Sagol mehtapcim darisi seninde basina insallah.
Seninde sezeryan olucak nasilsa en kisa zamanda senin dogum tarihinde belli olur canim insallah.
Ayy ne guzel olur ayni gun dogum yapsakk olumunekankayizsmile
Haklisin canim ya mehtap ben aldim artik tarihi sen 1 gun önceye almaya calis canim topikcek dokuz dogurur kislar yoksamm :roflol:yok canlarım aynı gün dayanmayın buna yürek dayanmaz. sizden haber gelene kadar hepimiz doğururuz
sıla gözün aydın canım doğum tarihin belli olmuş hadi hayırlısı canım
Haziran anneleri topiginden 5 tane haziran annesi cikicak mi bakalim :roflol:
Blaclen sen kesin de baska kimler var yok aklimda hicc :uhm:
hakiki haziran anaları. hakiki dondurma gibi olacaz. valla kujum benim oğlanın keyfini beklersek temmuz anası olurum. yookk temmuz tosunu :roflol:
Kiss bozma cocugun keyfini o orda cok rahat
Zaten senin oglusda donmesse sanada sezeryan yolu gozukucek malesef canim ya insallah doner artikkkk :Saruboceq:
Ben kactim canlarim kafam catliyo agridann dogum yapicam gun ben hayatta uyuyamam ya bi gun almaya gitcez diye butun gece uyku tutmadi dogum yapicam gunun öncesi gunu nasi gecirecemmm hic bilmiyorummmmmmmmkafamçokkarıştı
Öpüldunuz sekerlerr opuyorumnanaktan
arkadaşlar kan tahlili yaptıdınız mı benim geçen ay degerlerim 10 du bu ay 8 e düşmüş dr risk gurubunda oldugumu söyledi ne yapcam ilaçta alıyorum dua edein lütfen
canım hoşgeldin benim doktor o kadar sorumsuz ki sağolsun tahlil falan yapmıyos. öle olunca sorun da çıkmıyo :roflol:
sana gelince çok geçmiş olsun. peki doktorun farklı bi tedaviye başladı mı? kan iğnesi falan? demir hapı kullanıyosundur muhakkak ama ek bişeyler yapmış olmalı.
allah başka sıkıntı vermesin ayıca. düzelmiyecek şey değil.
isteğin kayda alındı tabi ki dualarımız seninle
arkadaşlar kan tahlili yaptıdınız mı benim geçen ay degerlerim 10 du bu ay 8 e düşmüş dr risk gurubunda oldugumu söyledi ne yapcam ilaçta alıyorum dua edein lütfen
sagol canım daha bişeye başlamadık iğne falan ama bakalım yarın tekrar gitcez hap alıyorum oda günde 1 tane iyi olur inş
senağlama
Haziran anneleri topiginden 5 tane haziran annesi cikicak mi bakalim :roflol:
Blaclen sen kesin de baska kimler var yok aklimda hicc :uhm:
kızlar ben çıkıyorum. uğarım tekrar. görüşürüz sonraopuyorumnanaktan
Slm kislar olumunekankayizsmile
Oyy ne cok bekledik ya sansima herkesin bugun dogum yapicagi tuttu.Doktorlar o dogum odasindan baska dogum odasina kosusturup duruyodu.kaydirigubbakcemile
1 saate yakin nts de kaldim tansiyonumu falan ölctuler cok dusuk cikti.Dun gece uyuyamadim dogru durust mertte cok erken kalkti sabah.Sanirim ondan dedim bende hemsireye.
Sonra ultrajal yapildi doktor her yanini bi guzel ölctu bakti oglusumunn hersey normal ve saglikli dedi
2.900 olmus oglusum doguma kadar 3 kiloyu gecer oda bize yeter zatenn
Neyse sonuc oalrak kislar oglusum erenim 26.05.2010 carsamba gunu insallah aramizda olucakk :teytey:
Bir gun öncesinden gidip narkoz uzmaniyla konusulcak ve ayrica sezeryan saati belirlencek.Guzelce bi kahvalti yapip gel dedi doktor kan tahlilleri falan yapilcakmiss
Bidaki carsambaya da kendi doktorumuzda randevumuz var ondan sonraki carsambada dogum yapicam zatenn cok heycanliyim cok suan heycandan da olsa gerek tansiyon baya dusuk ve halsizim.
Eve geldim hemen pc yi actim size haber verim diye simdi cikiyorum uzanim az kafam yerine gelsinnn boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?