İnşalahhhh çabuçakkk kolaycacık olur biter canımm :Saruboceq: :Saruboceq: dularımız seninle bende sezeryan olursa epidural istiyordum ama cesaretimi kaybettim sanki buğünlerde :kedi:Pamuk kızını koklamana az kalmış ne kadar güzellll opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Cok guzelmis canimmm tesekkurler a.s.:ecrin_bebek:
Esra bende epidurel olcam diyom ama korkmuyoda degilim hanieyvahedigeldismile
Bide esim duymus biyerden bugun diyoki bana ikinci kez ayni yerde kesilirse yapismama riski varmis dikislerinnn ohaoldumsmile
Bi kupe de alamicaksa yuh olsun zaten alir herhalde canim o kadar da degil aklinialirimsmile
Ben kaynimin kizi olsu ona aldim burdan kupe yanina bide ust bas falan babannemi yapmicak o kadar gerci bizimkiler cakma babanne delikafadulden
Mertime bu sefer bizimkisi kunye yaptirmis adini yazan nasi olduysa basinda tas kirmak gerek bakalim erene ne yapicak ama bisey takmassada sasirmam sempatiksalakcinni
Desene aradina aramisina pisman olsun yesicamm sempatiksalakcinni
Selam verdik borclu ciktik olmus seninkisii :roflol:
Koy da nerene koyarsan koy kiss :roflol:başıma koymasam kafamçokkarıştı
Ay insalah benimde sorunsuz olur canim ya esim kizdi bana bugun tutturdun sezeryan olcam diye belki bu sefer normal olurdu diye.sılacım hiç korkma dikişlerden bizde bir arkadaş vardı 3.dogumuydu sezaryan olmuş hep
Pamuk bu sene o bulasik makinesi her özel gununuzde hediye olarak geri dönusum yapar sana canimm :roflol:Seneye Allah kerimmm :roflol:Benim Koçişte bulaşık makinası almış sübriz yapmış bana 2 senedir al al b aşının etini yiyuordum adamcağızın almış sonunda sübrz yapmak istemiş bana dedim bana doğum hediyesimi aldın diyorum evet diyor yakında mayısın 16sında evlilik yıl dönümğz var ozmanda sorarım evlilik yıl dönümz içinmi almıştın makinayı diye ozmanda evet der kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıyamam ben onaaa yaaaa
yok öyl e bişe olma riski yokdur heralde o kadar 2. sezaryan olan var yapışmasa yaparlarmı tamamen uyumak daha iyi deyilmi herşeyi duyacan sitres olur olur insan düşündükde bi hoş oluyom
yok öyl e bişe olma riski yokdur heralde o kadar 2. sezaryan olan var yapışmasa yaparlarmı tamamen uyumak daha iyi deyilmi herşeyi duyacan sitres olur olur insan düşündükde bi hoş oluyom
Koy da nerene koyarsan koy kiss :roflol:
Ay insalah benimde sorunsuz olur canim ya esim kizdi bana bugun tutturdun sezeryan olcam diye belki bu sefer normal olurdu diye.
Demesi kolay tabi sezeryan da olsa normalde olsa cekicek benimmm eyvahedigeldismile
Pamuk bu sene o bulasik makinesi her özel gununuzde hediye olarak geri dönusum yapar sana canimm :roflol:Seneye Allah kerimmm :roflol:
Canim ben ilk dogumumda tamamen uyuyup oldum inan bana sersem gibi oluyo insan ve hic bisey anlamiyo.Ben tavsiye etmem ama tabiki dagumdada sogukkanli olmak gerekir cesareti olmayanlar icin tamamen bayilmak daha iyi tabi boshayallersmile
en iyi kaynana değil benimki. geçen geldi ya yerleri süpürdüm. ben yapayım demiyo bile. vicdan meselesi bu. evinde arı gibi ama. neyse kapatalım sinirlerim bozuldu.
tek korkum doğumda doluşacak 2 ay gitmiycekler. sütüm kesilecek
esra yarın randevun saat kacta canım
kadınlar klubü 2010 haziran anneleri,pembe elbiseli bi hamile karikatürü varkızlar sizinki 2010 haziran anelerimi
kadınlar kulubü 2010 haziran annelerimi
Canim burda ayni yerden kesiyolarmis ikinci kez sezeryan olan bi arkadasim dedi :kedi:Yok sılacım bi üstten yada bi alttan kesiyorlar ama dikiş atılırken birleşiyr aynı yerde oluyor yine dikişin hiççç korkma içini ferah tut ..
Canim degermi oglusunu sutsuz birakmak onlar icinn hic sinir olma ver cevabini otursun kicinin ustunee kötükedihüsoen iyi kaynana değil benimki. geçen geldi ya yerleri süpürdüm. ben yapayım demiyo bile. vicdan meselesi bu. evinde arı gibi ama. neyse kapatalım sinirlerim bozuldu.
Canim genel anesteziden daha iyi oldugu kesindir bencede.hiiç korkmayın canlarım,ben iğneden bile feci tırsarım ama epidurali tercih ediyorum..
genel anesteziden ayılmak kötüymüş ve bebeği de sersemletiyormuş..
sılam en iyi sen biliyorsun aslında..
epidural olunca bebeğin ilk anlarını ilk gören oluyorsun ve bunca ay taşıyanın hakkı bu bence..
doğum yaklaşınca rabbim cesaret verir zaten..
hiçbişi duymuycaz ve görmek de yok,önümüzde perde olacak..
sılacım yapışmama gibi bi ihtimal olur mu canım,atmış birileri eşine,o da endişelenip söylemiştir..
tıp çok ilerledi kızlar küçücük kesiyorlar,en geç bi haftada günlük hayata dönüyor insanlar..
doktorumuza güvendiğimiz sürece korkulacak bişi yok opuyorumnanaktan
Canim 2010 haziran anneleri diye geciyo ama nerde gectigine bagli tabiki kk da böyle geciyooyerimsenibenkızlar sizinki 2010 haziran anelerimi
kadınlar kulubü 2010 haziran annelerimi
Yüzsüz nolucakkk -tatlicadiarzu-kötükedihüso:
allahım yaaaaa
gelir 2 ay dinlenirim sizde dedi
en iyi kaynana değil benimki. geçen geldi ya yerleri süpürdüm. ben yapayım demiyo bile. vicdan meselesi bu. evinde arı gibi ama. neyse kapatalım sinirlerim bozuldu.
aynen sıla taksiti bitene kadar her özel günde yeniden armağan olur bana o makina kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aman napsınlar olsun bunada şükür ne edelim hiç yoktan iyidir..Sıla bu arada ilk sezeryan olduğunda narkozu damrdan değil hava şeklinde verdiler dimi haırlıyomusun nasıl verdiklerini bilmiyorumkismile
kızlar hepinize iyi geceler gözlerim kapanıyor gidip kızımın hareketlerini dinleyeyim uykuyu unutduk zaten allah şimdiden alıştırıyor uykusuz gecelere ben hayatda bu saate kadar bile oturmazdım tavuk gibi 10 dedinmi yatardım biraz seviyorumda uyumayı :) ama tek korkum zaten bu uyku işi onuda yavaş yavaş alıştırıyor bize yumurcaklar neyse cenem düşdü iyi geceler hekese
iyi geceler canimmm opuyorumnanaktankızlar hepinize iyi geceler gözlerim kapanıyor gidip kızımın hareketlerini dinleyeyim uykuyu unutduk zaten allah şimdiden alıştırıyor uykusuz gecelere ben hayatda bu saate kadar bile oturmazdım tavuk gibi 10 dedinmi yatardım biraz seviyorumda uyumayı :) ama tek korkum zaten bu uyku işi onuda yavaş yavaş alıştırıyor bize yumurcaklar neyse cenem düşdü iyi geceler hekese
aman canım ağzından yel alsınnlmaz: lmaz: bende şimdiden dşünüyorum bir aay nasıl sabredicem dyee mafoldumben akannehir
kızlar hepinize iyi geceler gözlerim kapanıyor gidip kızımın hareketlerini dinleyeyim uykuyu unutduk zaten allah şimdiden alıştırıyor uykusuz gecelere ben hayatda bu saate kadar bile oturmazdım tavuk gibi 10 dedinmi yatardım biraz seviyorumda uyumayı :) ama tek korkum zaten bu uyku işi onuda yavaş yavaş alıştırıyor bize yumurcaklar neyse cenem düşdü iyi geceler hekese
Evet canim azima maske gibi bisey takti o an bayildim zatennn kafamçokkarıştı
benimkinin beni gıcık etmesi için iki ay bende kalmasına gerek yok,2 saat hiç konuşmadan otursa bile deli eder beni!! 2ay kalsa gıcık değil katil olurum:))))))))))
sütün kesilecek korkusunu yerleştirme sakın,beyin komut olarak algılayabilir allah korusun..
yaa bebişler doğunca gözümüz onlardan başkasını görmez olacak,kaynanalar vızzz gelirkaydirigubbakcemile5
İnsanın arkasına geçip kafasına iki tane şaplak atası geliyor dimi esracımm :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
bana nedense o maske ile verilan narkoz damardan verilenden daha ürkütücü geliyor ya içime tam çekmezsemm a taktıklarında boğulcak gibi olursam diye düşünüyorum bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile ama tabi bebişe narkozun hemen ulaşmaması için solunum yolu ile veriyorlar uyur uyumazda hemen kesiği atıyorlar bebeği alıyorlar zaten bebeğe ulaşmadan ben bi zmanlaer duymuştum tam bayılmadan kadın doktor kesiği atmışşş kadının ayık olduğunu görmüşler hemen mudehale ile bayılmışllar akannehir akannehir akannehir ama iki dakkalık bile o anı yaşamak allahhh korusunn çokk kötüü ohaoldumsmile ohaoldumsmile neyse biz ii düşünelim ii olsunn inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?