İnsanın arkasına geçip kafasına iki tane şaplak atası geliyor dimi esracımm :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
hadi kaçtımm,muckkkkkkkkkkk
canlarım ben de yatıyorum,yeni kitaplar aldık bugun,okumaya başlamak için sabırsızlanıyorum:)
tek örnek davranışım olacak kızıma,kitap okumadan uyku girmez gözüme:))
sabah kadın gelip kalan yerleri temizleyecek ama evi şimdiden dağıttığımı görünce ne düşünecek acaba:)))))))) kızım dağıtma kabiliyetimi örnk almasa bariii:))
öğlene halılar gelecek,ö.sonra da doktora gidicez,ben şahsi doğum hazırlıklarımı hangi ara yapcam onu merak ediyorumsempatiksalakcinni
ayyy bugun de bittiii,zeynoma daha bi az kaldıhihoyyyt
hepinizi öpüyorummmm
Black dikkat et canim kendine ne kendi canini yak nede bebisinn :ecrin_bebek:
ayy canımmmm geçmişş olsun amannn dikakkt ettttlmaz:
saol canımmmm benimmm
sen öle diyosan öledir ben ilk defa duyduğum için biraz garip geldi ama sende onaylayınca şaşırdım gerçekten :1shok:
İTansiyon önemli silam buse dikkat et benimde arada düşüyor ama doktorum düşük tansiyojdansa yüksek olması daha tehlikeli dedi.Arkadaşımın yüksek tansiyonu var hamile oda başı çok ağrıyor acaba senin hem çıkıp hem düşüyormu tansiyonun aletş varsa evde devamlım kontorl et başın ağrıdğı zmanlar fazla tuzlu şeyler yeme ne olur ne olmaz tansiyonun çıkmışta olabilir
33.haftadan onra inmesi normal benimde o haftalarda indi çünki kaydirigubbakcemile3
blackcim,koca göbüşünü hesaba kat nolur,ütü-ocak ile yakın ilişkideyken ve masadan kalkarken prensesi rahatsız etmeee..
kaybolmam kuzum. bu arada dikkat et allah korusun zarar görür bebişimiz. yakma kendini
kızlar sizinki 2010 haziran anelerimi
kadınlar kulubü 2010 haziran annelerimi
Erenim canim oglum kavusma gunlerimiz yaklastikca 2 kat heycan kapliyor bedenimi.Sana kavusmanin verdigi heycanin yaninda dogumda basima gelicekler de korkutmuyor degil hani.Ama olsun diyorum anne olucam mis kokulu oglumu alicam kucagima mertime kardes evime yeni bi nese gelicekk deger diyorummm...
Sende heycanlimisin acaba bizim gibi dunyaya gelmek icin abini,babani beni merak ediyomusundur bizim seni merak ettigimiz gibi ...
Dunyaya geldiginde seni dunyadaki herseyen cok sevecek bi annen,ara ara kiskansada yinede abicim diyerek sana kollarini acicak bi abin ve uykusuz gecelerimizde bizimle bi nöbet tutucak,sana ve abine en iyi arkadas olucak bi baban olucak oglummm...
Gel artik gelde yuvamiza seninle bir nesede gelsinn evimizin tek eksigi sensin simdi.Herseyin hazir seni bekliyo abinle bir bakip bakip ic cekiyoruz eren ne zaman giyecek acaba bunlari diyee.
Seni bekliyoruz oglummm sen bizim herseyimizsin olumunekankayizsmile
2010 Haziran Anneleri Topigine
Erenim Icin Hatiram Olsunn
10.05.2010
kızlar herşeyin en iyisini düşünün bende çok sitres yapıyordum ama herşey çok güzel gecti hatta iki anne küstü onlar bile barıştı hemde hiç birşey olmamış gibi birde kanki oldular
kızla öpüyorum bebişleri. hepinize tatlı rüyalarrrrrr boshayallersmile
canim iyi gecelerrr opuyorumnanaktankızla öpüyorum bebişleri. hepinize tatlı rüyalarrrrrr boshayallersmile
ayyyyy SILAM şu topikte benim gibi bir antiduygusalı bile aglatıyorsun ya bravo
ne güzel düşünmüssün canım benim
kızla öpüyorum bebişleri. hepinize tatlı rüyalarrrrrr boshayallersmile
Erenim canim oglum kavusma gunlerimiz yaklastikca 2 kat heycan kapliyor bedenimi.Sana kavusmanin verdigi heycanin yaninda dogumda basima gelicekler de korkutmuyor degil hani.Ama olsun diyorum anne olucam mis kokulu oglumu alicam kucagima mertime kardes evime yeni bi nese gelicekk deger diyorummm...
Sende heycanlimisin acaba bizim gibi dunyaya gelmek icin abini,babani beni merak ediyomusundur bizim seni merak ettigimiz gibi ...
Dunyaya geldiginde seni dunyadaki herseyen cok sevecek bi annen,ara ara kiskansada yinede abicim diyerek sana kollarini acicak bi abin ve uykusuz gecelerimizde bizimle bi nöbet tutucak,sana ve abine en iyi arkadas olucak bi baban olucak oglummm...
Gel artik gelde yuvamiza seninle bir nesede gelsinn evimizin tek eksigi sensin simdi.Herseyin hazir seni bekliyo abinle bir bakip bakip ic cekiyoruz eren ne zaman giyecek acaba bunlari diyee.
Seni bekliyoruz oglummm sen bizim herseyimizsin olumunekankayizsmile
2010 Haziran Anneleri Topigine
Erenim Icin Hatiram Olsunn
10.05.2010
off blackim ya gözümden uyku akıyo niye geç geldin(
Gerçekten Çok güzel bir yazı olmuş emeğğine sağlık :gitme: :gitme: :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?