Canlar bende kaciyorum midem felaket gene sut icip uzanim biraz :kedi:
Öpüyorum hepinizii iyi gecelerr opuyorumnanaktan
günayydın sedefimmopuyorumnanaktan
günaydın tatlım nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan niye randevuyu akşam verdi doktorun yaaa sende geç gelirsin oo bizde haber bekliyelimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
iyilik canım,sen nasılsınn? maviş nasıl? gece uyuttu mu bugun?
canım muayenehaneye gittiğim için en erken 16:30da oluyor randevum,bugunkü erken bile yani:))
zeynom da pek heyecanlı,uyandığımdan beri içerde biri kovalıyormuş gibi davranıyor:roflol::roflol::roflol:
günaydın kızlar .Haftasonu kontrolum vardı canım sıkıldı bıraz dogumum 30 hazıran gorunuyor doktorumda 21-26 hazıranda ızınlı olacakmıs ya erken dogarda doktorum olmazsa ne yapcam dıye dusunuyorum.Baska doktorada gıtmek ıstemıyorum can sıkıc bır durum.sızce ne yapmalıyım degıstırsem mı acaba doktoru?eyvahedigeldismile
günaydın kızlar .Haftasonu kontrolum vardı canım sıkıldı bıraz dogumum 30 hazıran gorunuyor doktorumda 21-26 hazıranda ızınlı olacakmıs ya erken dogarda doktorum olmazsa ne yapcam dıye dusunuyorum.Baska doktorada gıtmek ıstemıyorum can sıkıc bır durum.sızce ne yapmalıyım degıstırsem mı acaba doktoru?eyvahedigeldismile
sorma bugün sakin başladık mavişle hergün 7 yada 7.30 gibi kalkardım bugün jest yaptı 8.30 gibi uyandık diş çıkardığı için mızmız oluyoz ama herşeyine çok şükür mavişimin canım merak ediyoz gelir gelmezyaz ama öpüyoruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
slm kızlar bayanssulusmile
nasılsınız? bebişleriniz ?
oo maşallah
bugun enerjin tavanda olurguclubacismile
gelir gelmez yazarım canımm..
akşam kayınvalideme uğrarız çünkü görümcemler gelmiş olacaklar,yoldalarmış..
bi şekilde haber ulaştırırım ama..
selam fıstıka.s.
biz iyiyiz,siz nasılsınız?
tamam canım güzel haberlerle gelirsin inşaallah ben kalkıyorum iş bitmez bilirsin hele 2 çocukla sonra görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kizlar beni hatirladiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?