kızlar herkeste catlak var bende selulut yaaa oda tenımı sıkınca cıkıyoooo ama eskıden hıc yoktu belkı dogurana kadar catlakta cıkar selülütü cıkan var mı gerci esra sen demıştın sanırım kayısı yagı iyi oluyo diyeee
canım yarın son muayenem var,salı ya da çrş geliyor kızım..
sağ salim gelsin de,en doğru zamanı rabbim bilir diyorum,erken gelmesine takmıyorum artık..
kızlar herkeste catlak var bende selulut yaaa oda tenımı sıkınca cıkıyoooo ama eskıden hıc yoktu belkı dogurana kadar catlakta cıkar selülütü cıkan var mı gerci esra sen demıştın sanırım kayısı yagı iyi oluyo diyeee
selam kızlar anneler gününüz kutlu olsun hepinizi öpüyorummmmm
slm güzel annelerropuyorumnanaktan
Selamm berrakkcım hoşğeldin seninde anneler günün kutlu olsunn a.s.
mersi canımmmm hepimiz bir an önce kavussak nasıl bir sey artık görsek :)))
Sorma berrakk bende çoooook merakkk ediyorummmmmmm :sm_cool: :sm_cool: miniğim nasıl acaba kime benziyor inşallah gözleri babasına benzemiştirr :dance:
selamm hoşşğeldinn
dimi canım yaa nasıl birsey bana mı benziyor babasına mı gerci bana benzese iyi olur :)))
ayyy bizim apartmanda arkadas 15 gün önce dogum yaptı.ikizleri oldu biri kız biri erkek yumuk yumuklar beni de ondan sonraa telas sardı hayırlısı olsun ve zamanında olsun yine de
canım benim suyum azdı ve her kontrolde azaldı,kızımın boynunda da kordon var,iğneydi yatmaydı su içmeydi derken bu haftaya geldik ama geçen cuma nst de kalp atışları da 170lerdeydi,suyun azlığından strese girmiş kuzum o yüzden 11-12 mayıs gibi alacak doktorum..ya oyle mi ben bilmiyordum canim.simdi haberim oldu.sali ya da carsamda derken 11-12mayis oyle mi? sezeryan olucak sanirim.peki niye boyle erken aliyor doktor?
slm güzel annelerropuyorumnanaktan
ayy ne şekerdir şimdi onlrrrr misss gibid kokuyorlardır opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kzlarr ilk bebişler gelmişşşş ben de topiği açalım zeynep lal için diyecektim :)) hayırlı olsunn
herkese merhabalar ben 33. haftada doğum yaptım ve bebeklerim şu an 1 aylık hastaneden yeni çıktık 20 gün küvezde kaldık inanın çok zor 1800 gr doğdular solunum güçlüğü vardı çok şükür geçti yani nisan annesi oldum haziranı bekleyemedik ilk doğum yapan benim sanırım allah hepinize sağlıkla yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin.
kzlarr ilk bebişler gelmişşşş ben de topiği açalım zeynep lal için diyecektim :)) hayırlı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?