canım geçmiş olsun..
hiç merak etme,bak önlemler de alınmış..
ciğer geliştirici iğne de olmuşsun,allah korusun erken doğsa bile bebişin solunum sorunu yaşamaz..
senin yaşadılarına benzer şeyler yaşayan arkadaşlar oldu ama bak hala bebişler göbüşte:)
önünde 2 hafta var,35i devirdin mi hiç korkma..bak ben de 36.haftamda doğum yapıcam bu cuma,30.haftadan beri ha bugun ha yarın alacak doktorum diye bekliyordum ama ite kaka geldik bugunlere:)
herkese söylüyorum bizim topiğimizin güzel anneleri dua edince herşey yoluna giriyor..
dualarımız bebeğinle ve seninle olacak..
sen de doktorun ne diyorsa aynen yap lütfen..hep olumlu düşün..
dün geceden beri benim de oluyordu,hatta şurubum bitmek üzereydi,hemen aldım yenisini,gece falan şurupsuz kalırım diye:)
yoksa gece o asit boğazıma geliyor,nefes boruma kaçıyor,defalarca boğulma tehlikesi geçirdim..
yastığı yükseltsem olmayacak belki ama ben de kağıt gibi yastıkla yatarım yoksa uyuyamamboshayallersmile
sılacım sende gece de oluyor mu?
Esracim erken dogum yapicak olsan sen simdiye coktan zeynebimi kucaklamis olurdun ben seni bildim bileli dogum yapma riskin var ama sukurler olsun ki zeynebim uygun bi zamanda dunyaya gelicekk :ecrin_bebek:
Insallah seninde öyle olur sinemis canim icini ferah tut sikinti yapma sakin boshayallersmile
diyorum ya duanın gücü :hooray:
allahım tüm meleklerimizi korusun:Saruboceq:
sabah da erenimin doğum günü belli olsun inşallah:Saruboceq:
24mayıs haftasına verebilir gibime geliyor..hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin kuzuuumm:asigim:
Allahtan bizim laptoplar ayri esimle ben onunkine dokunmam o benimkisine yoksa bizde de pc kavgasi olurdu hepp delikafaduldendizi izlemeye diye gittiler sonra da ses çıkmadı cadılardan..
yesica kesin kocasına kaptırdı bilgisayarı,hiç uğramadı akşam:)
canım uyku tutmaz heyecandan eminim ama en azından dinlenmiş olursun..çok geç saate kalma..
yarın enerjik olman lazımguclubacismile
Simdi bende heycanimi yazdim canim acayip heycanliyim zaman cabuk gecsin diye sabahtir disardayiz gunduz bitti aksam oldu ama simdi zaman nasi gecicek hic bilmiyorum :uhm:
Uykumda yok o kadar yorgun ve bitkin olmama ragmen cin gibiyim halaa delikafadulden
Banada 24-29 mayis tarihleri arasi verirler gibi geliyo canim bakalim artik hayirlisi boshayallersmile
Ben doguma gitsem 1 hafta hastanede kalicam kiss haberde veremem sizee :kedi:
Esram ikimizden baska kimse yok nerde bu cadilarr :mymeka:
olumunekankayizsmile
heyecan var ya,cin gibi olursun:))
doğuma gideceğimiz gün nasıl uyuyacağız ben onu düşünüyorum:)
bi de biz sabah 6:30da hastanede olcazdelikafadulden
hastaneye telefon sokmak yasak mı? mesaj atarsın hiç değilse,1 hfta haber alamazak çaaat diye çatlarızzzmafoldumben
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeEsram ben cikayim uzanip tv izliyim canim tv bakarken uykum gelir anca benimm mirmirmirmir
Yarin sabah meritmi kayinvalideye birakip öyle gidicez hastaneye.Orlarda durmaz cunki onun pesinde kosmaktan bisey anlamayizz kaydirigubbakcemile3
Cikistada kayinvalideye gider kahvalti falan yapar merti alir öyle geliriz eve yani ögleden sonrayi bulur benim size haber vermem.
Ama eve gelim ilk isim haberleri vermek olucak insallah.
cadilar ben gittikten sonra gelirsee hepsine benden bi samar cakk :roflol: seviyom hepiniziii olumunekankayizsmile
Öpüyorum canim iyi geceler opuyorumnanaktan
Esram ben cikayim uzanip tv izliyim canim tv bakarken uykum gelir anca benimm mirmirmirmir
Yarin sabah meritmi kayinvalideye birakip öyle gidicez hastaneye.Orlarda durmaz cunki onun pesinde kosmaktan bisey anlamayizz kaydirigubbakcemile3
Cikistada kayinvalideye gider kahvalti falan yapar merti alir öyle geliriz eve yani ögleden sonrayi bulur benim size haber vermem.
Ama eve gelim ilk isim haberleri vermek olucak insallah.
cadilar ben gittikten sonra gelirsee hepsine benden bi samar cakk :roflol: seviyom hepiniziii olumunekankayizsmile
Öpüyorum canim iyi geceler opuyorumnanaktan
Burdada saat 6 da cagiriyolarmis hastaneye arkadasim demisti heycandan bi turlu uyuyamadim dogumdan sonrada gozumu bile acamiyodum diyeesempatiksalakcinniheyecan var ya,cin gibi olursun:))
doğuma gideceğimiz gün nasıl uyuyacağız ben onu düşünüyorum:)
bi de biz sabah 6:30da hastanede olcazdelikafadulden
hastaneye telefon sokmak yasak mı? mesaj atarsın hiç değilse,1 hfta haber alamazak çaaat diye çatlarızzzmafoldumben
naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
yooooooooooo niye tel yasak olsun kii emme doğum yaparken yasakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Burdada saat 6 da cagiriyolarmis hastaneye arkadasim demisti heycandan bi turlu uyuyamadim dogumdan sonrada gozumu bile acamiyodum diyeesempatiksalakcinni
Bide hap falan veriyolarmis geceden icmen icin sat 6 dan sonra bisey yemek yasakmis sanada dedimi doktorun bunlarii canimm CADIARZU
Telefon yasak ama ben haber vermek icin hemen yazarim size.Senin numarani alim özelden doguma gitmeden sana yazarim sende arkadaslara yazarsin canim kaydirigubbakcemile5
Sen geldin ama ben kaciyorummm nerdeydin kiss cadii hic aklina gelmiyom demi sila simdi heycanlidir destek olim diyee mafoldumben
Burdada saat 6 da cagiriyolarmis hastaneye arkadasim demisti heycandan bi turlu uyuyamadim dogumdan sonrada gozumu bile acamiyodum diyeesempatiksalakcinni
Bide hap falan veriyolarmis geceden icmen icin sat 6 dan sonra bisey yemek yasakmis sanada dedimi doktorun bunlarii canimm CADIARZU
Telefon yasak ama ben haber vermek icin hemen yazarim size.Senin numarani alim özelden doguma gitmeden sana yazarim sende arkadaslara yazarsin canim kaydirigubbakcemile5
Sen geldin ama ben kaciyorummm nerdeydin kiss cadii hic aklina gelmiyom demi sila simdi heycanlidir destek olim diyee mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?