Black bekliyoz ya sende gelmessin artik delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Kayinvalideye gitcem esranin haberini almadan cikmak istemiyorum yaa :gitme:
Sagol teyzesi rabbim sanada göstersin oglusunun gs formasi giydigi gunleri :Saruboceq:
Bizimkinin butun dunya ulkelerinin formasi var babasi sagolsun koleksiyon yapti oglu icin oglumda cok seviyo forma giymeyiiturkiye icinde gs formasi secti babasi.
Bazen gs li bazen baska takimli oluyo iste ilerde neye karar verirse artikk kaydirigubbakcemile3
eeeeeeeeee blackın telefonu kimsede yok mu canlı bağlantı yapsak esradan black e black den başkasına devam ederkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Keske benim gözlerim anneminki gibi olsaydi annemin gözleri deniz mavidir benimmm
Yok kis ben sadece topikte gorusuyom herkesle boshayallersmile
Neyse gelmicek sanirim ben kaciyom aksam yemegine gitcem kayinvalideyee insalah gelince alirim artik haberleri artik dusunur dururum ne oldu acaba diyee :sinifsinif:
Öpüyorum kislar opuyorumnanaktan
amin canım inş.:Saruboceq:
sılam ben bi türlü karar veremiorum normalmi sezeryan mı olim diye ya bi gün kalkıorum kesinlikle normal olmalıyım diorum ki hep istediğim normaldi, bi gün kalkıorum yok yok ben en iisi sezeryan olim diorum sürekli fikir değiştirip duruorum deli olucam ya kafam çok karışık bi türlü karar veremiorumkafamçokkarıştı
Oyy desene aile boyu guzel gozlusunuzzsılam annem 2 kardeşim deniz mavisi abim babam ben ela gözlüyüzzzzzz kııııııııııııııızzzzzzolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
tamam ama çok gecikme ona görelmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz puyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Yok kis ben sadece topikte gorusuyom herkesle boshayallersmile
Neyse gelmicek sanirim ben kaciyom aksam yemegine gitcem kayinvalideyee insalah gelince alirim artik haberleri artik dusunur dururum ne oldu acaba diyee :sinifsinif:
Öpüyorum kislar opuyorumnanaktan
amin canım inş.:Saruboceq:
sılam ben bi türlü karar veremiorum normalmi sezeryan mı olim diye ya bi gün kalkıorum kesinlikle normal olmalıyım diorum ki hep istediğim normaldi, bi gün kalkıorum yok yok ben en iisi sezeryan olim diorum sürekli fikir değiştirip duruorum deli olucam ya kafam çok karışık bi türlü karar veremiorumkafamçokkarıştı
Oyy desene aile boyu guzel gozlusunuzz
Kayinvalidecimden ayrilip nasi gelim kiss ayrilamiyom ki kaydirigubbakcemile3
En erken saat 10 da falan gelirim canim sizin saatle malum burasi 1 saat geri turkiyedennboshayallersmile
Oyy desene aile boyu guzel gozlusunuzz
Kayinvalidecimden ayrilip nasi gelim kiss ayrilamiyom ki kaydirigubbakcemile3
En erken saat 10 da falan gelirim canim sizin saatle malum burasi 1 saat geri turkiyedennboshayallersmile
Canim eger doktorun normal dogum yapmana bi engel yok diyosa sezeryani dusunme bile derim.Sezeryan dogum olup napican kiss normal dogum yap 2 saat sonra ayaga kalk gez dolass sezeryanda 1 ayda anca tam olarak toparliyon kendini.
Hic sezeryani dusunme derim mecbur olmadiktan sonraa
kıııııııııııııızzzzzzz ne sezeryanı anam kim memnun ki sezeryandan ahhhhhh çekiyom bi normal doğuramadım diye çok üzülüyom normal doğum her insanda farklıdır mesela annem beni çok rahat doğurmuş ya sende böyle olursan çok korkmuşsun sanki korkmana gerek yok canım dua et de hep normal olsun canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bide ben muhabbetten uzak kaldım esranın kontrolü vardı galiba onun haberini bekliyoruz sanırım doğum tarihi mi belli olacak??
canım bende sizin gibi düşünüorum fakat zaman yaklaştıkça korku sardıeyvahedigeldismile o da sezeryan bebiş için daha risksiz olduğu için bide çevremde bu ara çok normal bekleyip bekleyip sezeryan olan oldu o da kötü yani o yüzden hiç riske atmasammı diorum bazen ya ne bilim hakkımızda hayırlısı:uhm:
anlıyorum sedefcim okuldan bir arkadaşta her ikisini yaşamış ve genel anestezinin daha iyi olduğunu söyledi en son
panik atak var bende aslına bakarsan her ikiside beni korkutuyo aşırı derecede ama artık birinden biri olacak mecbur o heyecana dayanabilecekmiyim bilmiyorum korkuyorum çok bide diyorum ya sezeryandan sonrada çok acı çekeceğimi düşünüyorum allah hepimizin yardımcısı olsun sen ne güzel kavuşmuşsun bebişlerine darısı bizlere olsun inşallah
kafsinkaf seninle aynı haftadayız bu arada onu farkettim:)
esra da inşallah güzel haberlerle gelir hakkında hayırlısı olsun
druma bahsettim durumumdan ama artık herhalde bundan sonra netleştiricez birşeyleri ama sezeryan olacak gibi benimki ve büyük ihtimal genel önerecek bana biliyorum çünki normal muayenelerede bile tansiyonun fırlıyo benim ya((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?