2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrrrrrrrrrrrr ben geldim agrım yok kızım yer değiştirdi gibi geldi inş. değiştirmemiştir gerçi doktor doğum pozisyonunu almıs demişti belki kordonunu açmıstır cadım :)))))))))))

diğer işlerimi bugun erteledim sadece pazara ve markete ve kargoya gittim aşağıya sonra inerim hava felaket sıcak kızmayın hemmmmmmm

selam kızlar.bugün dr. kontrolüm vardı.37. haftada bebeğim 2.550.çoz küçük sanırım.doktorumda en fazla 2.800 doğar dedineyse çatı kontrolümü yaptı,çok canım yandı.bebeğin kafası daha çok yukarda,doğum kanalına inmemiş dedi.40. haftada yapıcakmış,eğer inmezse sezeryan yolları göründü.bu arada bebeğin gelişimi iyi ama neden zayıf yaaaa.çok üzülüyorum

canım bencce bu kadar üzülme bu senin elinde olan bir şey değil benim kızımda biraz tıfıl

ama doktor doğumu kolay olur dedii

hem bebişler dünyaya geldimi inanılmaz bir hızla kg alıyor benim doktorum gecen hafta 1.300 grm olan bir bebiş dünyaya getirtti sezeryanla ama onun sebebi annenin sigara içmesiydi.. o bile tutundu küçücük elleriyle dünyaya

sen içini rahat tut
bir de tuz yiyorsan sakın yeme tamamen kes

canııımmm bu güzel haberlerin için çok ama çookkk tşkleropuyorumnanaktan
topiğimizin ilk prensesi ilk göz ağrımız zeynep lal sağlıklı bir şekilde dünyaya gözlerini açtı demek:ecrin_bebek: ne mutlu bizlere:teytey: esramı tebrik ediyorumolumunekankayizsmile canım benim nasılda mutlu ve huzurludur şimdi, benim yerimede öp kokla zeynomu:asigim: gözümüz aydın allahım analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah, darısı bizlere olsun allahım bizede bu günleri nasip etsin:Saruboceq: ikisinede 41 kere maşallah

canım aminnnnnn

de senden bir şey rica edicem bana haber verirmisin hastaneye gidersen esrayı görmeye

slm kızlar anca geçmişin içinden çıkabildim esranın bebişinide allah anneli babalı büyütsün bahtı güzel olur inş darısı bizlerin başına ay o anı düşündükce içim ne hoş oluyor bende çok yoruldum bu gün ist dan annem aldıklarını yolladı onları yerleştirmekden ay en bileyim bi dolap kıyafeti var ama hala yetmeyecekmiş gibi geliyor gözümmü aç ne su anda sanki nefes alırmış gibi ritmik hare

canım geçmiş aynı zaten bizler de iyiyiz konumuz zeynep lal şimdilik

bakalım bugun kontrolu olanlarda var ya

sen nasılsın

canım geçmiş aynı zaten bizler de iyiyiz konumuz zeynep lal şimdilik

bakalım bugun kontrolu olanlarda var ya

sen nasılsın

iyiyim canım saol evet gelmiş zeynep lal çok sevindim hihoyyyt ben de gidecektim doktora ama olmadı arabayı eşimin arkadaşı götürmüştü getirmeyince kaldı pazartesine artık hayırlısı

ay allahım zaten iligimi kuruttu o beni yedikce bende yemege girişiyorum 20 kilo aldım sagolsun o saglıklı olsun da son haftalarda içimi korku kapladı sanki bişey olacakmış gibi pazartesi kontrolum var inşallah herşey yolundadır sizleri okudukca sanki benim kızda kordonu dolaanmış gibi hissediyorum herkesinki dolamış 2 tur benim kızım eksik kalmaz belki allahım ne diyom ben kafayı sıyıracam ya bi kucagımıza alsaydık hayırlısıyla

canım aminnnnnn

de senden bir şey rica edicem bana haber verirmisin hastaneye gidersen esrayı görmeye

tabi canım ne demek.. ben bugün biraz toparlansın bide başı çok kalabalıktır diye yarın gitmeyi düşünüorum.. yani umarım bi aksilik çıkmazda giderim çünkü bize ters biraz eşimin alıp götürmesi gerekio canım ama çok istiorum gitmeyi..

bi şu yemek yiyenler kervanına katılamadım ya normalde iştahlıyımdır zayıfta değildim ama yiyemiyorum kesin bebeeeem küçücük doğacak yasempatiksalakcinni ay banada öyle geliyo sanki benimkide dolandı gibi burdan okuya okuya kafayı yedim laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…