2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol mehtapcim darisi seninde basina insallah.
Seninde sezeryan olucak nasilsa en kisa zamanda senin dogum tarihinde belli olur canim insallah.
Ayy ne guzel olur ayni gun dogum yapsakk olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile:lepi:

yok canlarım aynı gün dayanmayın buna yürek dayanmaz. sizden haber gelene kadar hepimiz doğururuz

yok canlarım aynı gün dayanmayın buna yürek dayanmaz. sizden haber gelene kadar hepimiz doğururuz
Haklisin canim ya mehtap ben aldim artik tarihi sen 1 gun önceye almaya calis canim topikcek dokuz dogurur kislar yoksamm :roflol:
sıla gözün aydın canım doğum tarihin belli olmuş hadi hayırlısı canım

Sagol canim benim darisi sizlerin basina insallahhh olumunekankayizsmile

Haziran anneleri topiginden 5 tane haziran annesi cikicak mi bakalim :roflol:
Blaclen sen kesin de baska kimler var yok aklimda hicc :uhm:

hakiki haziran anaları. hakiki dondurma gibi olacaz. valla kujum benim oğlanın keyfini beklersek temmuz anası olurum. yookk temmuz tosunu :roflol:

hakiki haziran anaları. hakiki dondurma gibi olacaz. valla kujum benim oğlanın keyfini beklersek temmuz anası olurum. yookk temmuz tosunu :roflol:

Kiss bozma cocugun keyfini o orda cok rahat
Zaten senin oglusda donmesse sanada sezeryan yolu gozukucek malesef canim ya insallah doner artikkkk :Saruboceq:

Ben kactim canlarim kafam catliyo agridann dogum yapicam gun ben hayatta uyuyamam ya bi gun almaya gitcez diye butun gece uyku tutmadi dogum yapicam gunun öncesi gunu nasi gecirecemmm hic bilmiyorummmmmmmmkafamçokkarıştı

Öpüldunuz sekerlerr opuyorumnanaktan

arkadaşlar kan tahlili yaptıdınız mı benim geçen ay degerlerim 10 du bu ay 8 e düşmüş dr risk gurubunda oldugumu söyledi ne yapcam ilaçta alıyorum dua edein lütfen

rahat rahat her hareketi yapıyo tepe taklak oluyo ama dönmüyo. kısmet canım artık.
onun keyfine kaldık.
dinlen canım. ne yorgunsundur şimdi sen. mertimi de erenimi de öppp opuyorumnanaktan

arkadaşlar kan tahlili yaptıdınız mı benim geçen ay degerlerim 10 du bu ay 8 e düşmüş dr risk gurubunda oldugumu söyledi ne yapcam ilaçta alıyorum dua edein lütfen

canım hoşgeldin benim doktor o kadar sorumsuz ki sağolsun tahlil falan yapmıyos. öle olunca sorun da çıkmıyo :roflol:
sana gelince çok geçmiş olsun. peki doktorun farklı bi tedaviye başladı mı? kan iğnesi falan? demir hapı kullanıyosundur muhakkak ama ek bişeyler yapmış olmalı.
allah başka sıkıntı vermesin ayıca. düzelmiyecek şey değil.
isteğin kayda alındı tabi ki dualarımız seninle

sagol canım daha bişeye başlamadık iğne falan ama bakalım yarın tekrar gitcez hap alıyorum oda günde 1 tane iyi olur inş
senağlama

son haftalarda bebeğin daha çok kan ihtiyacı oluyormuş bu nedenle kansızlık olabilir bayılma hissi olabilir demişti dr bana...belki seninde bu nedenledir..ialcını ihmal etme..

canım benimde bu ay 13 ten en son 6 ya düşmüştü son durum nedir bilmiyorum tabisempatiksalakcinni

Günde 2 hap fayda etmeyince kan iğnesi yedim. Aslında ben bir başka doktora daha göründüm ama o okadar ciddi bir sorunmuş gibi davranmadı.bilmiyorumkismile

O yüzden dua edelim artık son zamanalarda strese girmemek lazım sanırım.:1closedeyes:

sagol canım daha bişeye başlamadık iğne falan ama bakalım yarın tekrar gitcez hap alıyorum oda günde 1 tane iyi olur inş
senağlama

sen besin desteğini de ihmal etme. özellikle son aylarda artıyor kan ihtiyacı. ama bu sorunu yaşayan arkadaşlarımız kolaylıkla atlattılar. sen de atlatırsın. gelince onlara da soralım bilen deneyimleri olan paylaşsın.
bi de bak bakalım yarın nasıl bi öneride bulunacak doktorun

Haziran anneleri topiginden 5 tane haziran annesi cikicak mi bakalim :roflol:
Blaclen sen kesin de baska kimler var yok aklimda hicc :uhm:

Benim yaramaz her ultrasonda pozisyon değiştiriyor. Son bir hamleyle doğum pozisyonunda karar kılarsa bende halis malis haziran annesi olucam:CüvCüv:

çok sevindim sılacım hihoyyyt hadi hayırlısı canım darısı bizlere inş.

zaten benim kilo sorunumda var hamilelik boyunca hiç kilo almadım üstüne bide bu ay kilo kaybetmeye başladımm ooooooy hayırlı bişekilde dünyaya getirsek şu bebişleri inşa.

sılaaaaaaaaaamm çok sevindim tekrar tekrar niye gidiyon ya aynı şey için neyse sen sağlıklı bi şekilde al kucağına erenimizi kokla kokla hepimizin yerine hele ben bebek kokusu hastayım benim yerime çok kokla hakkında hayırlısı olsun allaha emanet olun olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…