2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

a_ilcin canim net olarak kacinci haftada, hangi tarihte,kac gr ve tahmin edilen dogum tarihini bana yazarsan yeni topik aciyorum eklerim topigimizin ilk bebeklerini oraya...bekliyorum canim

cok tesekkur ederim canim,senin de anneler gunun kutlu olsun...
iyiki carsafin iziymis.cok sevinmissindir biliyorum :)) bende karnim felaket oldu canim.aynaya artik bakmamaya calisiyorum morelim bozulmasin diye hergun cizgiler uzuyor.ama yine de krem suruyorum.gerci faydasi yok ama isteee :))

a_ilcin canim net olarak kacinci haftada, hangi tarihte,kac gr ve tahmin edilen dogum tarihini bana yazarsan yeni topik aciyorum eklerim topigimizin ilk bebeklerini oraya...bekliyorum canim

Bizide ekle şimdiden listeye leylacım :kedi: :kedi: :kedi:

Benim karnımdan başka heryerim çatladı zaten göğüslerr bacaklarrrrrr :gitme: :gitme: bende aynaya her baktığımda moral bozukluğu :umursamaz: birde üstüne karnım çatlarsa olduğ*um yerde bayılcaüğım zaten akannehir akannehir akannehir :bbo:

aman pamukcum yaaa boşver sen annesın senın bı ozellıgın var varsın catlasın benımde catlak yok ama bır gram selulutum yoktu selulut yaptı olsun hi takmıyorum bebegım daha onemlı:lepi:

selam kızlaaar,ilk bebeğimiz gelmiş,topiği şimdi gördüm,ayy bi garip oldum:)
ama allah yardımcı olsun,33.haftada doğum yapmış a_ilcin..

kızlaaaaar bana gece yatarken dua edermısınız yarın sabahtan ayrıntılı ultrasona gırıcem bıraz sorunumuz vardı inş büyümemiştir yarın cok onemlı benım ıcın yarın sevıncten ucabılırım yada cok kotu olabılırım endişeliyim

aman pamukcum yaaa boşver sen annesın senın bı ozellıgın var varsın catlasın benımde catlak yok ama bır gram selulutum yoktu selulut yaptı olsun hi takmıyorum bebegım daha onemlı:lepi:

öle tabi ama insan piskolojikman etkileniyor zaten ağlamaya yer arıyoruz hormonlar hat safhada onlarda üstne tuz biber oluyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
selülit geçiçi ama çatlağın bi çözümü yok buarada kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile aklinialirimsmile

selam kızlaaar,ilk bebeğimiz gelmiş,topiği şimdi gördüm,ayy bi garip oldum:)
ama allah yardımcı olsun,33.haftada doğum yapmış a_ilcin..

selamm canımm hoşğeldinnnn anneler günün kutlu olsunnn a.s.

Bizide ekle şimdiden listeye leylacım :kedi: :kedi: :kedi:
gercektenmi?sizin dogum ne zaman ?

insallah hersey yolunda gider canim,guzel haberlerini bekliyoruz

canımmm,allahın izniyle çook güzel haberlerle geleceksiniz,inanıyorum benolumunekankayizsmile
dualarım sizinle:Saruboceq:
hiç endişe etme,güzel düşün..

selam canım ıkıncı senın bebiş dogcak demi şimdi

canım yarın son muayenem var,salı ya da çrş geliyor kızım..
sağ salim gelsin de,en doğru zamanı rabbim bilir diyorum,erken gelmesine takmıyorum artık..

hoşbuldum pamiğimmm,anneler günümüz kutlu olsunnopuyorumnanaktan

çatlak konusuna bulaşmayım dedim çünkü acaip gıcığım yaa,göbek deliğimin sol tarafı çatladı,sağda bişi yok
bol su içmek,yağ-krem falan bi halta yaramıyor,olacağı varsa kaçışı yokmuş!!

kızlar herkeste catlak var bende selulut yaaa oda tenımı sıkınca cıkıyoooo ama eskıden hıc yoktu belkı dogurana kadar catlakta cıkar selülütü cıkan var mı gerci esra sen demıştın sanırım kayısı yagı iyi oluyo diyeee

inşallah şenaycım,hepimiz sağlıcakla kucağımıza bi alsaydık kuzucuklarıboshayallersmile

inşallah şenaycım,hepimiz sağlıcakla kucağımıza bi alsaydık kuzucuklarıboshayallersmile

inş canım yaaaaaa valla şu ultrasonun cıktıgına sevınsekmı sevınmesekmı herşey gorunuyooo problem cıktımı anne üzülüyooo ama bıyandanda iyi bebek için kontrol altında oluyoooo ben problemı ogrendıgımden beri bi tuhafım bebegımıde emınım cok uzzdummmm yaaaaaaaa yarın dananın kuyrugu kopacak bakalım (ama artık üzülmemeye calışıyorum,bi şekılde dagıttım kafamı)

inşallahh iğleşmitirrr :Saruboceq: sen sıkıntı yapma şimdiden içine ferah tut iyi düşü n iyi olsunn seneyacım

[COLOR="Teal"[B][COLOR="Teal"]gercektenmi?sizin dogum ne zaman ? [/COLOR]

insallah hersey yolunda gider canim,guzel haberlerini bekliyoruz[/COLOR][/B]

Henüz belli değil öle lafın gelişi söledim canım kaydirigubbakcemile3

saoll canımmmm evet ne yağğ nede krem fark etmiyor Çok sinir bozucu bi durum canım sende sağ salim alırsın inşallah bebeğini kucağına :Saruboceq: rahat geçer inşallah doğumun sezeryan olucaktı sein dimi canım epidural sezeryanmıydı normal sezeryanmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…