2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay benimki de cok düştü ok komik bir görüntü çıktı ortaya esortman tayt giydimmi özellikle sarkıyoooooo :roflol::roflol::roflol:

aynenn canımmm bazen bakıp bakıp gülüyorum kendi kendimee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 helede arada çok yemiş bakkal amcalar gibi giydiklerim yukarıya doğr çıkıyor yarı gobiş dışarda yarı i.çerde tarzan gibi dolaşıyorum evin içindee delikafadulden

off ya duşa giremedim eşim geliyo yoldaymış. gelin girecem ben de. bu arada yarın da izinli. bi ara uğrıycam ama. esra kontrolün kaçta senin?
canım evde kimse yoksa girme bende geçen girdim hep yanlızken girme derlerdi ben bişey olmaz diye giriyordum oturduğum yerde yıkanmama rağmen gözlerimi birden yıldızlar sarmaya başladı yani tansiyonum düştü hemen çıktımm duştan biraz kendime geldim öle devam ettim ama bayılıcam diye çok korktum okdar kötü oldum :kedi: :kedi:

esra şimdi gülecek ama benim oğlum halaa havalarda geziyo. inmedi göbek fazla. aralık ayına gelmeden inse yeter

iner inerrr sen arada üstten üstten dürt aşşaıpya doğruu kaydirigubbakcemile3 keyifler yerinde galiba inmeye niyetin yokmu paşam diye kaydirigubbakcemile3

benim kaynanam en son 2 ay öncemi ne geldi ya o zaman o kadar üzdüki beni 1 haftada 3 kg vermiştim.. :))))))))
bi daha cagırayım bari
:roflol::roflol::roflol:
Canim sen annenden uzak kalmissin ama senin bebegin insallah omur boyu seninle bir olucak ve senin yasadigin özlemi hic yasamicak.
Sen ona senin yasadiklarini yasamamasi icin herseyi yaparsin insallahh :Saruboceq:

16:30 da canım,gelince hemen yazarım,hatta facebooktan mesaj atarım sana,burayı takip etmen zor olabilir,ordan direk görürsün..
Ayy bi kerecikte sabahtan al kis su randevunu yine saat gecmek bilmicek yarini bisey degil seni belerken meraktan biz catlicaz burda sempatiksalakcinni

Canim hosgeldin seninde anneler gunun kutlu olsun a.s.
33 haftalik asagiya inmesi normal canim benim 30 haftaliktan beri asada karnimm boshayallersmile

anne olacağın için böyle duygular hissetmen normal canım,annenden uzakta büyüdüğün için ve anne olacağın için kaygılar duyuyor olabilirsin..bu bilinçaltında da olabilir..
şartlar seni ve anneni uzak yaşamaya zorlamış olabilir ama sen bebeğinin hep yanında ol,hep sarıp sarmala ki gün gelip bi yetişkin olduğunda senin hissettiklerini hissetmesin..
kuzucuğun kucağına geldiğinde gözlerine bakıp ona söyle bi ömür yanında olacağını,hem kendine hem ona çok iyi gelecek eminim..
senin eksik kalan yanlarının tamamlanışı olacak bebeğin,hep gelecek güzel günlerinizi düşün..
içini öyle sevgiyle dolduracak ki bebişin,herşeyi unutacaksın..
sakın üzülme,bebeğin de üzülmesin..
gel bize dök içini,biz senin moralini düzeltirizolumunekankayizsmile

o zaman çok iyi canım,tansiyonun normalse süperkaydirigubbakcemile5
baş ağrısından sorumlu bakanımız sıla,ilaç da içmemek için direnip saatlerce çekiyor ağrıyıklava:

ayy canımmmm geçmişş olsun amannn dikakkt etttt lmaz:

sen öle diyosan öledir ben ilk defa duyduğum için biraz garip geldi ama sende onaylayınca şaşırdım gerçekten :1shok:

İTansiyon önemli silam buse dikkat et benimde arada düşüyor ama doktorum düşük tansiyojdansa yüksek olması daha tehlikeli dedi.Arkadaşımın yüksek tansiyonu var hamile oda başı çok ağrıyor acaba senin hem çıkıp hem düşüyormu tansiyonun aletş varsa evde devamlım kontorl et başın ağrıdğı zmanlar fazla tuzlu şeyler yeme ne olur ne olmaz tansiyonun çıkmışta olabilir

33.haftadan onra inmesi normal benimde o haftalarda indi çünki kaydirigubbakcemile3

sen öle diyosan öledir ben ilk defa duyduğum için biraz garip geldi ama sende onaylayınca şaşırdım gerçekten :1shok:

Insallah sizde bende oldugu gibi sonradan cikmaz canim catlaklarr buda cilt yapisina bagli tabiki herkesde ayni olucak diye bisey yokkk :kedi:

ay şu izmirinde havai fişekleri beni deli ediyor yine başladı sanki savaş çıkdı sanıyorum her sefer havaya zıplıyorum sokak düğünleri bitmez artık inş bizim sokakda olmaz bebişimi nasıl uyutacagımı düşünüyorum şimdiden

Black dikkat et canim kendine ne kendi canini yak nede bebisinn :ecrin_bebek:

Canim resimdeki seker sey senin kizin mi oyy yerim onu benn olumunekankayizsmile
Kac yasinda simdi ikinci kizin geliyo demekk ben ilk saniyodum senin bebesi :ecrin_bebek:

yok canım kardeşimle onun kızı teyzesi kurban olsun ona 4 yaşında bu gün aramış teyzecim anneler günün kutlu olsun diyor içim bi hoş oldu 2 yaşına kadar ben büyüttüm sayılır annesine gitmezdi hiç ilk kızm sayılır evet

Benim karnım düşmedi henüz.
Benim karnımı gören herkes erkek mi diye soruyor yapısından .
Arada bende diyorum tamamen kız renklerinde hazırlık yaptık öle bişi olsa ne yaparım diye ama imkansız sanırım her seferinde ultrasonda kız diyor doktor çünkü.

blackcim,koca göbüşünü hesaba kat nolur,ütü-ocak ile yakın ilişkideyken ve masadan kalkarken prensesi rahatsız etmeee..

Masallah cok tatli gercekten rabbim nazarladan korusun
Ne guzel o zaman sen kizinda acemilik cekmessin canimmm :ecrin_bebek:

aynı durumdayız:))
benim de bi kere bile kız mı diyen yok,hep erkek mi diyorlar,
kızım pipi çıkardıysa erkek olabilir diyorumsempatiksalakcinni
benim de düşmedi yaa,dogurcam bikaç güne hala göğüs kafesimin altında başlıyor göbüşüm:)

kız doktoruna söyle kızının kukusunun resmini çeksin,taşı yanında,sorana göster:roflol:

Ayy size aksamki kayinvalidemin muhabbetini anlatmadimm sempatiksalakcinni
Mertim eren diye söyleyip duruyor kardesinin adini her zaman.Kayinvalidede demesin yok eren olmucak o kis olcak adini da serife koycaz diyee -tatlicadiarzu-
Serife de kendi adi oluyo bu arada.
Yaww doktor yuzde yuz erkek diyo bu kadin bi turlu inanmak istemiyo erkek olucana.
Kiz da kendi ismini koymayalim diyee sakliyoruz saniyo sempatiksalakcinni
40 yil dusunsem aklima gelmezdi yaneeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Hem kiz olsa niye sakliyim ki sanki onun adini koymak zorundayimmm -tatlicadiarzu-
Iyikide kiz olmamis ya kesin olay cikardi bu isim konusundann klava:

Son düzenleme:

Senin göbis inmesede olur esram nasilsa sezeryan olucakk boshayallersmile

aaaaaaa iyi fikir esram bende oglusumun pipisinin resmini istiyim de kaynananin gozune sokim bari hala umit ediyo kiz olcak adi benim adim olcak diyee -tatlicadiarzu-

ay hiç sorma banada aynısını diyorlar her kontrole gittigimde eşimle beraber hala kız dimi diye soruyoruz gecen biraz sesini yükseltti sen ne öyle diyenlere bakıyorsun hiç degişirmi hala kız merak etme dedi dogumumu yaptırcak olmasa ben ona diyecegimi bilirdim ama altdan alıyoruz eşimle buranın en iyilerinden do oda tanıdık diye girecek dogumuma bu dr un özeline gidiyorum ama devletde dogurtacak beni ondan altdan alıyorum sordum kesin gireceksiniz dimi diye oda tanıdık olmasan hayatda girmezdim her özelime gelip 3 kuruş verenin dogumuna giremem dedi yüzüme karşı eşimle sinir olduk ama ne yapalım kızım için susuyoruz eşimde sen tanıdık olmasan ben sana dalardım ama neyse diyor hele şu kız bi dogsun

:roflol::roflol:

esracığım okudum mesajını. face e bakıcam. acaba benim göbüş meraktan mı çatladı bu kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…