2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben kitaplarını okumadım ama filmlerini izledim her ne kadar varmpir filmlerinden hoşlanmasamda fena değildi:)
senin normal mi olucak doğumun canım?

aman sarma bu yasta ilk üç ay etkisinden cıkamadım adamdan bile soğuyordum az kalsın edward die bi çocuk aman aman :) esim bilem çokkk kıskandı hahah

Canim adet olmadin madem doktora gidip adet getirici ilaclardan alsanayerimseniben
Benimde mertimde 6 ay boyunca bekledim gelmedi doktora gittim hemen bi ilac yazdi 6 inci gunune gelmisti adetim ve hapi biraktim icmeyi.

Ondan sonraki aylarda cok duzenli geliyo ayrica ictigin hap sayesinde bekleme hemen hap al derim boshayallersmile

isini sansa birakma bidaha cocuk istemiyosann sempatiksalakcinni

canım ben kitaplarını okumadım ama filmlerini izledim her ne kadar varmpir filmlerinden hoşlanmasamda fena değildi:)
senin normal mi olucak doğumun canım?

canım şimdilik normal gözüküyor ama doktorum hepsine hazırla kendini belli olmaz son anda bir şey çıkarsa sezeryan olur vs dedi

seninki belli mi
benim doktor 36. haftadan sonra konusuyor kesin olarak bu konuları hala doğum parası ne kadar alıcak onu bile söylemedi prensibi değilmiş!!!!!

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

Yesicam ayni seyi bugun esimde yapti hayret ettim izlerken dedim yaa ben cok uyuzum yada benim adam cok hizli 5 dk da sildi supurdu koca evii :roflol:
Artik idare edicez onlarin temizligiyle dogum yapana kadar canim sempatiksalakcinni

yok canım biz işi yavaş ama güzel yapıyos.. sorun bizde değil yani :roflol:

valla benimki benden güzel yapıyor:roflol::roflol::roflol:
çamaşırı bile benden güzel asar:))))))))

benim annem çalışıyor o yüzden bize kadın gelirdi,annem kendi yaparken de yardım istemesin diye yalap şalap yapardım o da o yüzden yaptırmazdı,yani hiç bir zaman temizlikle aram iyi olmadısempatiksalakcinni
bi cam silsem eski kirli halini mumla aratırım:roflol:
öğrenciyken yıllarca yalnız yaşadım,o zaman yapardım ama çalışmaya başlayınca ilk iş kadın bulmuştum:roflol:
ne tembelim yaaa

aman sarma bu yasta ilk üç ay etkisinden cıkamadım adamdan bile soğuyordum az kalsın edward die bi çocuk aman aman :) esim bilem çokkk kıskandı hahah

Black seni bugun cok bekledim kiss ama olanlari okudumm tam bi kose kapmaca olmuss kaydirigubbakcemile3
Hakkini helal et canim nerde bu kis niye gelmiyo dedim durdum hepp bilmiyorumkismile

kız ne biliiim oğlumda 9 ay sonra oldum accuk daha bekliim diyom alatarielin anneside çocuğu 1 yaşına gelmiş kadın ondan sonra adet olmuş bi sene sonrabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bebeğin kilosuna göre mi para alacak acaba:roflol:
gram tarifesi vardır belkisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Kiss bide dogum parasimi verceniz sigartaniz yokmu canim sizin hastanede olmucak mi dogumm :uhm:
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
klava:klava:klava:
Esraa insallah kizinida kendine benzetmessinn yoksa vazgecerim almam ona göre :roflol:

hayda kızın ne öğrencek o zaman tembel annenin yaptığını yapma lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Iyide canim caresi varken niye bekliceksin kisempatiksalakcinni
Git al hapini gelsin adetin kafan rahat olsun yerimseniben

Black seni bugun cok bekledim kiss ama olanlari okudumm tam bi kose kapmaca olmuss kaydirigubbakcemile3
Hakkini helal et canim nerde bu kis niye gelmiyo dedim durdum hepp bilmiyorumkismile

canım okudun işte ben annemi almaya gitmeyecektim aslında da abim falan herkes gidince ben gitmesem ayıp olcaktı

bir de son anda gidince ac gittim orada da bekle trafikte de bekle aclıktan aglayacaktım artık da annem cantasından kurabiye tarzi bisey cıkardı bayılmaktan kurtuldum

pişmiş tavuk gibiydim bugun hahhahyyy ay ne hakkım var canım sizde..
varsa da helal olsun

hayda kızın ne öğrencek o zaman tembel annenin yaptığını yapma lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Esraa Burda dünürün var kis ben varken bari yazma beceriksizliginii :roflol:

Oyy biz bu gunu böyle gecirdik cumaya esra doguma girdiginde nasi dayancaz bakalim laelaelaelaelae
Hepimizde meraktan catlar teker teker dogurmaya gidermisizz delikafadulden

benimde şimdilik normal gibi gözüküo 37.haftada çatı muayenesinden sonra karar verilicek bakalımbilmiyorumkismile
nası yani hastaneye ödemicek misin başka bi yere mi gelicek doktorun?:uhm:

Kiss bide dogum parasimi verceniz sigartaniz yokmu canim sizin hastanede olmucak mi dogumm :uhm:

klava:klava:klava:

Esraa insallah kizinida kendine benzetmessinn yoksa vazgecerim almam ona göre :roflol:

yasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeyasakkelimelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Kislar oglusumu gördüyseniz avatarimi degisiyommm :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…