2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canim icini ferah tut hic merak etme dularimiz seninle ve allaha sukurler olsun ki simdiye kadar kim kontrole gittiyse hic kotu haberle gelen olmadi inaniyorum ki yarina sende guzel haberler getireceksin bizee :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canim icini ferah tut hic merak etme dularimiz seninle ve allaha sukurler olsun ki simdiye kadar kim kontrole gittiyse hic kotu haberle gelen olmadi inaniyorum ki yarina sende guzel haberler getireceksin bizee :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benım ınş valla bugun erken yatcam yarın sabah bıranonce olsun diye artık bitmesini istiyorum sılam yaaaa ama sızın enerjınınzde iiiyi gelıyor

kız sılam ben avatarı sılmıştım yanlışlıkla ninene benzemışım bende şimdi farkettım
:roflol::roflol::roflol:

Canim gozun aydin demek topigimizin ilk bebisleri dogdularr oyy ne mutlu bizee :teytey:
Rabbim anali babali saglikla buyumek nasip etsin insallah :Saruboceq:

a.s.a.s.a.s.

hoşgeldinnopuyorumnanaktan

ağırlık arttıkça bel ağrısı yapıyor canım,hem göbüşler dengemizi bozuyor,belimiz iyice hassas oluyor,çok ayakta kalmamaya çalış,uzanınca geçer inşallah..
akıntı konusunu doktorunla konuştun mu peki?

opuyorumnanaktan
ahh canım ya sağolsun babasının bugün bana ettiği oğlunu aratmadı.. eşim bi iki gün önce jöleyi lavabonun altındaki dolabın altına düşürmüş. kapağı lavabonun yanındaydı anladım. bu jöle kutusu fazla uzağa gitmiş olamaz dedim :roflol: şakkıdı eğildim ve kutuyu gördüm ama kaldırmadım. dedim ki ertesi sabah işe gidiyo nasılsa gelsin kaldırsın. ayıp yani lmaz: hayır hamile olmasam girerim dolabın altına ama kolum sığmıyo artık :roflol:
neyse dün sabah bi baktım ne göreyim bizimki dolaptan yeni jöle çıkarmış. yerden almaya üşenmiş guclubacismile allahım ya öldürecek beni. bu sabah banyoda yeni jölesini kullanıyodu. ben de girdim banyoya. canım diğer jöle nerde dedim. ayıp değil mi almıyosun . baktım eğilip aldı. acımıyo musun bana dedim. ben bilmiyodum görmedim düştüğünü falan dedi. adam düştüğünü bilmiyo ama yerden al deyince eğilip alıyo eliyle koymuş gibii (( kötükedihüso

valla canım aynen öyleler.cok sirinler.ama erkek olan 3100gr kız olan 2890gr dogmus ikizler genelde minik dogarlar ya sasırtıcı.

Maşallahhhhh gerçekten çok şaşırtıcı :1shok: :1shok: genelede ikiz bebişler zayıf doğar ama bu ikizlerin maşallahı var

Hoşğeldinn sılacımmmm

canım benım ınş valla bugun erken yatcam yarın sabah bıranonce olsun diye artık bitmesini istiyorum sılam yaaaa ama sızın enerjınınzde iiiyi gelıyor
Canim hepimiz senin gibiyiz biran önce dogum yapip evlatlarimizi koklamak icin can atiyoruz.Ama zaten azda kaldi kocaman haftalar geride kaldi en fazla 1 ayi var ortalama hepimizin.Az daha sabirr ondan sonra bu gunlerin acisini bebislerimizi öpe koklaya cikaricaz insallahhh :Saruboceq:

Hosbuldum canimm...
Akinti olayina doktorum her kontrolde bakiyo zaten ve normal oldugunu söyluyo hele bu son haftalarda cok normalmiss boshayallersmile

sılacım ben de sana yazıyodum. belimiz ikiye ayrılmadan gelirler bunlar inşallah. gece ağladım ya artık. çaresiz canım az daha dayan

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: aayyy canım ne güldürdün beniiii yazık adamcağızada yaaa suçuna nasılda biliyor çocuık gibiler bu erkekler ikinci bebişlermiz geliyor olumunekankayizsmile

Hoşğeldinn sılacımmmm
Hosbuldum canimmm olumunekankayizsmile
Ayy bu bizim adamlar cocuktan da beter yaa :roflol:
canlarım ben cıkıyorum optum sızı ii geceler
Iyi geceler canim yarin bizi cok bekletme emi hemen gel guzel haberlerinizii opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: aayyy canım ne güldürdün beniiii yazık adamcağızada yaaa suçuna nasılda biliyor çocuık gibiler bu erkekler ikinci bebişlermiz geliyor olumunekankayizsmile
ayy yok bebişler bunlardan olgun olacaklar kanımca. bi de pişkin pişkin görmedim duymadım bilmiyorum demez mi. oscarlık vallahi. bilmesem inanacam :roflol:

kızlar hediye getiren düşünceli kocişler var mı??

Benimki hediye almadı ama sabah kahvaltıya götürdü beni dışarıda yedik opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ben,m için en güzel hediye bende sabah ne hazırlsam diye düşünüyordum kaydirigubbakcemile3

sılacım ben de sana yazıyodum. belimiz ikiye ayrılmadan gelirler bunlar inşallah. gece ağladım ya artık. çaresiz canım az daha dayan
Canim hadi benim mertim var aksama kadar onunla ilgilenmekten yatip uzanma firsatim pek olmuyo ama sen uzan dinlen bol bol ikinci cocukta bu gunleri cok ararsin benim gibi :sinifsinif:
bu ne ya okunmuyo :roflol::roflol:

:1no2::1no2::1no2:

bu ne ya okunmuyo :roflol::roflol:

valla kocamın hakkını yemem bugün değil ama başka zaman beni sevindirir illa bugün olması şart değil bence süpriz yapar banaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…