2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada kısaca raporumu yazayım suan annemlerdeyiz sofraya bekliyorlar

şekerim,kanım,tansiyonum süper,

ödem, şişme aşırı kilo alımı yok :):) maşalllahhhhh

kızımın kilosu boyu maşallahhh

ama dediğim gibi azıcık moralim bozuk normal doğum pozisyonuna girmiş ancakkkk kordonunu 2 defa dolamışşş

şu iki haftayı da atlatalım korkma dedi çünkü kordonu dolandıgı için kan akışı azıcık azalmış
gerekrse alırım ama son haftaya kadar bekleriz bana çözülür gibi geliyor dedi..

bebeğine maşllah canım ama bana kalırsa tabi en iyisini dr un bilir bence son haftaya kadar bekleme hiç riske atıp sürekli ne oldu olmadı diyede düşünme 2 hafta sonra bebeğini aldır

merhaba arkadaşlar.bu cuma 37. haftamızı bitiyor ve doktorum cuma günü çatı kontrolü(pelvis muaynesi)yapacağını söyledi.aranızda yaptıran varsa anlatabilirmi . nasıl bişey?canınız yanıyormu?

Canim sizin bu bebisler bi dunyaya gelsin toptan minciklamak lazim onlari nasi beceriyolar ya kordonunu dolamayi boyunlarina.Bu kacinci kordonu boynunda duran bebegimiz oldu .
Doktorun da dedigi gibi canim 2 haftayi atlat belki ozaman kordonundan kurtulmus olurr kurtulmassa bile korkma doktorunda demis zaten gerekirse sezeryan olur alinir artik bebek hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim insallahh :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar.bu cuma 37. haftamızı bitiyor ve doktorum cuma günü çatı kontrolü(pelvis muaynesi)yapacağını söyledi.aranızda yaptıran varsa anlatabilirmi . nasıl bişey?canınız yanıyormu?

Canim benim her kontrolumde oluyo cati kontrolu hic korkulcak bisey yok.
Yatican kontrol masasina doktorun eliyle kontrol edicek hic acima falan olmuyo merak etme.
insallah cumaya guzel haberlerle gelirsin canimm :Saruboceq:

sıla tebrik ederim 26 sına gün almışsın canım kolay bir doğum olur inşallah

Sagol canim benim darisi senin basina insallah.
Senin padisahh kuruldugu tahtan ne zaman kalkicak acaba :roflol:
Senin kontrol ne zaman canim doktorun ne zamana veririm dedi sezeryan gununu insallah hayirlisiyla bebislerimiz dogarda bizlerde atlairiz su telaslarii :Saruboceq:

tebrikler sıla ALLAH en ağrısız şekilde kurtarsın senide canım.

canım herşeyin normal olmasına sevindim..senin bebeğin de çokmu kıpır kıpır kordonunu dolayan bebekler öyle oluyormuş dr um demişti :) ALLAH korusun yavrularımızı hiç bişey olmıcak inş.

:))) o tahtan onu bir indirsinler o kıymetli poposuna iki şaplak yiyecek zaten :))

benim pazartesi kontorlüm var herhalde o zaman tam gününü söyleyecek tabi ben o zamana kadar doğurmazsam çünkü kasımalrım bel ağrım çok arttı

sayılı gün kalması ne güzel ama şimdi geçmezde sıla :)

canım bu bizim bebişler ne kadar yaramazlar ya. bizimde 1 kere dolanmıştı 1 aydır öyle hala açmadı.esranında 2 kere dolamıştı 2. açmıştı belki seninkide açar canım hayrlısı olsun sen hareketleri takip et bebişinin stres etme bebek senden daha çok strese giriyo hayırlısı ile bir kucağımıza alsaydık

Sılam gözün aydın canım Hadi bakalım sayılı gün çabuk gecer :)
26 mayıs ikizler geliyor :))
benim gibi
Sagol canim benimm darisi senin basina insallah a.s.
Kordon olayinida cok kafana takip uzulme sakin bidakine acmis olur belkide bu bebislerin ne yapicagi hic belli olmuyor zatennn

hadi gozunaydın sılacım maaşallah kılosuda ıyımış erenımızın darısı bizim başımıza
Darisi basina senaycim cok sagol canimmm a.s.
kız sıla sonunda doğuruyon muuu
He kiss saka maka doguruyom valla darisi basina canimm a.s.
SIlacımm Hayırlı Uğurlıu olsunn canımmmmmmm ınşallah sorunsuz bi an önce atlatırsınız ikinizde....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Cok sagol pamukcum darisi basina insallah bende sizlerin guzel haberlerini alirim hepp a.s.
sılacım müthiş bi haber bu doğum tarihini almışsın nasılda heyecanlısındır sen şimdi günler geçmek bilmez darısı başımıza artık....
Cok sagol boncukum darisi basina insallah senin bebislerinde iyi haberlerini aliriz en kisa zamanda a.s.
Sorma 2 hafta nasi gecicek hic bilmiyorumm bilmiyorumkismile

Sagol sedefim Allah razi olsun canim a.s.
senin ve tum topikte arkadaslarim icin bol bol koklucam insallah erenimi oyy yazarken bile bi garip oldummmolumunekankayizsmile

çok sevindim sılacım hihoyyyt hadi hayırlısı canım darısı bizlere inş.

Sagol canim darisi senin basina insallah a.s.

Son düzenleme:
selam kızlar Sılacım Hayırlı olsun canım gözün aydın ikinizder sorunsuz atlatırsın hayırlısı ile bebğine kucağına alırsın inşallahhh bende dün gittim doktora bebiş normal doğum pozizyonunda ..
sancım var diyordumya size aşşağıdan rahimde yani bebiş doğum kanalına doğru giriyormuş ondan oluyormuş boshayallersmile bebişim 2.400 olmuş teyzeleriiii
Bebeğin kilosu normal doğuma uygun ama sen uygunmusun değilmisin 38.haftada yapıcağımız çatı muaynesinde anlıcaz dedi yani benim hala bişey belli değil...:sm_confused: dğum konusunda pek konuşmuyor zaten doktor 9.aya girdik ne zman konuşucaz çok merak ediyoru her seferinde erken diyor :sm_confused: boyuda 47cm olmuş kızımın babsına çekiçek uuzjn olucak heralde cimcime :1rolleyes:

tebrikler sıla ALLAH en ağrısız şekilde kurtarsın senide canım.
Sagol canim darisi sana insallah a.s.
sılacım hadigözünaydın günün belli olmuş rabbim sağsağlim kucağına almanı nasip etsin canım
Sagol canim benim darisi senin basina insallah a.s.
Kesinlikle canim ya nasi geccek bilmiyom gunler ama gecicek iste bi sekilde.
Seninde az kalmis kesinlesmesine hayirlisi olsun canimmm .
Insallah o pasa dogsun poposundan isir onu annesii kaydirigubbakcemile3
Canim bel ve kasik agrisi bende de var hatta bugun nts dede cikti agrilar.Son zamanlar normal dedi doktor napicaz az kaldi ha gayret canimm olumunekankayizsmile

Sagol canim darisi senin basina insallah bakalim 38 haftaliklen ne dicek doktorun ayy ne heycanli geciyo ya gunlerimizz her gun bi ayri haber bekliyoz kaydirigubbakcemile3
Masallah kizininda boyuda kilosuda cok iyi canim

Insallah tum bebislerimizin hep guzel haberlerini aliriz canlarim hepinizden Allah razi olsun bugunki tebrikleriniz ve guzel dileklerinizle cok mutlu oldum inanin kii olumunekankayizsmile

hepinizi şamarlıycam:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bende bugun gittim doktora 36+2 haftada 2800gram ama nedense zayif dedi kizima igne-vitamin yazdi 6 gunluk.26-27 mayis gibi alicam dedi.gelecek haftaki kontrolumuzde belli olucak net zamani.

valla bundan sonra erken yatmaya çalışcam gece ses geliyo oyun oynama sesi beşiğe bi baktım başak hanımuykusunu almış gibi uyanmış oyun oynuyo gece 3 ya da 3.30 gibi sonra 6.30 yattıakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

yaa ee dr ne yapacakmış??erken mi alacak bebeği...
sen sıkıntı yapma sakın ha...

canım çınarlıda olucak benim doğum yok ben hiççç sıkıntı yapmıyorum yok şuan alma durumu ama temkinli olalım dedi zaten bundan sonra her hafta cagırıyor bir hafta nst bir hafta ultrason..

bebeğine maşllah canım ama bana kalırsa tabi en iyisini dr un bilir bence son haftaya kadar bekleme hiç riske atıp sürekli ne oldu olmadı diyede düşünme 2 hafta sonra bebeğini aldır

canım benım doktor sezeryan yanlısı değil bebek tehlikede olmadıkca normal diyor allahın izniyle :)

abooowwww bu veletler nasıl beceriyolar ya dolamayı neyse üzülme ikinizinde sağlığı yerinde :lepi: hayırlısı artık canım

sorma popolarına şaplak atmak lazım bu zıllilerin
:))))

canım herşeyin normal olmasına sevindim..senin bebeğin de çokmu kıpır kıpır kordonunu dolayan bebekler öyle oluyormuş dr um demişti :) ALLAH korusun yavrularımızı hiç bişey olmıcak inş.

çok teşekkürler canım evet bebişim çok kıpır kıpırdır
aynısını bugun benim doktorumda söyledi melis.. oooffffffffff saglıkla bir kucagımıza alsak artıkkkkkkkk

ayy dua edinde daha dolamasın açılcagına canım ya..
stres yapmıyorum ben oooo çok rahatım..

maşallah canım 2400 çok iyi benim cadı da doğum sekline girmiş bu haftadan.. ne acelesi varsa daha küçücükkkk
inş. sende istediğin gibi bir doğum yapparsınnn

bende bugun gittim doktora 36+2 haftada 2800gram ama nedense zayif dedi kizima igne-vitamin yazdi 6 gunluk.26-27 mayis gibi alicam dedi.gelecek haftaki kontrolumuzde belli olucak net zamani.

canım hadi gözün aydın oooo hep ikizler bebişleri geliyor bir seviniyorum bende 27 mayıs doğumluyum ikizlerrrrrrrr :)))

benimkide sıska canım hiç korkma doğduklarında hemen alıyorlar kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…