2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim tadlum havalar baya sıcakladı artık dakka başı duş alırız haaa valla çok uykum var yaaa benim yumurcak bugece sıcaktan uyutmadıboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile sen napıyosunkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Canim attigi cizikler neysede hic degilse bi donsede annesini sezeryan olmaktan kurtarsa bariibilmiyorumkismile
Belkide ressam olur kis senin ogluss kaydirigubbakcemile3

Yarina 16:30 dimi randevun canimm
Insallah guzel haberlerle gelirsinn oglusun donmus olur belkide insallah ya insallahh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

iyiyim tadlum havalar baya sıcakladı artık dakka başı duş alırız haaa valla çok uykum var yaaa benim yumurcak bugece sıcaktan uyutmadıboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmil

Canim sicaktan basakta etkilenyodur ince giydir oyle yatir onu ustunude örtme yatsin gerine gerine yatagindaa
Bende battaniyenin altinda kivrandim sen sicak diyon biz donuyoz hala burda kafamçokkarıştı

:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinnialsanaalsanasmile:mymeka:

Son düzenleme:
Canim sicaktan basakta etkilenyodur ince giydir oyle yatir onu ustunude örtme yatsin gerine gerine yatagindaa
Bende battaniyenin altinda kivrandim sen sicak diyon biz donuyoz hala burda kafamçokkarıştı

buranın izmirden bi farkı yok gııı zaten başağıda zaten incelerle yatırıyom kız gece kalkmış beşiğin içinde oynuyo aaaaaaaa saatte 3 ya da 3.30 gibiydi sonra 6.30 da yattı şimdi bende yatıcam kızlar bana düşmez ama fikir olarak söylüyorum 2 rekat allaha teşekkür namazı kılın bence kızmayın haaa bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile sizin için dediydim di rabbim yavrularımızı bize bağışlasın bizide sevdiklerimize sevdiklerimizide bize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinnialsanaalsanasmile:mymeka:

naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanikmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

canım sağol cevabın için.ben sürekli takip ediyorum sizleri ama pek katılmıyorum size.seninde doğum tarihin belli olmuş,hayırlı uğurlu olsun.nasıl heycanlısındır şimdi,düşünemiyorum bile.inşallah bende senin dediğin gibi cuma günü güzel heberlerle dönerim.biran önce olsada bebeklerimizi kucağımıza alsak sağlıkla.

Canim bunda kizcak bisey yok niye kizalim ki 2 rekat degil 200 rekat namaz kilsak gene az rabbimin bize verdikleri icinn :Saruboceq:
Canim benim oglusta gece 5 te ayaktaydi bu cocuklar gece kalkmaktan ne anlar bilmem.Aman alistirma uyandimi uyutmaya calis bi kere kalktimi oynamaya adet edip her gun kalkiyo sonraa sempatiksalakcinni

Hadi yat canim sende iyi geceler opuyorumnanaktan

sende yat ama hadi iyigeceler yesicanın net gitti galiba neyse herkese iyigeceler öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Rica ederim canim dedigim gibi hic korkma kasma kendini hic canin yanmicak inanki.
Niye katilmiyosunki sohbetlerimize sende katil lutfen bundan sonra burda hep birlikte guzel vakit gecirip bekleyelim bebislerimizin gelmelerinii,,,
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim cuma gunu kacta randevun bizleri de haber etmeyi unutma emii olumunekankayizsmile

off kızlar bu net deli edecek beni. sedefcim merhaba diyemedim sana. sılacığım sağol iyi dileklerin için.
sabaha görüşürüz. öperim sizleri

Sededim ben aksama dogru kanepede uyumus kalmisim uykum yok hic simdide.Zaten esimde iste o gelene kadar bekler yatarim bendeboshayallersmile
Esraminda annesigil geldi gelemez artik kolay kolay off zaten cumaya dogum yapiyo kisss ben bile cok heycanliyim onun icinnn

Iyi geceler canimmmm opuyorumnanaktan

off kızlar bu net deli edecek beni. sedefcim merhaba diyemedim sana. sılacığım sağol iyi dileklerin için.
sabaha görüşürüz. öperim sizleri

Iyi geceler yesicamm yarina doktora gitmeden ugrarsin gorusuz canimm son kez iyi dileklerimizi almadan gitme doktoraa olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…