Kızlar bugün evlilik Yıl Dönümümüzzz tam 2. sene önce bugünn canımm eşimle dünya evine girdikkopuyorumnanaktan
Bi,raz önce aradı yemek yapmadın dimi yapma akşam gelince beraber yaparız bişeyler diyor kesinnnnn yemeğe çıkarçakk benii bu akşammmmm :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Zaten uzun zmanır yemek yapmıyorum ben neden özellikle bugün sordu dimi ama ayyyy bi çok çakalızz yaaaa aklinialirimsmile
hoşgeldin sılamopuyorumnanaktan
benim gördüğüm kadarıyla doktordan gelen olmadı canım:uhm:
Kızlar bugün evlilik Yıl Dönümümüzzz tam 2. sene önce bugünn canımm eşimle dünya evine girdikkopuyorumnanaktan
Bi,raz önce aradı yemek yapmadın dimi yapma akşam gelince beraber yaparız bişeyler diyor kesinnnnn yemeğe çıkarçakk benii bu akşammmmm :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Zaten uzun zmanır yemek yapmıyorum ben neden özellikle bugün sordu dimi ama ayyyy bi çok çakalızz yaaaa aklinialirimsmile
Slm kislarr ayni yorgunluk ve halsizlik bende de var uykum geliyo habire mirmirmirmir
Doktor kontrolunden gelip haber veren oldumu kislarr :uhm:
kesin tanışmıştır canım ya:roflol: onlar yazışmayıda geçti artık çünkü telefonlaşıolar saatlarce tlf.da konuşuolar sinir oluorum yaklava: bu nası bi bağımlılıktır bazen hayretler içinde onu izliorum:1shok: bitmekte bilmio mübarek klava: oyun dediğin başlar ve biter dimi ama yook bu senelerdir devam edior
aynen bende öyle diyorum en azından evde ben yanındayım görüyom ne yaptığını çok şükür ya iyiyiz şimdi önceden nerdeyse bırakıp gidecektm bu oyun yüzünden ama şimdi atlattım
sılam cok saolll
öpüyorum
Canim evlilik yil dönumunuzu kutlarim rabbim daha nice nice seneler yasatsin insallah esin ve kizinla hatta yeni dogacak cocuklarinizla beraberr :Saruboceq:
Yuvanizdan mutluluk,huzur ve saglik hic eksik olmasin insallahh a.s.
pamikçi,mmmmm kutlarımm allah nice 20 yılları nasippppp etsinnn
süslen püslen bi güzelll
sılam cok saolll
bakıcam aksama
hemsom bi gözüm face de öpüyorum
aaa nice nice seneler canım bebeğinizle inş. benimde yarın doğum günüm dur benim odunum ne yapacak acaba delikafadulden
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım bebişiniz yada bebişlerinizlekaydirigubbakcemile3 birlikte sağlıklı mutlu nice yıllara opuyorumnanaktan
Hoşğeldinn Sılacımmmm a.s.
nice mutlu yıllara canım bebişinle kutlarsınız artık seneye benim bebişde süpriz yapıp evlilik yıldönümümüzde gelirse ne büyük hediye olur haziranın 16 sı benimde :1hug:
Hosbuldum canim nasilsinn olumunekankayizsmile
Ayy en cok denizerdoyu merak ediyorum acikcasi onun oglusun durumu baya ciddiydibilmiyorumkismile
Senle esranin doktoruna gidiyo sanirim oda canimm insallah guzel haberlerle gelirr hepside :Saruboceq:
bende ufak ufak kaçayım ikindi namazını müteakiben :Saruboceq: ders çalışayım ya
Allah kabul etsin canimmm :Saruboceq:
Iyi ders calismalar sanaa iyi bak kendinee opuyorumnanaktan
iim canım tşkopuyorumnanaktan esramın ii haberlerini aldım daha ii oldumolumunekankayizsmile yarında kısmetse görmeye gidicem:teytey: umarım eşim müsait olurda götürür beni dua et canım benim için..
denizi görmedim canım ama inş. o da güzel haberlerle gelir..
Hosbuldum canim olumunekankayizsmile
Aman oyun konusu var ama ben bi girersem o yun olayina kimse susturamaz benikaydirigubbakcemile3
Benim esim kadar oyun hastasi varmidir bilmiyorum hic.Geceleri tek isimiz playstain butun dunyayla iletisim halinde benim adam internetten canli oyun oynuyo asti artik oyun isini iyicee kafamçokkarıştı
ya arkadaşlar bişey soracam ben normal dogum yapmayacam sezaryan yapacam dr umla hem fikiriz onun için çatı muayenesinden bahsediyorsunuz sürekli bizimkisi belli oldugu için yapmaz heralde dimi gerçi pazartesi belli olr bide hiç nts ye girmedim sürekli ultrasondan dinliyor kalp atışlarını normalmi acaba ilk işim bunları soracam unutmassam kızımı görünce ya o ultrason işi hiç bitmesin istiyorum sürekli yüzünü görmek istiyrum hadda günlerce özlüyorum onu hayal ediyorum annelik ne kadar güzel bişey yarabbim annemi katrilyonlarca daha fazla seviyorum ay bak yine burnumun diregi sızladı
Ayy insallah gidersin canim ya benim icinde hem esrami hem zeynebimi öp emi unutma lutfenolumunekankayizsmile
Keske bende yakinlarda bi yerlerde olsaydimda görebilseydim onlari :çok üzgünüm:
Normal doğum yapıcaksa yapmaz çatı muaynesini canımm sende erkenden temizlenme çatı muaynesi olucam diye sezeryanın ne zman gün verirse doktor bir gün öncesinden yağta doğumsan sonra ne kadar geç çıkarsa tüylerin okdar iyi uzun zamn yapamıcaksın neden olsa..
Nstye öle ani bi durum olmadıkça sokmuyorlar zaten canım ağrın yada yoğun sancın varsa sokuyorlar nsteye hem bebeğğin kalp atışlarına hemde senin sancılarının doğum sancısı boyutunda olup olmadığna bakıyorlar.Ben girdim ama bi kaç kontoröldür sölüyordum doktora ağrım var diye girdim hiçç bişey yok bu ayda bu ağrılar normal dedi
yengemde yeni doğum yaptı nsteye girdiğimi dyunca şaşırdı ben doğuma kadar
girmedim nstye doğumda girdim dedi çünki o alet doğum sancılarının şiddetini ölçmek
için gerekiyor genelde dedi yani çook sancın olmadıkça girmene gerek yok doktor ulturasyondada anlar kalp atışlarından bebekte sorun olup olmadığı ama senin sancılarının sebebini anlamsı için nste gerekli bi alet .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?