2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

33+1 hafta, 10 nisan 2010, umut1790, özge 1800gr, tahmin edilen tarih 3 haziran
teşekkürler canım

insallah toparlarlar kendilerini.dualarimiz sizlerle canim.
dogumun normal mi oldu,sezeryan mi?

inş. iylerdir a_ilcin Allah analı babalı büyütsün inş.darısı başımıza kızlar delikafadulden ayyy korktum yahu birden

ilcincim allah analı babalı büyütsün olumunekankayizsmile
ayyy heycan yaptım ben ya offf eyvahedigeldismile

Slm canlarim ben geldimmm opuyorumnanaktan
Canim ben sinir oldum sizler bari gulun diye yazdim zati.Off bu cocukla cok isim var benim cok enerjisini bi turlu bosaltamiyo ne yapicani sasiriyo evin icinde.Simdi babasiyla bisiklet binmeye gittilerr sukur evde yanlizim azcik kafa dinliyomm delikafadulden
Isleride esim yapti sagolsun ben sadece kolanya ile murekkepli yerleri silsim.Esim supurge yapti evin heryerini yerlerini sildi Allah razi olsun ya yoksa kafayi yicektim nasi temizlenir bu ev diye.
Uyandi hemen stres yapma ben hallederim dedi seviyom ya bu adamii :asigim:

Black o zaman senden bekliyoz canim esranin haberlerini cok bekletme emii zemuszemus
dr aradım rahim ağzı yavaş yavaş açılmaya başlıyor olabilir ama önemli olan kasılmalar ağrılar dedi...
düzenli olmadıkları için sorun değil dedi..
yani oğluşumun gelişine daha varrr:)
Aman canim iyi sende rahatladin bizde rahatladik bak iyi yapmissin doktoru arayarakk
Blackim benim evde olan oyuncaklarin toplasan 5 cocuga yeter mert kadar cok oyuncagi olan cocuk varmidir bilmem.Her alisverise ciktigimizda bi oyuncak aldigimizi dusunursek sen tahmin et sayisini ama yok artik oyuncaklar yetmiyo onaa atamiyo enerjisini kendi kendine yeni icatlar cikarmaya basladilaelaelaelaelae
Bende simdiden kara kara dusunuyorum eren dogduktan sonra ikisiyle bir nasi bas edice acaba diye Allah yardimcim olsun :Saruboceq:

Canim miniklerimiz insallah en kisa zamanda toparlanirlar ve cabucak buyurlerr dularimiz sizlerlee :Saruboceq:

Sedeffffffff fikralar superdi canimmmm :roflol:naniknanikdelikafadulden

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol: ayy valla cok guldum sen beni guldurdun allahta seni guldursuna.s.

canım gülmene sevündüm sen iste bidaha böyle komik şeyler yazarım emi allah hepimizi güldürsün canıma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

gördün mü sılam dert etmeye değmezmiş bazen bende salı veriyom valla koltuklarda eşiniyo oğlum napiiim yaa yeterki canı sağolsun bi çuvalda da bizim var ha bire oyuncak alıyoz çocuğa delü çocuk dayanamıyo ki baba ondan istiyom akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Canim esimde her zaman yaparim demiyoki adamda hakli calisiyo yoruluyo bide ev mi temizlesin ama bugun kendisi dedi yapim diye o teklif etmese ben demem zati yapiver diye böyle de bi inat var iste bende oturur kendim yapardim sonrada ih mihh eder dururdum aksama kadarr delikafadulden
Oyuncak olayini hic sorma bizimki cocuktan hevesli bi alisverise gidelim babasiyla oglu direkt oyuncak reyonunda bense sebze meyva reyonundayim tabii sempatiksalakcinni

slm kızlarropuyorumnanaktan esradan hala haber yok sanırım heyecandan ben doğurucam vallahikaydirigubbakcemile3

Avatarimdaki yaramazliklariyla 2010 Haziran anneleri topiginde un salmiss meshur mert beyyy

slm kızlarropuyorumnanaktan esradan hala haber yok sanırım heyecandan ben doğurucam vallahikaydirigubbakcemile3

Hosgeldin canim a.s.

Esra kayinvalidesine gidicekti kontrolden sonra ama blacke telefon acip bildirecek durumu oda bize yazicak esrayi degil blacki bekliyoruz yanii kaydirigubbakcemile3

kıııııııııııızzzzz o yakışıklı kim beeee ki,me benziyo bıcırık allahım sana bağışlasın öp kız çocuğu benim yerimeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Avatarimdaki yaramazliklariyla 2010 Haziran anneleri topiginde un salmiss meshur mert beyyy

oyy oy maşallah ona allah nazarlardan saklasın çok tatlı
bizimkide gs li olucak sanırım her ne kadar dayısı fb li olucak desede babası galip gelicek sanırım, şimdiden tartışma konusu oldualsanaalsanasmile ilerde nolucak kimbilirsempatiksalakcinni

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.

Hosgeldin canim a.s.

Esra kayinvalidesine gidicekti kontrolden sonra ama blacke telefon acip bildirecek durumu oda bize yazicak esrayi degil blacki bekliyoruz yanii kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum canımopuyorumnanaktan
hadi ama blackcim hemşom ikibuçuk saat olmuş esra ondan önce gelicek sanırımsempatiksalakcinni

Ya kacirdin iste böyle yakisikli damadiii :dilcikar:
Babasinin kopyasi canim her bi yani babasi sadece göz rengi bana benziyo ela gözleri

Sagol teyzesi rabbim sanada göstersin oglusunun gs formasi giydigi gunleri :Saruboceq:
Bizimkinin butun dunya ulkelerinin formasi var babasi sagolsun koleksiyon yapti oglu icin oglumda cok seviyo forma giymeyii turkiye icinde gs formasi secti babasi.
Bazen gs li bazen baska takimli oluyo iste ilerde neye karar verirse artikk kaydirigubbakcemile3

Black bekliyoz ya sende gelmessin artik delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Kayinvalideye gitcem esranin haberini almadan cikmak istemiyorum yaa :gitme:

benim gözlerimde ela kız adaşıma.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…