mehtapcım doktorunu ara canımm,en doğru bilgiyi o verir,yanlış yönlendirmeyelim seni..kızlay ya gece çok az bir kan geldi ağrılarımda var birkaç gündür.şimdi bişey yok arada ağrı oluyor..sizce doğuruyor muyum???
Kislar ben cikayimda su mertimin yaptigi marifetlerin bi caresine bakim hala sinirlerim tepemde nasi temizlencek bu ev yaa hic bilmiyorummm mafoldumben
Esram guzel haberlerini dört gözle bekliyorum canimm :ecrin_bebek:
Hepinizi öptüm iyi bakin kendinizee opuyorumnanaktan
Slm kislarr
Bugun sabah 7 bucukta uyandik mert beyle.Kahvalti falan yaptik masayi kaldirdim koltukta uyumus kalmisim ama sen misin uyuyan laelaelaelaelae
Mert Beyin uyku sirasindaki marifetleri :
1-Mutfaktaki butun asitli icecekler tek tek sizilmis ve topla onlara carpilarak bowling oynanmis
2-Mutfak caminin onundeki cilek kutusu acilmis ve yemek uzere heryere sacilmis
3-eline kakaolu sut kutusunu alip azini biguzel acip odasinin heryanina dokmus
4-agri kesici suruplarini acmaya calismis ama allahtan acamamis ortalik surup sisesi dolu
5- ve en kotusu beni en delirtende tukenmez kalemle oturma odasi,mutfak ve koridorun yerleri harita olmuss nasi cikicak bilmemm laelaelaelaelae
Simdi ben kafayi yemiyimde kim yesinnnnnnnnnn mafoldumbenDiceksiniz ki o kadar sey olurken nasi uyanmadin bende bilmiyorum arada uyandim baktim beni görunce anne sen uyu ben oynuyom diyoduu evet oynuyomus gercektenn kafamçokkarıştı
Yaw toplasan 1 saat uyumamisimdirrr -tatlicadiarzu-
Adamın biri gazete okurken gazetede bir haber ilgisini çeker. Mutfakta olan hanımına bağırır;
— Hanım...... hanım gel! Bak gazetede ne yazıyor?
Kadın işini yarım bırakır gelir;
— Ne oldu?
— Bak diyor ki kadınlar günde ondörtbin cümle kuruyorlarmış, erkeklerde yedibin….Gördün mü bilim bile sizin ne kadar geveze olduğunuzu kanıtlamış..
Kadın kocasına döner;
— Tabi, sizin gibi beyinsizlere bir lafı iki kere anlatırsak, sizin iki katı cümle kurulur...
Adam karısına döner ve şaşkın şaşkın;
— Ne dedin sen? :))))
Slm kislarr
Bugun sabah 7 bucukta uyandik mert beyle.Kahvalti falan yaptik masayi kaldirdim koltukta uyumus kalmisim ama sen misin uyuyan laelaelaelaelae
Mert Beyin uyku sirasindaki marifetleri :
1-Mutfaktaki butun asitli icecekler tek tek sizilmis ve topla onlara carpilarak bowling oynanmis
2-Mutfak caminin onundeki cilek kutusu acilmis ve yemek uzere heryere sacilmis
3-eline kakaolu sut kutusunu alip azini biguzel acip odasinin heryanina dokmus
4-agri kesici suruplarini acmaya calismis ama allahtan acamamis ortalik surup sisesi dolu
5- ve en kotusu beni en delirtende tukenmez kalemle oturma odasi,mutfak ve koridorun yerleri harita olmuss nasi cikicak bilmemm laelaelaelaelae
Simdi ben kafayi yemiyimde kim yesinnnnnnnnnn mafoldumbenDiceksiniz ki o kadar sey olurken nasi uyanmadin bende bilmiyorum arada uyandim baktim beni görunce anne sen uyu ben oynuyom diyoduu evet oynuyomus gercektenn kafamçokkarıştı
Yaw toplasan 1 saat uyumamisimdirrr -tatlicadiarzu-
Bebek ağırlaştığı için mi acaba bu kasık ağrısı? Yattığım yerden kalkamıyorum, dönemiyorum, öfff
ben geldim ama kimse yok yine sanırım
a_ilcin canim net olarak kacinci haftada, hangi tarihte,kac gr ve tahmin edilen dogum tarihini bana yazarsan yeni topik aciyorum eklerim topigimizin ilk bebeklerini oraya...bekliyorum canim
oğlan hiç uyutmuyo göğüs kafesime öyle bi bastırıyo ki acıdan ölüyorumsabah 6 gibi daldım uykuya bu saate kadar uyudum mafoldumben
oooooooooooo kimler gelmiş sen bu saate kadar değil bugüne kadar uyumuşsun nerdesin kız sen msn ye de bakmadın:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
kız ne yapayım evde durduğum mu var kiananemin ameliyatı oldu. artık iyi olduğu için rahatladık. çok şükür sorun yok:) bi de kaynanam geldi kaldı bizdekayınpederle. 4 gündür şu bilgiisayarın değil başına oturmak tuşuna bile basamadım aklım hep sizdeydi
anneler gününüz kutlu olsun bu arada canlarım:asigim: bi gün geçti ama neyse
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol: ayy valla cok guldum sen beni guldurdun allahta seni guldursuna.s.Adamın biri gazete okurken gazetede bir haber ilgisini çeker. Mutfakta olan hanımına bağırır;
— Hanım...... hanım gel! Bak gazetede ne yazıyor?
Kadın işini yarım bırakır gelir;
— Ne oldu?
— Bak diyor ki kadınlar günde ondörtbin cümle kuruyorlarmış, erkeklerde yedibin….Gördün mü bilim bile sizin ne kadar geveze olduğunuzu kanıtlamış..
Kadın kocasına döner;
— Tabi, sizin gibi beyinsizlere bir lafı iki kere anlatırsak, sizin iki katı cümle kurulur...
Adam karısına döner ve şaşkın şaşkın;
— Ne dedin sen? :)))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?