iyim canım sen nasılsın misafırlerım yenı gttı bı bakayım dedım
sıla:sm_cool:cım nerdesıniyim canım sen nasılsın misafırlerım yenı gttı bı bakayım dedım
Midem felaket agriyo canim ya sasirdim artik mnapicami bu ssatler oldumu iyice dayanilmaz oluyookafamçokkarıştı
Misafir yatiya kalsaymis sabaha ne kaldi sunun surasindaa sempatiksalakcinni
sıla:sm_cool:cım nerdesın
12 de gıttıler canım işte kocamın bekarken beraber kaldıgı ev arkadası kankası 5 yıl aynı evde kalmışlar samımıler bende eşiyle samımıyım bız onlara gıttıkmı boyle 12 gıbı kalkarız cok iyilerdir yazık kız ben bişey yapmayım dıye evde kendı bişeyler yapıp getırmış cayın yanında yıyelım dıe hemişim yaaa torpıllıyım:lepi:
Ohhh böyle misafire can kurban kisss vereliniortak
Onlarin yokmu cocuklari yeni mi evliler canim bu arada sen kac yillik evlisinn CADIARZU
onların cocukları yoook onlarla aynı haftada evlendık sayılır hazıranda bızım bebeşın dogdugu ayda 1 yıla gırcez kocama yıldonumu hedıyem olcak bebişimiz
Verebilecegin en guzel hediye olucak canim esine oglusun eminimm ki oda cok memnundur bu durumdann yerimseniben
Sende ben gibi evlendikten sonra hemen yapmissin bebisi aslinda beklemeden cocuk yapmak ve erken anne olmak en guzeli tabi evliligin guvenilirsee :kedi:
sağol sılacığımm a.s.
2 tur mu sırnaşık şey naapmış dönelim dönelim hop düşelim mi :roflol: yerim ben onun kolyesini. o zaman napıyoruz sol yanımıza daha çok yatıyoruz. oksijene kana doysun yavrucum. çıkarabilir de ama zaten doktor demiş canım. sağlığı yerindeymiş maşallahgerisi önemli değil. ayy bi de pozisyonu da bulmuş aferim doğru yolu bulan bebişleri çoook seviyorum ben :asigim: hem bilmiyo musun sen . ben senin randevuları değil benimkileri unutuyorum :roflol:
ben nasılım söyleyim sabah ağlayarak uyandım yine. biliyo musun benim oğluş gece eline kırmızı bi kalem alıyo sabaha kadar çiziyo göbüşümü :roflol: boydan boya çatlatmış anlıycağın geceden sabaha. napıyım canı sağolsun
dur azcık kızdırayım asel berra doğru yolu bulmuş deyim.. sen daha resim yap deyim:jeyyar:
Kisss gece gece yapilan temizlikten hayir gelmez bosver yarina yaparsin canim yorma kendini bu saatte :jeyyar:
Midem felaket agriyo canim ya sasirdim artik mnapicami bu ssatler oldumu iyice dayanilmaz oluyookafamçokkarıştı
Misafir yatiya kalsaymis sabaha ne kaldi sunun surasindaa sempatiksalakcinni
hoş geldin canım ben uyumaya gidiyorum ama
Rica ederim canim dedigim gibi hic korkma kasma kendini hic canin yanmicak inanki.
Niye katilmiyosunki sohbetlerimize sende katil lutfen bundan sonra burda hep birlikte guzel vakit gecirip bekleyelim bebislerimizin gelmelerinii,,,
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim cuma gunu kacta randevun bizleri de haber etmeyi unutma emii olumunekankayizsmile
sabahın köründen günaydıınnnnopuyorumnanaktan
6:45te zımba gibi uyandım,evde herkes uyuyor tabi haliyle:))
allahım, son 24 saathihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar bu heyecan başka birşeye benzemiyor:) yarın sabah bu saatlerde ameliyathanede olcam,kızımı kucaklamaya dakikalar kalmış olacak:asigim:
yesicamm,bugun randevu günün bak unutmasempatiksalakcinni
güzel haberlerle gel inşallahhh:Saruboceq:
bakarsın dönüverir oğluşumuz:)
çok seviyorum hepiniziiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?