2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar işlerimi yapayım ben de giricem kaybolbayın (

tekrar merhaba şekerlerrrrrrrr

Esra şimdi aradı şuan bebişini ufak ufak emzirmeye başlamıs maşallah deyin kızlarrrrrrrr

3.260 gram 43 cm Zeynebimiz
ayrıca ameliyatıda çokkkkk güzel geçmiş şuan acı falan yokmus ama karnı çokkk açmış :)))aman Allahım dakikalarca konustuk kızlar esrayla nasılda tatlı tatlı konusuyor kıyamam ben onaa

Hosgeldin canim a.s.
Mehtapcim basta alismadiktan sonra alismaz emzigi oglusun.
Ayrice bence emzik heryerde buyuk kolaylik.Disari cikicaksin karni acikcak ama hemen emziremiceksin bebegini ver azina emzigini sussun ne bilim bi cok seyde buyuk kolaylik.
Ayrica agiz yapisini bozar demis sedef dogru agiz yapisi icin iyi degil ama cok kullanmadigi surece bisey olmaz.Benim doktorum cene yapisi kuvvetlendirmek icin kullanmami tavsiye bile etmisti.
Ben mertimi 10 ay emzirdim ve yalanci emzigi de 10 ay kullandim sonrasinda ikisinide bir unuttu gitti.Uzun sureli kullanmadiktan sonra bisey olmaz bence.
Herkesin kendi tercihi tabi ama ben kullanicamm :ecrin_bebek:

kız black önclikle esrama maaşallah rabim kem gözlerden korusun şükür sağlıklıymış acaba canlı yayın yapmamız mümkün değil mi yav:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

allah nazardan korusun esrayada ancak aksama yemek verırıler yazık kıza.Güzel haberlerini duymak ne guzel

allah nazardan korusun esrayada ancak aksama yemek verırıler yazık kıza.Güzel haberlerini duymak ne guzel

8 saat sonra önce bisküvi çay veriyolar ikiside en berbat bayat da olsa o esnada çok lezzetli geliyo açlık başa vuruncacokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

aman da aman couk couk emiyomuymuş. gözümün önüne geldi.
allahım beceremiyodur da şimdi.:ecrin_bebek:
yesin onu teyzesi. 41 kere maşallah allahım nazardan korusun.
anacığım blackim geliyo 2 satır bişey yazıyo ağlamaya başlıyorum senağlama senağlama

aaa ciddi misin esranın hiçç acıkmazdı karnı neoldu ki :roflol:

kız esraaa nasıl dayancan açlığa sana gizliden bişeyler getirek miaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilecokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

kızlar bende ınadına bugun felaket yogunum köse kapmaca oynuyorum evde ve sokakta iki dk gelip haber aldımmı yazıp cıkıcam bugun ınadına benimde agrım var biraz ama ne agrısı daha çözemedimmm

öptümm

ağrın varsa boşver ya dışardaki işleri. tamam tezcanlı ol da bu kadar değil.
klava: senin bu zamanlarda dinlenmeye ihtiyacın var. ama durmuyosun ki lmaz:

Masallah zeynebimi 41 kere
Demek normal dogum falan olsa esraminda dedigi gibi tam tosuncuk olcakmis en az 4 kg dogardi kesinn
Ayy ne guzel artik yavas yavas emmeyede baslar zaten annenin gogsunden ilk akan sari su varmiso cok önemliymis bebegin mutlaka emmesi gerekiyomus.Simdi azar azar gelir sutu ama yarina insallah cok cok olur sutuu :Saruboceq:
Karni ac olur tabi dun geceden beri bisey yememistir ki heycandann kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Canim agrin varsa cikma disariya uzan evde gezindikce daha cok agrin olur aksama danamassin agrilara bilmiyorumkismile
Acil degilse islerin birak sonra yaparsin aksama gelipte agrida duramiyom dersen o zaman yersin samarii :mymeka:

MASALLAH ZEYNEP BEBEGE VE DE ESRAYA TABI... AYY NE GUZEL BIR DUYGU SIMDI O EMZIRMEK KOLLARINDA OLMASI :asigim: DARISI BASIMIZA INSALLAH...

Allah analı babalı bÜyÜtsÜn...maŞallah fıstıĞa.

esraya ve zeynebe maşallahhhhh

mehtapcıgım merhaba... Gunler ne cabuk gecıyor degılmı.. ılk zamanlar sen ne kadar zorluk cekmıstın kanamalar falan hep yattın.. Evın tasınırken bıle komsunda yatmıstın.. Bırkacgun gırememıstın kk ya nasıl merak etmıstık senı :) ama gunler gectı ve cok yakında alacaksın bebısını kucagına ınsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…