aynı durumdayız:))
benim de bi kere bile kız mı diyen yok,hep erkek mi diyorlar,
kızım pipi çıkardıysa erkek olabilir diyorumsempatiksalakcinni
benim de düşmedi yaa,dogurcam bikaç güne hala göğüs kafesimin altında başlıyor göbüşüm:)
kız doktoruna söyle kızının kukusunun resmini çeksin,taşı yanında,sorana göster:roflol:
Ayy size aksamki kayinvalidemin muhabbetini anlatmadimm sempatiksalakcinni
Mertim eren diye söyleyip duruyor kardesinin adini her zaman.Kayinvalidede demesin yok eren olmucak o kis olcak adini da serife koycaz diyee -tatlicadiarzu-
Serife de kendi adi oluyo bu arada.
Yaww doktor yuzde yuz erkek diyo bu kadin bi turlu inanmak istemiyo erkek olucana.
Kiz da kendi ismini koymayalim diyee sakliyoruz saniyo sempatiksalakcinni
40 yil dusunsem aklima gelmezdi yaneeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Hem kiz olsa niye sakliyim ki sanki onun adini koymak zorundayimmm -tatlicadiarzu-
Iyikide kiz olmamis ya kesin olay cikardi bu isim konusundannklava:
Senin göbis inmesede olur esram nasilsa sezeryan olucakk boshayallersmile
aaaaaaa iyi fikir esram bende oglusumun pipisinin resmini istiyim de kaynananin gozune sokim bari hala umit ediyo kiz olcak adi benim adim olcak diyee -tatlicadiarzu-
Hosgeldin canim seninde anneler gunun kutlu olsun a.s.MERHABA ANİŞLER
anneler gününüz kutlu olsunopuyorumnanaktan
kocam çalıştığı mağazadan hediye almış. çok yorulmuş zavallımmmm-tatlicadiarzu-
çok kaybolma ama sen şimdi günlerce kaybolursunnnnnnnn
MERHABA ANİŞLER
Hosgeldin canim seninde anneler gunun kutlu olsun a.s.anneler gününüz kutlu olsun bayanlar a.s.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen dua et ki oğlan olursa da şerif olsun benim adıma benzesin demiyor:)))
ahh bi kız olsa ona altın küpe de alırdı demi:)))))hani sana aldıklarından:)))
boşver hayatım,pipi resmini görünce kabullnebilir ama doğduğunda görünce hayal kırıklığı yaşar,ohhh olurkötükedihüso
senin de kutlu olsun canım a.s.anneler gününüz kutlu olsun bayanlar a.s.
Hosgeldin canim seninde anneler gunun kutlu olsun a.s.
Ne almis canim merak ettimmmm bilmiyorumkismile
MERHABA ANİŞLER
anneler gününüz kutlu olsun bayanlar a.s.
ay kaynananla isim için bile konuşuyorsun biz hiç bi şekilde konuşmyoruz zaten memleketdeler ben insanlık olsun diye sonuna onun ismini koycamı söyledim oralı bile olmadı pek i sevmez beni ondan bebişimide sevmiyor galiba dogumuma ne kadar kaldıgını bile sorsan bilmez bu iyimi kötümü bi türlü anlamadım ama ben yinede arayıp bu gün anneler gününü kutladım ay sinir oluyorum eşimde alalhdan hiç oralı deyil biliyor annesini tek kelime edecek hakkı yok işde bendede böyle bi kaynana var
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
esracığım okudum mesajını. face e bakıcam. acaba benim göbüş meraktan mı çatladı bu kadar:)
a.s.MERHABA ANİŞLER
bak adama neler söyledin bi hediye alan koca da o çıktı:))kocam çalıştığı mağazadan hediye almış. çok yorulmuş zavallımmmm-tatlicadiarzu-
senin de kutlu olsun sidelyammopuyorumnanaktananneler gününüz kutlu olsun bayanlar a.s.
yavrucağa bizde cinsiyeti belli olana kadar biraz erkek muamelesi yaptık hani biz bile:) Rüyalarında akrabalar erkek görüyorlardı. Bide yapılan bu tüm batıl cinsiyet tahminlerinde de erkek çıkıyordu. bebeğin iyi bi gönlünü almak lazım doğunca.
boşver hayatım,pipi resmini görünce kabullnebilir ama doğduğunda görünce hayal kırıklığı yaşar,ohhh olurkötükedihüso
ne demeye adını koyuyosun canımm:umursamaz:
Canim dusunmus almisya ne guzel benimkisi kutlamadi bilee -tatlicadiarzu-estee kozmetikten ürünler. ürünü satan kızlar ne varsa aldırmış bunasempatiksalakcinni
ay kaynananla isim için bile konuşuyorsun biz hiç bi şekilde konuşmyoruz zaten memleketdeler ben insanlık olsun diye sonuna onun ismini koycamı söyledim oralı bile olmadı pek i sevmez beni ondan bebişimide sevmiyor galiba dogumuma ne kadar kaldıgını bile sorsan bilmez bu iyimi kötümü bi türlü anlamadım ama ben yinede arayıp bu gün anneler gününü kutladım ay sinir oluyorum eşimde alalhdan hiç oralı deyil biliyor annesini tek kelime edecek hakkı yok işde bendede böyle bi kaynana var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?