iyiyim bende sabahın köründe uyanmam haricinde:))
günaydın sabah şekerleriopuyorumnanaktan
bugun annemler geliyorrzemuszemus
hala inanamıyorumm, kızıma kavuşmak için son 2 gün hihoyyythihoyyythihoyyyt
heyecandan yerimde duramıyorumm:sm_cool:
ne güzel ya sağlıcakla inşallah, ben de cuma gitcem dr a inşallah ii bi dr dur da çok uğraştırmaz beni, hala dr arıom malesef eşim yanımda olmadığı için memlekette doğum yapcam dr u beğenirsem gün alırız biz de sezeryan için en azından terih netleşir...
canım geçmiş olsun..
hiç merak etme,bak önlemler de alınmış..
ciğer geliştirici iğne de olmuşsun,allah korusun erken doğsa bile bebişin solunum sorunu yaşamaz..
senin yaşadılarına benzer şeyler yaşayan arkadaşlar oldu ama bak hala bebişler göbüşte:)
önünde 2 hafta var,35i devirdin mi hiç korkma..bak ben de 36.haftamda doğum yapıcam bu cuma,30.haftadan beri ha bugun ha yarın alacak doktorum diye bekliyordum ama ite kaka geldik bugunlere:)
herkese söylüyorum bizim topiğimizin güzel anneleri dua edince herşey yoluna giriyor..
dualarımız bebeğinle ve seninle olacak..
sen de doktorun ne diyorsa aynen yap lütfen..hep olumlu düşün..
canim cok gecmis olsun senin bebiste dunyaya erken gelmek icin can atanlardan anlasilan.Ama hic uzulme doktorlarin verdigi ilaclarida ihmal etme aramizda senin gibi olupta sonradan normale dönenler oldu insallah sende haziran a kadar bebegini saglikla karninda besliceksin ve ondan sonra bebisin dunyaya gelicek canim dularimiz seninle ve bebeginlee :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım,darısı tüm annelerimizin başına:Saruboceq:
doktor konusunda şansın yaver gider de herşey çook güzel olur inşallah..
kendi doktorunla doğum yapman mümkün değil sanırım..
slm kızlar uyku demeyın bana lutfennn zaten uyuyamıyordum sımdı bırde grıp oldum uyumak ne mumkun sırtımda agrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?