ayy ne hoş bi hediye. bu ara bardağı kaldırmaya halimiz yok bence çok düşünceli bi davranış. bi de hani hep ihtiyaç neyse o alınır ya bizim şu ara gıda en mühim ihtiyacımız. aklımız fikrimiz yemek cokacimcoook hayılı olsun canımm :roflol:Benimki hediye almadı ama sabah kahvaltıya götürdü beni dışarıda yedik opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ben,m için en güzel hediye bende sabah ne hazırlsam diye düşünüyordum kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
sılacığım gülsem mi ağlasam mı şaşırdım.
biraz geç oldu ama anneler gününz kutlu olsun inş seneye bebişlerimizle kutlarız öyle hediye alacak düşünceli kocişler nerde en zından bende yok benim için en büyük hediye çoraplarını banyoya kirli sepetine atması :)))))))))
sılacım ben de sana yazıyodum. belimiz ikiye ayrılmadan gelirler bunlar inşallah. gece ağladım ya artık. çaresiz canım az daha dayan
canlarım ben cıkıyorum optum sızı ii geceler
sedef şu meşhur oklavanla sılanın kocasının ayaklarına vurur musun
sedef şu meşhur oklavanla sılanın kocasının ayaklarına vurur musun
ayy ne hoş bi hediye. bu ara bardağı kaldırmaya halimiz yok bence çok düşünceli bi davranış. bi de hani hep ihtiyaç neyse o alınır ya bizim şu ara gıda en mühim ihtiyacımız. aklımız fikrimiz yemek cokacimcoook hayılı olsun canımm :roflol:
dur kız bayılma sempatiksalakcinni
biraz geç oldu ama anneler gününz kutlu olsun inş seneye bebişlerimizle kutlarız öyle hediye alacak düşünceli kocişler nerde en zından bende yok benim için en büyük hediye çoraplarını banyoya kirli sepetine atması :)))))))))
opuyorumnanaktan
ahh canım ya sağolsun babasının bugün bana ettiği oğlunu aratmadı.. eşim bi iki gün önce jöleyi lavabonun altındaki dolabın altına düşürmüş. kapağı lavabonun yanındaydı anladım. bu jöle kutusu fazla uzağa gitmiş olamaz dedim :roflol: şakkıdı eğildim ve kutuyu gördüm ama kaldırmadım. dedim ki ertesi sabah işe gidiyo nasılsa gelsin kaldırsın. ayıp yanilmaz: hayır hamile olmasam girerim dolabın altına ama kolum sığmıyo artık :roflol:
neyse dün sabah bi baktım ne göreyim bizimki dolaptan yeni jöle çıkarmış. yerden almaya üşenmiş guclubacismile allahım ya öldürecek beni. bu sabah banyoda yeni jölesini kullanıyodu. ben de girdim banyoya. canım diğer jöle nerde dedim. ayıp değil mi almıyosun . baktım eğilip aldı. acımıyo musun bana dedim. ben bilmiyodum görmedim düştüğünü falan dedi. adam düştüğünü bilmiyo ama yerden al deyince eğilip alıyo eliyle koymuş gibii(( kötükedihüso
ha ok o zaman canım..Hosbuldum canimm...
Akinti olayina doktorum her kontrolde bakiyo zaten ve normal oldugunu söyluyo hele bu son haftalarda cok normalmiss boshayallersmile
sılacım ben de sana yazıyodum. belimiz ikiye ayrılmadan gelirler bunlar inşallah. gece ağladım ya artık. çaresiz canım az daha dayan
hoşbuldum canımopuyorumnanaktan
hoşbuldum esramolumunekankayizsmile nasılsın canım, temizliğin bittimi?
Benimkinin mi bende ayni seyi yazdim simdi silam laa :roflol:
Sedef gel sopala bizimkilerii kaydirigubbakcemile
ayy ne hoş bi hediye. bu ara bardağı kaldırmaya halimiz yok bence çok düşünceli bi davranış. bi de hani hep ihtiyaç neyse o alınır ya bizim şu ara gıda en mühim ihtiyacımız. aklımız fikrimiz yemek cokacimcoook hayılı olsun canımm :roflol:
Ayynennn Canımm bide bi gece öncesinden zarflamış beni hiçte anlamadım yarın öle bi kahvaltı yapalımki kuş sütü bile eksik olmasın masamızdan diyrdu kıyamam ben onaa yaaa opuyorumnanaktan bende akşamdan düşünmye başlamıştım değişik ne yapabilirim diye...Şu aralar dedğimn gib canım hiiç bişe yapmak istemiyor devamlı dinlenmek istiyorum uykudan kalkıyırum bir saat geçmeden kahvaltıdan hemen sonra yeniden uylum geliyor iice miskin oldum kualalar gibi bulduuğum yerde uyumaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3
dur kız bayılma sempatiksalakcinni
Hosgeldin canim seninde anneler gunu kutlu olsunn a.s.
Seninki atiyosa coraplari kirli sepetine ne mutlu sana ben orda burda corap esi aramaktan biktim artikkk kafamçokkarıştı
pamiğim ben hareketsiz kalınca kalkamıyom kasıklarım falan o zaman ağrıyo. ama senin yaşadıklarında gayet doğal. daha çok ağrı çekenler var sık dişini
bu gece siyah böcekler dolaşıyor gözümün önünde ay korkuyorum bebişime bbşey olacak diye bu gün çok fazla da oynamadı yarında aynı olursam hemen dr u arayayım iyice evhamcı oldum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?