normal bi durumsa dayanırım tabi yeterki kızıma bişey oolmasınn :Saruboceq: o sağlıklı olsunda yesica bu sabah bi kalktımmm ne göreyimm hiç çatlamayan karnım baştan aşşağıya yarılmış gibi sankii tabi ben :1shok: :1shok: :1shok: büyük bir üzüntü çünki çatlamayan bi orası kalmıştı kaydirigubbakcemile3 ded,im anneler günükaydirigubbakcemile3 ilk saatlerinde ilk hediye aldım öykücüm saol kaydirigubbakcemile3 neyse sonra alışmaya çaıştım tabi duruma hemen mudahale bepanten sürdüm ama oluştuktan sonra ne sürersen sür tabi Geçmiş olsun DAHA SONRA KOÇişle kahvaltıdan sonra eve gedliğimde yeniden bakayım dedim bu çatlaık ne alemde bi baktım hiç biişey yok meyersem çarşafın izi çıkmış sabaj karnımdaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden nasıl çocuk gibi sevindim anlatamam :dance: :sm_cool:
pamiğim ben hareketsiz kalınca kalkamıyom kasıklarım falan o zaman ağrıyo. ama senin yaşadıklarında gayet doğal. daha çok ağrı çekenler var sık dişini
ah keşke atsa işde benim için büyük hediye benmi hamileyim omu belli deyil valaha bazen çok anlayışşız oluyorlar
ayy ben de aynı şeyi düşünüyodum ya.. teselliye bak :roflol:Anacim meger herkes ne kadar dertliymis bu corap olayindan bi ben degilmisim bu bile insani teselli etmeye yetiyoo kaydirigubbakcemile3
normal bi durumsa dayanırım tabi yeterki kızıma bişey oolmasınn :Saruboceq: o sağlıklı olsunda yesica bu sabah bi kalktımmm ne göreyimm hiç çatlamayan karnım baştan aşşağıya yarılmış gibi sankii tabi ben :1shok: :1shok: :1shok: büyük bir üzüntü çünki çatlamayan bi orası kalmıştı kaydirigubbakcemile3 ded,im anneler günükaydirigubbakcemile3 ilk saatlerinde ilk hediye aldım öykücüm saol kaydirigubbakcemile3 neyse sonra alışmaya çaıştım tabi duruma hemen mudahale bepanten sürdüm ama oluştuktan sonra ne sürersen sür tabi Geçmiş olsun DAHA SONRA KOÇişle kahvaltıdan sonra eve gedliğimde yeniden bakayım dedim bu çatlaık ne alemde bi baktım hiç biişey yok meyersem çarşafın izi çıkmış sabaj karnımdaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden nasıl çocuk gibi sevindim anlatamam :dance: :sm_cool:
yorgun falansan yavaşlamıştır hareketleri canım,tatlı birşeyler ye,soluna yat,ama sessiz bi ortam olsun..
o zaman mutlaka hissedersin hareketini..
yalnız o böcek uçuşması niye oluyor acaba merak ettim:uhm:
evet son 1 saate girdikmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
Kis carsafin iziyle catlagi nasi ayirt etmessin hay alalh seni netmeyee :roflol:
Kis carsafin iziyle catlagi nasi ayirt etmessin hay alalh seni netmeyee :roflol:
artık çarşaflar göbüşüme değill, göbüşümdeki çatlaklar çarşafa iz yapıyo :roflol:
artık çarşaflar göbüşüme değill, göbüşümdeki çatlaklar çarşafa iz yapıyo :roflol:
Ya sorma canımm uyku sersemiiii sabahın yedisinde kalktımm çarşaf tırtıllı bide ayynı çatlak izi gibi yapmışş kaydirigubbakcemile3 nasıl ayırt edemedim bilemiyorum aslında sağ tarafta hiç bir iz olmamasından anlamam lazımdı sadece tek taraftaydıı delikafadulden sırnaşık şey ayyyy alemim yaaa bide üzüldüm okdar sabah sabah hemen anneme çıktım ona bile gösterdim kedi yarası görmüş bişi sanmış misailii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy ben de aynı şeyi düşünüyodum ya.. teselliye bak :roflol:
benim göbüş çatlak doldu. ama seninki harik olmuş ya. ben bile heyecanlandım mutlu sonu okuyunca çok şükür dedim a.s ne heyecanlı anlattın ama :roflol:
canım ben 90 kg hamile kaldım 105 immmm haha
gecen gece eltimlerdeydim arkadaşlar falan vardı göbegin çatladımı dediler tabi ben gururla hayır hiç çatlak olmadı dedim eltim hemen moralimi bozdu :çok üzgünüm: benimde dogurana kadar karım çok pürüzsüzdü dogurunca karın indiginde bütün i çatlaklar çıkdı dedi acaba gerçekden öyle mi olacak
gecen gece eltimlerdeydim arkadaşlar falan vardı göbegin çatladımı dediler tabi ben gururla hayır hiç çatlak olmadı dedim eltim hemen moralimi bozdu :çok üzgünüm: benimde dogurana kadar karım çok pürüzsüzdü dogurunca karın indiginde bütün i çatlaklar çıkdı dedi acaba gerçekden öyle mi olacak
canım bana da öyle dediler de ben inanmıyorum ona catlak olsa görürüz yani
yanlız biri bana son aya kadar hiç catlagım yoktu son 20 gün oldu dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?