2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kis carsafin iziyle catlagi nasi ayirt etmessin hay alalh seni netmeyee :roflol:

evet son 1 saate girdikmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

pamiğim ben hareketsiz kalınca kalkamıyom kasıklarım falan o zaman ağrıyo. ama senin yaşadıklarında gayet doğal. daha çok ağrı çekenler var sık dişini

ah keşke atsa işde benim için büyük hediye benmi hamileyim omu belli deyil valaha bazen çok anlayışşız oluyorlar

:teselli: :teselli: :teselli:

Anacim meger herkes ne kadar dertliymis bu corap olayindan bi ben degilmisim bu bile insani teselli etmeye yetiyoo kaydirigubbakcemile3
ayy ben de aynı şeyi düşünüyodum ya.. teselliye bak :roflol:

benim göbüş çatlak doldu. ama seninki harik olmuş ya. ben bile heyecanlandım mutlu sonu okuyunca çok şükür dedim a.s ne heyecanlı anlattın ama :roflol:

yorgun falansan yavaşlamıştır hareketleri canım,tatlı birşeyler ye,soluna yat,ama sessiz bi ortam olsun..
o zaman mutlaka hissedersin hareketini..
yalnız o böcek uçuşması niye oluyor acaba merak ettim:uhm:

Esram son haftalarda bebisler iyice buyudukce ve rahimde yer daraldikca hareketlerde azaliyo diye okumustum o yuzden eskisi kadar hareketli olmamalari normal
Yanliz artik surekli takip etmemiz lazim bebisin hareketlerini hareket ettigini hissedelim yeter az veya cok önemli degill :ecrin_bebek:

Kis carsafin iziyle catlagi nasi ayirt etmessin hay alalh seni netmeyee :roflol:

Ya sorma canımm uyku sersemiiii sabahın yedisinde kalktımm çarşaf tırtıllı bide ayynı çatlak izi gibi yapmışş kaydirigubbakcemile3 nasıl ayırt edemedim bilemiyorum aslında sağ tarafta hiç bir iz olmamasından anlamam lazımdı sadece tek taraftaydıı delikafadulden sırnaşık şey ayyyy alemim yaaa bide üzüldüm okdar sabah sabah hemen anneme çıktım ona bile gösterdim kedi yarası görmüş bişi sanmış misailii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

artık çarşaflar göbüşüme değill, göbüşümdeki çatlaklar çarşafa iz yapıyo :roflol:

Yok kiss sende o adar da digill kaydirigubbakcemile3
Evet bayanlar 9 aylik dökümü cikarin bakalim kim kac kilo aldii :CüvCüv:

Ben basliyim hemen 57 kiloyla hamile kaldim suan 76 kiloyumm
Yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 19 kiloo:1shok:

Canim sende catlakara karsi cok takinti varya ondan o izler direkt sana catlak gibi gelmistir bak ben hic göbegime bakmiyorum bile neresinde catlak var yok haberim yok ama dogumdan sonra hepsi harita gibi ortaya cikicakk :1ninca:

gecen gece eltimlerdeydim arkadaşlar falan vardı göbegin çatladımı dediler tabi ben gururla hayır hiç çatlak olmadı dedim eltim hemen moralimi bozdu :çok üzgünüm: benimde dogurana kadar karım çok pürüzsüzdü dogurunca karın indiginde bütün i çatlaklar çıkdı dedi acaba gerçekden öyle mi olacak

Benimde hiç yok değil tabi karnımın altında ufak ufak çatlamış onlar ne zaman yukarıya tırmanıcak diye bekliorum sadece bir gün o manzara ile uyanmaya hazırlıyorum kendimi :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım bana da öyle dediler de ben inanmıyorum ona catlak olsa görürüz yani

yanlız biri bana son aya kadar hiç catlagım yoktu son 20 gün oldu dedi..

Malesef canim simdi karnimiz gergin oldugu icin catlaklar cok belli etmiyo kendini ama göbis gidince :1no2::1no2::1no2:

50 kiloyla hamile kaldım şimdi 70 kiloyum 20 kilo aldım dogum olana kadar ne olurum bilmiyorum ama gören nerene aldın diyor kiloyu

canım bana da öyle dediler de ben inanmıyorum ona catlak olsa görürüz yani

yanlız biri bana son aya kadar hiç catlagım yoktu son 20 gün oldu dedi..

Bende dogumdan sonra ortaya cikti blackim catlaklarim bende hic catlagim yok saniyodum ama zayiflayinca kenarlarimin catladigini gördümm :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…