2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

biraz geç oldu ama anneler gününz kutlu olsun inş seneye bebişlerimizle kutlarız öyle hediye alacak düşünceli kocişler nerde en zından bende yok benim için en büyük hediye çoraplarını banyoya kirli sepetine atması :)))))))))

Benimki hediye almadı ama sabah kahvaltıya götürdü beni dışarıda yedik opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ben,m için en güzel hediye bende sabah ne hazırlsam diye düşünüyordum kaydirigubbakcemile3
ayy ne hoş bi hediye. bu ara bardağı kaldırmaya halimiz yok bence çok düşünceli bi davranış. bi de hani hep ihtiyaç neyse o alınır ya bizim şu ara gıda en mühim ihtiyacımız. aklımız fikrimiz yemek cokacimcoook hayılı olsun canımm :roflol:
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

dur kız bayılma sempatiksalakcinni

sılacığım gülsem mi ağlasam mı şaşırdım.

Aman canim nesine aglican gul gec kendi kesesine zarar sempatiksalakcinni
Ben artik özgür biraktim mertten esimle ugrasmaya zaman kalmiyo senin oglusda dogsun bi babasi aklina bile gelmicek zati naparsa yapsin dicenn kaydirigubbakcemile3

Hosgeldin canim seninde anneler gunu kutlu olsunn a.s.
Seninki atiyosa coraplari kirli sepetine ne mutlu sana ben orda burda corap esi aramaktan biktim artikkk kafamçokkarıştı

sılacım ben de sana yazıyodum. belimiz ikiye ayrılmadan gelirler bunlar inşallah. gece ağladım ya artık. çaresiz canım az daha dayan

Bel ağrısı yaşamayan hamiş yok gibi bişey benn bazen okadar kötü oluyorumki yardım almadan yerimden kalkmak wcye bile gidemiyorum :umursamaz: kızlar bide bu aralar kasılmalar çok oluyor karnımda ama kasıklarımda ağrı yok normalmidir sizce ???sizdede oluyormu??

canlarım ben cıkıyorum optum sızı ii geceler

yi Geceler Senaycımm

sedef şu meşhur oklavanla sılanın kocasının ayaklarına vurur musun

yaaaaaaaaa kocası beni dövsün demiii ama oklavamı seve seve sılama veririmsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniklava:klava:klava:

kız yazıya baksana nasıl bayılmayımohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

ah keşke atsa işde benim için büyük hediye benmi hamileyim omu belli deyil valaha bazen çok anlayışşız oluyorlar

ben de seni kutlarım canım. amin. ben yalvarıyorum bari odaya değil banyoya götür diye. tamam attım sepete diyo(o da ayda bir gün) ama bi türlü isabet edemiyo :roflol: allahtan basketçi değil. ya küvette ya yerde ya da temiz çamaşır sepetinde buluyorum. çoğu zaman tekini bulamıyorum tabi

pamiğim ben hareketsiz kalınca kalkamıyom kasıklarım falan o zaman ağrıyo. ama senin yaşadıklarında gayet doğal. daha çok ağrı çekenler var sık dişini

bu gece siyah böcekler dolaşıyor gözümün önünde ay korkuyorum bebişime bbşey olacak diye bu gün çok fazla da oynamadı yarında aynı olursam hemen dr u arayayım iyice evhamcı oldum galiba

ay öyle bir anlatıyorsun ki gülsem mi üzülsem mi kaldım öylece:1rolleyes:

ama çok iyi yapmışsın yüzüne vurmakla,alıp ses çıkarmasan hiç bozuntuya vermezdi eminimsempatiksalakcinni kötü niyetten değil de üşengeçlikten be tatlım,hiç takılma,bebişimizi üzme üzülüp deolumunekankayizsmile
bırak isterse tüm banyoyu jöle bassın,sakın eğilmeli hareketler yapma hayatım,uzanmak falan da riskliymiş..allah esirgesin..
yalnız düştüğünü bilmiyormuş ama eğilip almış ona koptum,karı koca alemsiniz valla:roflol:
bir de oğluş gelince sizin ev panayır giibi olur bahse girerim kaydirigubbakcemile3
Hosbuldum canimm...
Akinti olayina doktorum her kontrolde bakiyo zaten ve normal oldugunu söyluyo hele bu son haftalarda cok normalmiss boshayallersmile
ha ok o zaman canım..

sılacım ben de sana yazıyodum. belimiz ikiye ayrılmadan gelirler bunlar inşallah. gece ağladım ya artık. çaresiz canım az daha dayan

yere paralel yaşa o zaman ağrımazsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hoşbuldum canımopuyorumnanaktan

hoşbuldum esramolumunekankayizsmile nasılsın canım, temizliğin bittimi?

iyi canımmm tüm gün dışardaydık,yorulmuşum,yatıştayım yine:)
temizlik tam bitmedi,banyolar kaldı,onları da yarın sabah gelip yapacak..heryer mis oldu,kızım gelsin diye bekliyor evimiz:dance:
siz nasılsınız bakalım ?olumunekankayizsmile

Benimkinin mi bende ayni seyi yazdim simdi silam laa :roflol:
Sedef gel sopala bizimkilerii kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileklava:klava:klava:klava:klava:klava:

Seninde anneler gnün kutlu olsunnn a.s. ayyy bu sorun her evde var sanırım bende bıktım koltukların arasından çorap toplamaktan sepete atmak bukadarmı zor geliyor yaa klava: klava:

Hosgeldin canim seninde anneler gunu kutlu olsunn a.s.
Seninki atiyosa coraplari kirli sepetine ne mutlu sana ben orda burda corap esi aramaktan biktim artikkk kafamçokkarıştı

Bendeeeeeeeeeeeeeeeeee klava:

Anacim meger herkes ne kadar dertliymis bu corap olayindan bi ben degilmisim bu bile insani teselli etmeye yetiyoo kaydirigubbakcemile3

pamiğim ben hareketsiz kalınca kalkamıyom kasıklarım falan o zaman ağrıyo. ama senin yaşadıklarında gayet doğal. daha çok ağrı çekenler var sık dişini

normal bi durumsa dayanırım tabi yeterki kızıma bişey oolmasınn :Saruboceq: o sağlıklı olsunda yesica bu sabah bi kalktımmm ne göreyimm hiç çatlamayan karnım baştan aşşağıya yarılmış gibi sankii tabi ben :1shok: :1shok: :1shok: büyük bir üzüntü çünki çatlamayan bi orası kalmıştı kaydirigubbakcemile3 ded,im anneler günükaydirigubbakcemile3 ilk saatlerinde ilk hediye aldım öykücüm saol kaydirigubbakcemile3 neyse sonra alışmaya çaıştım tabi duruma hemen mudahale bepanten sürdüm ama oluştuktan sonra ne sürersen sür tabi Geçmiş olsun DAHA SONRA KOÇişle kahvaltıdan sonra eve gedliğimde yeniden bakayım dedim bu çatlaık ne alemde bi baktım hiç biişey yok meyersem çarşafın izi çıkmış sabaj karnımdaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden nasıl çocuk gibi sevindim anlatamam :dance: :sm_cool:

bu gece siyah böcekler dolaşıyor gözümün önünde ay korkuyorum bebişime bbşey olacak diye bu gün çok fazla da oynamadı yarında aynı olursam hemen dr u arayayım iyice evhamcı oldum galiba

yorgun falansan yavaşlamıştır hareketleri canım,tatlı birşeyler ye,soluna yat,ama sessiz bi ortam olsun..
o zaman mutlaka hissedersin hareketini..
yalnız o böcek uçuşması niye oluyor acaba merak ettim:uhm:

ayyy canlarım benimki de aramış bugün sana ne hediye alayım diyo. istemiyorum sağol dedim saymaya başladı çanta ayakkabı eşofman takımı falan diye. bi de seenek sunuyo ya kaba şey. söyleme bari dedim. ama ihtiyacın olan bişey olsun diyo hey allahım. ayyy yeter bayılacam dedim

aslında E seçeneğini mi işaretleseydin hepsii diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…