33+1 hafta, 10 nisan 2010, umut1790, özge 1800gr, tahmin edilen tarih 3 haziran
teşekkürler canım
herkese çok teşekkürler hepinize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin leylacım gelişimlerini sormuşsun şu an için çok yavaş ilerliyoruz doktorumuz minyatür bebekler diyor elimden geleni yapıyorum dua edin bize çabuk büyüsün miniklerim
Canim ben sinir oldum sizler bari gulun diye yazdim zati.Off bu cocukla cok isim var benim cok enerjisini bi turlu bosaltamiyo ne yapicani sasiriyo evin icinde.Simdi babasiyla bisiklet binmeye gittilerr sukur evde yanlizim azcik kafa dinliyomm delikafadulden
sılammm,koptum valla,ahh bu mertim var ya,çok fena yaa:roflol::roflol::roflol:
hamile olduğun için de nasıl temizleyeceksin diye çok üzüldüm ama:çok üzgünüm:
çağır kaynananı dicem ama ondan pek hayır geleceğine inanmıyorum..
sakın zorlama kendini olur mu?
bırak kalsın öylece,eşine bırak ihaleyi..
bak çok istedin sezeryanı,doktorundan onay aldın,zorlanırsan doğum başlar!!
seni korkutmanın tek yolu bu diye söyledimklava:
blacki arayıp haber vercem,o size yazar son dakika gelişmelerini..
çooook öptüm canım sılamopuyorumnanaktan
Aman canim iyi sende rahatladin bizde rahatladik bak iyi yapmissin doktoru arayarakkdr aradım rahim ağzı yavaş yavaş açılmaya başlıyor olabilir ama önemli olan kasılmalar ağrılar dedi...
düzenli olmadıkları için sorun değil dedi..
yani oğluşumun gelişine daha varrr:)
Blackim benim evde olan oyuncaklarin toplasan 5 cocuga yeter mert kadar cok oyuncagi olan cocuk varmidir bilmem.Her alisverise ciktigimizda bi oyuncak aldigimizi dusunursek sen tahmin et sayisini ama yok artik oyuncaklar yetmiyo onaa atamiyo enerjisini kendi kendine yeni icatlar cikarmaya basladilaelaelaelaelaeayyyyyyy ne alem cocuk şu mert sen en iyisi büyük oyun parkları var ya kafes gibi canım üstü açık onlardan al yoksa bas edemicen
şimdi birde iki tane olacak zıpırlarrrrrrr ayyyyyy çok merak ediyorum daha neler yazıcaksın buraya
sana kolay gelsin canım
Canim miniklerimiz insallah en kisa zamanda toparlanirlar ve cabucak buyurlerr dularimiz sizlerlee :Saruboceq:herkese çok teşekkürler hepinize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin leylacım gelişimlerini sormuşsun şu an için çok yavaş ilerliyoruz doktorumuz minyatür bebekler diyor elimden geleni yapıyorum dua edin bize çabuk büyüsün miniklerim
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol: ayy valla cok guldum sen beni guldurdun allahta seni guldursuna.s.
Slm canlarim ben geldimmm opuyorumnanaktan
Canim ben sinir oldum sizler bari gulun diye yazdim zati.Off bu cocukla cok isim var benim cok enerjisini bi turlu bosaltamiyo ne yapicani sasiriyo evin icinde.Simdi babasiyla bisiklet binmeye gittilerr sukur evde yanlizim azcik kafa dinliyomm delikafadulden
Isleride esim yapti sagolsun ben sadece kolanya ile murekkepli yerleri silsim.Esim supurge yapti evin heryerini yerlerini sildi Allah razi olsun ya yoksa kafayi yicektim nasi temizlenir bu ev diye.
Uyandi hemen stres yapma ben hallederim dedi seviyom ya bu adamii :asigim:
Black o zaman senden bekliyoz canim esranin haberlerini cok bekletme emii zemuszemus
Aman canim iyi sende rahatladin bizde rahatladik bak iyi yapmissin doktoru arayarakk
Blackim benim evde olan oyuncaklarin toplasan 5 cocuga yeter mert kadar cok oyuncagi olan cocuk varmidir bilmem.Her alisverise ciktigimizda bi oyuncak aldigimizi dusunursek sen tahmin et sayisini ama yok artik oyuncaklar yetmiyo onaa atamiyo enerjisini kendi kendine yeni icatlar cikarmaya basladilaelaelaelaelae
Bende simdiden kara kara dusunuyorum eren dogduktan sonra ikisiyle bir nasi bas edice acaba diye Allah yardimcim olsun :Saruboceq:
Canim miniklerimiz insallah en kisa zamanda toparlanirlar ve cabucak buyurlerr dularimiz sizlerlee :Saruboceq:
gördün mü sılam dert etmeye değmezmiş bazen bende salı veriyom valla koltuklarda eşiniyo oğlum napiiim yaa yeterki canı sağolsun bi çuvalda da bizim var ha bire oyuncak alıyoz çocuğa delü çocuk dayanamıyo ki baba ondan istiyom akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
slm kızlarropuyorumnanaktan esradan hala haber yok sanırım heyecandan ben doğurucam vallahikaydirigubbakcemile3
Canim esimde her zaman yaparim demiyoki adamda hakli calisiyo yoruluyo bide ev mi temizlesin ama bugun kendisi dedi yapim diye o teklif etmese ben demem zati yapiver diye böyle de bi inat var iste bende oturur kendim yapardim sonrada ih mihh eder dururdum aksama kadarr delikafadulden
Oyuncak olayini hic sorma bizimki cocuktan hevesli bi alisverise gidelim babasiyla oglu direkt oyuncak reyonunda bense sebze meyva reyonundayim tabii sempatiksalakcinni
Avatarimdaki yaramazliklariyla 2010 Haziran anneleri topiginde un salmiss meshur mert beyyy
Avatarimdaki yaramazliklariyla 2010 Haziran anneleri topiginde un salmiss meshur mert beyyy
Hosgeldin canim a.s.
Esra kayinvalidesine gidicekti kontrolden sonra ama blacke telefon acip bildirecek durumu oda bize yazicak esrayi degil blacki bekliyoruz yanii kaydirigubbakcemile3
Ya kacirdin iste böyle yakisikli damadiii :dilcikar:kıııııııııııızzzzz o yakışıklı kim beeee ki,me benziyo bıcırık allahım sana bağışlasın öp kız çocuğu benim yerimeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oyy oy maşallah ona allah nazarlardan saklasın çok tatlı
bizimkide gs li olucak sanırım her ne kadar dayısı fb li olucak desede babası galip gelicek sanırım, şimdiden tartışma konusu oldualsanaalsanasmile ilerde nolucak kimbilirsempatiksalakcinni
Ya kacirdin iste böyle yakisikli damadiii :dilcikar:
Babasinin kopyasi canim her bi yani babasi sadece göz rengi bana benziyo ela gözleri
Sagol teyzesi rabbim sanada göstersin oglusunun gs formasi giydigi gunleri :Saruboceq:
Bizimkinin butun dunya ulkelerinin formasi var babasi sagolsun koleksiyon yapti oglu icin oglumda cok seviyo forma giymeyiiturkiye icinde gs formasi secti babasi.
Bazen gs li bazen baska takimli oluyo iste ilerde neye karar verirse artikk kaydirigubbakcemile3
benim gözlerimde ela kız adaşıma.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?