iyiyim canım saol evet gelmiş zeynep lal çok sevindim hihoyyyt ben de gidecektim doktora ama olmadı arabayı eşimin arkadaşı götürmüştü getirmeyince kaldı pazartesine artık hayırlısı
ay allahım zaten iligimi kuruttu o beni yedikce bende yemege girişiyorum 20 kilo aldım sagolsun o saglıklı olsun da son haftalarda içimi korku kapladı sanki bişey olacakmış gibi pazartesi kontrolum var inşallah herşey yolundadır sizleri okudukca sanki benim kızda kordonu dolaanmış gibi hissediyorum herkesinki dolamış 2 tur benim kızım eksik kalmaz belki allahım ne diyom ben kafayı sıyıracam ya bi kucagımıza alsaydık hayırlısıyla
bencede hıçkırıktır bende bilmiyordum önce sağolsun kızlar söyledi şimdi her hıçkırdığında seviyom bebeeeeemiiii opuyorumnanaktan :ecrin_bebek:
tabi canım ne demek.. ben bugün biraz toparlansın bide başı çok kalabalıktır diye yarın gitmeyi düşünüorum.. yani umarım bi aksilik çıkmazda giderim çünkü bize ters birazeşimin alıp götürmesi gerekio canım ama çok istiorum gitmeyi..
bencede hıçkırıktır bende bilmiyordum önce sağolsun kızlar söyledi şimdi her hıçkırdığında seviyom bebeeeeemiiii opuyorumnanaktan :ecrin_bebek:
Fazla dalma geçmişe canımmm insan bi kaptırdımmı çıkamııyor işin içindenn
nasılsın iyimisin
iyiyim canım sağol eşimi zor postaladım ya ancak gitti işe yawrım :teytey: sen nasılsın bakim
Bende bilmiyordum hıçkırık olduğunu benimde araad bir oluyor ritmik hareketler ayy kıyamam benn ona hıçkırıktaa tutarmışşşşş opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanbende burdan öğrendim ...
Hatta çok korkuyordum neden böle yapıyor bu çocuk üst üste vuruyor gibi oluyordu ama ritmik bi şekilde acaba içerde sıkıntılı bi durum içindemi diye bilmiyorumkismile
Benim kız çokmu su içiyor içeride nedir yaramazlıkta üstüne yok
Bi ara 7.aylarımdaydım sanırım doktor kontörolümüz vardı gittik bizim kız okadar su içmişki gobişi olmuş kocaman hareket ettiremiyor elini bile kaldıramıyor guclubacismile
çok korkmuştum doktor normalden çok fazla su yutmuş beklicez kendilğinden çıkarmasını
çıkarmazsa mudahale ederiz dedi bir ikis aat sonra tekrar gelin dedi o bir iki saat geçmek bilmemişti benim için :sinifsinif: neyseki bir iki saatin sonundaa kendiliğinden çıkardı içtiği fazla suyu cimcime ne olucak sıkıntıdan ne yapıcağını şaşırıyor içerde kaydirigubbakcemile3
OOO seninki patron galiba canımmm sempatiksalakcinni
Bizimkide öğlen bi geldi uyuyakaldı garibim kıyamam ben ona :teselli:
yoruluyor tabi ......
Bunlar daha bebişler yokken ayrılamıyorlar bbeiş olunca işi filan unuturlar heralde kaydirigubbakcemile3
sennki şimdiden göbek yapmış yahu :roflol: benim kızda geçen ay daha durgundu bu ay yerinde durmuyo zilli en basiti kitap alıyom elime böyle hafiften karnıma dayıyorum ona bile tekme atıyo benim zilli kareteci olcak alsanaalsanasmile
hıııııııııııııı patron ya dersanede matematik öğretmeni sabah ders olmadığından gitmiyo sanki benim için mi kalıyo canım bilgisayardan oyun oynuyo bebek oluncada tam gaz oynar o
ayyyyyyy ne güzel canım ya matematik öğr. eşin ohh ne şanslı bebişinnnnn ben hala çarpım tablosunu bilmemmmmmmmmmmm hahahahahaha
hıııııııııııııı patron ya dersanede matematik öğretmeni sabah ders olmadığından gitmiyo sanki benim için mi kalıyo canım bilgisayardan oyun oynuyo bebek oluncada tam gaz oynar o
kızlar ya neyi merak ettim hani hamileliğin başında uykuya doymuyorduk ya ben bu hafta yine öyle oldum hamilelikten olabilirmi
ay cani ım onu hiç sorma benimde eşim matematik ögretmeni 4 gibi geliyor okuldan yatana kadar pc başında facebook da poker oynuyor ordan sıkılıp strateji oyunu var onu oynuyor beni soran yok bazen deliyorum kıçını kaldırmak zor geliyor suyunu bile almaya tenezzül etmiyor bende hemen senmisin hamile benmiyim diyorum tıpış tıpış kalkıyor bebek olunca aynen devam eder kesin erkekler çok duyarsızzzzzzz
ay cani ım onu hiç sorma benimde eşim matematik ögretmeni 4 gibi geliyor okuldan yatana kadar pc başında facebook da poker oynuyor ordan sıkılıp strateji oyunu var onu oynuyor beni soran yok bazen deliyorum kıçını kaldırmak zor geliyor suyunu bile almaya tenezzül etmiyor bende hemen senmisin hamile benmiyim diyorum tıpış tıpış kalkıyor bebek olunca aynen devam eder kesin erkekler çok duyarsızzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?