2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kocam çalıştığı mağazadan hediye almış. çok yorulmuş zavallımmmm-tatlicadiarzu-

yavrucağa bizde cinsiyeti belli olana kadar biraz erkek muamelesi yaptık hani biz bile:) Rüyalarında akrabalar erkek görüyorlardı. Bide yapılan bu tüm batıl cinsiyet tahminlerinde de erkek çıkıyordu. bebeğin iyi bi gönlünü almak lazım doğunca.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen dua et ki oğlan olursa da şerif olsun benim adıma benzesin demiyor:)))
ahh bi kız olsa ona altın küpe de alırdı demi:)))))hani sana aldıklarından:)))

Senin göbis inmesede olur esram nasilsa sezeryan olucakk boshayallersmile

aaaaaaa iyi fikir esram bende oglusumun pipisinin resmini istiyim de kaynananin gozune sokim bari hala umit ediyo kiz olcak adi benim adim olcak diyee -tatlicadiarzu-

boşver hayatım,pipi resmini görünce kabullnebilir ama doğduğunda görünce hayal kırıklığı yaşar,ohhh olurkötükedihüso

anneler gününüz kutlu olsun bayanlar a.s.
Hosgeldin canim seninde anneler gunun kutlu olsun a.s.

Yok canim yuh derim yani öyle biseyde isterse ben koycak olsam rahmetli kayinpederimi severdim onun adini koyardim boshayallersmile
Demii o daha hayal etsin bakalim dogsun erenin kirvesi yapicam onuu kaydirigubbakcemile3

ay kaynananla isim için bile konuşuyorsun biz hiç bi şekilde konuşmyoruz zaten memleketdeler ben insanlık olsun diye sonuna onun ismini koycamı söyledim oralı bile olmadı pek i sevmez beni ondan bebişimide sevmiyor galiba dogumuma ne kadar kaldıgını bile sorsan bilmez bu iyimi kötümü bi türlü anlamadım ama ben yinede arayıp bu gün anneler gününü kutladım ay sinir oluyorum eşimde alalhdan hiç oralı deyil biliyor annesini tek kelime edecek hakkı yok işde bendede böyle bi kaynana var

ne demeye adını koyuyosun canımm:umursamaz:

esracığım okudum mesajını. face e bakıcam. acaba benim göbüş meraktan mı çatladı bu kadar:)

ama şimdi bu yoruma gülmemek mümkün mü yaa:roflol::roflol::roflol:
yanyana falan gelsek ben gülerken çatlarım herhalde:))

MERHABA ANİŞLER
anneler gününüz kutlu olsunopuyorumnanaktan
a.s.
senin de kutlu olsun canım,nicelerini oğlunla birlikte kutlayın inşallahhh:Saruboceq:
kocam çalıştığı mağazadan hediye almış. çok yorulmuş zavallımmmm-tatlicadiarzu-
bak adama neler söyledin bi hediye alan koca da o çıktı:))
anneler gününüz kutlu olsun bayanlar a.s.
senin de kutlu olsun sidelyammopuyorumnanaktan

:roflol::roflol: gönlünü alın kuzucuğun:)))
bizim de bütün fallar hurafeler batıllar erkek diyordu,herkes rüyasında erkek görüyordu ama ilk günden beri kız diyordum,ben hariç herkes erkek diyordu:))
hatta herşeyi bilen bi falcı bile yanıldı:)))

ne demeye adını koyuyosun canımm:umursamaz:

dimi ama sen 9 ay karnında taşı sancısını vsne katlan sabırsızlıkla bekle uykusz gecelerde onlar gelsin hazırcna koysun isminii ohhh ne ala memlekett klava: klava:

bilmem insanlık olsun diye eşimin ailesinin tek kız çocugu olacak jest olsun dedim ne anlarlar ama bendede bi huy var agzımdan çıkdı bi kere hiç sevmesemde onu koyarım öyle salak bi huyum var lafımı eşime karşı asla yemem

estee kozmetikten ürünler. ürünü satan kızlar ne varsa aldırmış bunasempatiksalakcinni
Canim dusunmus almisya ne guzel benimkisi kutlamadi bilee -tatlicadiarzu-

Off bi kaynana dertlisi gelin dahasempatiksalakcinni
Kim memnun ya kaynanasindan memnun olan varsaa öpücem o kaynananin altindann laelaelaelaelae
Ismini ne koyuyosun canim öyle insanin hic degmez deger bilmezler koyma adini falan nehir olsun sadece ismi kizininnn :ecrin_bebek:

ne kadar uzak o kadar iyi tatlımsempatiksalakcinni
adını falan da koyma niye koyacaksın ki..
hele bu kadar alakasız birinin adını koymak niye anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…