2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlay ya gece çok az bir kan geldi ağrılarımda var birkaç gündür.şimdi bişey yok arada ağrı oluyor..sizce doğuruyor muyum???
mehtapcım doktorunu ara canımm,en doğru bilgiyi o verir,yanlış yönlendirmeyelim seni..
herşey yolundadır inşallah:Saruboceq:

sılammm,koptum valla,ahh bu mertim var ya,çok fena yaa:roflol::roflol::roflol:
hamile olduğun için de nasıl temizleyeceksin diye çok üzüldüm ama:çok üzgünüm:
çağır kaynananı dicem ama ondan pek hayır geleceğine inanmıyorum..
sakın zorlama kendini olur mu?
bırak kalsın öylece,eşine bırak ihaleyi..
bak çok istedin sezeryanı,doktorundan onay aldın,zorlanırsan doğum başlar!!
seni korkutmanın tek yolu bu diye söyledim klava:

blacki arayıp haber vercem,o size yazar son dakika gelişmelerini..
çooook öptüm canım sılamopuyorumnanaktan

dr aradım rahim ağzı yavaş yavaş açılmaya başlıyor olabilir ama önemli olan kasılmalar ağrılar dedi...
düzenli olmadıkları için sorun değil dedi..
yani oğluşumun gelişine daha varrr:)

Adamın biri gazete okurken gazetede bir haber ilgisini çeker. Mutfakta olan hanımına bağırır;
— Hanım...... hanım gel! Bak gazetede ne yazıyor?
Kadın işini yarım bırakır gelir;
— Ne oldu?
— Bak diyor ki kadınlar günde ondörtbin cümle kuruyorlarmış, erkeklerde yedibin….Gördün mü bilim bile sizin ne kadar geveze olduğunuzu kanıtlamış..
Kadın kocasına döner;
— Tabi, sizin gibi beyinsizlere bir lafı iki kere anlatırsak, sizin iki katı cümle kurulur...
Adam karısına döner ve şaşkın şaşkın;
— Ne dedin sen? :)))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:

akannehirakannehirakannehirakannehirdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:lepi:delikafadulden

Adamin biri California'da bir kumsalda yururken ayagi eski bir lambaya takilmis, adam lambayi kumlarin icinden cikarmis. Dalgasina Belki cin cikar" deyip ovalamis lambayi, harbi harbi cin cikmis.
Adam cok sasirmis, cin baslamis konusmaya "Tamam, tamam. Beni lambadan kurtardin vs ..."
- "Bu, bu ay icinde dorduncu cikarilisim ve bu isten sikilmaya basladim bu yuzden 3 dilegi unut. Sadece 1 dilek hakkin var!"
Adam oturmus ve bir sure dusunmus ve "Her zaman Hawaii'ye gitmek istedim ama ucaktan korkarim ve deniz beni cok tutar.Benim icin Hawaii'ye bir kopru yap boylece arabayla oraya gidebileyim" demis.
Cin gulmus ve
- "Bu imkansiz. Bu isin lojistigini dusun! Koprunun ayaklari nasil Pasifik'in dibine ulasabilir? Ne kadar beton gerektigini, ne kadar celik gerektigini dusun. Hayir, baska bir dilek dusun" demis.
Adam tamam demis ve gercekten guzel bir dilek dusunmeye baslamis. En sonunda,
- "Dort kere evlendim ve bosandim. Butun karilarim her zaman duyarsiz oldugumu ve onunla ilgilenmedigimi soylerdi. Bu yuzden, kadinlari anlayabilmeyi diliyorum... Nasil hissettiklerini ve neden agladiklarini, bir sey soylemedikleri zaman gercekten ne istediklerini...onlari nasil gercekten mutlu edebilecegimi bilmek istiyorum..."
Cin cevap vermis:
- "Köprü iki seritli mi olsun dört seritli mi ???!!!"

selam kızlar, uzun zamandır düzgün bir şekilde sizi takip edemedim.

Benim 1 haftadır kasıklarım acayip acıyor, özellikle geceleri uyumak zulüm oldu, sağımdan soluma bile dönemiyorum. Beni çok rahatsız ediyor. Sanki bacaklarım ayrılacak gibi acı veriyor. Sizde de böyle bir durum var mı?

Bebek ağırlaştığı için mi acaba bu kasık ağrısı? Yattığım yerden kalkamıyorum, dönemiyorum, öfff

ayyyyyyy ne alem cocuk şu mert sen en iyisi büyük oyun parkları var ya kafes gibi canım üstü açık onlardan al yoksa bas edemicen

şimdi birde iki tane olacak zıpırlarrrrrrr ayyyyyy çok merak ediyorum daha neler yazıcaksın buraya
sana kolay gelsin canım

Bebek ağırlaştığı için mi acaba bu kasık ağrısı? Yattığım yerden kalkamıyorum, dönemiyorum, öfff

canım benim kasılmam ya da agrım yok ama agırlasmaya basladım seninle aynıyız asağı yukarı bende dönerken artık destek alıyorummmmmm gecmiş olsunn

a_ilcin canim net olarak kacinci haftada, hangi tarihte,kac gr ve tahmin edilen dogum tarihini bana yazarsan yeni topik aciyorum eklerim topigimizin ilk bebeklerini oraya...bekliyorum canim

33+1 hafta, 10 nisan 2010, umut1790, özge 1800gr, tahmin edilen tarih 3 haziran
teşekkürler canım

oğlan hiç uyutmuyo göğüs kafesime öyle bi bastırıyo ki acıdan ölüyorum sabah 6 gibi daldım uykuya bu saate kadar uyudum mafoldumben

oğlan hiç uyutmuyo göğüs kafesime öyle bi bastırıyo ki acıdan ölüyorum sabah 6 gibi daldım uykuya bu saate kadar uyudum mafoldumben

oooooooooooo kimler gelmiş sen bu saate kadar değil bugüne kadar uyumuşsun nerdesin kız sen msn ye de bakmadın:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

oooooooooooo kimler gelmiş sen bu saate kadar değil bugüne kadar uyumuşsun nerdesin kız sen msn ye de bakmadın:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

kız ne yapayım evde durduğum mu var ki ananemin ameliyatı oldu. artık iyi olduğu için rahatladık. çok şükür sorun yok:) bi de kaynanam geldi kaldı bizdekayınpederle. 4 gündür şu bilgiisayarın değil başına oturmak tuşuna bile basamadım aklım hep sizdeydi
anneler gününüz kutlu olsun bu arada canlarım:asigim: bi gün geçti ama neyse

herkese çok teşekkürler hepinize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin leylacım gelişimlerini sormuşsun şu an için çok yavaş ilerliyoruz doktorumuz minyatür bebekler diyor elimden geleni yapıyorum dua edin bize çabuk büyüsün miniklerim

neyse bidaha olmasın yoksa osmanlı tokadını yersinklava:klava:klava: seninde kutlu olsun canım şimdi çıkmam lazım sonra görüşürüz tamam mıyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol: ayy valla cok guldum sen beni guldurdun allahta seni guldursuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…