2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok yarın eve parfümleriyle yeni aldığı gömlekleri getirecek ondandır.. kaç gündür korkudan getiremiyo korkudan. akıllı adam -tatlicadiarzu- bu arada iki ayrı paket yapmış. birini oğlu diğerini kendi almış:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen dua et ki oğlan olursa da şerif olsun benim adıma benzesin demiyor:)))
ahh bi kız olsa ona altın küpe de alırdı demi:)))))hani sana aldıklarından:)))

Yok cimri mertime bi altin nazar boncugu takmisti dogdugumda satsan 5 tl etmezz laelaelaelaelae
Onun alacagi hediye surda dursun altigi kupeyide mecburiyetten takiyom simdi az takim aticam zati bi koseye aynaya baktikca sinirlerim zipliyo havayaa delikafadulden

Yesica kiskandim valla bizimki bi hediye bile almiyo bak seninki 2 dene almiss öpte basina koy kis esinii :lepi:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
parfümler ve gömlekler için yatırım diyosun yani:))))
iki paket için dalga geçme amaa,ben de eşime d.gününde iki hediye almıştım birini ben birini kızın aldı dedim:roflol:

esraaa canım sana bişey sormuştum bi kaç sayfa geride kaldı gözünden kaçtı heralde senin sezeryan nasıl olucak genel anaztezi ilemi epidural mi
pamiğim sorry canım,görmemişimm:kedi:
epidural olacak inşallah

Kızlar Elif Şafak'ın siyah süt romanı var bilmiyorum okuyan varmı aranızda okumadıysanız doğumdan önce okumanızı tasiye ederim.
Benim gibi doğumdan çok korkanlar için belki biraz rahatlatıcı olur diye o kitaptan bir alıntı yapmak istiyorum.

"Can Derviş hanım, doğum anı yaklaştı. Ama ben hazır değilim.Yapamıcam bu işi.Başaramıcam."
-Evvela sukunet sonra metanet, birazda dirayet salık veriririm her zamanki gibi" diyor."Niçin ha bire yapamamaktan başaramamaktan bahsediyorsun? unutma bir şey yapmaya çalışıldıkça yapamama korkusuna yenik düşersin."
"Peki ne yapayım
-Bak gene ne yapayım diyorsun" diyor" Hiç bir şey yapmamayı deneyemezmisin? Bir kez olsun kendini akışa bıraksan. Bedenin biliyor ne yapması gerektiğini, bebekte biliyor, kainat da. Sen sadece teslim ol.Duanı et.

benimki ne alcak acaba,ya da bişi alacak mı bakalım doğumdasempatiksalakcinni
bebek çikolatamızı alacakmış,bugun söyledi,hiiiç alma falan demedim,gerçi onu alırsa doğum hediyesi sayar:roflol::roflol::roflol:

küpe falan alsa sırf parasına kıyıp aldı diye takarım valla:)))))

aman yemeyelim şu lafları başımız dik olsun diye diye kaynanalar altında ezilip duruyoruz.
bugün kaynanamı aradım köylerine ev yaptırdılar eşya falan taşıyolar. çok yoruldum dedi. evet ev taşımak zor dedim.(ki ben 4 aylık hamileydim ev taşıdım aramadı bile) ne dese iyi neyse senin yanına gelir bir ay dinlenirim kötükedihüso sinirlerim bozuldu. ben yardıma muhtacım bi de hizmet bekliyo..

İnşalahhhh çabuçakkk kolaycacık olur biter canımm :Saruboceq: :Saruboceq: dularımız seninle bende sezeryan olursa epidural istiyordum ama cesaretimi kaybettim sanki buğünlerde :kedi: Pamuk kızını koklamana az kalmış ne kadar güzellll opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Cok guzelmis canimmm tesekkurler a.s.:ecrin_bebek:
pamiğim sorry canım,görmemişimm:kedi:
epidural olacak inşallah

Esra bende epidurel olcam diyom ama korkmuyoda degilim hanieyvahedigeldismile
Bide esim duymus biyerden bugun diyoki bana ikinci kez ayni yerde kesilirse yapismama riski varmis dikislerinnn ohaoldumsmile

Yesica kiskandim valla bizimki bi hediye bile almiyo bak seninki 2 dene almiss öpte basina koy kis esinii :lepi:
başıma koymasam kafamçokkarıştı

sılacım hiç korkma dikişlerden bizde bir arkadaş vardı 3.dogumuydu sezaryan olmuş hep

aaa münasebetsizz
sen hamile halinle ev taşı ama o umursamasın,sonra da yorgunluk atmaya sana gelip hizmet hayali kursun kötükedihüso
en iyi kaynana bile domuz oluyor yaa

Benim Koçişte bulaşık makinası almış sübriz yapmış bana 2 senedir al al b aşının etini yiyuordum adamcağızın almış sonunda sübrz yapmak istemiş bana dedim bana doğum hediyesimi aldın diyorum evet diyor yakında mayısın 16sında evlilik yıl dönümğz var ozmanda sorarım evlilik yıl dönümz içinmi almıştın makinayı diye ozmanda evet der kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıyamam ben onaaa yaaaa

yok öyl e bişe olma riski yokdur heralde o kadar 2. sezaryan olan var yapışmasa yaparlarmı tamamen uyumak daha iyi deyilmi herşeyi duyacan sitres olur olur insan düşündükde bi hoş oluyom

Bi kupe de alamicaksa yuh olsun zaten alir herhalde canim o kadar da degil aklinialirimsmile
Ben kaynimin kizi olsu ona aldim burdan kupe yanina bide ust bas falan babannemi yapmicak o kadar gerci bizimkiler cakma babanne delikafadulden
Mertime bu sefer bizimkisi kunye yaptirmis adini yazan nasi olduysa basinda tas kirmak gerek bakalim erene ne yapicak ama bisey takmassada sasirmam sempatiksalakcinni

Desene aradina aramisina pisman olsun yesicamm sempatiksalakcinni
Selam verdik borclu ciktik olmus seninkisii :roflol:

Yok sılacım bi üstten yada bi alttan kesiyorlar ama dikiş atılırken birleşiyr aynı yerde oluyor yine dikişin hiççç korkma içini ferah tut ..

aaa münasebetsizz
sen hamile halinle ev taşı ama o umursamasın,sonra da yorgunluk atmaya sana gelip hizmet hayali kursun kötükedihüso
en iyi kaynana bile domuz oluyor yaa

en iyi kaynana değil benimki. geçen geldi ya yerleri süpürdüm. ben yapayım demiyo bile. vicdan meselesi bu. evinde arı gibi ama. neyse kapatalım sinirlerim bozuldu.

tek korkum doğumda doluşacak 2 ay gitmiycekler. sütüm kesilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…