ay helal olsun varsa sen helal et hakkını yani hepiniz edin hatta :)))
bu arada kızlar twilight diye bir film serisi var 4 tane de seri kitabı var bilen var mı? Alacakaranlık-yeni ay diye ilk iki filmi cekildi girdi türkiyede gösterime
bende felaket hastasıyım 4 kitabı 15 gunde okudum 300-er 400 er sayfa biri..
3. filmi tutulma da 30 haziranda vizyona giriyormus ben gidemicemmm 27 sinde doğum olcak benim offffffffff
sizin yüzünüzden rüyamda hamileymişim 3 aylık falan ayyyyyyy sağlıklı mı acba diye düşünüyodum doğum yapalı adette olmadımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismileakannehirakannehirakannehirakannehir
canım ben kitaplarını okumadım ama filmlerini izledim her ne kadar varmpir filmlerinden hoşlanmasamda fena değildi:)
senin normal mi olucak doğumun canım?
Yesicam ayni seyi bugun esimde yapti hayret ettim izlerken dedim yaa ben cok uyuzum yada benim adam cok hizli 5 dk da sildi supurdu koca evii :roflol:
Artik idare edicez onlarin temizligiyle dogum yapana kadar canim sempatiksalakcinni
yok canım biz işi yavaş ama güzel yapıyos.. sorun bizde değil yani :roflol:
aman sarma bu yasta ilk üç ay etkisinden cıkamadım adamdan bile soğuyordum az kalsın edward die bi çocuk aman aman :) esim bilem çokkk kıskandı hahah
Canim adet olmadin madem doktora gidip adet getirici ilaclardan alsanayerimseniben
Benimde mertimde 6 ay boyunca bekledim gelmedi doktora gittim hemen bi ilac yazdi 6 inci gunune gelmisti adetim ve hapi biraktim icmeyi.
Ondan sonraki aylarda cok duzenli geliyo ayrica ictigin hap sayesinde bekleme hemen hap al derim boshayallersmile
isini sansa birakma bidaha cocuk istemiyosann sempatiksalakcinni
canım şimdilik normal gözüküyor ama doktorum hepsine hazırla kendini belli olmaz son anda bir şey çıkarsa sezeryan olur vs dedi
seninki belli mi
benim doktor 36. haftadan sonra konusuyor kesin olarak bu konuları hala doğum parası ne kadar alıcak onu bile söylemedi prensibi değilmiş!!!!!
Kiss bide dogum parasimi verceniz sigartaniz yokmu canim sizin hastanede olmucak mi dogumm :uhm:canım şimdilik normal gözüküyor ama doktorum hepsine hazırla kendini belli olmaz son anda bir şey çıkarsa sezeryan olur vs dedi
seninki belli mi
benim doktor 36. haftadan sonra konusuyor kesin olarak bu konuları hala doğum parası ne kadar alıcak onu bile söylemedi prensibi değilmiş!!!!!
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
Esraa insallah kizinida kendine benzetmessinn yoksa vazgecerim almam ona göre :roflol:valla benimki benden güzel yapıyor:roflol::roflol::roflol:
çamaşırı bile benden güzel asar:))))))))
benim annem çalışıyor o yüzden bize kadın gelirdi,annem kendi yaparken de yardım istemesin diye yalap şalap yapardım o da o yüzden yaptırmazdı,yani hiç bir zaman temizlikle aram iyi olmadısempatiksalakcinni
bi cam silsem eski kirli halini mumla aratırım:roflol:
öğrenciyken yıllarca yalnız yaşadım,o zaman yapardım ama çalışmaya başlayınca ilk iş kadın bulmuştum:roflol:
ne tembelim yaaa
valla benimki benden güzel yapıyor:roflol::roflol::roflol:
çamaşırı bile benden güzel asar:))))))))
benim annem çalışıyor o yüzden bize kadın gelirdi,annem kendi yaparken de yardım istemesin diye yalap şalap yapardım o da o yüzden yaptırmazdı,yani hiç bir zaman temizlikle aram iyi olmadısempatiksalakcinni
bi cam silsem eski kirli halini mumla aratırım:roflol:
öğrenciyken yıllarca yalnız yaşadım,o zaman yapardım ama çalışmaya başlayınca ilk iş kadın bulmuştum:roflol:
ne tembelim yaaa
Iyide canim caresi varken niye bekliceksin kisempatiksalakcinnikız ne biliiim oğlumda 9 ay sonra oldum accuk daha bekliim diyom alatarielin anneside çocuğu 1 yaşına gelmiş kadın ondan sonra adet olmuş bi sene sonrabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Black seni bugun cok bekledim kiss ama olanlari okudumm tam bi kose kapmaca olmuss kaydirigubbakcemile3
Hakkini helal et canim nerde bu kis niye gelmiyo dedim durdum hepp bilmiyorumkismile
hayda kızın ne öğrencek o zaman tembel annenin yaptığını yapmalmaz: lmaz: lmaz: lmaz:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
canım okudun işte ben annemi almaya gitmeyecektim aslında da abim falan herkes gidince ben gitmesem ayıp olcaktı
bir de son anda gidince ac gittim orada da bekle trafikte de bekle aclıktan aglayacaktım artık da annem cantasından kurabiye tarzi bisey cıkardı bayılmaktan kurtuldum
pişmiş tavuk gibiydim bugun hahhahyyy ay ne hakkım var canım sizde..
varsa da helal olsun
canım şimdilik normal gözüküyor ama doktorum hepsine hazırla kendini belli olmaz son anda bir şey çıkarsa sezeryan olur vs dedi
seninki belli mi
Kiss bide dogum parasimi verceniz sigartaniz yokmu canim sizin hastanede olmucak mi dogumm :uhm:
klava: klava: klava:
Esraa insallah kizinida kendine benzetmessinn yoksa vazgecerim almam ona göre :roflol:
Iyide canim caresi varken niye bekliceksin kisempatiksalakcinni
Git al hapini gelsin adetin kafan rahat olsun yerimseniben
belkide menopoza girmişimdirohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?