2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın sabah şekerleriopuyorumnanaktan

bugun annemler geliyorrzemuszemus

hala inanamıyorumm, kızıma kavuşmak için son 2 gün hihoyyythihoyyythihoyyyt
heyecandan yerimde duramıyorumm:sm_cool:

ne güzel ya sağlıcakla inşallah, ben de cuma gitcem dr a inşallah ii bi dr dur da çok uğraştırmaz beni, hala dr arıom malesef eşim yanımda olmadığı için memlekette doğum yapcam dr u beğenirsem gün alırız biz de sezeryan için en azından terih netleşir...

inşallah canım,darısı tüm annelerimizin başına:Saruboceq:
doktor konusunda şansın yaver gider de herşey çook güzel olur inşallah..
kendi doktorunla doğum yapman mümkün değil sanırım..

günaydııın sersem gibiyim ayyyyyy-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

allah razı olsun canım güzel dileklerin vede verdiğin moral için inşallah şu 3 haftayıda atlatırımda hayırlısıyla rabbim neyse hayırlısı onu versin dualarınız için allah razı olsunnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ŞenizŞenizŞenizŞeniz

allah razı olsun canım saolasın güzel dileklerin için umarım herşey yolunda gider :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım,darısı tüm annelerimizin başına:Saruboceq:
doktor konusunda şansın yaver gider de herşey çook güzel olur inşallah..
kendi doktorunla doğum yapman mümkün değil sanırım..

valla zor oldu doktorumdan ayrılmak çok memnundum, ama doğumu adıyamanda yapmak zorunda kaldım yanımda kimse yok okullar kapanmadığı için ablamlar da çocuklarını bırakıp gelemediler mecburen ben geldim hem de eşime daha yakınım artık her haftasonu gelebiliyor eşim urfada çalışıyo :bbo:

bu arada uyku uyuyamıyorum ben ha bire uyanıyorum, sonra da uyuyamıyorum bazen gecede 2 saati bulmuyo uykum :CüvCüv:

kızlar mrb ben geldim uğramayalı nasılsınız bakalım bebişlerimiz gelmeye başlamış darısı başımıza enkısa zamanda:ecrin_bebek:

slm kızlar uyku demeyın bana lutfennn zaten uyuyamıyordum sımdı bırde grıp oldum uyumak ne mumkun sırtımda agrıyor

feride26, gokkuluk, eylulungulu, boncuk1985 herkese selammmmmmmm yeni gelen arkadaşlar sizlerede selammmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…