2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy 41 kere maşallah onaa
allahım bizede nasip eder inş.:Saruboceq:

yesica kocasının izinli olduğu günleri boş bırakmıyo cadı yine gezmeye gitmişlerdir:icecream::icecream:

:tomato: :tomato: :tomato: ne gezmezi yahu.. akşam 16.30 a kadar temizlik vardı. ama içime sinmedi ya neyse. sonra manava gittik eee evde bi öğütücü var cokacimcoook sonra yemek yedik geldik. nasıl bittti gün anlamadım. ev hala karmakarışık. yarın ellerimden öper kalan işler.

canım hoş geldinnnn bizde seni çekiştiriyorduk :)))

:lepi:

benim evin işleri pek yok kolayladım cogunu da kendi işlerim çok artık yarın sabah spora tekrar gitmeye baslıcam 2-3 haftadır gitmiyorum yürümek bile zor gelirken bakalım nasıl yapıcamm

ev niye iine sinmedi hayırdır

canlarım geçmişe bakamadım ama haberleri aldım. esra sayende harika bi gün sonu oldu benim için. çok mutluyum o kadar opuyorumnanaktan.

eşim çarçabuk yapmaya çalıştı trmiz olmadı. bi tek içime sinen yerlerin süpürlmesiydi. ayy öyle bi siliyo sorma. balerin gibi

iyi haberlerle gelme cok sevindim esra insallah bebegini hic bi sorun olmadan sagsalim kucagina alirsin.
amin canım darısı topiğimiizin tümm güzel annelerinin başına inşallah:Saruboceq:

oooo bugun güzel haber günühihoyyythihoyyythihoyyyt
allahım kuzucuklarımızın o günlerini göztersin bize de:Saruboceq:
bu arada mavişimiz epey erken yürüdü maşallah,eşimin yeğeni 18 aylıktı anca yürüdü:roflol:

bana bane bizde net kankayız:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
kankayız tabi canımmmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
:roflol::roflol::roflol:
ayy betülüm çok güldüm,allah da seni güldürsün:roflol:
:lepi: çok iyi yapmışsın,alsın bu gazla ne istiyorsan:roflol:
mevlütü de yık üstüne,ver gazı:))
ama ne içtiyse isabet etmiş:)))))))

yesicaya msj attım facebooktan,haberdar ettim,yeni gelmişler eve,gelir birazdan heralde..

öyleyiz öyleyizz :)
olumunekankayizsmile

canım ya kıyamam baya maceralı geçmiş seninde günün olur böle şeylerkaydirigubbakcemile3 neyseki sonu güzel bitti:dance:
valla sayemde epey stres oldu black,hakkını nasıl öderiz bilmem:kedi:

Slm kislarrr opuyorumnanaktan

Oyy benim gelinim cumaya geliyomu simdii ne kadar mutlu oldum sevindim anlatamam canim ya 1 gun bile kardir zeynebim icin.Hem mubarek gunde dunyaya gelicek artik bende erenimde unutmayiz 14.05.2010 tarihini zeynep lal hanim dunyaya gozlerini acicak ama sen orda 1 dogurcan biz burda bin dogurcaz kesinn.
Bugun bile cok bekledim ama kayinvalideme yemege gitmek zorunda oldugum icin baktim gelen giden yok gittim artik bende.
Simdide mertimi yatirdim hemen kostum ve sukurler olsunki guzel haberlerinizi aldim canimm.

esram inşaallah hepiniz büyüdüğünü evlendiğini torunlarınızı o sağlıklı görün inşaallah sonra da ben amiiiiinnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canlarım geçmişe bakamadım ama haberleri aldım. esra sayende harika bi gün sonu oldu benim için. çok mutluyum o kadar opuyorumnanaktan.

oo ben yazana kadar gelmişsin bilekaydirigubbakcemile3
canımm,o kadar yorulmuşsun,zeyno yesica teyzesine bi parça ilaç olduysa ne mutlu onaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar benim cadı bugün 2 3 metre kadar desteksiz yürüdü ayyyyyyyyyyyyy çok tuhaf oldum onların büyüdüğünü görmek duygulandırıyo beni görseniz minik minik adım atıyo darısı size

Canim simdi senin yazini okuyunca mertimin ilk adim attigi gun geldi aklimaa aglamistim onun adim attigini gorunce babamizda isteydi hemen onu aradik haber vermistimm
Rabbim hep guzel gunlerini göstersin basagimizin canim insallahh :Saruboceq:

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

eşim çarçabuk yapmaya çalıştı trmiz olmadı. bi tek içime sinen yerlerin süpürlmesiydi. ayy öyle bi siliyo sorma. balerin gibi

Yesicam ayni seyi bugun esimde yapti hayret ettim izlerken dedim yaa ben cok uyuzum yada benim adam cok hizli 5 dk da sildi supurdu koca evii :roflol:
Artik idare edicez onlarin temizligiyle dogum yapana kadar canim sempatiksalakcinni

ay helal olsun varsa sen helal et hakkını yani hepiniz edin hatta :)))

bu arada kızlar twilight diye bir film serisi var 4 tane de seri kitabı var bilen var mı? Alacakaranlık-yeni ay diye ilk iki filmi cekildi girdi türkiyede gösterime

bende felaket hastasıyım 4 kitabı 15 gunde okudum 300-er 400 er sayfa biri..

3. filmi tutulma da 30 haziranda vizyona giriyormus ben gidemicemmm 27 sinde doğum olcak benim offffffffff

hoşgeldinizza.s.
sılammm,nasıl mutlu oldum yaa,cuma günü olması daha bi mutlu etti..
valla nst bugun de aynı olsaydı yarın sabah 8de gelecekti,doktorum ameliyathane için aradı,yarın iptal dedi,kaldım öyle:)))herşey ayarlanmıştı yani..
sırada sen varsın canımm,erenim de gelecek,çok az kaldı:teytey:
sağlıkla gelsin bakalım erenimin tarihi ne olacakopuyorumnanaktan
siz uyanana kadar biz kızımla koyun koyuna olcaz cuma günü:asigim:
kendimi biraz toparlayınca da resim bile koyarım hastaneden:)

amiin canımmm,allahım sağlık sıhhat versin hepimiz görelim o günleri inşallahh:Saruboceq:

Yesicam ayni seyi bugun esimde yapti hayret ettim izlerken dedim yaa ben cok uyuzum yada benim adam cok hizli 5 dk da sildi supurdu koca evii :roflol:
Artik idare edicez onlarin temizligiyle dogum yapana kadar canim sempatiksalakcinni

yok canım biz işi yavaş ama güzel yapıyos.. sorun bizde değil yani :roflol:

sizin yüzünüzden rüyamda hamileymişim 3 aylık falan ayyyyyyy sağlıklı mı acba diye düşünüyodum doğum yapalı adette olmadımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismileakannehirakannehirakannehirakannehir

ay benim yok ama varsa helal olsun:))

bahsettiğin seriyi biliyorum ama ben bulaşmadım hiç,film işine de eşim bakıyor bizde:)))
3.film için dert etme,çok olsa 2 hafta sonra korsanı çıkar,sinemanın yerini tutmaz ama merakla beklediğin için seni avutur:icecream:

Herseyde bi hayir varmis diye bosuna dememisler canim nerdeyse 37 haftalik oucak zeynebim ve sadece 1 hafta önden gelmis olucak dunyaya
Sen hep serin kanli ve sakin oldugun icinde islerin hep yolunda gitti bence ne mutlu sana benim gibi panik atak olsaydin simdiye coktan dogum yapmistin bile :roflol:

Avatarimdaki galatasarayli yaramaz da mertim olyuo teyzesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…