2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyim canım sen nasılsın misafırlerım yenı gttı bı bakayım dedım

Midem felaket agriyo canim ya sasirdim artik mnapicami bu ssatler oldumu iyice dayanilmaz oluyookafamçokkarıştı
Misafir yatiya kalsaymis sabaha ne kaldi sunun surasindaa sempatiksalakcinni

Midem felaket agriyo canim ya sasirdim artik mnapicami bu ssatler oldumu iyice dayanilmaz oluyookafamçokkarıştı

12 de gıttıler canım işte kocamın bekarken beraber kaldıgı ev arkadası kankası 5 yıl aynı evde kalmışlar samımıler bende eşiyle samımıyım bız onlara gıttıkmı boyle 12 gıbı kalkarız cok iyilerdir yazık kız ben bişey yapmayım dıye evde kendı bişeyler yapıp getırmış cayın yanında yıyelım dıe hemişim yaaa torpıllıyım:lepi:

Ohhh böyle misafire can kurban kisss vereliniortak
Onlarin yokmu cocuklari yeni mi evliler canim bu arada sen kac yillik evlisinn CADIARZU

Ohhh böyle misafire can kurban kisss vereliniortak
Onlarin yokmu cocuklari yeni mi evliler canim bu arada sen kac yillik evlisinn CADIARZU

onların cocukları yoook onlarla aynı haftada evlendık sayılır hazıranda bızım bebeşın dogdugu ayda 1 yıla gırcez kocama yıldonumu hedıyem olcak bebişimiz

onların cocukları yoook onlarla aynı haftada evlendık sayılır hazıranda bızım bebeşın dogdugu ayda 1 yıla gırcez kocama yıldonumu hedıyem olcak bebişimiz

Verebilecegin en guzel hediye olucak canim esine oglusun eminimm ki oda cok memnundur bu durumdann yerimseniben
Sende ben gibi evlendikten sonra hemen yapmissin bebisi aslinda beklemeden cocuk yapmak ve erken anne olmak en guzeli tabi evliligin guvenilirsee :kedi:

Senayim ben cikiyorum canim iyi geceler opuyorumnanaktan

bencede hicte pişman degılım evlılıgımede guvenıyorum evimizin neşesi gelıyoooo daha neee olsun ha bugun haaa yarın hem genc anne olmak guzel bişey benım annem 39 yasında 3 kardeşiz erkek kardesım askerden geldı bıle annemle yan yana durunca sevgılı gıbı duruyorlar annemde yasından kucuk gosterır oturdugumuz apartmanda kapıcıyla karısı benım ablam zannetmış annemı ne guzeeel bakkk cocuklarıyla arkadas kardeş gibiiii:lepi:

canım biz sana kızarmıyızzz her ne kadar mustafa çağanımıza dünür olamadıysakta neyseeeeeee :)))))))))

çatlakları dert etme canım artık neler cıktı enim yağlardan çocuk çizemiyorki çıkınca göstercem anne en sana diyordur :))
ah be canım ağlayacak sey bulamıyorsun sen ))

Kisss gece gece yapilan temizlikten hayir gelmez bosver yarina yaparsin canim yorma kendini bu saatte :jeyyar:

canım yarın sabah çıkıyorum taaaaa akşama gelicem çamasırları attım makinaya artık o kadar çok kıyafet değiştiriyorum ki günde mecbur öakınayı sık sık çalıstırıyorum çok sıcak oldu izmir.. e bir de yemeğimi yaptım hazır olsun kocam dır dır etmesin die :))) gerçi peynir ekmek bulsa yer benim mavişimmm

canım hayırdır geçmiş olsunnnnnn ne oldu sana?

bu arada esra kendi derdime düştüm annenler geldi gözün aydınnn canım güzel güzel vakit geçir yap dedikodunu yap hazırlıgını kızımız içinnnnnnn

aaaaaaaaaaaaaaa 2 gündür oturup bi muhabbet edemedikkkkkk kızıyorum artık amaaaaaaaa

ben geliyorum siz yoksunuzzzzzzzzzzz cadılar

sabahın köründen günaydıınnnnopuyorumnanaktan
6:45te zımba gibi uyandım,evde herkes uyuyor tabi haliyle:))

allahım, son 24 saathihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar bu heyecan başka birşeye benzemiyor:) yarın sabah bu saatlerde ameliyathanede olcam,kızımı kucaklamaya dakikalar kalmış olacak:asigim:

yesicamm,bugun randevu günün bak unutmasempatiksalakcinni
güzel haberlerle gel inşallahhh:Saruboceq:
bakarsın dönüverir oğluşumuz:)

çok seviyorum hepiniziiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol tatlım.bundan sonra bende katılmaya çalışırım.biraz erken oldu amakaydirigubbakcemile3..cuma günü kontrolüm sabah 10da.mutlaka yazıcam canım.senin 2. oğlun sanırım.allah bağışlasın,yurtdışındamı olucak doğumun?

canım herşey güzel olucak,herşey yoluna gidecek inşallah..dualarımız seninle,şimdiden hayırlı doğumlar:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…