2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben hamile kalmadan önce kalçamda vardı biraz,sıkılaştırıcı ve selülit giderici kullanmaya başlamıştım,doktoruma söyledim onu kullanma kayısı yağı kullan demişti..
çatlakları önlemek için yapılan karışımlarda da var,cilde epey faydalı diye biliyorum..

arkadaslar hepınıze cok teşekkur ederım kafam bi nevi burda dagıldı yoksa hergun aglıcak gibi oluyordum

canım yarın son muayenem var,salı ya da çrş geliyor kızım..
sağ salim gelsin de,en doğru zamanı rabbim bilir diyorum,erken gelmesine takmıyorum artık..

ya oyle mi ben bilmiyordum canim.simdi haberim oldu.sali ya da carsamda derken 11-12mayis oyle mi? sezeryan olucak sanirim.peki niye boyle erken aliyor doktor?

ayy senayyy dert ettiğin şeye bak bide sıkınca çıkıyor diyooo :mymeka: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çatlak görüntüsünün yanında seninki sutun kalırrrr yaşarsan sende anlarsın :umursamaz: hele ilk oluştuğu zamanlar kıpkırmızı damar gibi sonradan derinleşiyor izleri biişey değil tedaviside zor bi durum selülitin var tedavisi ama bu çatlaklar ömür boyu seninle :dilcikar:

Sorma berrakk bende çoooook merakkk ediyorummmmmmm :sm_cool: :sm_cool: miniğim nasıl acaba kime benziyor inşallah gözleri babasına benzemiştirr :dance:

dimi canım yaa nasıl birsey bana mı benziyor babasına mı gerci bana benzese iyi olur :)))
ayyy bizim apartmanda arkadas 15 gün önce dogum yaptı.ikizleri oldu biri kız biri erkek yumuk yumuklar beni de ondan sonraa telas sardı hayırlısı olsun ve zamanında olsun yine de

kzlarr ilk bebişler gelmişşşş ben de topiği açalım zeynep lal için diyecektim :)) hayırlı olsunn

ayy ne şekerdir şimdi onlrrrr misss gibid kokuyorlardır opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ya oyle mi ben bilmiyordum canim.simdi haberim oldu.sali ya da carsamda derken 11-12mayis oyle mi? sezeryan olucak sanirim.peki niye boyle erken aliyor doktor?
canım benim suyum azdı ve her kontrolde azaldı,kızımın boynunda da kordon var,iğneydi yatmaydı su içmeydi derken bu haftaya geldik ama geçen cuma nst de kalp atışları da 170lerdeydi,suyun azlığından strese girmiş kuzum o yüzden 11-12 mayıs gibi alacak doktorum..
heyecan sardı yani:)

slm güzel annelerropuyorumnanaktan

betüşümmm,hoşgeldinn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Slm canlarimmmm ben geldimm olumunekankayizsmile
Mertimi yatirdim hemen topige kostumm kaydirigubbakcemile3
Bugun feci bi bel agrisi varki anlatamam ayrica her gecen gun akintimda cogaliyor sanirim oglus asagiya dustukce ve agirlik bastikca daha da cok olacakk bilmiyorumkismile

kzlarr ilk bebişler gelmişşşş ben de topiği açalım zeynep lal için diyecektim :)) hayırlı olsunn

Bizim topikten mi ilk bebisler gelmis canim kim dogum yapmis kiss acildimi topik bana linkini yazsaniza kislarr hihoyyyt

allah analı babalı büyütsün canım darısı bizim başımıza

olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

en renkli ana-oğul da geldiiihihoyyyt

bugun neler ettin oğluşumuza delikafadulden

bugun zeynep lal doktor amcasına iş kalmasın diye sezeryan işini halletmek üzere:roflol::roflol::roflol:
akşam da uyutmadı alışık değil tabi erken yatmama:))
babası elini koydu, duruldu bizim cadı,sonra uyudu herif,benim kız kazı çalışmasına başladı yine,delirdim eeeh dedim,sonsuza kadar elini koyamaz ya,yat uyu sen de,
lööp bi tekme attı sonra ses yok:roflol: tesadüf çok iyiydi ama,anlamış gibi oldu:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…