merhaba haziran anneleri arkadaşlarım
hepinizin anneler günü kutlu olsun
ben de sizlerle aynı heyecanları yaşayacaktım ama nasip olmadı
Allah sizin yavrularınıza uzun sağlıklı ömür versin
bana dua etmeyi unutmuyosunuz di mi???
bende aynen şekerler bozulur diye lavanta istedim ama oradaki kız 2 yıl garanti bozulmaz dedi bu nedenle şeker olsun adı üsteünde bebek şekeri diye..bebek figürleri var mıknatıslı..ayyy kimseye vermesemde hepsini saklasam olmaz mı..delikafadulden
birde kızlar bişey sorucam :
görüsüzlük yada pintilik olarak nitelendirmeyin sonuçta sayılı yaptırıyoruz bunları..ama dağıtırken nasıl olacak çocuklar falan birden fazla almak isterse ne olacak misafirlere yetmezse..
aynısını bende düşünüyorum zaten sayılı aldık 30 adet biberon şeklinde içinde şekerleme şekerler var sepetide bebek arabası şeklinde 110 tl tuttu hakkaten nasıl verecez gelenlere çocuklar olursa dirlik vermezler sizce nasıl olur ki
aynısını bende düşünüyorum zaten sayılı aldık 30 adet biberon şeklinde içinde şekerleme şekerler var sepetide bebek arabası şeklinde 110 tl tuttu hakkaten nasıl verecez gelenlere çocuklar olursa dirlik vermezler sizce nasıl olur ki
senin 100 adet fiyatı çok iyi bizimki niye o kadar tuttu kiben 100 adet bebek biblolu olanlardan sipariş verdim (hatta 2 çeşidini haziran bebklerinin şekerleri sayfasına koymuştum) 125tl tuttu..sepetlerde 25 falandı ama onu bu hafta alıcam...
bana şerbet bardakların altlıklarının kenarına birer tane koymak daha mantıklı geldi..
senin 100 adet fiyatı çok iyi bizimki niye o kadar tuttu ki
talarcım sen pahalıya almısın gibi geldi bana 30 tane az değil mi o fiyat için
kızlaaarr ben geldimmopuyorumnanaktan
sabah çıktık daha yeni döndük..
sabah kahvaltı yaptık göl kenarında,sonra praktiker gittik,balkona masa sandalye aldık..
kayınvalideme gittik,anneler günü kutlamaya,saksıda orkide aldım muşmulaya sempatiksalakcinni
adam olana çok bile :)))))))
ordan çıktık bi sürü mobilyacı gezdik kanepe baktık zeynomun odasına..
şuan odasında duran kanepenin takımı var,kayınvalideme vercem onu,üçlüsünü vermesem bi işine yaramaz ikili ve tekliler..
çok pahalıymış ya kanepeler,700-800 falan beğendiklerimin en uygunu..
sonra uyduruk bi çekyat alalım bari dedik en uygunu 350lira:1shok:
karar veremedik,alamadık..
sonra alışveriş merkezine ugradık bi bakındık ve yorgunluktan turşuya dönmüş olarak döndük:))
yatmaktan çok sıkılmışım,nasılsa gelecek zeyno diyerekten gezdim valla:)) malum bu kadar rahat gezeceğimiz son 2kişilik pazarımızdı:))
şekerlerin tanesi 2 tl bebek sepetide 55 tl ye aldım pahalımı bilmiyorum ki
Selam kızlar.nasılsınız?
slm kıslarrrrrr som zamanlarda lavobadan cıamamaz oldum yakında orda yatıp kalkıcam.cok sık idrara sıkısıyorum sizde durumlar nasıl
selam canım nasılsınnnnnn nasıl gidiyor hamişlik anneler günün kutlu olsunnnnn
bu arada düğün fotolarını gördümmmmmmm çokkkk güzel bir gelin olmussun çokkk yakısmıssınız canım mutluluklar
herkese merhabalar ben 33. haftada doğum yaptım ve bebeklerim şu an 1 aylık hastaneden yeni çıktık 20 gün küvezde kaldık inanın çok zor 1800 gr doğdular solunum güçlüğü vardı çok şükür geçti yani nisan annesi oldum haziranı bekleyemedik ilk doğum yapan benim sanırım allah hepinize sağlıkla yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin.
herkese merhabalar ben 33. haftada doğum yaptım ve bebeklerim şu an 1 aylık hastaneden yeni çıktık 20 gün küvezde kaldık inanın çok zor 1800 gr doğdular solunum güçlüğü vardı çok şükür geçti yani nisan annesi oldum haziranı bekleyemedik ilk doğum yapan benim sanırım allah hepinize sağlıkla yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin.
ben de senin durumundayim her gece en az 2 defa kalkiyorum.hatta o kadar doluyorum ki kalkmak icin bile zorluk cekiyorum :)) ama dun gece aksam hic sivi tuketmedim ve gece de kalkmadim.
iyiyim canim sen nasilsin?...ben de senin ve butun topigimizin annislerinin anneler gununu kutluyorum.
o senin guzelligin tatlim,begendigine sevindim :)
kizimiz nasil?uzuyor mu seni?
bizimki beni catir catir catlatiyor.cok catlagim var.ama artik bosverdim,cunku omur boyu benle birlikte olacaklar,beraber yasamaya,yaslanmaya alismaya calisiyorum :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?