sonra alışmaz canım.emzik bebeklerimz için tehlikeli aslında çok korumak gerek devamlı steril edilmesi lazım.ama şunu bilin çok rahatlık emzik almayan cocukların ağlayınca susmaları zor oluyor.tatmin ediyor bebeği.
tekrar merhaba şekerlerrrrrrrr
Esra şimdi aradı şuan bebişini ufak ufak emzirmeye başlamıs maşallah deyin kızlarrrrrrrr
3.260 gram 43 cm Zeynebimiz
ayrıca ameliyatıda çokkkkk güzel geçmiş şuan acı falan yokmus ama karnı çokkk açmış :)))aman Allahım dakikalarca konustuk kızlar esrayla nasılda tatlı tatlı konusuyor kıyamam ben onaa
Esra şimdi aradı şuan bebişini ufak ufak emzirmeye başlamıs maşallah deyin kızlarrrrrrrr
ayrıca ameliyatıda çokkkkk güzel geçmiş şuan acı falan yokmus ama karnı çokkk açmış :)))aman Allahım dakikalarca konustuk kızlar esrayla nasılda tatlı tatlı konusuyor kıyamam ben onaa
allah nazardan korusun esrayada ancak aksama yemek verırıler yazık kıza.Güzel haberlerini duymak ne guzel
kızlar bende ınadına bugun felaket yogunum köse kapmaca oynuyorum evde ve sokakta iki dk gelip haber aldımmı yazıp cıkıcam bugun ınadına benimde agrım var biraz ama ne agrısı daha çözemedimmm
öptümm
Canim agrin varsa cikma disariya uzan evde gezindikce daha cok agrin olur aksama danamassin agrilara bilmiyorumkismilekızlar bende ınadına bugun felaket yogunum köse kapmaca oynuyorum evde ve sokakta iki dk gelip haber aldımmı yazıp cıkıcam bugun ınadına benimde agrım var biraz ama ne agrısı daha çözemedimmm
öptümm
MASALLAH ZEYNEP BEBEGEVE DE ESRAYA TABI... AYY NE GUZEL BIR DUYGU SIMDI O EMZIRMEK KOLLARINDA OLMASI :asigim: DARISI BASIMIZA INSALLAH...
esraya ve zeynebe maşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?