Erenim canim oglum kavusma gunlerimiz yaklastikca 2 kat heycan kapliyor bedenimi.Sana kavusmanin verdigi heycanin yaninda dogumda basima gelicekler de korkutmuyor degil hani.Ama olsun diyorum anne olucam mis kokulu oglumu alicam kucagima mertime kardes evime yeni bi nese gelicekk deger diyorummm...
Sende heycanlimisin acaba bizim gibi dunyaya gelmek icin abini,babani beni merak ediyomusundur bizim seni merak ettigimiz gibi ...
Dunyaya geldiginde seni dunyadaki herseyen cok sevecek bi annen,ara ara kiskansada yinede abicim diyerek sana kollarini acicak bi abin ve uykusuz gecelerimizde bizimle bi nöbet tutucak,sana ve abine en iyi arkadas olucak bi baban olucak oglummm...
Gel artik gelde yuvamiza seninle bir nesede gelsinn evimizin tek eksigi sensin simdi.Herseyin hazir seni bekliyo abinle bir bakip bakip ic cekiyoruz eren ne zaman giyecek acaba bunlari diyee.
Seni bekliyoruz oglummm sen bizim herseyimizsin olumunekankayizsmile
2010 Haziran Anneleri Topigine
Erenim Icin Hatiram Olsunn
10.05.2010
mrh kizlar hatirlayanlar bilir 5 haftalik hamileyim persembe gunu camur gibi akintim geldi hastaneye gittik kese gorunmedi bchg degeri 1787 cikti pazar gunu tekrar gittim bu sefer bchg degeri 4238 cikti ve keseyi gorduk. pazar aksami eve geldigimde adet kanamasi gibi kan geldi ve bir sure sonra kesildi sabah kalktigimda birsey yoktu fakat yine camurumsu birsey gelmisti sizce dusuk mu yapiyorum vedusuk yapmis olsam kanama surekli olmasi gerekmez mi
ay nasıl içim bi hoş oldu gözlerim dolu dolu oldu zaten dokunsalar aglayacam bu güzel günlerimde yanımda kimsenin olamamsı içimi burkuyor zaten ben bu bebiş için tam 10 yıl bekledim allahım sonunda kavuşdum ama hamileligimi eşimden başkası göremiyor tek istedigim anemle kardeşimle en cok babamla bu günlerimi geçirmekdi babam çok istiyor bu bebegi çünkü biliyor ben çok istiyordum anne olmak hiç tadamayacam sanıyordum ama allah herşeye kadir bak sana 2.yi tatdıracak allah ogulların ;eşin ve ailenden mahrum etmesin inanın şu anda seda sayanın sabah pragramı var bi kızı olmuş kadının şimdi huzur evlerindeler ay içim parçalandı allah hayırlı evlatlar versin ne olacagımız belli deyil biri beni durdursun salya sümük karışdı senağlama senağlama
canım bence bir doktora gitmelisin her kanama düşük demek değil ama olabilir demek..
kanama için gebelerin alabildiği ilaçlar var doktorun en azından onları önerir..
cnm zaten ilac verdi bebe asprini ve progestan kullaniyorum ve cok korkuyorum 2 dusugum var bununda gitmesini istemiyorum :gitme:
cnm zaten ilac verdi bebe asprini ve progestan kullaniyorum ve cok korkuyorum 2 dusugum var bununda gitmesini istemiyorum :gitme:
inşallah bişey olmaz fazla ayaga kalkma sürekli dinlen ayaklarını yüksek tut peki sancın falan varmı çünkü ilk haftalarda bende senin gibiydim bi gün kahvemsi bi akıntım oluyordu bende adet oluyorum sanıyordum düzensizdim çünkü megersem hamileymişim bulantılarım başlayınca anladım allah yardımcın olsun cnm
bugün gece çok az kan geldi dedim doğuruyorum galiba...haziran annelerinden ilk ben olucam galiba dedim...sayfayı açayım diye bakıyordumki leyla açmış hatta ilk bebeğimiz çoktan gelmiş....:))
Mehtapcim doktorunu arayip sordunmu kan geldigini benimilk oglustada kan geldi ardindan 1 saat demeden sancilar baslamisti .
Simdi nasilsin canimm ?
Canim ne guzel cok sevindim keseyi gormussunuzzmrh kizlar hatirlayanlar bilir 5 haftalik hamileyim persembe gunu camur gibi akintim geldi hastaneye gittik kese gorunmedi bchg degeri 1787 cikti pazar gunu tekrar gittim bu sefer bchg degeri 4238 cikti ve keseyi gorduk. pazar aksami eve geldigimde adet kanamasi gibi kan geldi ve bir sure sonra kesildi sabah kalktigimda birsey yoktu fakat yine camurumsu birsey gelmisti sizce dusuk mu yapiyorum vedusuk yapmis olsam kanama surekli olmasi gerekmez mi
Canim ne guzel cok sevindim keseyi gormussunuzz
Kanamanin geldigini doktoruna söyle ama ilk aylarda olabiliyo kanama.Gecen seferde yazmistim sana bende 3 bucuk ayim dolana kadar kahverengi kanamam oldu damla damla doktorum icimde kalan adet kanamalarin bosaldigini ve icimin temizlendigini söylemisti.Magnezyum iciyordum her gun ve sukur bugunlere geldik oglusumla.
Sende icini ferah tut ama doktorunada mutlaka bildir durumunu...
Canim olsun bi telefon ac durumunu bildir derim doktorunaa boshayallersmileşimdi bişey yok.tam kanama da değil ki kuş gözü kadar kan geldi diye aramadım..ağrıda arada oluyor..
sagol cnm benim dun aksam ki kanama da insanllah dedigin gibidir ama kahverengi felan degil kirmiziydi hayirlisini diliyorum dua edin bana
sılam canımsın düngece uyuz elektirikler gitti hemen gelmeyince bende yattım şu 2.sezeyan dikişini sormuşsun canım benim doktor aynı yerden sezeyan yaptı 1. estetik ti 2. de estetik oldu belki kilo sorunu olanların ki zor yapışmıştır ondan olabilir çünkü ben zayıf minyom tipe sahibim benimki güzel yapışmış çok az izi var öpüyorum canıma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?