15 kilo iyi canim ama asil kilo son haftalarda aliniyoo dikkat et yinede boshayallersmile
gecen gece eltimlerdeydim arkadaşlar falan vardı göbegin çatladımı dediler tabi ben gururla hayır hiç çatlak olmadı dedim eltim hemen moralimi bozdu :çok üzgünüm: benimde dogurana kadar karım çok pürüzsüzdü dogurunca karın indiginde bütün i çatlaklar çıkdı dedi acaba gerçekden öyle mi olacak
Bende dogumdan sonra ortaya cikti blackim catlaklarim bende hic catlagim yok saniyodum ama zayiflayinca kenarlarimin catladigini gördümm :1no2:
50 kiloyla hamile kaldım şimdi 70 kiloyum 20 kilo aldım dogum olana kadar ne olurum bilmiyorum ama gören nerene aldın diyor kiloyu
ayyyyy ne saçmaaaaaaa bi lafff yani buuuu sırf moral bozmak boşver sen onu hem sen kendin bi düşünsene derin okadar gerginken çatlamıcakta o şişkinlik indiğinde çatlıcak olabilirmi sence böle bişey zaten çatlak olupta görmemen doğudman sonra görmen imkansız öle bir gerginlikte en ufak bir damar bile belli oluyorken koskoca çatlağıda nasıl doğumdan sonra farketmiş eltin anlayamadım ona bi gözlük armağan et sen en iyisi :umursamaz: sen hiç bozma moralini ama kremlenmeyi son ana kadar bırakma :CüvCüv: benide yengem sende hiç çatlak yıok dedi dedi nazar değird,ibi baktım göremediğim gobişimin alt tarafıı ufak ufak çatlaklar olmuş onlar sonradan büyücek yukarıya doğru eyvahedigeldismile
bide kızlar benim gobiş baya aşşağıya düştü yaa sizin ne durumdaaa eyvahedigeldismile
off ya duşa giremedim eşim geliyo yoldaymış. gelin girecem ben de. bu arada yarın da izinli. bi ara uğrıycam ama. esra kontrolün kaçta senin?
Esram son haftalarda bebisler iyice buyudukce ve rahimde yer daraldikca hareketlerde azaliyo diye okumustum o yuzden eskisi kadar hareketli olmamalari normal
Yanliz artik surekli takip etmemiz lazim bebisin hareketlerini hareket ettigini hissedelim yeter az veya cok önemli degill :ecrin_bebek:
Yok kiss sende o adar da digill kaydirigubbakcemile3
Evet bayanlar 9 aylik dökümü cikarin bakalim kim kac kilo aldii :CüvCüv:
Ben basliyim hemen 57 kiloyla hamile kaldim suan 76 kiloyumm
Yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 19 kiloo:1shok:
Yok kiss sende o adar da digill kaydirigubbakcemile3
Evet bayanlar 9 aylik dökümü cikarin bakalim kim kac kilo aldii :CüvCüv:
Ben basliyim hemen 57 kiloyla hamile kaldim suan 76 kiloyumm
Yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 19 kiloo:1shok:
Canim sende catlakara karsi cok takinti varya ondan o izler direkt sana catlak gibi gelmistir bak ben hic göbegime bakmiyorum bile neresinde catlak var yok haberim yok ama dogumdan sonra hepsi harita gibi ortaya cikicakk :1ninca:
Canim doktorlara demesi kolay ama nasil olucak o iss banada her gittimde kiziyo doktorum ama napimmm diyet mi yapim hamile hamilee laelaelaelaelaeayyyyy iyimi cok sevindirdim beni gerçi bende gururla söyleyebilirm kimse inanmıyordu 90 kg olduguma simdi de söyledimmi sok oluyor 105 i duyannn gerçi şok olunmucak bir kg degıl ama
doktorum cok kızıyor 9 kg ile bitiririz dogumu diyordu gecen ay kilo ver gel dedi
Canim herkesde ayni sey olucak diye bisey yok tabiki ama bende de öyle oldu malesef gergin karin cok belli etmiyo catlagi zaten kocaman gobisin hangi bi tarafini inceleyebilcen ki .ayyyyy ne saçmaaaaaaa bi lafff yani buuuu sırf moral bozmak boşver sen onu hem sen kendin bi düşünsene derin okadar gerginken çatlamıcakta o şişkinlik indiğinde çatlıcak olabilirmi sence böle bişey zaten çatlak olupta görmemen doğudman sonra görmen imkansız öle bir gerginlikte en ufak bir damar bile belli oluyorken koskoca çatlağıda nasıl doğumdan sonra farketmiş eltin anlayamadım ona bi gözlük armağan et sen en iyisi :umursamaz: sen hiç bozma moralini ama kremlenmeyi son ana kadar bırakma :CüvCüv: benide yengem sende hiç çatlak yıok dedi dedi nazar değird,ibi baktım göremediğim gobişimin alt tarafıı ufak ufak çatlaklar olmuş onlar sonradan büyücek yukarıya doğru eyvahedigeldismile
bide kızlar benim gobiş baya aşşağıya düştü yaa sizin ne durumdaaa eyvahedigeldismile
Dedim bilee :sm_confused:oyyyyyyy demeeeeeeee
16:30 da canım,gelince hemen yazarım,hatta facebooktan mesaj atarım sana,burayı takip etmen zor olabilir,ordan direk görürsün..off ya duşa giremedim eşim geliyo yoldaymış. gelin girecem ben de. bu arada yarın da izinli. bi ara uğrıycam ama. esra kontrolün kaçta senin?
esra şimdi gülecek ama benim oğlum halaa havalarda geziyo. inmedi göbek fazla. aralık ayına gelmeden inse yeter
esracım bende tansiyon falan diye düşündüm ama ölçdüm ama iyi belki ani hareket faaln yapdım gözüm kararmış olabilir şimdi daha iyyim dedigin gibi tatlı bişeyler yedim bu arada ufak ufak baş agrısı başladı bi kaç gündür sizdede varmı sıcaklardanmı çok yatmakdanmı acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?