2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Esracim erken dogum yapicak olsan sen simdiye coktan zeynebimi kucaklamis olurdun ben seni bildim bileli dogum yapma riskin var ama sukurler olsun ki zeynebim uygun bi zamanda dunyaya gelicekk :ecrin_bebek:

Insallah seninde öyle olur sinemis canim icini ferah tut sikinti yapma sakin boshayallersmile

Canim bende aksam yemeginden sonra dayanilmayacak kadar cok yanma ve eksime oluyor ve uyuyana kadar devam ediyoo .Sanirim birazda aksam yemeklerini fazla kacirdigimizdan dolayi oluyor.
Demin okudum özellikle aksamlari cok yemek yiyip su icmemek gerekiyomus ki mide dolup baski yapmasin:Zaten hamilelikten dolayi butun organlarimiz yer degistirmis durumda mide de haliyle cok doldugu zaman baski yapiyoo :kedi:

Esram ikimizden baska kimse yok nerde bu cadilarr :mymeka:

diyorum ya duanın gücü :hooray:

allahım tüm meleklerimizi korusun:Saruboceq:

sabah da erenimin doğum günü belli olsun inşallah:Saruboceq:
24mayıs haftasına verebilir gibime geliyor..hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin kuzuuumm:asigim:

Ayy mertimi erkenden yatirdim saat 8 de yarin erken kalkicaz diye ama kendim yatamiyorum ya aklinialirimsmile
Bugun uyku hic tutmaz artik beni erenime kavusucam gun belli olucak belki yarin cok heycanliyim cokkkkkkkk delikafadulden

dizi izlemeye diye gittiler sonra da ses çıkmadı cadılardan..
yesica kesin kocasına kaptırdı bilgisayarı,hiç uğramadı akşam:)

canım uyku tutmaz heyecandan eminim ama en azından dinlenmiş olursun..çok geç saate kalma..
yarın enerjik olman lazımguclubacismile

Simdi bende heycanimi yazdim canim acayip heycanliyim zaman cabuk gecsin diye sabahtir disardayiz gunduz bitti aksam oldu ama simdi zaman nasi gecicek hic bilmiyorum :uhm:
Uykumda yok o kadar yorgun ve bitkin olmama ragmen cin gibiyim halaa delikafadulden

Banada 24-29 mayis tarihleri arasi verirler gibi geliyo canim bakalim artik hayirlisi boshayallersmile
Ben doguma gitsem 1 hafta hastanede kalicam kiss haberde veremem sizee :kedi:

dizi izlemeye diye gittiler sonra da ses çıkmadı cadılardan..
yesica kesin kocasına kaptırdı bilgisayarı,hiç uğramadı akşam:)
Allahtan bizim laptoplar ayri esimle ben onunkine dokunmam o benimkisine yoksa bizde de pc kavgasi olurdu hepp delikafadulden
canım uyku tutmaz heyecandan eminim ama en azından dinlenmiş olursun..çok geç saate kalma..
yarın enerjik olman lazımguclubacismile

Yok canim cok gece kalmam zaten zorla da olsa uyumaya calisirim yoksa uykusuz kalirsam yarina erenim sonuclari etkiler belki kontrolde dinlenmis olayim ki erenimde sakin ve huzurlu olsunnn

olumunekankayizsmile
heyecan var ya,cin gibi olursun:))
doğuma gideceğimiz gün nasıl uyuyacağız ben onu düşünüyorum:)
bi de biz sabah 6:30da hastanede olcazdelikafadulden

hastaneye telefon sokmak yasak mı? mesaj atarsın hiç değilse,1 hfta haber alamazak çaaat diye çatlarızzzmafoldumben

Esram ben cikayim uzanip tv izliyim canim tv bakarken uykum gelir anca benimm mirmirmirmir

Yarin sabah meritmi kayinvalideye birakip öyle gidicez hastaneye.Orlarda durmaz cunki onun pesinde kosmaktan bisey anlamayizz kaydirigubbakcemile3

Cikistada kayinvalideye gider kahvalti falan yapar merti alir öyle geliriz eve yani ögleden sonrayi bulur benim size haber vermem.
Ama eve gelim ilk isim haberleri vermek olucak insallah.

cadilar ben gittikten sonra gelirsee hepsine benden bi samar cakk :roflol: seviyom hepiniziii olumunekankayizsmile

Öpüyorum canim iyi geceler opuyorumnanaktan

evet sonuçlar hemen etkileniyor,dinlenmiş olursan nst teertemiiz çıkar allahın izniyle..

bizim de laptopları ayırdık,eşim eskiden eve getirmiyordu laptopunu,ee ben de vermiyorum pc mi,o yüzden artık kendisininkini getiriyor:))

yooooooooooo niye tel yasak olsun kii emme doğum yaparken yasakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

sılammm,allahım inşallaahh güzel ve hayırlı haberlerle gelin..
öğleni dört gözle bekliyorumm,mümkün olan en kısa zamanda haberdar et nolur..
allahıma emanetsiniz,iyi geceler,inşallah güzellce uyursun hemencikopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızları itinayla sopalarım:)))

Burdada saat 6 da cagiriyolarmis hastaneye arkadasim demisti heycandan bi turlu uyuyamadim dogumdan sonrada gozumu bile acamiyodum diyeesempatiksalakcinni
Bide hap falan veriyolarmis geceden icmen icin sat 6 dan sonra bisey yemek yasakmis sanada dedimi doktorun bunlarii canimm CADIARZU

Telefon yasak ama ben haber vermek icin hemen yazarim size.Senin numarani alim özelden doguma gitmeden sana yazarim sende arkadaslara yazarsin canim kaydirigubbakcemile5

naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

Sen geldin ama ben kaciyorummm nerdeydin kiss cadii hic aklina gelmiyom demi sila simdi heycanlidir destek olim diyee mafoldumben

yooooooooooo niye tel yasak olsun kii emme doğum yaparken yasakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hakkaten ben doğum sırasında canlı yayın yapcaktım yaptırmazlar mı acep:roflol::roflol::roflol:

ben de doğumdan sonra uyurum kesin:))
ama kötüsü aç olmak:)
gece 12den sonra bişi yeme dedi,nasıl dayancam o kadar saat açlığaa:))

ok haberleşme işini de hallettik o zaman,yoksa mahvolurum meraktanolumunekankayizsmile

hadi git yatt,sabah enerjik ol,erenimin senin enerjine ihtiyacı varropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ağlama kız hemen :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:az önce geldiğimde de kimse yoktu napiiim bende çay içmeye gittim ayyyy sonra ter bastı duş aldım başağı uyuttum anca geldimboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…