geçmiş olsun canım
bende geçen hafta giriptim çok şükür atlattım
feride26, gokkuluk, eylulungulu, boncuk1985 herkese selammmmmmmm yeni gelen arkadaşlar sizlerede selammmmmm
blacksiya indirdigin linki banada atabilirmisin bende indirmek istiyorum ama bulamadimesracım çok saol ya buldum internetten indiriyorum ben şimdi ne olur ne olmazz :))
allahın şanslı kulu muyum neyimm? sılacımm hoşgeldin:))
Slm kislar olumunekankayizsmile
Oyy ne cok bekledik ya sansima herkesin bugun dogum yapicagi tuttu.Doktorlar o dogum odasindan baska dogum odasina kosusturup duruyodu.kaydirigubbakcemile
1 saate yakin nts de kaldim tansiyonumu falan ölctuler cok dusuk cikti.Dun gece uyuyamadim dogru durust mertte cok erken kalkti sabah.Sanirim ondan dedim bende hemsireye.
Neyse sonuc oalrak kislar oglusum erenim 26.05.2010 carsamba gunu insallah aramizda olucakk :teytey:
Bir gun öncesinden gidip narkoz uzmaniyla konusulcak ve ayrica sezeryan saati belirlencek tahliller falan yapilcakmiss
Bidaki carsambaya da kendi doktorumuzda randevumuz var onsan sonraki carsambada dogum yapicam zatenn cok heycanliyim cok suan heycandan da olsa gerek tansiyon baya dusuk ve halsizim.
Eve geldim hemen pc yi actim size haber verim diye simdi cikiyorum uzanim az kafam yerine gelsinnn boshayallersmile
sılacım hayırlısı olsun darısı başımıza
ayyy canım benimm ne iyi yaptın haber vermekle..
hepimiz heyecanla seni bekliyoduk. güzel habelere
ihtiyacımız var. boshayallersmile sonunda senin de sezeryan olayını
netleştirmen ve hatta tarih alman müthiş bi haber.
biraz beklemişsiniz ama olsun sonuç güzel.
26 mayıs 2010 çarşamba günümüz hayırlı olsun :içelim:
en azından senin kaygıların ve stresin azalmış oldu.
hayırlısıyla, sağlıkla gelsin erenim :asigim:
Slm kislar olumunekankayizsmile
Oyy ne cok bekledik ya sansima herkesin bugun dogum yapicagi tuttu.Doktorlar o dogum odasindan baska dogum odasina kosusturup duruyodu.kaydirigubbakcemile
1 saate yakin nts de kaldim tansiyonumu falan ölctuler cok dusuk cikti.Dun gece uyuyamadim dogru durust mertte cok erken kalkti sabah.Sanirim ondan dedim bende hemsireye.
Sonra ultrajal yapildi doktor her yanini bi guzel ölctu bakti oglusumunn hersey normal ve saglikli dedi
2.900 olmus oglusum doguma kadar 3 kiloyu gecer oda bize yeter zatenn
Neyse sonuc oalrak kislar oglusum erenim 26.05.2010 carsamba gunu insallah aramizda olucakk :teytey:
Bir gun öncesinden gidip narkoz uzmaniyla konusulcak ve ayrica sezeryan saati belirlencek.Guzelce bi kahvalti yapip gel dedi doktor kan tahlilleri falan yapilcakmiss
Bidaki carsambaya da kendi doktorumuzda randevumuz var ondan sonraki carsambada dogum yapicam zatenn cok heycanliyim cok suan heycandan da olsa gerek tansiyon baya dusuk ve halsizim.
Eve geldim hemen pc yi actim size haber verim diye simdi cikiyorum uzanim az kafam yerine gelsinnn boshayallersmile
Sagol yesicam darisi senin ve tum sabirla bebislerini bekleyen arkadaslarimin basina insallah.Inan eve gelir gelmez hemen pc yi actim biliyorum beklemek ne zor.
Beni dusunup durumumu merak eden ve dua eden herkestende rabbim binlerce kez razi olsun insallahh :Saruboceq:
Kafamdaki en buyuk soru isareti kalkti yesicam sukur insallah sagliklada oglusumu kucagima alirsammm daha ne isterimki rabbimdenn
sılacım hadi hayırlıs olsun....büyük günün tarihi belirlenmiş..darısı bizim başımıza...sağlıkla atlat inşallah..gerçi o güne kaar daha çok yazışırız..
biziimde 25-26 gibi düşünüyorum demişti dr belkide aynı gün doğururuz..
sılacım hadi hayırlıs olsun....büyük günün tarihi belirlenmiş..darısı bizim başımıza...sağlıkla atlat inşallah..gerçi o güne kaar daha çok yazışırız..
biziimde 25-26 gibi düşünüyorum demişti dr belkide aynı gün doğururuz..
sen de mi brütüs :roflol: eyvahedigeldismile
sen de mi brütüs :roflol: eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?