2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay nasıl içim bi hoş oldu gözlerim dolu dolu oldu zaten dokunsalar aglayacam bu güzel günlerimde yanımda kimsenin olamamsı içimi burkuyor zaten ben bu bebiş için tam 10 yıl bekledim allahım sonunda kavuşdum ama hamileligimi eşimden başkası göremiyor tek istedigim anemle kardeşimle en cok babamla bu günlerimi geçirmekdi babam çok istiyor bu bebegi çünkü biliyor ben çok istiyordum anne olmak hiç tadamayacam sanıyordum ama allah herşeye kadir bak sana 2.yi tatdıracak allah ogulların ;eşin ve ailenden mahrum etmesin inanın şu anda seda sayanın sabah pragramı var bi kızı olmuş kadının şimdi huzur evlerindeler ay içim parçalandı allah hayırlı evlatlar versin ne olacagımız belli deyil biri beni durdursun salya sümük karışdı senağlama senağlama

canım bence bir doktora gitmelisin her kanama düşük demek değil ama olabilir demek..

kanama için gebelerin alabildiği ilaçlar var doktorun en azından onları önerir..

canım günaydın bende aynı programı izliyorum da bende cok üzüldüm dediğin gibi kız erkek fark etmez Allahım sağlıklı, hayırlı evlat versin cümlemize

bende bugun biraz burugum en iyi arkadasımı çok özledim ama konusmuyor benimle hala..

senin ailen izmir dışında galiba

canım bence bir doktora gitmelisin her kanama düşük demek değil ama olabilir demek..

kanama için gebelerin alabildiği ilaçlar var doktorun en azından onları önerir..

cnm zaten ilac verdi bebe asprini ve progestan kullaniyorum ve cok korkuyorum 2 dusugum var bununda gitmesini istemiyorum :gitme:

evet canım istanbuldalar dogumuma 2; 3 gün kala gelecek annem çok zor yanlız olmak sancım tutsa kapısını çalacak kimsem yok eşimi arasam o gelene kadar dogururum allahım sen yardım etde erken falan dogurmayayım ben bucadayım eşim bornovada düşün artık

ay buraya bi girdinmi çıkılmıyor neyse ben biraz evi toparlayayım ögleden sonra dışarı çıkacam bebişime park yatak alacam eksikler bitmiyorki anca sıra geldi yatagına

cnm zaten ilac verdi bebe asprini ve progestan kullaniyorum ve cok korkuyorum 2 dusugum var bununda gitmesini istemiyorum :gitme:

inşallah bişey olmaz fazla ayaga kalkma sürekli dinlen ayaklarını yüksek tut peki sancın falan varmı çünkü ilk haftalarda bende senin gibiydim bi gün kahvemsi bi akıntım oluyordu bende adet oluyorum sanıyordum düzensizdim çünkü megersem hamileymişim bulantılarım başlayınca anladım allah yardımcın olsun cnm

Allah korusun canım dua et bol bol hayılırsını dile

yat dinlen bir de bol bol sakın iş yapayım deme ilk 3-4 ayı atlatsan gerisi gelir canım benim inş. saglıkla alırsın kucagınaaaa

ara sira belime bi agri saplaniyorki sorma cnm ya

canım geçmiş olsun...
çamur gibi olunca eski kan oluyor yani kanama olmuş birikmiş sonradan dışarı atılıyor...
ben hamileliğin başından itibaren kanama ve bu çamurumsu akıntılarla 16 haftaya kadar geldim...bak oğlumun doğumu bekliyorum şimdi..canını sıkma,ilaçlarını vakitli al,sürekli yat hatta sola yat...streste sakın yapma...
allahım bebeğini korusun ..

kızlay ya gece çok az bir kan geldi ağrılarımda var birkaç gündür.şimdi bişey yok arada ağrı oluyor..sizce doğuruyor muyum???

bugün gece çok az kan geldi dedim doğuruyorum galiba...haziran annelerinden ilk ben olucam galiba dedim...sayfayı açayım diye bakıyordumki leyla açmış hatta ilk bebeğimiz çoktan gelmiş....:))

Mehtapcim doktorunu arayip sordunmu kan geldigini benimilk oglustada kan geldi ardindan 1 saat demeden sancilar baslamisti .
Simdi nasilsin canimm ?

Slm kislarr

Bugun sabah 7 bucukta uyandik mert beyle.Kahvalti falan yaptik masayi kaldirdim koltukta uyumus kalmisim ama sen misin uyuyan laelaelaelaelae
Mert Beyin uyku sirasindaki marifetleri :
1-Mutfaktaki butun asitli icecekler tek tek sizilmis ve topla onlara carpilarak bowling oynanmis
2-Mutfak caminin onundeki cilek kutusu acilmis ve yemek uzere heryere sacilmis
3-eline kakaolu sut kutusunu alip azini biguzel acip odasinin heryanina dokmus
4-agri kesici suruplarini acmaya calismis ama allahtan acamamis ortalik surup sisesi dolu
5- ve en kotusu beni en delirtende tukenmez kalemle oturma odasi,mutfak ve koridorun yerleri harita olmuss nasi cikicak bilmemm laelaelaelaelae

Simdi ben kafayi yemiyimde kim yesinnnnnnnnnn mafoldumbenDiceksiniz ki o kadar sey olurken nasi uyanmadin bende bilmiyorum arada uyandim baktim beni görunce anne sen uyu ben oynuyom diyoduu evet oynuyomus gercektenn kafamçokkarıştı
Yaw toplasan 1 saat uyumamisimdirrr -tatlicadiarzu-

Mehtapcim doktorunu arayip sordunmu kan geldigini benimilk oglustada kan geldi ardindan 1 saat demeden sancilar baslamisti .
Simdi nasilsin canimm ?

şimdi bişey yok.tam kanama da değil ki kuş gözü kadar kan geldi diye aramadım..ağrıda arada oluyor..

Canim ne guzel cok sevindim keseyi gormussunuzz
Kanamanin geldigini doktoruna söyle ama ilk aylarda olabiliyo kanama.Gecen seferde yazmistim sana bende 3 bucuk ayim dolana kadar kahverengi kanamam oldu damla damla doktorum icimde kalan adet kanamalarin bosaldigini ve icimin temizlendigini söylemisti.Magnezyum iciyordum her gun ve sukur bugunlere geldik oglusumla.
Sende icini ferah tut ama doktorunada mutlaka bildir durumunu...

sagol cnm benim dun aksam ki kanama da insanllah dedigin gibidir ama kahverengi felan degil kirmiziydi hayirlisini diliyorum dua edin bana

şimdi bişey yok.tam kanama da değil ki kuş gözü kadar kan geldi diye aramadım..ağrıda arada oluyor..
Canim olsun bi telefon ac durumunu bildir derim doktorunaa boshayallersmile
sagol cnm benim dun aksam ki kanama da insanllah dedigin gibidir ama kahverengi felan degil kirmiziydi hayirlisini diliyorum dua edin bana

Dualarimiz seninle canim sende doktorunu arayip durumunu bildir canim en ufak bisey de olsa doktorun haberi olsun derimm boshayallersmile

Sizin bu elektrikcilere buzel bi sola lazim sen onlara meshur oklavalarindan cikart canim :roflol:
Sevindim canim seninkilerin iyi olduguna insallah benimkide hic korktugum gibi olmaz benimde ilki belli bile degil artik ikincisine Allah kerimmm :Saruboceq:

Kislar ben cikayimda su mertimin yaptigi marifetlerin bi caresine bakim hala sinirlerim tepemde nasi temizlencek bu ev yaa hic bilmiyorummm mafoldumben

Esram guzel haberlerini dört gözle bekliyorum canimm :ecrin_bebek:

Hepinizi öptüm iyi bakin kendinizee opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…