2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler sılam

ayy ben herkese ii geceler demeye gelmişim walla ne yapayım yarın görüşürüz artıkkkkk

bu arada esramm güzel haberlerini bekliyorummmmmm

Canlar bende kaciyorum midem felaket gene sut icip uzanim biraz :kedi:
Öpüyorum hepinizii iyi gecelerr opuyorumnanaktan

İyi geceler sılacım benimde belim ağrımaya başladı pcye eğilmekten bende yatıyorum kızlar herkeze iyi geceler tatlı rüyalarrr opuyorumnanaktan

sılam canımsın düngece uyuz elektirikler gitti hemen gelmeyince bende yattım şu 2.sezeyan dikişini sormuşsun canım benim doktor aynı yerden sezeyan yaptı 1. estetik ti 2. de estetik oldu belki kilo sorunu olanların ki zor yapışmıştır ondan olabilir çünkü ben zayıf minyom tipe sahibim benimki güzel yapışmış çok az izi var öpüyorum canıma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günayydın sedefimmopuyorumnanaktan

günaydın tatlım nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan niye randevuyu akşam verdi doktorun yaaa sende geç gelirsin oo bizde haber bekliyelimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

günaydın kızlar .Haftasonu kontrolum vardı canım sıkıldı bıraz dogumum 30 hazıran gorunuyor doktorumda 21-26 hazıranda ızınlı olacakmıs ya erken dogarda doktorum olmazsa ne yapcam dıye dusunuyorum.Baska doktorada gıtmek ıstemıyorum can sıkıc bır durum.sızce ne yapmalıyım degıstırsem mı acaba doktoru?eyvahedigeldismile

iyilik canım,sen nasılsınn? maviş nasıl? gece uyuttu mu bugun?

canım muayenehaneye gittiğim için en erken 16:30da oluyor randevum,bugunkü erken bile yani:))
zeynom da pek heyecanlı,uyandığımdan beri içerde biri kovalıyormuş gibi davranıyor:roflol::roflol::roflol:

sorma bugün sakin başladık mavişle hergün 7 yada 7.30 gibi kalkardım bugün jest yaptı 8.30 gibi uyandık diş çıkardığı için mızmız oluyoz ama herşeyine çok şükür mavişimin canım merak ediyoz gelir gelmezyaz ama öpüyoruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın canıma.s.
normal doğum istiyorsun sanırım,doktorunla iyice konuş bence,doğum şeklin konusunda kesin bişi söylemek için erken çünkü..
bebeğin kilosu ve senin fiiziki özelliklerine göre karar veriliyor malum..
bunca aydır gittiğin doktoru değiiştirmek çok mantıklı gelmiyor şahsen bana..
seni tanımayan,takibini yapmamış biri ne kadar alakadar olabilir ki..
ha şimdi değiştirmişsin ha tanımadığın doktor doğuma girmiş,pek bi fark yok..
içini ferah tut,tarih konusunda takılırsan kuzucuğun da o tarihte gelmeye kalkar,o nedenle sakin davran,allahım yardımcı olur..

günaydın canım doktorun seni bırakıpda izne çıkmaz herhalde diyemem çünkü benim ilk doğumdaki uyuz doktor ben doğuma girerken bıraktı gitti başka doktor yaptırdı doğumu eğer orda iyi bir başka doktor varsa ki araştır bence değiştir derim:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

oo maşallah
bugun enerjin tavanda olurguclubacismile
gelir gelmez yazarım canımm..
akşam kayınvalideme uğrarız çünkü görümcemler gelmiş olacaklar,yoldalarmış..
bi şekilde haber ulaştırırım ama..

slm kızlar bayanssulusmile
nasılsınız? bebişleriniz ?

selam fıstıka.s.
biz iyiyiz,siz nasılsınız?

tamam canım güzel haberlerle gelirsin inşaallah ben kalkıyorum iş bitmez bilirsin hele 2 çocukla sonra görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tamam canım güzel haberlerle gelirsin inşaallah ben kalkıyorum iş bitmez bilirsin hele 2 çocukla sonra görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aminnnn,inşallah sedefimm :Saruboceq:
kolay gelsin canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım aynı gün beklenio senle doğumumuz...
bence eminsen doktorundan değiştirme: ama bi yedek doktor bul. o tarihlerde bişi olursa gideceğin biri olsun yedekte.

slm kizlar beni hatirladiniz mi

hatırladık canım haberlerini merak ediyoruz inş. güzel haberler verirsin..

bu arada herkese günaydınnnnnnnn canım cicimleriiiiiiimmmmmmmm

esracım gecenin 12 sinde gelip haber verirsen bu sefer oklavayı benden yersinnn bak :)

ayyy benimde yarından sonra kontrolum en sonunda..

annem de geliyor bugun ankaraya inmişler ordan da aksam burayaaaaaaa özledim annemiiiiiiiiiii

mrh kizlar hatirlayanlar bilir 5 haftalik hamileyim persembe gunu camur gibi akintim geldi hastaneye gittik kese gorunmedi bchg degeri 1787 cikti pazar gunu tekrar gittim bu sefer bchg degeri 4238 cikti ve keseyi gorduk. pazar aksami eve geldigimde adet kanamasi gibi kan geldi ve bir sure sonra kesildi sabah kalktigimda birsey yoktu fakat yine camurumsu birsey gelmisti sizce dusuk mu yapiyorum vedusuk yapmis olsam kanama surekli olmasi gerekmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…