2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız black müziği çok mu dinletiyon kız oynaya oynaya dolamasın şaka bi yana moralini hiç bozma canım esra ya bak çok zor geldi bu haftalara yeter ki sağlıklı olsun her ikisinede hazırlan canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan rabbime emanetsiniz

bende bugun gittim doktora 36+2 haftada 2800gram ama nedense zayif dedi kizima igne-vitamin yazdi 6 gunluk.26-27 mayis gibi alicam dedi.gelecek haftaki kontrolumuzde belli olucak net zamani.

Çokta zayıf değil normal aslında neden zayıf dedi doktor anlamadım bilmiyorumkismile sağlıklı olsunda zayıf şişman farketmez canım sıkma canını sen.Seninde yaklaşmış doğum zamanı ..Heyecan yapma güzel şeyler düşün onun yüzünü göreceğin emzireceğin anları hayal et başkada bişey düşünme inşallah sorunsuz atlatırsınız ana kız bebeğinide sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına.Gece kalkıp süt içmek muz ffilan yemek kilo aldırıyormuş bebişe canım zayıf diyosan bunları dene derim bence zayıf değil gayet iyi ama bilmiyorumkismile

İnşallahh canımm inşallahhh sorma canım bizimkiler çok aceleci hemen döndüler kaydirigubbakcemile3 40haftayı doldurmaz diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ben artık yürümekte bile zorluk çekiyorum döndüğü iç,in çoc uk paytak paytak yürüyorum kaydirigubbakcemile3 gobişim ortadan ikiye çatlıcak gibi ramazan davulu gibi gerildi kaydirigubbakcemile3 guclubacismile Seninde istediğin gibi gelişir inşallah doğumun canım kordon dolanmasına gelince bi çok bebişte var bu durum sakın canını sıkma haftaya gittiğinde herşeyin yolunda olduğunu görüceksin birazcık naz yapıyorlar annelerine cimcimeler opuyorumnanaktan

canım hadi gözün aydın oooo hep ikizler bebişleri geliyor bir seviniyorum bende 27 mayıs doğumluyum ikizlerrrrrrrr :)))

benimkide sıska canım hiç korkma doğduklarında hemen alıyorlar kiloları

insallah canim dogumuna kadar 3000gr olur insallah.senin kiz kac gram?

bu arada ozelden msaj atmisdim sana gonderdiklerin ulasti diye.cok sagol canim.Allah razi olsun.

ay canım benim çok saoll müziği fazla kaçırdık herhalde
:roflol::roflol::roflol::roflol:

serleriler zaten bi çıksın bak neler yapcam ben onlaraaa
bende son zamanlar penguen tipine döndüm hadi senin 35. haftada benimki 32 benimkine ne oluyorsa :)))))))))

insallah canim dogumuna kadar 3000gr olur insallah.senin kiz kac gram?

bu arada ozelden msaj atmisdim sana gonderdiklerin ulasti diye.cok sagol canim.Allah razi olsun.

rica ederim canım aslında küçükde bir not yazmıstım ama zarfı kapatırken cantamdan alıp koymayı unutmusum

umarım işe yararlar bende sana özelden cvp yazmıstım da gelmedi galiba..

benimki 2 kg olmus teyzesi

aslinda hersey iyi dedi ama 1 hafta geriden geliyor,kilosu da biraz zayif dedi.madem sezeryan oluyosun bebek biraz buyusun diyor
birkac gundur mide agrisindan ne ilac,ne yemek aliyor midem.corbalarla idare ediyordum.o da etkilemis tabi.
bakalim gelecek haftada toparlar kendini insallah.

evet ben de icini didikledim not var mi diye bisey cikmadi :)
seninki de biraz zayif benim kiz gibi.ama onemli olan sagliklari zayif bebisler daha cabuk toparliyorlar.

evet ben de icini didikledim not var mi diye bisey cikmadi :)
seninki de biraz zayif benim kiz gibi.ama onemli olan sagliklari zayif bebisler daha cabuk toparliyorlar.

canım aslında ben güzelllce yazmıstım hem selamlarımı hem de nasıl karısım yapacagını sonrada evde buldugum ince bir zarfa koydum notla kapattım ptt de o zarfı kabul etmediler yok adresi yaz falan dediler o telasta cantama atınca unutmusum ptt den çıkınca aklıma geldi kusurabakma artık yoksa oyle odunlugum yoktur :)))

eğer iyi gelirse tekrar yollayacagım o zaman yazarım bollllllll bol hahhaha

hehe :)))
bende unuttun diye tahmin ettim zaten.
kakao yagini eritip saf haliyle suruyorum
kayisi yagini henuz kullanmadim,ama icine e vitamini katicam.

Mide ağrın olduğuna göre bebek ters duruyor heralde senin canım yanı kafası midenin altında mı omu baskı yapıyor acaba canım bilmiyorumkismile son aylar çok ağır yiyecekler yemek hem anneyi hemde çocuğu rahatsız eder zaten .sen bol bol meyve tüket hem miden kötü olmaz hemde bebeğe kilo aldırrr meyve . epiduralmi olucak sezeryanın yoksa genel anaztezimi olucak

bende bugun gittim doktora 36+2 haftada 2800gram ama nedense zayif dedi kizima igne-vitamin yazdi 6 gunluk.26-27 mayis gibi alicam dedi.gelecek haftaki kontrolumuzde belli olucak net zamani.

Leylacim niye zayif dediki doktorun anlamadim.Bende bugun hastaneydeydim termin aldim dlgum icin 26 mayis ta sezeryan dogum olucam insallah.
Benim oglusta 36+5 te 2.900 du doktor kilosuna normal dedi.Biz doguma girene kadar 3 kg yu gecseler yeter canim
Belkide seninle ayni gun olur dogumumuz bugun mehtap da diyosu 25-26 mayis gibi olur benim oglus diye.
Ucumuz bir ayni gun dogum yaparmisiz bidee kaydirigubbakcemile3

selam kızlarrrr. net gitti bugün sinir oldum. pek vaktim yok şimdi.ama bugün blacksiyanın kontrolü vardı.
ne olmuş ne demiş doktor. hangi sayfada? offff ne çok sordum ama

Yesicam buldunmu bilmiyorum ama ben senin icin alinti yapim dedim canimm kaydirigubbakcemile5

selam kızlarrrr. net gitti bugün sinir oldum. pek vaktim yok şimdi.ama bugün blacksiyanın kontrolü vardı.
ne olmuş ne demiş doktor. hangi sayfada? offff ne çok sordum ama

canım hoş geldinnn ayyy unutmamana çokkkkk sevindimmm

saolll

her sey çokkkkkkk güzel ancak benim zilli kordonu 2 tur atmıs boynuna inş. acar artık haftada bir gidicekmişim

sen nasılsın nn

saolll her sey çokkkkkkk güzel ancak benim zilli kordonu 2 tur atmıs boynuna inş. acar artık haftada bir gidicekmişim
Canim lutfen kordon olayini kafana cok takma bak esram azicik suyla ve zeynebimin boynunda kordonuyla kacinci haftaya geldi.Insallah sende 36 haftalik olsan yeter sonrasinda aselim ne zaman istiyosa o zaman gelsinn :lepi:
sılam çokkkkkkk teşekkür ederiiiiimmm
Rica ederim canimm olumunekankayizsmile
napıyonuz kıııııııızzzzzzzzlaar

Hosgeldin canimm nasilsinnnn kaydirigubbakcemile5

Yesicam buldunmu bilmiyorum ama ben senin icin alinti yapim dedim canimm kaydirigubbakcemile5
sağol sılacığımm a.s.

saolll

her sey çokkkkkkk güzel ancak benim zilli kordonu 2 tur atmıs boynuna inş. acar artık haftada bir gidicekmişim

sen nasılsın nn

2 tur mu sırnaşık şey naapmış dönelim dönelim hop düşelim mi :roflol: yerim ben onun kolyesini. o zaman napıyoruz sol yanımıza daha çok yatıyoruz. oksijene kana doysun yavrucum. çıkarabilir de ama zaten doktor demiş canım. sağlığı yerindeymiş maşallah gerisi önemli değil. ayy bi de pozisyonu da bulmuş aferim doğru yolu bulan bebişleri çoook seviyorum ben :asigim: hem bilmiyo musun sen . ben senin randevuları değil benimkileri unutuyorum :roflol:

ben nasılım söyleyim sabah ağlayarak uyandım yine. biliyo musun benim oğluş gece eline kırmızı bi kalem alıyo sabaha kadar çiziyo göbüşümü :roflol: boydan boya çatlatmış anlıycağın geceden sabaha. napıyım canı sağolsun

dur azcık kızdırayım asel berra doğru yolu bulmuş deyim.. sen daha resim yap deyim:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…