2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hiiç korkmayın canlarım,ben iğneden bile feci tırsarım ama epidurali tercih ediyorum..
genel anesteziden ayılmak kötüymüş ve bebeği de sersemletiyormuş..
sılam en iyi sen biliyorsun aslında..
epidural olunca bebeğin ilk anlarını ilk gören oluyorsun ve bunca ay taşıyanın hakkı bu bence..
doğum yaklaşınca rabbim cesaret verir zaten..
hiçbişi duymuycaz ve görmek de yok,önümüzde perde olacak..

sılacım yapışmama gibi bi ihtimal olur mu canım,atmış birileri eşine,o da endişelenip söylemiştir..
tıp çok ilerledi kızlar küçücük kesiyorlar,en geç bi haftada günlük hayata dönüyor insanlar..

doktorumuza güvendiğimiz sürece korkulacak bişi yok opuyorumnanaktan

:roflol:
allahım yaaaaa
gelir 2 ay dinlenirim sizde dedi

başıma koymasam kafamçokkarıştı
Koy da nerene koyarsan koy kiss :roflol:
sılacım hiç korkma dikişlerden bizde bir arkadaş vardı 3.dogumuydu sezaryan olmuş hep
Ay insalah benimde sorunsuz olur canim ya esim kizdi bana bugun tutturdun sezeryan olcam diye belki bu sefer normal olurdu diye.
Demesi kolay tabi sezeryan da olsa normalde olsa cekicek benimmm eyvahedigeldismile

Pamuk bu sene o bulasik makinesi her özel gununuzde hediye olarak geri dönusum yapar sana canimm :roflol:Seneye Allah kerimmm :roflol:
yok öyl e bişe olma riski yokdur heralde o kadar 2. sezaryan olan var yapışmasa yaparlarmı tamamen uyumak daha iyi deyilmi herşeyi duyacan sitres olur olur insan düşündükde bi hoş oluyom

Canim ben ilk dogumumda tamamen uyuyup oldum inan bana sersem gibi oluyo insan ve hic bisey anlamiyo.Ben tavsiye etmem ama tabiki dagumdada sogukkanli olmak gerekir cesareti olmayanlar icin tamamen bayilmak daha iyi tabi boshayallersmile

yok öyl e bişe olma riski yokdur heralde o kadar 2. sezaryan olan var yapışmasa yaparlarmı tamamen uyumak daha iyi deyilmi herşeyi duyacan sitres olur olur insan düşündükde bi hoş oluyom

Tamamen uyumak bi yandan iyi değil aslında silam buse hayatında iç ameliyat oldunmu öle bi deneyimin oldumu bilmiyorum ama gerçekten zor genel narkozu her vucut kaldıramıyor örnek benimki :umursamaz: kusarak atıyorum narkozu işkence yani o anda bişey hissetmiysun ama narkozdan uyanır uyanmaz birden o sancıları hissediyosun bende senin gib, çok korkuyordum iki kez amliyat oldum biri gutar biride burnumdan burnumdaki olay çok büyük bişey değildi etrafımdaki herkez lokal anaztezi olmamı söledi ama dinlemedim ben dayanamam beni tamamen bayıltın dedim 12 de çıktım ameliyattan akşam 4e kadar kusamadım narkozu akannehir sonrada pişman oldum bir dahaki sefere genel narkoz istemicem diye bakalım hayırlısı inşallah gerek kalmaz sezeryana

aynen sıla taksiti bitene kadar her özel günde yeniden armağan olur bana o makina kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aman napsınlar olsun bunada şükür ne edelim hiç yoktan iyidir..Sıla bu arada ilk sezeryan olduğunda narkozu damrdan değil hava şeklinde verdiler dimi haırlıyomusun nasıl verdiklerini bilmiyorumkismile

benimkinin beni gıcık etmesi için iki ay bende kalmasına gerek yok,2 saat hiç konuşmadan otursa bile deli eder beni!! 2ay kalsa gıcık değil katil olurum:))))))))))
sütün kesilecek korkusunu yerleştirme sakın,beyin komut olarak algılayabilir allah korusun..
yaa bebişler doğunca gözümüz onlardan başkasını görmez olacak,kaynanalar vızzz gelirkaydirigubbakcemile5

esra yarın randevun saat kacta canım

16:30da canım

kızlar sizinki 2010 haziran anelerimi
kadınlar kulubü 2010 haziran annelerimi
kadınlar klubü 2010 haziran anneleri,pembe elbiseli bi hamile karikatürü var

Yok sılacım bi üstten yada bi alttan kesiyorlar ama dikiş atılırken birleşiyr aynı yerde oluyor yine dikişin hiççç korkma içini ferah tut ..
Canim burda ayni yerden kesiyolarmis ikinci kez sezeryan olan bi arkadasim dedi :kedi:
Belkide senin dedigin gibidir birlesince ayni yer sanmistir arkadasim dur carsambaya ben onuda sorim doktora bakalim ne dicekk :uhm:

Canim degermi oglusunu sutsuz birakmak onlar icinn hic sinir olma ver cevabini otursun kicinin ustunee kötükedihüso
Canim genel anesteziden daha iyi oldugu kesindir bencede.
Carsamba gunu kafama takilan ne varsa sormam lazim doktora yoksa dusun dusunn olmucak bu iss bi bilene danismadann boshayallersmile

kızlar sizinki 2010 haziran anelerimi
kadınlar kulubü 2010 haziran annelerimi
Canim 2010 haziran anneleri diye geciyo ama nerde gectigine bagli tabiki kk da böyle geciyooyerimseniben
:
allahım yaaaaa
gelir 2 ay dinlenirim sizde dedi
Yüzsüz nolucakkk -tatlicadiarzu-kötükedihüso

aman canım ağzından yel alsınn lmaz: lmaz: bende şimdiden dşünüyorum bir aay nasıl sabredicem dyee mafoldumben akannehir

kızlar hepinize iyi geceler gözlerim kapanıyor gidip kızımın hareketlerini dinleyeyim uykuyu unutduk zaten allah şimdiden alıştırıyor uykusuz gecelere ben hayatda bu saate kadar bile oturmazdım tavuk gibi 10 dedinmi yatardım biraz seviyorumda uyumayı :) ama tek korkum zaten bu uyku işi onuda yavaş yavaş alıştırıyor bize yumurcaklar neyse cenem düşdü iyi geceler hekese

Evet canim azima maske gibi bisey takti o an bayildim zatennn kafamçokkarıştı

iyi uykular sizee,kızına selamlarımızı söyle annesiopuyorumnanaktan

iyi geceler canimmm opuyorumnanaktan
aman canım ağzından yel alsınn lmaz: lmaz: bende şimdiden dşünüyorum bir aay nasıl sabredicem dyee mafoldumben akannehir

Ayy bu kaynanalar yuzunden dogum yapasiniz gelmicek nerdeyse yaa :jeyyar:
Iyiki benimkinin oyle bi derdi yokkk sempatiksalakcinni

Sedef nereye kacti ya cikiyom bile demedennn klava:

iyi geceler canımmopuyorumnanaktan

Evet canim azima maske gibi bisey takti o an bayildim zatennn kafamçokkarıştı

bana nedense o maske ile verilan narkoz damardan verilenden daha ürkütücü geliyor ya içime tam çekmezsemm a taktıklarında boğulcak gibi olursam diye düşünüyorum bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile ama tabi bebişe narkozun hemen ulaşmaması için solunum yolu ile veriyorlar uyur uyumazda hemen kesiği atıyorlar bebeği alıyorlar zaten bebeğe ulaşmadan ben bi zmanlaer duymuştum tam bayılmadan kadın doktor kesiği atmışşş kadının ayık olduğunu görmüşler hemen mudehale ile bayılmışllar akannehir akannehir akannehir ama iki dakkalık bile o anı yaşamak allahhh korusunn çokk kötüü ohaoldumsmile ohaoldumsmile neyse biz ii düşünelim ii olsunn inşallahh

arkadaşlar ben lohosa yatagı olarak yatak odamı tercih ettim ogluşum içinde odama bir sepet aldım
birtane güzel kitap sectim hergün gazetem geldi kocamda genelikle odamda benim leydi yemek yemeye arada bir muhabette biraz cıktım odamda keyif yaptım bol bol
tavsiye ederim
egerki gezin seydim sinirden çatlardım evim çok kalabalıktı
bende kayın valdemle anlaşamam ama dogumuma bir ay kala geldi çok yardımını gördüm saolsun

Canim bence sen sezeryani hic aklina bile getirmee derimm :kedi:
Mecbura kalirsan tabi olucak ama son tercihin sezeryan olsun.
Benim ilkinde sormadilar bile ne zaman ameliyat masasina yattim anlamadim hicc mafoldumben
41 hafta beklemisken oglumu sezeryan masasina yatmak cok koydu banaa :jeyyar:

kızlar herşeyin en iyisini düşünün bende çok sitres yapıyordum ama herşey çok güzel gecti hatta iki anne küstü onlar bile barıştı hemde hiç birşey olmamış gibi birde kanki oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…