2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

15 kilo iyi canim ama asil kilo son haftalarda aliniyoo dikkat et yinede boshayallersmile

ayyyyy iyimi cok sevindirdim beni gerçi bende gururla söyleyebilirm kimse inanmıyordu 90 kg olduguma simdi de söyledimmi sok oluyor 105 i duyannn

gerçi şok olunmucak bir kg degıl ama

doktorum cok kızıyor 9 kg ile bitiririz dogumu diyordu gecen ay kilo ver gel dedi

ayyyyy ne saçmaaaaaaa bi lafff yani buuuu sırf moral bozmak boşver sen onu hem sen kendin bi düşünsene derin okadar gerginken çatlamıcakta o şişkinlik indiğinde çatlıcak olabilirmi sence böle bişey zaten çatlak olupta görmemen doğudman sonra görmen imkansız öle bir gerginlikte en ufak bir damar bile belli oluyorken koskoca çatlağıda nasıl doğumdan sonra farketmiş eltin anlayamadım ona bi gözlük armağan et sen en iyisi :umursamaz: sen hiç bozma moralini ama kremlenmeyi son ana kadar bırakma :CüvCüv: benide yengem sende hiç çatlak yıok dedi dedi nazar değird,i bi baktım göremediğim gobişimin alt tarafıı ufak ufak çatlaklar olmuş onlar sonradan büyücek yukarıya doğru eyvahedigeldismile

bide kızlar benim gobiş baya aşşağıya düştü yaa sizin ne durumdaaa eyvahedigeldismile

50 kiloyla hamile kaldım şimdi 70 kiloyum 20 kilo aldım dogum olana kadar ne olurum bilmiyorum ama gören nerene aldın diyor kiloyu

Ilk hamilelikler cok kilo aliniyo zaten canim ben ilk hamileligimde 25 kilo almistimmm :bbo:
Bundada 20 kiloyu gecicem sanirim yineee :1shok:

ay benimki de cok düştü ok komik bir görüntü çıktı ortaya esortman tayt giydimmi özellikle sarkıyoooooo :roflol::roflol::roflol:

edt.............

Son düzenleme:
off ya duşa giremedim eşim geliyo yoldaymış. gelin girecem ben de. bu arada yarın da izinli. bi ara uğrıycam ama. esra kontrolün kaçta senin?

esra şimdi gülecek ama benim oğlum halaa havalarda geziyo. inmedi göbek fazla. aralık ayına gelmeden inse yeter

hareketlerin azalması tamam da gözümde böcekler uçuşuyor demişti,onu merak ettim sılam,tansiyon falan mı diye endişelendim:1no2:

Yok kiss sende o adar da digill kaydirigubbakcemile3
Evet bayanlar 9 aylik dökümü cikarin bakalim kim kac kilo aldii :CüvCüv:

Ben basliyim hemen 57 kiloyla hamile kaldim suan 76 kiloyumm
Yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 19 kiloo:1shok:

ben 12kg aldım cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

eh daha da almaya fırsatım yok sempatiksalakcinni
kızımın erken gelmesinin bedenim için avantajı bu olacak galiba :jeyyar:

ben 68 ile hamile kaldım şuanda 78im 10 kilo aldım yanii

Canim sende catlakara karsi cok takinti varya ondan o izler direkt sana catlak gibi gelmistir bak ben hic göbegime bakmiyorum bile neresinde catlak var yok haberim yok ama dogumdan sonra hepsi harita gibi ortaya cikicakk :1ninca:

Hayır takıntı değil sadce komik bir anı oldu benim için o yüzden sizinle paylaşmak istedim zaten gobeğimden hariç her yerimde var o dediğim çatlaklardan sadece o listeye en azından gobiş eklenmesin diye son bi çırpınış benimkiler aklinialirimsmile ama oldu diyede oturup ağlıcak halim yok tab,i napalım annelik hediyesi dicez geçicez muhabbet olsun torba dolsunn bütün amaç bu boshayallersmileboshayallersmile

ayy biraz önce ütü yapıyordum göbeğimi yaktım çok komikti ya nasıl fırladım havaya ceylan gibi sektim walla

gecen günde ocaga yaslanmısım hissetmedim baktım bi sıcaklık geliyor ay yakıcam cocugu dedimmmmmmmm

Canim doktorlara demesi kolay ama nasil olucak o iss banada her gittimde kiziyo doktorum ama napimmm diyet mi yapim hamile hamilee laelaelaelaelae
Canim herkesde ayni sey olucak diye bisey yok tabiki ama bende de öyle oldu malesef gergin karin cok belli etmiyo catlagi zaten kocaman gobisin hangi bi tarafini inceleyebilcen ki .
Ama dogumdan sonra karnin bosalinca ve sarkinca belli oluyo sempatiksalakcinni
Benim gogsumun alti iyice bsaldi artik baya asagida karnimmm :sinifsinif:

oyyyyyyy demeeeeeeee
Dedim bilee :sm_confused:

edit.....

Son düzenleme:
benim kaynanam en son 2 ay öncemi ne geldi ya o zaman o kadar üzdüki beni 1 haftada 3 kg vermiştim.. :))))))))

bi daha cagırayım bari

esracım bende tansiyon falan diye düşündüm ama ölçdüm ama iyi belki ani hareket faaln yapdım gözüm kararmış olabilir şimdi daha iyyim dedigin gibi tatlı bişeyler yedim bu arada ufak ufak baş agrısı başladı bi kaç gündür sizdede varmı sıcaklardanmı çok yatmakdanmı acaba :)

off ya duşa giremedim eşim geliyo yoldaymış. gelin girecem ben de. bu arada yarın da izinli. bi ara uğrıycam ama. esra kontrolün kaçta senin?
16:30 da canım,gelince hemen yazarım,hatta facebooktan mesaj atarım sana,burayı takip etmen zor olabilir,ordan direk görürsün..
bililiyorum çünkü merak edersin olumunekankayizsmile

esra şimdi gülecek ama benim oğlum halaa havalarda geziyo. inmedi göbek fazla. aralık ayına gelmeden inse yeter

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sen yazıyorsun ben kopuyorum zaten,bayılıyorum yorumlarına:roflol::roflol::roflol:

canım izmirin sıcagı basmaya basladı artık ben geceleri sacımı ııslatmadan dus alıyorum yoksa uyuyamıyorummm

biz şimdi girdik eve gezmeden. zemuszemus
Herkesin Anneler gününü kutluyorum. İnşallah seneye sağlıkla ufacık bir kutlayanımız olur.

Çatlaklar konusunda bende aynı şeyleri duydum doğum sonrasında daha çok belli oluyormuş.Benim en bariz çatlaklarım göğüslerimde çok kötü duruyor. Bide 33. haftada karnın aşağıya inmesi normalmi? merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…