kızlar ben buralardayım ev kalk gidelim dioo gene biraz toparlayayım
Canim lutfen kordon olayini kafana cok takma bak esram azicik suyla ve zeynebimin boynunda kordonuyla kacinci haftaya geldi.Insallah sende 36 haftalik olsan yeter sonrasinda aselim ne zaman istiyosa o zaman gelsinn :lepi:
Rica ederim canimm olumunekankayizsmile
Hosgeldin canimm nasilsinnnn kaydirigubbakcemile5
Canim attigi cizikler neysede hic degilse bi donsede annesini sezeryan olmaktan kurtarsa bariibilmiyorumkismilesağol sılacığımm a.s.
2 tur mu sırnaşık şey naapmış dönelim dönelim hop düşelim mi :roflol: yerim ben onun kolyesini. o zaman napıyoruz sol yanımıza daha çok yatıyoruz. oksijene kana doysun yavrucum. çıkarabilir de ama zaten doktor demiş canım. sağlığı yerindeymiş maşallahgerisi önemli değil. ayy bi de pozisyonu da bulmuş aferim doğru yolu bulan bebişleri çoook seviyorum ben :asigim: hem bilmiyo musun sen . ben senin randevuları değil benimkileri unutuyorum :roflol:
ben nasılım söyleyim sabah ağlayarak uyandım yine. biliyo musun benim oğluş gece eline kırmızı bi kalem alıyo sabaha kadar çiziyo göbüşümü :roflol: boydan boya çatlatmış anlıycağın geceden sabaha. napıyım canı sağolsun
dur azcık kızdırayım asel berra doğru yolu bulmuş deyim.. sen daha resim yap deyim:jeyyar:
iyiyim tadlum havalar baya sıcakladı artık dakka başı duş alırız haaa valla çok uykum var yaaa benim yumurcak bugece sıcaktan uyutmadıboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmil
:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
Canim sicaktan basakta etkilenyodur ince giydir oyle yatir onu ustunude örtme yatsin gerine gerine yatagindaa
Bende battaniyenin altinda kivrandim sen sicak diyon biz donuyoz hala burda kafamçokkarıştı
-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinnialsanaalsanasmile:mymeka:
Canim sizin bu bebisler bi dunyaya gelsin toptan minciklamak lazim onlari nasi beceriyolar ya kordonunu dolamayi boyunlarina.Bu kacinci kordonu boynunda duran bebegimiz oldu .
Doktorun da dedigi gibi canim 2 haftayi atlat belki ozaman kordonundan kurtulmus olurr kurtulmassa bile korkma doktorunda demis zaten gerekirse sezeryan olur alinir artik bebek hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim insallahh :Saruboceq:
Canim benim her kontrolumde oluyo cati kontrolu hic korkulcak bisey yok.
Yatican kontrol masasina doktorun eliyle kontrol edicek hic acima falan olmuyo merak etme.
insallah cumaya guzel haberlerle gelirsin canimm :Saruboceq:
buranın izmirden bi farkı yok gııı zaten başağıda zaten incelerle yatırıyom kız gece kalkmış beşiğin içinde oynuyo aaaaaaaa saatte 3 ya da 3.30 gibiydi sonra 6.30 da yattı şimdi bende yatıcam kızlar bana düşmez ama fikir olarak söylüyorum 2 rekat allaha teşekkür namazı kılın bence kızmayın haaa bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile sizin için dediydim di rabbim yavrularımızı bize bağışlasın bizide sevdiklerimize sevdiklerimizide
Canim bunda kizcak bisey yok niye kizalim ki 2 rekat degil 200 rekat namaz kilsak gene az rabbimin bize verdikleri icinn :Saruboceq:
Canim benim oglusta gece 5 te ayaktaydi bu cocuklar gece kalkmaktan ne anlar bilmem.Aman alistirma uyandimi uyutmaya calis bi kere kalktimi oynamaya adet edip her gun kalkiyo sonraa sempatiksalakcinni
Hadi yat canim sende iyi geceler opuyorumnanaktan
canım sağol cevabın için.ben sürekli takip ediyorum sizleri ama pek katılmıyorum size.seninde doğum tarihin belli olmuş,hayırlı uğurlu olsun.nasıl heycanlısındır şimdi,düşünemiyorum bile.inşallah bende senin dediğin gibi cuma günü güzel heberlerle dönerim.biran önce olsada bebeklerimizi kucağımıza alsak sağlıkla.
sende yat ama hadi iyigeceler yesicanın net gitti galiba neyse herkese iyigeceler öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
off kızlar bu net deli edecek beni. sedefcim merhaba diyemedim sana. sılacığım sağol iyi dileklerin için.
sabaha görüşürüz. öperim sizleri
sılam ikimiz mi kaldık:uhm::uhm:
kıssslaaar ben geldiiiimmm
Hosgeldin canim nasilsinn olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?