ay benimki de cok düştü ok komik bir görüntü çıktı ortaya esortman tayt giydimmi özellikle sarkıyoooooo :roflol::roflol::roflol:
canım evde kimse yoksa girme bende geçen girdim hep yanlızken girme derlerdi ben bişey olmaz diye giriyordum oturduğum yerde yıkanmama rağmen gözlerimi birden yıldızlar sarmaya başladı yani tansiyonum düştü hemen çıktımm duştan biraz kendime geldim öle devam ettim ama bayılıcam diye çok korktum okdar kötü oldum :kedi: :kedi:off ya duşa giremedim eşim geliyo yoldaymış. gelin girecem ben de. bu arada yarın da izinli. bi ara uğrıycam ama. esra kontrolün kaçta senin?
esra şimdi gülecek ama benim oğlum halaa havalarda geziyo. inmedi göbek fazla. aralık ayına gelmeden inse yeter
:roflol::roflol::roflol:benim kaynanam en son 2 ay öncemi ne geldi ya o zaman o kadar üzdüki beni 1 haftada 3 kg vermiştim.. :))))))))
bi daha cagırayım bari
Canim sen annenden uzak kalmissin ama senin bebegin insallah omur boyu seninle bir olucak ve senin yasadigin özlemi hic yasamicak.kıslar sizinle konusmak istedigim bi konu var..bn annemden uzak büyüdüm yıllarca..annemi düşündügümde bazen içimde boslukla karısık acı bir duygu hissediyorum..bu duygum bugünlerde yogunlastı..anne oluyorum cok mutluluk verici ama bn acı hissediyorum..nedensiz canım yanıyor..bagıra bagıra aglamak istiyorum..o acıyı hissetmek cok igrenc bir duygu..bilmiyorum belki cocougumla iyilesecek gececek ama bugünlerde cocugumu düşündügümdede aynı acıyı hissediyorum öyle anlatılmaz tarifsiz bir duyguki..
Ayy bi kerecikte sabahtan al kis su randevunu yine saat gecmek bilmicek yarini bisey degil seni belerken meraktan biz catlicaz burda sempatiksalakcinni16:30 da canım,gelince hemen yazarım,hatta facebooktan mesaj atarım sana,burayı takip etmen zor olabilir,ordan direk görürsün..
biz şimdi girdik eve gezmeden. zemuszemus
Herkesin Anneler gününü kutluyorum. İnşallah seneye sağlıkla ufacık bir kutlayanımız olur.
Çatlaklar konusunda bende aynı şeyleri duydum doğum sonrasında daha çok belli oluyormuş.Benim en bariz çatlaklarım göğüslerimde çok kötü duruyor. Bide 33. haftada karnın aşağıya inmesi normalmi? merak ettim
kıslar sizinle konusmak istedigim bi konu var..bn annemden uzak büyüdüm yıllarca..annemi düşündügümde bazen içimde boslukla karısık acı bir duygu hissediyorum..bu duygum bugünlerde yogunlastı..anne oluyorum cok mutluluk verici ama bn acı hissediyorum..nedensiz canım yanıyor..bagıra bagıra aglamak istiyorum..o acıyı hissetmek cok igrenc bir duygu..bilmiyorum belki cocougumla iyilesecek gececek ama bugünlerde cocugumu düşündügümdede aynı acıyı hissediyorum öyle anlatılmaz tarifsiz bir duyguki..
esracım bende tansiyon falan diye düşündüm ama ölçdüm ama iyi belki ani hareket faaln yapdım gözüm kararmış olabilir şimdi daha iyyim dedigin gibi tatlı bişeyler yedim bu arada ufak ufak baş agrısı başladı bi kaç gündür sizdede varmı sıcaklardanmı çok yatmakdanmı acaba :)
ayy biraz önce ütü yapıyordum göbeğimi yaktım çok komikti ya nasıl fırladım havaya ceylan gibi sektim walla
gecen günde ocaga yaslanmısım hissetmedim baktım bi sıcaklık geliyor ay yakıcam cocugu dedimmmmmmmm
Canim doktorlara demesi kolay ama nasil olucak o iss banada her gittimde kiziyo doktorum ama napimmm diyet mi yapim hamile hamilee laelaelaelaelae
Canim herkesde ayni sey olucak diye bisey yok tabiki ama bende de öyle oldu malesef gergin karin cok belli etmiyo catlagi zaten kocaman gobisin hangi bi tarafini inceleyebilcen ki .
Ama dogumdan sonra karnin bosalinca ve sarkinca belli oluyo sempatiksalakcinni
Benim gogsumun alti iyice bsaldi artik baya asagida karnimmm :sinifsinif:
Dedim bilee :sm_confused:
esracım bende tansiyon falan diye düşündüm ama ölçdüm ama iyi belki ani hareket faaln yapdım gözüm kararmış olabilir şimdi daha iyyim dedigin gibi tatlı bişeyler yedim bu arada ufak ufak baş agrısı başladı bi kaç gündür sizdede varmı sıcaklardanmı çok yatmakdanmı acaba :)
biz şimdi girdik eve gezmeden. zemuszemus
Herkesin Anneler gününü kutluyorum. İnşallah seneye sağlıkla ufacık bir kutlayanımız olur.
Çatlaklar konusunda bende aynı şeyleri duydum doğum sonrasında daha çok belli oluyormuş.Benim en bariz çatlaklarım göğüslerimde çok kötü duruyor. Bide 33. haftada karnın aşağıya inmesi normalmi? merak ettim
sen öle diyosan öledir ben ilk defa duyduğum için biraz garip geldi ama sende onaylayınca şaşırdım gerçekten :1shok:
ay şu izmirinde havai fişekleri beni deli ediyor yine başladı sanki savaş çıkdı sanıyorum her sefer havaya zıplıyorum sokak düğünleri bitmez artık inş bizim sokakda olmaz bebişimi nasıl uyutacagımı düşünüyorum şimdiden
yok canım kardeşimle onun kızı teyzesi kurban olsun ona 4 yaşında bu gün aramış teyzecim anneler günün kutlu olsun diyor içim bi hoş oldu 2 yaşına kadar ben büyüttüm sayılır annesine gitmezdi hiç ilk kızm sayılır evet
Benim karnım düşmedi henüz.
Benim karnımı gören herkes erkek mi diye soruyor yapısından .
Arada bende diyorum tamamen kız renklerinde hazırlık yaptık öle bişi olsa ne yaparım diye ama imkansız sanırım her seferinde ultrasonda kız diyor doktor çünkü.
aynı durumdayız:))
benim de bi kere bile kız mı diyen yok,hep erkek mi diyorlar,
kızım pipi çıkardıysa erkek olabilir diyorumsempatiksalakcinni
benim de düşmedi yaa,dogurcam bikaç güne hala göğüs kafesimin altında başlıyor göbüşüm:)
kız doktoruna söyle kızının kukusunun resmini çeksin,taşı yanında,sorana göster:roflol:
Benim karnım düşmedi henüz.
Benim karnımı gören herkes erkek mi diye soruyor yapısından .
Arada bende diyorum tamamen kız renklerinde hazırlık yaptık öle bişi olsa ne yaparım diye ama imkansız sanırım her seferinde ultrasonda kız diyor doktor çünkü.
Ayy size aksamki kayinvalidemin muhabbetini anlatmadimm sempatiksalakcinni
Mertim eren diye söyleyip duruyor kardesinin adini her zaman.Kayinvalidede demesin yok eren olmucak o kis olcak adini da serife koycaz diyee -tatlicadiarzu-
Serife de kendi adi oluyo bu arada.
Yaww doktor yuzde yuz erkek diyo bu kadin bi turlu inanmak istemiyo erkek olucana.
Kiz da kendi ismini koymayalim diyee sakliyoruz saniyo sempatiksalakcinni
40 yil dusunsem aklima gelmezdi yaneeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Hem kiz olsa niye sakliyim ki sanki onun adini koymak zorundayimmm -tatlicadiarzu-
Iyikide kiz olmamis ya kesin olay cikardi bu isim konusundannklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?