Olurmu Canımya deneyimlerini paylaşman bizi çok mutlu ediyor.Helde bizim gibi bu deneyimi ilk yaşayacak hamişler için gerçekten çok değerli anlattıkların.
Okadar güzel anlatmışssınki bir iki dakka bakakaldım ölece ekrana
Onu Koklamakk kucağımda hissetmek nefesinin sıcaklığnı yüzümde hissetmek
Kim bilir nekadar heyecan verici olucak...Dediğin gibi o anda zaman durur benim
içinde heralde zaten duygusal bi yapım var kesin ağlamaya başlarım :gitme:
Ağlamaktan bir iki dakka kendime gelemem..Bebişte dicek ne sulu gözlü annem varmış :kedi: hamileykenn ağlıyodukkk doğduk hala ağlıyor nedir bu kadının derdi kaydirigubbakcemile3
günaydınnnnnnnnnnnnn bayanlar topiğimizin ilk bebişi "Zeynep LaL" dünyamıza gözlerini açtıııııı sabah 7:15 te sezeryana girmiş Esramız Şimdi de odaya alıyorlarmış MAŞALLAH ikisininde durumu ççokkkk iyi ben kızkardeşi ile konuştum o heycanla salak sulak neler dedim hatırlamıyorum. umarım kızcağıza teşekkür etmişimdir :))
ayyyyyyyyyyyy doğdu Zeynep Lal kızlaaaaarrrrrrr ne diyeyimm dahaaaaaaa
ben öğlene doğru tekrar ararım Esrayı bilmem konusabilir mi? konuştukça haber veri ceririm canlarrrrr
öpenziiiiiiiiiii
Canım benim geçen gün vardı doktor kontrolüm doktor bacaklarda ellerde şişme varmı dye sormuştu ben yok dmeiştim bugün bi kalktım resmen davul gibi olmuş ayaklarım ellerim
Bende sağlık ocağına hem muayne olayım hemde şişlikleri sorayım diye gittim
idrar testi yaptı ii bişey yok dedi ama neye baktı bende anlamadım bacağıma elledi evet şişlikler var tuzu azalt zeytin türü şeyleri tüket ama biraz beklet tüket tuzunu alsın dedi.
süperrrr ay ne güzel..darısı başımıza inşallah..allah analı babalı büyütsün sağlıkla....
canım esrayla konuşunca yine yaz bize...haber verdiğin için tşklerrr...
Canim bebegini kucagina aldinmi oda sende yabanci olmuyosunuz kesinlikle birbirinize.O senin zaten 9 ay boyunca kalp atislarini duyarak yasadi ben oglusumu dogunya koltugumun altina koydum kalbinin atislarini yine hissetsin diye oda agzinda bi emzik cuk cuk ceke ceke uyudu yanimda sanki aylardir zaten hep yanimda uyuyormus gibi öyle huzurluyduki.
Bende bir an olsun ayirmak istemiyordum onu artik yanimdan hemsireler sezeryanli oldugum icin benimde dinlenmem gerektigi söyledi ve onu bebis yatagina ladilar o an icin öyle ciz ettiki kendi acilarim umrumda bile degildi onunla koyun koyuna yatmak tum acilari unutturmustu bile bana.
Simdi koca sipa oldu oglusum bazen geceleri gelip ben uyurken yanima sokulur gene sabah bi uyansam yanima sokulmus yatiyodurr olumunekankayizsmile
Canim son haftalarda normal sislikler olmasi benimde elim ve yuzum sisti.
Idrara testinde sislik ne alaka bende anlamadim.Benim doktorum mertimde sislik cok var diye seker testi yapmisti bisey cikmamisti.
Ayaklarim 39 numaradan 41 numaraya cikmisti dusun artik bendeki sisligi sen kafamçokkarıştı
Bunda mertteki kadar yok sisligim zaten ister istemez oluyo sislikler ya bilmiyorumkismile
Dogumdan en fazla 1 hafta sonra geciyo canim zaten sislikler boshayallersmile
Kislar kimlerin kontrolu vardi bugun benim aklimda kalan denizerdo,zasa ve mhtp :uhm:
Daha bikac kisinin olmasi lazim ama ayy insallah herkes guzel haberlerle gelirr bugun esramin guzel haberindn sonra kotu bi haber almak istemiyorum hicc rabbim evlatlarimiz sana emanett :Saruboceq:
Hosgeldin canim a.s.
Senin kontrolun bugun saat 6 da dimi canim ?
Insallah sende guzel haberlerle gelirsin :Saruboceq:
kıyamam ben onaaa yaaa :gitme: :gitme: :gitme: çok güzel anlatıyosunnn ağlatıcvaksın beni bugün canımyaa :gitme:
Bu arada emzik cuk cuk emerken yazmışssın doğar doğmaz veriliyormu emzik bebişe bilmiyorumkismile bende alıştırayım diyorım sonra almıyorlar ama hemen doğar doğmaz olmaz diyor bazıları
pamiğim hiç emzik taraftarı değilim bence alıştırma verme derim valla çalışan annede olsa istemem karşımızda komşumuz vardı muhasebeci bi abla o bile hiç vermedi çocuklarına çalıştığı halde böyle dememin sebebi çalışn anneler çare gibi görmesin diye söyledim
Canım proteine mi ne bakıyorlarmış bide album varmı diye bakıyoruz dedi bi kaç terim söledi ama ben anlamadım tabi öle saf saf baktım bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o senin baya şişmiş canımmm bilmiyorumkismile benim ayak parmaklarım tombiş tombiş oldu çok komik duruyor kaydirigubbakcemile3 hele sabahları ayaklarımın üstüne basamıyorum okadar acıyorr önemli bi durum değilse neden durmadan soruyr bu doktorlar şişlik varmı diye insan tedirgin oluyor bilmiyorumkismile
pamiğim hiç emzik taraftarı değilim bence alıştırma verme derim valla çalışan annede olsa istemem karşımızda komşumuz vardı muhasebeci bi abla o bile hiç vermedi çocuklarına çalıştığı halde böyle dememin sebebi çalışn anneler çare gibi görmesin diye söyledim
bende hep karşıyımdır emziğe ama okulların açılmasına yakın alıştırayım diyorum ben yokken ağlamasın..uyurken kolaylık olsun diye....o zamanda 3 aylık falan olacak alır mı bilmem???????
Hoşğeldin Canım.....
Bende hamile kalmadan önce neden bu anneler çocuklara emzik alıştırıki ben alıştırmıcam
diyordum ama yengemi gördüm okda sıkıntı çektiki bebepğin ağzı boş durmuyor devamlı
mızırdanıyor emziğe alıştırdıa rahatladı biraz ona nazaran bende alıştırsammı acaba diye
düşünmeye başlamıştım bilmiyorumkismile ama sen alıştırma diyrosan vardır bi bildiğin
ama yinede sütüm gelemzse bebşş durmazsa diye doğum çantasına bile koydum
bir tane emzik kaydirigubbakcemile3
canım şişlik bi yönden de yüksek tansiyonun habercisidir benim eltim var o öyle felaket şişmişti ki patlıycak dı tanınmaz hale gelmişti idrar da album bulunması iyi bişey değil gebelik zehirlenmesine yol açar eltim bunları yaşadı ve bir hafta yoğun bakımda kaldı 7.5 aylık kız çocuğu dünya ya getirdi şimdi 3 yaşında eltim yüksek tansiyon ve idrarda album bulun du yani dikkat edin kızlaryerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
süperrrr ay ne güzel..darısı başımıza inşallah..allah analı babalı büyütsün sağlıkla....
canım esrayla konuşunca yine yaz bize...haber verdiğin için tşklerrr...
selam kızlarr. valla esram dengemi bozdu. sabahın yedisinde uyandım. gece 4 e kadar de uyuyamıştım. uykusuz kalınca da midem bualanıyo. ve bu korkunç hikaye lavaboda sonuçlanıyo. berbat bi haldeyi. daha hiç bişey yiyemedim.
bu arada blackten 2. habe gelmedi. konuşacaktı. konuşabildi mi acaba
bende hep karşıyımdır emziğe ama okulların açılmasına yakın alıştırayım diyorum ben yokken ağlamasın..uyurken kolaylık olsun diye....o zamanda 3 aylık falan olacak alır mı bilmem???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?