2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Black bekliyoz ya sende gelmessin artik delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Kayinvalideye gitcem esranin haberini almadan cikmak istemiyorum yaa :gitme:

eeeeeeeeee blackın telefonu kimsede yok mu canlı bağlantı yapsak esradan black e black den başkasına devam ederkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amin canım inş.:Saruboceq:
sılam ben bi türlü karar veremiorum normalmi sezeryan mı olim diye ya bi gün kalkıorum kesinlikle normal olmalıyım diorum ki hep istediğim normaldi, bi gün kalkıorum yok yok ben en iisi sezeryan olim diorum sürekli fikir değiştirip duruorum deli olucam ya kafam çok karışık bi türlü karar veremiorumkafamçokkarıştı

Yok kis ben sadece topikte gorusuyom herkesle boshayallersmile
Neyse gelmicek sanirim ben kaciyom aksam yemegine gitcem kayinvalideyee insalah gelince alirim artik haberleri artik dusunur dururum ne oldu acaba diyee :sinifsinif:
Öpüyorum kislar opuyorumnanaktan

Keske benim gözlerim anneminki gibi olsaydi annemin gözleri deniz mavidir benimmm

sılam annem 2 kardeşim deniz mavisi abim babam ben ela gözlüyüzzzzzz kııııııııııııııızzzzzzolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

tamam ama çok gecikme ona görelmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmazpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canim eger doktorun normal dogum yapmana bi engel yok diyosa sezeryani dusunme bile derim.Sezeryan dogum olup napican kiss normal dogum yap 2 saat sonra ayaga kalk gez dolass sezeryanda 1 ayda anca tam olarak toparliyon kendini.
Hic sezeryani dusunme derim mecbur olmadiktan sonraa

Oyy desene aile boyu guzel gozlusunuzz
tamam ama çok gecikme ona görelmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmazpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kayinvalidecimden ayrilip nasi gelim kiss ayrilamiyom ki kaydirigubbakcemile3
En erken saat 10 da falan gelirim canim sizin saatle malum burasi 1 saat geri turkiyedennboshayallersmile

ok tatlım sonra görüşürüz afiyet olsuncokacimcoookopuyorumnanaktan

kıııııııııııııızzzzzzz ne sezeryanı anam kim memnun ki sezeryandan ahhhhhh çekiyom bi normal doğuramadım diye çok üzülüyom normal doğum her insanda farklıdır mesela annem beni çok rahat doğurmuş ya sende böyle olursan çok korkmuşsun sanki korkmana gerek yok canım dua et de hep normal olsun canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

En erken saat 10 da falan gelirim canim sizin saatle malum burasi 1 saat geri turkiyedennboshayallersmile

ohaaaaa 10 mu :umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz: geberdürüm adamı çabuk gel yoksam yatarım erkendenaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

evet canım kızımın gözleri de o yüzden maviopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlarr

doğum şeklinden bahsediyosunuz sanırım sedefcim ben normale hiç cesaret edemiyorum senin sezeryan oldu herhalde az biraz anlatcanım ya nasıl oluyoo sezeryandan sonra ameliyattan çıkınca dayanılmayacak ağrılar mı oluyo ne hissediyosun??

bide ben muhabbetten uzak kaldım esranın kontrolü vardı galiba onun haberini bekliyoruz sanırım doğum tarihi mi belli olacak??

canım bende sizin gibi düşünüorum fakat zaman yaklaştıkça korku sardıeyvahedigeldismile o da sezeryan bebiş için daha risksiz olduğu için bide çevremde bu ara çok normal bekleyip bekleyip sezeryan olan oldu o da kötü yani o yüzden hiç riske atmasammı diorum bazen ya ne bilim hakkımızda hayırlısı:uhm:

bide ben muhabbetten uzak kaldım esranın kontrolü vardı galiba onun haberini bekliyoruz sanırım doğum tarihi mi belli olacak??

evet canım karar verilcek canım sezeryan her insanda farklı oluyo ben genel anestezide oldum spinal de oldum spinalde berbat oldum çok çektim dayanılmayacak kadar ağrı çektim genelde de çok raha geçti aslınnda bünye meselesi her insan dayanamabiliyo:hulya::hulya::hulya:

tek çare doktoruna güvenmekte canım çevrene aldanıp korku senaryosu yazma kendine kız hakkında hayırlısı olsun normal ve kolay olması için dua etkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

anlıyorum sedefcim okuldan bir arkadaşta her ikisini yaşamış ve genel anestezinin daha iyi olduğunu söyledi en son

panik atak var bende aslına bakarsan her ikiside beni korkutuyo aşırı derecede ama artık birinden biri olacak mecbur o heyecana dayanabilecekmiyim bilmiyorum korkuyorum çok bide diyorum ya sezeryandan sonrada çok acı çekeceğimi düşünüyorum allah hepimizin yardımcısı olsun sen ne güzel kavuşmuşsun bebişlerine darısı bizlere olsun inşallah

kafsinkaf seninle aynı haftadayız bu arada onu farkettim:)

esra da inşallah güzel haberlerle gelir hakkında hayırlısı olsun

canım bu kadar korkup panik yaratma derim valla şu anda doğum yapsam epidural derim bebeğini görmek açısından eğer panik atak varsa çok soğukkanlı davranmaya kendini o an teselli etmeye çalış bu konuda doktorunla bi görüş bakalım cevabı ne olcakbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

druma bahsettim durumumdan ama artık herhalde bundan sonra netleştiricez birşeyleri ama sezeryan olacak gibi benimki ve büyük ihtimal genel önerecek bana biliyorum çünki normal muayenelerede bile tansiyonun fırlıyo benim ya((

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…