2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım yemek yemekle alakalı deyil bebişin kilosu senin kemiklerinden besleniyor zaten bende çok yemek yiyemiyordum son 1.5 aydır yemeye başladım eşim dr a beni şikeyet etti oda ona dediki eşin yemek yesede yemesede bebek beni sömürüyormuş hergün tarhana çorbası içen kadınlar var onların bebişleri bile 4 kilo doguyor sadece ayakda durabilmek için yemeli bende ayakda durmak için yemeye başladım sonuç 20 kilo hahahhhaha

iyiyim canım saol evet gelmiş zeynep lal çok sevindim hihoyyyt ben de gidecektim doktora ama olmadı arabayı eşimin arkadaşı götürmüştü getirmeyince kaldı pazartesine artık hayırlısı

o zaman senin haberleri p.tesi bekliyoruzzz güzel güzelll

bu sıralar anne adayları sıyırıyor düşünce bakımından canım hepimiz öyle oluyoruz yaklaştıkca hiç korkma seninki normallllllll

söyle bebişine uzak dursunnn kordondan kolye olmazzzz annesiiiiii
benimki anlamadı bi türlü

bencede hıçkırıktır bende bilmiyordum önce sağolsun kızlar söyledi şimdi her hıçkırdığında seviyom bebeeeeemiiii opuyorumnanaktan :ecrin_bebek:

canım hıçkırması sağlıklı oldugunu gösterio sevinnnnn bence

ok canım sen yakın zamanda cıkıcakmıssın ama esinden falan evinin adresini alırsan benim iççin oldugunu söyleme ama olurmu
ben ufacık birşey yollamak istiyorum veya esradan artık topu sana attım :)))

bencede hıçkırıktır bende bilmiyordum önce sağolsun kızlar söyledi şimdi her hıçkırdığında seviyom bebeeeeemiiii opuyorumnanaktan :ecrin_bebek:

Bende bilmiyordum hıçkırık olduğunu benimde araad bir oluyor ritmik hareketler ayy kıyamam benn ona hıçkırıktaa tutarmışşşşş opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanbende burdan öğrendim ...
Hatta çok korkuyordum neden böle yapıyor bu çocuk üst üste vuruyor gibi oluyordu ama ritmik bi şekilde acaba içerde sıkıntılı bi durum içindemi diye bilmiyorumkismile
Benim kız çokmu su içiyor içeride nedir yaramazlıkta üstüne yok
Bi ara 7.aylarımdaydım sanırım doktor kontörolümüz vardı gittik bizim kız okadar su içmişki gobişi olmuş kocaman hareket ettiremiyor elini bile kaldıramıyor guclubacismile
çok korkmuştum doktor normalden çok fazla su yutmuş beklicez kendilğinden çıkarmasını
çıkarmazsa mudahale ederiz dedi bir ikis aat sonra tekrar gelin dedi o bir iki saat geçmek bilmemişti benim için :sinifsinif: neyseki bir iki saatin sonundaa kendiliğinden çıkardı içtiği fazla suyu cimcime ne olucak sıkıntıdan ne yapıcağını şaşırıyor içerde kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım sağol eşimi zor postaladım ya ancak gitti işe yawrım :teytey: sen nasılsın bakim

OOO seninki patron galiba canımmm sempatiksalakcinni
Bizimkide öğlen bi geldi uyuyakaldı garibim kıyamam ben ona :teselli:
yoruluyor tabi ......
Bunlar daha bebişler yokken ayrılamıyorlar bbeiş olunca işi filan unuturlar heralde kaydirigubbakcemile3

sennki şimdiden göbek yapmış yahu :roflol: benim kızda geçen ay daha durgundu bu ay yerinde durmuyo zilli en basiti kitap alıyom elime böyle hafiften karnıma dayıyorum ona bile tekme atıyo benim zilli kareteci olcak alsanaalsanasmile

hıııııııııııııı patron ya dersanede matematik öğretmeni sabah ders olmadığından gitmiyo sanki benim için mi kalıyo canım bilgisayardan oyun oynuyo bebek oluncada tam gaz oynar o

ayyyyyyy ne güzel canım ya matematik öğr. eşin ohh ne şanslı bebişinnnnn ben hala çarpım tablosunu bilmemmmmmmmmmmm hahahahahaha

ayyyyyyy ne güzel canım ya matematik öğr. eşin ohh ne şanslı bebişinnnnn ben hala çarpım tablosunu bilmemmmmmmmmmmm hahahahahaha

Sorma canım şımarıyor işte boshayallersmile benimde bu ay maşalahı var bir gece hiiç uyutmadı beni bi sağ kasığıma bi sol kasığıma vuruyor eskisi gibi değil canımıda acıtıyor kerata aklinialirimsmile

hıııııııııııııı patron ya dersanede matematik öğretmeni sabah ders olmadığından gitmiyo sanki benim için mi kalıyo canım bilgisayardan oyun oynuyo bebek oluncada tam gaz oynar o

Bilgisayar ikinci eşleri onların zaten kaydirigubbakcemile3

ay cani ım onu hiç sorma benimde eşim matematik ögretmeni 4 gibi geliyor okuldan yatana kadar pc başında facebook da poker oynuyor ordan sıkılıp strateji oyunu var onu oynuyor beni soran yok bazen deliyorum kıçını kaldırmak zor geliyor suyunu bile almaya tenezzül etmiyor bende hemen senmisin hamile benmiyim diyorum tıpış tıpış kalkıyor bebek olunca aynen devam eder kesin erkekler çok duyarsızzzzzzz

kızlar ya neyi merak ettim hani hamileliğin başında uykuya doymuyorduk ya ben bu hafta yine öyle oldum hamilelikten olabilirmi

benimki yapar sağ olsun alt tarafı 5-6 defa yap derim :):):):):)

mutfak ve toz alma haric bir de ütü :))) geriye ne varsa eşim temizler evi

temizlemezse en sevdiği kıyafetleri yada ayakkabılarını çöpe atıyorum :)))))))))))))))

O oynadıkları strateji oyununda böhhhhh geldi zatennn nerdeyse herkez,in eşi oynuyor o oyunu yaa nasl bir oyundur anlamadım hastalık halina gelmiş artık...Bazen ben k,itleniyor pcye o oyuna bakarken anlattıklarımı bile dinlemiyor :umursamaz:

yanlız değilmişim Allahım ben bi ara parçalayacaktım ya adamı hamileliğimin başında sevmiyodum bildiğin sonradan ısındım tekrar opuyorumnanaktan

uyumak ne yatakdan sürünerek kalkıyorum bu gün zilim çalmasa kalakmazdım heralde 2 ye kadar 12 de kalkdım acıkmıyorumda uyurken ondan geçdim 5 gibi bidaha yatıyorum gecede en geç 11 gibi gözlrime sanki agırlık baglamışlar gidip yatıyorum ama 1 saatda bir kalkıyorum wc ye doya doya çiş yapmayı özledim desem prostatlı gibi damla damla yapıyorum ama sanki saatlerdir gitmemişim o denli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…