2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım ben de yatıyorum,yeni kitaplar aldık bugun,okumaya başlamak için sabırsızlanıyorum:)
tek örnek davranışım olacak kızıma,kitap okumadan uyku girmez gözüme:))
sabah kadın gelip kalan yerleri temizleyecek ama evi şimdiden dağıttığımı görünce ne düşünecek acaba:)))))))) kızım dağıtma kabiliyetimi örnk almasa bariii:))
öğlene halılar gelecek,ö.sonra da doktora gidicez,ben şahsi doğum hazırlıklarımı hangi ara yapcam onu merak ediyorumsempatiksalakcinni

ayyy bugun de bittiii,zeynoma daha bi az kaldıhihoyyyt

hepinizi öpüyorummmm

Erenim canim oglum kavusma gunlerimiz yaklastikca 2 kat heycan kapliyor bedenimi.Sana kavusmanin verdigi heycanin yaninda dogumda basima gelicekler de korkutmuyor degil hani.Ama olsun diyorum anne olucam mis kokulu oglumu alicam kucagima mertime kardes evime yeni bi nese gelicekk deger diyorummm...
Sende heycanlimisin acaba bizim gibi dunyaya gelmek icin abini,babani beni merak ediyomusundur bizim seni merak ettigimiz gibi ...
Dunyaya geldiginde seni dunyadaki herseyen cok sevecek bi annen,ara ara kiskansada yinede abicim diyerek sana kollarini acicak bi abin ve uykusuz gecelerimizde bizimle bi nöbet tutucak,sana ve abine en iyi arkadas olucak bi baban olucak oglummm...
Gel artik gelde yuvamiza seninle bir nesede gelsinn evimizin tek eksigi sensin simdi.Herseyin hazir seni bekliyo abinle bir bakip bakip ic cekiyoruz eren ne zaman giyecek acaba bunlari diyee.
Seni bekliyoruz oglummm sen bizim herseyimizsin olumunekankayizsmile

2010 Haziran Anneleri Topigine
Erenim Icin Hatiram Olsunn
10.05.2010

ben de öperim canım. hadi bakalım güzel haberlerle gel. selam söyle zeynep lalime.
hem suyu içip bititrip bi de üstüne stres yapmasın söyle. ooyyy gözümün önüne geldi şimdi. göbüşünün içinde suyu azmış ayaklarına kadar geliyomuş ancak suyu. yerim patileri yafff sempatiksalakcinni

Black dikkat et canim kendine ne kendi canini yak nede bebisinn :ecrin_bebek:

tamam canım çok tsk ederimmmm de sakarlık işte DD

blackcim,koca göbüşünü hesaba kat nolur,ütü-ocak ile yakın ilişkideyken ve masadan kalkarken prensesi rahatsız etmeee..

ben geldim sen kacıon kacaklar siziiiiiii prensesin pek kıymetlı oldu kıskanıyorum bakk :)))

kaybolmam kuzum. bu arada dikkat et allah korusun zarar görür bebişimiz. yakma kendini

kızlar sizinki 2010 haziran anelerimi
kadınlar kulubü 2010 haziran annelerimi

kadınlar kulubu olan canım

hadi kaçtımm,muckkkkkkkkkkk

hadi iyi gecelerrrrrrrr

ben kocamın emri altındaydım gel film izlicez kucagına yatcam dediiii allahtan filmin yarısında gittim :) geldimm

ayyyyy SILAM şu topikte benim gibi bir antiduygusalı bile aglatıyorsun ya bravo

ne güzel düşünmüssün canım benim

kızlar herşeyin en iyisini düşünün bende çok sitres yapıyordum ama herşey çok güzel gecti hatta iki anne küstü onlar bile barıştı hemde hiç birşey olmamış gibi birde kanki oldular

bizimkilerde küsler bakalım barışıcaklarmı bebi sayesinde dahadamı küsücekler bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile onların aralarında kalmakta istemiyorum artık evlenen kadar idare edeicem diye canım çıktı şimdii hiiiçç karışmak istemiyorumm sadeece bebeğimle ilgilenmek istiyorumm

ayyyyy SILAM şu topikte benim gibi bir antiduygusalı bile aglatıyorsun ya bravo

ne güzel düşünmüssün canım benim

Ne bilim blacKim ya mesaj yaz kutusunu tikladim aklima ne geldiyse yazdim iste ilerde aklima geldikce okurummm :ecrin_bebek:

kızla öpüyorum bebişleri. hepinize tatlı rüyalarrrrrr boshayallersmile

iyui geceler yesiacımmm

Gerçekten Çok güzel bir yazı olmuş emeğğine sağlık :gitme: :gitme: :gitme:

Sizlerde icinizden gelenleri yazin canlarimmm ilerde hatira olur ne guzellll :ecrin_bebek:

Canlar bende kaciyorum midem felaket gene sut icip uzanim biraz :kedi:
Öpüyorum hepinizii iyi gecelerr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…