kızlaaaaar bana gece yatarken dua edermısınız yarın sabahtan ayrıntılı ultrasona gırıcem bıraz sorunumuz vardı inş büyümemiştir yarın cok onemlı benım ıcın yarın sevıncten ucabılırım yada cok kotu olabılırımendişeliyim
Canim icini ferah tut hic merak etme dularimiz seninle ve allaha sukurler olsun ki simdiye kadar kim kontrole gittiyse hic kotu haberle gelen olmadi inaniyorum ki yarina sende guzel haberler getireceksin bizee :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:roflol::roflol::roflol:kız sılam ben avatarı sılmıştım yanlışlıkla ninene benzemışım bende şimdi farkettım
herkese merhabalar ben 33. haftada doğum yaptım ve bebeklerim şu an 1 aylık hastaneden yeni çıktık 20 gün küvezde kaldık inanın çok zor 1800 gr doğdular solunum güçlüğü vardı çok şükür geçti yani nisan annesi oldum haziranı bekleyemedik ilk doğum yapan benim sanırım allah hepinize sağlıkla yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin.
Slm canlarimmmm ben geldimm olumunekankayizsmile
Mertimi yatirdim hemen topige kostumm kaydirigubbakcemile3
Bugun feci bi bel agrisi varki anlatamam ayrica her gecen gun akintimda cogaliyor sanirim oglus asagiya dustukce ve agirlik bastikca daha da cok olacakk bilmiyorumkismile
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
en renkli ana-oğul da geldiiihihoyyyt
bugun neler ettin oğluşumuza delikafadulden
bugun zeynep lal doktor amcasına iş kalmasın diye sezeryan işini halletmek üzere:roflol::roflol::roflol:
akşam da uyutmadı alışık değil tabi erken yatmama:))
babası elini koydu, duruldu bizim cadı,sonra uyudu herif,benim kız kazı çalışmasına başladı yine,delirdim eeeh dedim,sonsuza kadar elini koyamaz ya,yat uyu sen de,
lööp bi tekme attı sonra ses yok:roflol: tesadüf çok iyiydi ama,anlamış gibi oldu:roflol:
dimi canım yaa nasıl birsey bana mı benziyor babasına mı gerci bana benzese iyi olur :)))
ayyy bizim apartmanda arkadas 15 gün önce dogum yaptı.ikizleri oldu biri kız biri erkek yumuk yumuklar beni de ondan sonraa telas sardı hayırlısı olsun ve zamanında olsun yine de
valla canım aynen öyleler.cok sirinler.ama erkek olan 3100gr kız olan 2890gr dogmus ikizler genelde minik dogarlar ya sasırtıcı.
Slm canlarimmmm ben geldimm olumunekankayizsmile
Mertimi yatirdim hemen topige kostumm kaydirigubbakcemile3
Bugun feci bi bel agrisi varki anlatamam ayrica her gecen gun akintimda cogaliyor sanirim oglus asagiya dustukce ve agirlik bastikca daha da cok olacakk bilmiyorumkismile
Canim hepimiz senin gibiyiz biran önce dogum yapip evlatlarimizi koklamak icin can atiyoruz.Ama zaten azda kaldi kocaman haftalar geride kaldi en fazla 1 ayi var ortalama hepimizin.Az daha sabirr ondan sonra bu gunlerin acisini bebislerimizi öpe koklaya cikaricaz insallahhh :Saruboceq:canım benım ınş valla bugun erken yatcam yarın sabah bıranonce olsun diye artık bitmesini istiyorum sılam yaaaa ama sızın enerjınınzde iiiyi gelıyor
hoşgeldinnopuyorumnanaktan
ağırlık arttıkça bel ağrısı yapıyor canım,hem göbüşler dengemizi bozuyor,belimiz iyice hassas oluyor,çok ayakta kalmamaya çalış,uzanınca geçer inşallah..
akıntı konusunu doktorunla konuştun mu peki?
hoşbuldum canımopuyorumnanaktanselam canim,hosgeldin
betüşümmm,hoşgeldinn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
ahh canım ya sağolsun babasının bugün bana ettiği oğlunu aratmadı.. eşim bi iki gün önce jöleyi lavabonun altındaki dolabın altına düşürmüş. kapağı lavabonun yanındaydı anladım. bu jöle kutusu fazla uzağa gitmiş olamaz dedim :roflol: şakkıdı eğildim ve kutuyu gördüm ama kaldırmadım. dedim ki ertesi sabah işe gidiyo nasılsa gelsin kaldırsın. ayıp yanilmaz: hayır hamile olmasam girerim dolabın altına ama kolum sığmıyo artık :roflol:
neyse dün sabah bi baktım ne göreyim bizimki dolaptan yeni jöle çıkarmış. yerden almaya üşenmiş guclubacismile allahım ya öldürecek beni. bu sabah banyoda yeni jölesini kullanıyodu. ben de girdim banyoya. canım diğer jöle nerde dedim. ayıp değil mi almıyosun . baktım eğilip aldı. acımıyo musun bana dedim. ben bilmiyodum görmedim düştüğünü falan dedi. adam düştüğünü bilmiyo ama yerden al deyince eğilip alıyo eliyle koymuş gibii(( kötükedihüso
kızlar hediye getiren düşünceli kocişler var mı??
Hosbuldum canimmm olumunekankayizsmileHoşğeldinn sılacımmmm
Ayy bu bizim adamlar cocuktan da beter yaa :roflol:opuyorumnanaktan
ahh canım ya sağolsun babasının bugün bana ettiği oğlunu aratmadı.. eşim bi iki gün önce jöleyi lavabonun altındaki dolabın altına düşürmüş. kapağı lavabonun yanındaydı anladım. bu jöle kutusu fazla uzağa gitmiş olamaz dedim :roflol: şakkıdı eğildim ve kutuyu gördüm ama kaldırmadım. dedim ki ertesi sabah işe gidiyo nasılsa gelsin kaldırsın. ayıp yanilmaz: hayır hamile olmasam girerim dolabın altına ama kolum sığmıyo artık :roflol:
neyse dün sabah bi baktım ne göreyim bizimki dolaptan yeni jöle çıkarmış. yerden almaya üşenmiş guclubacismile allahım ya öldürecek beni. bu sabah banyoda yeni jölesini kullanıyodu. ben de girdim banyoya. canım diğer jöle nerde dedim. ayıp değil mi almıyosun . baktım eğilip aldı. acımıyo musun bana dedim. ben bilmiyodum görmedim düştüğünü falan dedi. adam düştüğünü bilmiyo ama yerden al deyince eğilip alıyo eliyle koymuş gibii(( kötükedihüso
Iyi geceler canim yarin bizi cok bekletme emi hemen gel guzel haberlerinizii opuyorumnanaktancanlarım ben cıkıyorum optum sızı ii geceler
ayy yok bebişler bunlardan olgun olacaklar kanımca. bi de pişkin pişkin görmedim duymadım bilmiyorum demez mi. oscarlık vallahi. bilmesem inanacam :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: aayyy canım ne güldürdün beniiii yazık adamcağızada yaaa suçuna nasılda biliyor çocuık gibiler bu erkekler ikinci bebişlermiz geliyor olumunekankayizsmile
Canim hadi benim mertim var aksama kadar onunla ilgilenmekten yatip uzanma firsatim pek olmuyo ama sen uzan dinlen bol bol ikinci cocukta bu gunleri cok ararsin benim gibi :sinifsinif:sılacım ben de sana yazıyodum. belimiz ikiye ayrılmadan gelirler bunlar inşallah. gece ağladım ya artık. çaresiz canım az daha dayan
bu ne ya okunmuyo :roflol::roflol:
bu ne ya okunmuyo :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?