızlaaarr ben geldimmopuyorumnanaktan

sabah çıktık daha yeni döndük..
sabah kahvaltı yaptık göl kenarında,sonra praktiker gittik,balkona masa sandalye aldık..
kayınvalideme gittik,anneler günü kutlamaya,saksıda orkide aldım muşmulaya sempatiksalakcinni
adam olana çok bile :)))))))
ordan çıktık bi sürü mobilyacı gezdik kanepe baktık zeynomun odasına..
şuan odasında duran kanepenin takımı var,kayınvalideme vercem onu,üçlüsünü vermesem bi işine yaramaz ikili ve tekliler..
çok pahalıymış ya kanepeler,700-800 falan beğendiklerimin en uygunu..
sonra uyduruk bi çekyat alalım bari dedik en uygunu 350lira:1shok:
karar veremedik,alamadık..
sonra alışveriş merkezine ugradık bi bakındık ve yorgunluktan turşuya dönmüş olarak döndük:))
yatmaktan çok sıkılmışım,nasılsa gelecek zeyno diyerekten gezdim valla:)) malum bu kadar rahat gezeceğimiz son 2kişilik pazarımızdı:))

hoş geldin canımmm ohh Allah içine sindirsinnn güzelimmm iyi yapmıssınız..

canım sen uzun zamandır bakmamısın fiyatlara demekki inan normal bulmussun bile acayip uctu cekyatların bile fiyatları

şekerlerin tanesi 2 tl bebek sepetide 55 tl ye aldım pahalımı bilmiyorum ki

canım sepetini biraz pahalıya almıssın ama değer ömür boyu saklıcaksın nasıl olsa güle güle kullan cici

slm kıslarrrrrr som zamanlarda lavobadan cıamamaz oldum yakında orda yatıp kalkıcam.cok sık idrara sıkısıyorum sizde durumlar nasıl

herkese merhabalar ben 33. haftada doğum yaptım ve bebeklerim şu an 1 aylık hastaneden yeni çıktık 20 gün küvezde kaldık inanın çok zor 1800 gr doğdular solunum güçlüğü vardı çok şükür geçti yani nisan annesi oldum haziranı bekleyemedik ilk doğum yapan benim sanırım allah hepinize sağlıkla yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin.

slm kıslarrrrrr som zamanlarda lavobadan cıamamaz oldum yakında orda yatıp kalkıcam.cok sık idrara sıkısıyorum sizde durumlar nasıl

ben de senin durumundayim her gece en az 2 defa kalkiyorum.hatta o kadar doluyorum ki kalkmak icin bile zorluk cekiyorum :)) ama dun gece aksam hic sivi tuketmedim ve gece de kalkmadim.

iyiyim canim sen nasilsin?...ben de senin ve butun topigimizin annislerinin anneler gununu kutluyorum.
o senin guzelligin tatlim,begendigine sevindim :)
kizimiz nasil?uzuyor mu seni?
bizimki beni catir catir catlatiyor.cok catlagim var.ama artik bosverdim,cunku omur boyu benle birlikte olacaklar,beraber yasamaya,yaslanmaya alismaya calisiyorum :CüvCüv:

ÇOOOK geçmiş olsunnn canımmm öncelikle anneler günün kutlu olsun bizden öncce yaşamısıın bu duyguyu opuyorumnanaktan senin bebişler acele etmiş biraz inşallah biran önce toparlarlar kendilerni kilo alırlar bi güzelde annelerini üzmezler boshayallersmile

merhabalar canim.ilk once gozunaydin,tebrikler.cok sukur bebeklerine kavusmussun...
simdi nasillar?kilolari gelisimleri nasil?

selam leylacım anneler günün kutlu olsun ....Bende bu sabah kalktım direk aynaya baktım bir ne göreyim hiç çatlak olmayan göbeğimin sağ tarafında baştan aşşağıa çatlaklar ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile beynimde vurulmuşa döndüm bi gecede nasıl olur diye çok moralim bozuldu akannehir neyse eşim moralim düzelsin dye birde anneler günü diye sübriz yaptı erkenden çıktık kahvaltı yaptık dışarıda çok güzel geçti günüm ama hala aklım karnımdaki çatlaklardaydı tabi daha sonra aynaya bir baktım bişey yok meyersem çarşafın izi çıkmış karnımda ama çocuklar gibi nasıl sevindim bilemezsiniz :sm_cool: :sm_cool: çünki bi çatlamayan karnım kaldı oda çatlarsa iiice moralim bozulucak göğüslerin bacaklarımın arası felaket bi durumda mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…