işte bende o acaip ters teper,çocukluğumdan beri bişeyleri kısıtlayınca ille de zorlarım sınırları,çok kötü bi huy aslında..
tüm kredi kartları falan bende durur abartmam ama eşimde olsa elime geçince cozuturum..
senin eşin çok haklı ama,yoksa ona kızıp ocağına incir ağacı dikiyorsun:)))))))
bir de bebek bizi çok değiştirdi,eskiden alışveriş merkezine gidince kendimize bişi almadan çıkmazdık,şimdi boşver diyoruz,kızımıza alalım:)
yemedim yedirdim,giymedim giydirdim derler ya,insan çocuğu için yaparmış yani:asigim:
kızlar dizim basladı cnbc-e de öpüorum sizi
casper ben şuan kahramanmaraştayım. eşimin işi sebebiyle. mersinli değilim ana annemler orda. üniversiteyi orda okudum orda gelin oldum. çok da seviyorum. ne yalan söyleyim mersini değiştirip başka şehir yazmak gelmedi içimden. sen ne tarafta oturuyosun
Benim oglus 30 haftalikken döndü normal dogum yapmam icin hic bi engel yok ama ben ilki sezeryan oldu diye yine sezeryan oluyorumm mafoldumben
Keske elimde olsada benim oglani ters cevirsek sizlerden birinin oglanin kafasini asaya indirsek nasilsa ben sezeryan olucammm bilmiyorumkismile
Yarina akkoyun kara koyun meydana cikicaz bizimde insallah ...
Hastanede kontrolum var bu sefer ordaki doktorlar kontrol edip son karari vericekler.
Sezeryan icin gun alicam eger hastanedeki doktorlar da sezeryan derlersee .
Dua edin kizlar benim icin hakkimda hayirlisi neyse o olsun insallah :Saruboceq:
Hoşbulduk canım. Çok kötüyüm. Berbat bir hafta sonu geçirdim. Esra'ya söyleyip duruyordum piknik istiyorum diye. Cumartesi eşimin ailesi ile kalabalık bir grup Göksu'ya gittik. Çok eğlendim ama dönmeye yakın parkta oturuyorduk. Bir grup genç kız voleybol oynuyordu. Nasıl oldu bilmiyorum bir an karnımda korkunç bir ağrı hissettim. Yandan top gel benim karnıma çarp. Ne olduğumu şaşırdım. Hemen eve dönmeye karar verdik. Yolda sancılandım. Doktorumu aradım. Büyük doğumun aciline gittik. Bebeğin eşinde kanama var dediler. Sonra kanama yok morarmış dediler. En son uterus kasılmış bebeğin eşini zorlamış dediler. Hemen yatırdılar beni hastaneye.
Sonra daha kötüsü oldu. Bebeğimin kafası biraz büyük ve boyu biraz kısa görünüyordu. Hastanede 5 kez ultrasona aldılar. Her doktor ölçüyor, bi daha ölçüyor, hepsi garipsiyor, boyu çok kısa, kagfası çok büyük, 3 hafta fark var diyorlar,net bişey de söylemiyorlar, kemik hastalığı, cücelik, koca kafalılık,, kafada su mu var???? Mahfoldum. Delirmek üzereysek akılma Tolga Bey geldi. Aradım, randevuyu erkene aldık. Dün hastaneden çıktık, akşam Tolga beye gittik. Sağolsun çok ilgili bir insan.
Ultrasonda evet boyda kısalık ve kafada büyüklük çıktı. Tolga bey kafasında hiç bişey yok dedi. Boyu için de şimdi net birşey söyleyemem. Bence sorun yok, senin boyun kısa, bebek sana çekmiş olabilir. 2 hafta sonra gelişmemiş olursa o zaman hasta deriz dedi. Beni rahatlatmaya çalıştı. Evet biraz rahatladım ama hala içim yanıyor.
Bi de Esra'nın kızına özenmiş, boynuna kordonunu dolamış oğluşum. Kıskanç işte :)
Esracım da benden önce ordaymış Dide hanım söyledi. Çok şeker bir insan o da. Esracımın doğumu Cumaymış. Orda öğrendim. Allahım yardımcısı olsun. Sağlıkla doğar inşallah.Böyle işte kızlar herşey üstüste geldi. Şimdi evimdeyim. Ablam izin alıp geldi Ankara'ya. Sağolsun biraz kafamı dağıtmama yardımcı oldu. Ne olur siz de dua edin. Bebeğim sağlıklı olsun inşallah. Çok korkuyorum.
teşekkürler canım da ben bulamadım gerci ben aresten indiriyrum
canım teşekkürler, sen de indir,nolur noolmazdelikafadulden
amma dizi izliyonuz gııııııııııı blac kız türkleri bıraktında yabancı mı izliyon kız ayyyy buda abim gibi en çok izlediği yabancı sinemadır hele korkunçsa tamam bunları dövecem haaaaklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
canım ben cnbc e deki cogu dizinin hastasıyım senelerdir :))) yabancı filmlere bayılırım ama altyazılı olmalı yoksa dublaj komık gelio
hahay yani aynı abinn gibi tatlımm
kız sinemasınada gitse bu yabancıların doymuyo yaa ne aşkmış böyle anlatıyorum ama çok beter hastası yaaaaa ekşın korkulu olcak ayyy aşka bak bende alt yazılı seyrederim ama tutkunu değilim canım yaaaaaaa kız çocuk ingilizce konuşacak haaaaa father mather kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hahahahah allah güldürsün seni sedef father mışşş mother mışşşş ayyyyyy alemsinn
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
herkese selam kıslar dün gece hastaneye yatırıldım nstye bagladılar 3 dakikada bir normal dogum sancıların var senin dediler vede hemen serum akciğer gelişimi için iğneler haplar
vede sürekli nst kontrolu çok şükür durdurdular vede bugün 5 te taburcu oldum ama 2 saatte bir kullanmam için hap verdi doktor kıslar ne olur dua edin de haziranın ilk haftasını geçsin bebeğim sonra gelsin kollarıma onun sağlıgı için korkuyorum yaaaaaaaaaa
kizlar mide agrisi olan varmi?
ben 3 gundur geberiyorum,bu gun sabahtan beri is bile yapamadim.dogru duzgun bisey de yiyemedim,ilaclarimi da icemedim...cok kotuyum,.,,
herkese selam kıslar dün gece hastaneye yatırıldım nstye bagladılar 3 dakikada bir normal dogum sancıların var senin dediler vede hemen serum akciğer gelişimi için iğneler haplar
vede sürekli nst kontrolu çok şükür durdurdular vede bugün 5 te taburcu oldum ama 2 saatte bir kullanmam için hap verdi doktor kıslar ne olur dua edin de haziranın ilk haftasını geçsin bebeğim sonra gelsin kollarıma onun sağlıgı için korkuyorum yaaaaaaaaaa
Leylacim son 1 haftadir bende de var mide agrimasi ve yanmasi ama bu haftalarda normalmis :ecrin_bebek:
Süt icmeni tavsiye ederim miden agridikca azda olsa faydasi oluyorrboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?