kızlar benim cadı bugün 2 3 metre kadar desteksiz yürüdü ayyyyyyyyyyyyy çok tuhaf oldum onların büyüdüğünü görmek duygulandırıyo beni görseniz minik minik adım atıyo darısı sizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
yesica kocasının izinli olduğu günleri boş bırakmıyo cadı yine gezmeye gitmişlerdir:icecream::icecream:
:tomato: :tomato: :tomato: ne gezmezi yahu.. akşam 16.30 a kadar temizlik vardı. ama içime sinmedi ya neyse. sonra manava gittik eee evde bi öğütücü var cokacimcoook sonra yemek yedik geldik. nasıl bittti gün anlamadım. ev hala karmakarışık. yarın ellerimden öper kalan işler.
canım hoş geldinnnn bizde seni çekiştiriyorduk :)))
:lepi:
benim evin işleri pek yok kolayladım cogunu da kendi işlerim çok artık yarın sabah spora tekrar gitmeye baslıcam 2-3 haftadır gitmiyorum yürümek bile zor gelirken bakalım nasıl yapıcamm
ev niye iine sinmedi hayırdır
amin canım darısı topiğimiizin tümm güzel annelerinin başına inşallah:Saruboceq:iyi haberlerle gelme cok sevindim esra insallah bebegini hic bi sorun olmadan sagsalim kucagina alirsin.
kızlar benim cadı bugün 2 3 metre kadar desteksiz yürüdü ayyyyyyyyyyyyy çok tuhaf oldum onların büyüdüğünü görmek duygulandırıyo beni görseniz minik minik adım atıyo darısı sizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
kankayız tabi canımmmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilebana bane bizde net kankayız:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
:roflol::roflol::roflol:vallahi ya dicektimki hayırdır tolga bey biz esrayı doğum tarihini belirlemeye diye göndermiştik doğurtun diye değil:roflol:
amin canımm allahım herkese zamanında sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin:Saruboceq:
:lepi: çok iyi yapmışsın,alsın bu gazla ne istiyorsan:roflol:canı
ay ne bileyim tam 24 dk konustu benle şok şok şok
istanbula alış verişe gitcekmiş ne istiyon falan dedi bende saydım :))) yüzsüzlük edip alsın walla
gelirim ben sana yardım ederim falan dedi torunum için duvarı yıktırdım salonu buyuttum mevlut iin falan dediiiiii ayyyyyy ne içti acaba :))) sorsam mı ne
bu arada yesica gene kayıp bakkkkkkk bi işi vardı bugun onun demi
olumunekankayizsmileöyleyiz öyleyizz :)
valla sayemde epey stres oldu black,hakkını nasıl öderiz bilmem:kedi:canım ya kıyamam baya maceralı geçmiş seninde günün olur böle şeylerkaydirigubbakcemile3 neyseki sonu güzel bitti:dance:
ayy 41 kere maşallah onaa
allahım bizede nasip eder inş.:Saruboceq:
kızlaaarrr,çok merak ettiniz biliyorum, hemen güzel haberleri vereyimm;
cuma sabahı saat 8:00de zeynep lal kollarımda olacak teyzeleriihihoyyythihoyyythihoyyyt
kesinleşince blacke msj attım ama numarayı yanlış vermiş zillli :umursamaz:
sonra da o beni aradı ama ben o olduğunu bilmiyordum,izmir numarasını görünce bizimkiler sandım reddettim sonra ararım diye,kayınvalidemdeydik,kalabalık ve gürültülüydü çünkü ortam..
az önce konuştuk,ancak çözdük karmaşayı:)) iki heyecanlı olunca karışıklık olmuşkaydirigubbakcemile3
yarın sabaha ameliyathaneden randevumu bile almış doktorum ama zeynomun kalp atışları gayet iyiydi bugun o yüzden cumaya erteledi..
kuzum geliyorrr yaa,içim kıpır kıpırrr:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canlarım geçmişe bakamadım ama haberleri aldım. esra sayende harika bi gün sonu oldu benim için. çok mutluyum o kadar opuyorumnanaktan.
oo ben yazana kadar gelmişsin bilekaydirigubbakcemile3
canımm,o kadar yorulmuşsun,zeyno yesica teyzesine bi parça ilaç olduysa ne mutlu onaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar benim cadı bugün 2 3 metre kadar desteksiz yürüdü ayyyyyyyyyyyyy çok tuhaf oldum onların büyüdüğünü görmek duygulandırıyo beni görseniz minik minik adım atıyo darısı size
esram inşaallah hepiniz büyüdüğünü evlendiğini torunlarınızı o sağlıklı görün inşaallah sonra da ben amiiiiinnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eşim çarçabuk yapmaya çalıştı trmiz olmadı. bi tek içime sinen yerlerin süpürlmesiydi. ayy öyle bi siliyo sorma. balerin gibi
hoşgeldinizza.s.Slm kislarrr opuyorumnanaktan
Oyy benim gelinim cumaya geliyomu simdii ne kadar mutlu oldum sevindim anlatamam canim ya 1 gun bile kardir zeynebim icin.Hem mubarek gunde dunyaya gelicek artik bende erenimde unutmayiz 14.05.2010 tarihini zeynep lal hanim dunyaya gozlerini acicak ama sen orda 1 dogurcan biz burda bin dogurcaz kesinn.
Bugun bile cok bekledim ama kayinvalideme yemege gitmek zorunda oldugum icin baktim gelen giden yok gittim artik bende.
Simdide mertimi yatirdim hemen kostum ve sukurler olsunki guzel haberlerinizi aldim canimm.
amiin canımmm,allahım sağlık sıhhat versin hepimiz görelim o günleri inşallahh:Saruboceq:esram inşaallah hepiniz büyüdüğünü evlendiğini torunlarınızı o sağlıklı görün inşaallah sonra da ben amiiiiinnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Yesicam ayni seyi bugun esimde yapti hayret ettim izlerken dedim yaa ben cok uyuzum yada benim adam cok hizli 5 dk da sildi supurdu koca evii :roflol:
Artik idare edicez onlarin temizligiyle dogum yapana kadar canim sempatiksalakcinni
ay helal olsun varsa sen helal et hakkını yani hepiniz edin hatta :)))
bu arada kızlar twilight diye bir film serisi var 4 tane de seri kitabı var bilen var mı? Alacakaranlık-yeni ay diye ilk iki filmi cekildi girdi türkiyede gösterime
bende felaket hastasıyım 4 kitabı 15 gunde okudum 300-er 400 er sayfa biri..
3. filmi tutulma da 30 haziranda vizyona giriyormus ben gidemicemmm 27 sinde doğum olcak benim offffffffff
Herseyde bi hayir varmis diye bosuna dememisler canim nerdeyse 37 haftalik oucak zeynebim ve sadece 1 hafta önden gelmis olucak dunyayahoşgeldinizza.s.
sılammm,nasıl mutlu oldum yaa,cuma günü olması daha bi mutlu etti..
valla nst bugun de aynı olsaydı yarın sabah 8de gelecekti,doktorum ameliyathane için aradı,yarın iptal dedi,kaldım öyle:)))herşey ayarlanmıştı yani..
sırada sen varsın canımm,erenim de gelecek,çok az kaldı:teytey:
sağlıkla gelsin bakalım erenimin tarihi ne olacakopuyorumnanaktan
siz uyanana kadar biz kızımla koyun koyuna olcaz cuma günü:asigim:
kendimi biraz toparlayınca da resim bile koyarım hastaneden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?