2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

haha yakında hırsız dicek adam bana ama ben senede 3-4 defa yaparım onu korkutayım die gene sonunu beraber cekeriz de bende ki akıl :)))

şımarıklıgım tutuyor bazen Allahh muhtaç etmesin :)

dediğin gibi hayatım artık öyle kızıma alıyorum bende sor 8 aydır kendime 2 body bir pantolon anca aldım :)

kızlar dizim basladı cnbc-e de öpüorum sizi

Iyi izlemeler canimm şakkıdı
Benimde dizim basladi ask ve ceza onu izliyip uzanimm bende ayaklar davul gibi sismiss sempatiksalakcinni
Bitsin gelirim yatmadan öpüyorumm opuyorumnanaktan

anladım canım. ben mezitlide oturuyorum

valla benimkide başı aşağıda normal doğum pozisyonunda ama malesef bizdede kordon var boynunda bizde sezeryan olacaklardanız. sağlıklı olsunlarda sezeryan olsun ne yapalım

canım inşallah yarın tarihini alırsın canım. dularım seninle hadi hayırlısı

peki senin 1. çocuğun zateen sezeryan 2. ye normal deme ihtimalleri varmı ki

canım çok çok geçmiş olsun allahımın izni ile sağlıkla alırsın bebişini canım. güzel haberlerini bekliyoruz

Selam kizlar...
Denizerdo canim dualarim seninle insallah bebisinde bisey yoktur.cok endiselenme bebege de zararli.2 hafta sonra hersey yolunda cikacak canim insallah.

teşekkürler canım da ben bulamadım gerci ben aresten indiriyrum

rica ederim canım.. inşallah kolikten uzak bi hayatımız olur ama tedbirli olmakda da yarar var...

canım teşekkürler, sen de indir,nolur noolmazdelikafadulden

indirdim indirmmemi... bi ay önce başka topik için araştırıp bulmuştum. çok enteresan bir müzik değil mi.. fön araba sesi tiz çalgılar çok farklı kombinasyonlar yapmışlar. adamla karısı kolikten çok çekmiş de hazırlamış bu cdyi.. dert adama neler yaptırıo

kizlar mide agrisi olan varmi?
ben 3 gundur geberiyorum,bu gun sabahtan beri is bile yapamadim.dogru duzgun bisey de yiyemedim,ilaclarimi da icemedim...cok kotuyum,.,,

amma dizi izliyonuz gııııııııııı blac kız türkleri bıraktında yabancı mı izliyon kız ayyyy buda abim gibi en çok izlediği yabancı sinemadır hele korkunçsa tamam bunları dövecem haaaaklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

ayyyyy leylam kız tam 3 gündür mide ağrısı var ve doktorunu aramadın dimi aaaaaaaa canım bence hemen doktorunu ara muhakkak bi çözümü vardırbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

denizerdo çok geçmiş olsun inş. hayırlısıyla sağlıgında bir problem çıkmayacak canım..

Allahım yardım etsin cümlemize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin sen içini serin tut canım doktorların bazısı kılı kırk yarıyor kimi de sakin belli olmaz bunlar sen sakın ol uzme bebişini canım

canım ben cnbc e deki cogu dizinin hastasıyım senelerdir :))) yabancı filmlere bayılırım ama altyazılı olmalı yoksa dublaj komık gelio

hahay yani aynı abinn gibi tatlımm

canım ben cnbc e deki cogu dizinin hastasıyım senelerdir :))) yabancı filmlere bayılırım ama altyazılı olmalı yoksa dublaj komık gelio

hahay yani aynı abinn gibi tatlımm

kız sinemasınada gitse bu yabancıların doymuyo yaa ne aşkmış böyle anlatıyorum ama çok beter hastası yaaaaa ekşın korkulu olcak ayyy aşka bak bende alt yazılı seyrederim ama tutkunu değilim canım yaaaaaaa kız çocuk ingilizce konuşacak haaaaa father mother kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

hahahahah allah güldürsün seni sedef father mışşş mother mışşşş ayyyyyy alemsinn

:roflol::roflol::roflol:

hahahahah allah güldürsün seni sedef father mışşş mother mışşşş ayyyyyy alemsinn

sen anne demesini beklerken oda mother mother diyomuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkese selam kıslar dün gece hastaneye yatırıldım nstye bagladılar 3 dakikada bir normal dogum sancıların var senin dediler vede hemen serum akciğer gelişimi için iğneler haplar
vede sürekli nst kontrolu çok şükür durdurdular vede bugün 5 te taburcu oldum ama 2 saatte bir kullanmam için hap verdi doktor kıslar ne olur dua edin de haziranın ilk haftasını geçsin bebeğim sonra gelsin kollarıma onun sağlıgı için korkuyorum yaaaaaaaaaa

canim cok gecmis olsun senin bebiste dunyaya erken gelmek icin can atanlardan anlasilan.Ama hic uzulme doktorlarin verdigi ilaclarida ihmal etme aramizda senin gibi olupta sonradan normale dönenler oldu insallah sende haziran a kadar bebegini saglikla karninda besliceksin ve ondan sonra bebisin dunyaya gelicek canim dularimiz seninle ve bebeginlee :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar mide agrisi olan varmi?
ben 3 gundur geberiyorum,bu gun sabahtan beri is bile yapamadim.dogru duzgun bisey de yiyemedim,ilaclarimi da icemedim...cok kotuyum,.,,

Leylacim son 1 haftadir bende de var mide agrimasi ve yanmasi ama bu haftalarda normalmis :ecrin_bebek:
Süt icmeni tavsiye ederim miden agridikca azda olsa faydasi oluyorrboshayallersmile

>>Mide yanması

Neden? Mide asidinin mideden yemek borusuna geçmesi ve burayı tahriş etmesiyle meydana gelir. Gebeliğe bağlı genel düz kas gevşemesinin mide-yemek borusu arasındaki sfinkteri (kapağı) zayıflatması temel nedendir. Özellikle gebeliğin son dönemlerinde büyüyen uterusun mideye baskı yapması da yakınmaları artırır. Yatar durumda şikayetler daha belirgin hale gelir.

Öneri: ılaç tedavisine geçmeden önce sizin yapabilecekleriniz, midenizi fazla doldurmamaya özen göstermek, baharatlı ve yağlı yiyeceklerden uzak durmak, yemekten sonra en az bir saat uzanmamak ve yatar konumdayken başınızı ve göğüs kafesinizi mide seviyesinden yukarıda tutmak için ek yastık kullanmaktır

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun..
hiç merak etme,bak önlemler de alınmış..
ciğer geliştirici iğne de olmuşsun,allah korusun erken doğsa bile bebişin solunum sorunu yaşamaz..
senin yaşadılarına benzer şeyler yaşayan arkadaşlar oldu ama bak hala bebişler göbüşte:)
önünde 2 hafta var,35i devirdin mi hiç korkma..bak ben de 36.haftamda doğum yapıcam bu cuma,30.haftadan beri ha bugun ha yarın alacak doktorum diye bekliyordum ama ite kaka geldik bugunlere:)
herkese söylüyorum bizim topiğimizin güzel anneleri dua edince herşey yoluna giriyor..
dualarımız bebeğinle ve seninle olacak..
sen de doktorun ne diyorsa aynen yap lütfen..hep olumlu düşün..

Leylacim son 1 haftadir bende de var mide agrimasi ve yanmasi ama bu haftalarda normalmis :ecrin_bebek:
Süt icmeni tavsiye ederim miden agridikca azda olsa faydasi oluyorrboshayallersmile

dün geceden beri benim de oluyordu,hatta şurubum bitmek üzereydi,hemen aldım yenisini,gece falan şurupsuz kalırım diye:)
yoksa gece o asit boğazıma geliyor,nefes boruma kaçıyor,defalarca boğulma tehlikesi geçirdim..
yastığı yükseltsem olmayacak belki ama ben de kağıt gibi yastıkla yatarım yoksa uyuyamamboshayallersmile

sılacım sende gece de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…