Canim burda hastanede yasak malum bebisler var yeni dogum yapmis sesi kisik falan gizlice kullanirim da size haber vermeye calisirimmmyooooooooooo niye tel yasak olsun kii emme doğum yaparken
Kis yamultma azini kiss yarin 8 de kalkmam lazim saat 11 oldu burdaa boshayallersmileSen gec geldin ben napiyimmmm alsanaalsanasmilelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
sılammm,allahım inşallaahh güzel ve hayırlı haberlerle gelin..
öğleni dört gözle bekliyorumm,mümkün olan en kısa zamanda haberdar et nolur..
allahıma emanetsiniz,iyi geceler,inşallah güzellce uyursun hemencikopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızları itinayla sopalarım:)))
hakkaten ben doğum sırasında canlı yayın yapcaktım yaptırmazlar mı acep:roflol::roflol::roflol:
Canim burda hastanede yasak malum bebisler var yeni dogum yapmis sesi kisik falan gizlice kullanirim da size haber vermeye calisirimmm
Kis yamultma azini kiss yarin 8 de kalkmam lazim saat 11 oldu burdaa boshayallersmileSen gec geldin ben napiyimmmm alsanaalsanasmile
Sagol canim benimm Allah razi olsun guzel dileklerin icin...
Sizi merakta birakmamak icin en erken zamanda gelmeye calisirim canim.
Öpüyorum iyi gecelerr opuyorumnanaktan
Olsun canim yarina konusuruz insallah artik sende mirildamaya baslarsin zaten birazdann uykum geldi diyee kaydirigubbakcemile3ağlama kız hemen :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:az önce geldiğimde de kimse yoktu napiiim bende çay içmeye gittim ayyyy sonra ter bastı duş aldım başağı uyuttum anca geldimboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
ben de doğumdan sonra uyurum kesin:))
ama kötüsü aç olmak:)
gece 12den sonra bişi yeme dedi,nasıl dayancam o kadar saat açlığaa:))
ok haberleşme işini de hallettik o zaman,yoksa mahvolurum meraktanolumunekankayizsmile
hadi git yatt,sabah enerjik ol,erenimin senin enerjine ihtiyacı varropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Olsun canim yarina konusuruz insallah artik sende mirildamaya baslarsin zaten birazdann uykum geldi diyee kaydirigubbakcemile3
Iyi geceler sedefim dua et emi benim icinn opuyorumnanaktan
Bu son mesajim esram yaziyorum ve cikiyorum zati yoksa soru cevap derken sabahi bulcaz genee :roflol:
Burda mide bosaltmak icin hap falanda veriyolarmis.Neyse yarin herseyi soylerler zaten bende gelince anlatirim artik.
Öpüyorummm herkescikleri iyi gecelerrropuyorumnanaktan
dal hayatım muhabbetekaydirigubbakcemile5
doktorların okudukları okullar,aldıkları eğitim,tecrübeleri vs tarzlarını değiştiriyor..
ihtiyaçlara göre de şekilleniyor tabii,misal demiştim ya bana kalsiyumu bıraktırdı..
önemli olan doktoruna güvenmen..
çoğunluğumuz zorunlu sezeryan olacak canım,yoksa normal doğum istiyorduk..
misal benim suyum yok denecek kadar azaldığı için cuma doğuma gidiyorum,bir de kızımın boynunda kordon var yani şartlar sezeryandan başka seçenek bırakmadı..
tabii önemli olan sağlıkla gelmeleri..QUOTE]
vayy annesini bu topiğin hızına yetişmek zorrr maşallahh diyelimmm.
amanınn dmek bu cuma doğum varr, hadi hayırlı uğurlu olsunnndarısı bizlere, benim Ankaradaki doktorum sezeryan yanlısıydı ve bende öylee, ama son zamanlarda normla doğuma çark etmiş durumdayım ve buradaki doktorda maşallahh herşey yolunda epiduralli normal doğum diyorum başka bi şey demiyorum demekte. Du bakali nolcekk. Herkeze iyi gecelerrr...
herkese merhabalar ben 33. haftada doğum yaptım ve bebeklerim şu an 1 aylık hastaneden yeni çıktık 20 gün küvezde kaldık inanın çok zor 1800 gr doğdular solunum güçlüğü vardı çok şükür geçti yani nisan annesi oldum haziranı bekleyemedik ilk doğum yapan benim sanırım allah hepinize sağlıkla yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin.
esracımm hadi önce annenlere sonra bitanecik kızına kavuşuyosun ne kadar güzelllllll darısı biz bekleyenlere olsunn
bugün sılada gün alıcaktı bakalım ona ne zamana gün verecek dr u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?