2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaa nice nice seneler canım bebeğinizle inş. benimde yarın doğum günüm dur benim odunum ne yapacak acaba delikafadulden

hoşgeldin sılamopuyorumnanaktan
benim gördüğüm kadarıyla doktordan gelen olmadı canım:uhm:

Hosbuldum canim nasilsinn olumunekankayizsmile
Ayy en cok denizerdoyu merak ediyorum acikcasi onun oglusun durumu baya ciddiydibilmiyorumkismile
Senle esranin doktoruna gidiyo sanirim oda canimm insallah guzel haberlerle gelirr hepside :Saruboceq:

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım bebişiniz yada bebişlerinizlekaydirigubbakcemile3 birlikte sağlıklı mutlu nice yıllaraopuyorumnanaktan

Slm kislarr ayni yorgunluk ve halsizlik bende de var uykum geliyo habire mirmirmirmir

Doktor kontrolunden gelip haber veren oldumu kislarr :uhm:

Hoşğeldinn Sılacımmmm a.s.

Hiççç Sormaaa canımyyaaaaa bende bazen senin dediğin gibi hayretler içinde kalıyorummm okdar kaptırıyorki kendini yaa bi ara resmenn saatini kuruyorduu asker göndericem şu satte yoksa askerler ölür filan ben şok tabi :sm_confused:
İşe 8 buçıukta gidicekse o oyun için 7 de kalkıyor remsn uykusundan oluyor yan,i
Biz desek herğün benim için şu saatte kalk diye kalkarlarmı acaba CADIARZU
Şimdi benimki bide kopiş aldıı heptenn bi o oyun bş kopiş bana fazla vakit kalmıyor
sabah ekenden kalkıp önce oyununa sonra kopişini çiş yaptırmaya çıkarıyorr
Bazen kıskanıyorum kopişi işten gelir gelmez onun yanına uğruyor bazeb kaydirigubbakcemile3
Neyse bebişlerimiz olunca bizde onlarla ilgilenmeyiz :umursamaz:

aynen bende öyle diyorum en azından evde ben yanındayım görüyom ne yaptığını çok şükür ya iyiyiz şimdi önceden nerdeyse bırakıp gidecektm bu oyun yüzünden ama şimdi atlattım

Bi ara bende çok tartışıyordumm hep trip yapıyordumm o oyun yüzündenn zor zamanlar bizde geçirdikk amannn şimdii saldım çayıraaa mevlamm kayıraaaa kaydirigubbakcemile3 hiççç üstüne gitmiyorum strest atıyor o oyunu oynadıkça napim..

nice mutlu yıllara canım bebişinle kutlarsınız artık seneye benim bebişde süpriz yapıp evlilik yıldönümümüzde gelirse ne büyük hediye olur haziranın 16 sı benimde :1hug:

Canim evlilik yil dönumunuzu kutlarim rabbim daha nice nice seneler yasatsin insallah esin ve kizinla hatta yeni dogacak cocuklarinizla beraberr :Saruboceq:
Yuvanizdan mutluluk,huzur ve saglik hic eksik olmasin insallahh a.s.

pamikçi,mmmmm kutlarımm allah nice 20 yılları nasippppp etsinnn

süslen püslen bi güzelll

sılam cok saolll

bakıcam aksama

hemsom bi gözüm face de öpüyorum

aaa nice nice seneler canım bebeğinizle inş. benimde yarın doğum günüm dur benim odunum ne yapacak acaba delikafadulden

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım bebişiniz yada bebişlerinizlekaydirigubbakcemile3 birlikte sağlıklı mutlu nice yıllaraopuyorumnanaktan

Çoookk Teşekkür edrimmmm kızlarrrrr iyiki varsınızzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Güzel dilekleriniz için saolunnn inşallahh hepimizin yuvasııı her zmannn böle mutlu ve huzurlu olurr......

Hoşğeldinn Sılacımmmm a.s.

Hosbuldum canim olumunekankayizsmile

Aman oyun konusu var ama ben bi girersem o yun olayina kimse susturamaz benikaydirigubbakcemile3
Benim esim kadar oyun hastasi varmidir bilmiyorum hic.Geceleri tek isimiz playstain butun dunyayla iletisim halinde benim adam internetten canli oyun oynuyo asti artik oyun isini iyicee kafamçokkarıştı

nice mutlu yıllara canım bebişinle kutlarsınız artık seneye benim bebişde süpriz yapıp evlilik yıldönümümüzde gelirse ne büyük hediye olur haziranın 16 sı benimde :1hug:

Teşekkür ederimm canım aminnn :Saruboceq:
evet ne kadar güzel olurrr öle özel bir günde doğması hem bir seferde kutlarsınız ikisnide ne güzel kaydirigubbakcemile3

Hosbuldum canim nasilsinn olumunekankayizsmile
Ayy en cok denizerdoyu merak ediyorum acikcasi onun oglusun durumu baya ciddiydibilmiyorumkismile
Senle esranin doktoruna gidiyo sanirim oda canimm insallah guzel haberlerle gelirr hepside :Saruboceq:

iim canım tşkopuyorumnanaktan esramın ii haberlerini aldım daha ii oldumolumunekankayizsmile yarında kısmetse görmeye gidicem:teytey: umarım eşim müsait olurda götürür beni dua et canım benim için..
denizi görmedim canım ama inş. o da güzel haberlerle gelir..

Ayy insallah gidersin canim ya benim icinde hem esrami hem zeynebimi öp emi unutma lutfenolumunekankayizsmile
Keske bende yakinlarda bi yerlerde olsaydimda görebilseydim onlari :çok üzgünüm:

ya arkadaşlar bişey soracam ben normal dogum yapmayacam sezaryan yapacam dr umla hem fikiriz onun için çatı muayenesinden bahsediyorsunuz sürekli bizimkisi belli oldugu için yapmaz heralde dimi gerçi pazartesi belli olr bide hiç nts ye girmedim sürekli ultrasondan dinliyor kalp atışlarını normalmi acaba ilk işim bunları soracam unutmassam kızımı görünce ya o ultrason işi hiç bitmesin istiyorum sürekli yüzünü görmek istiyrum hadda günlerce özlüyorum onu hayal ediyorum annelik ne kadar güzel bişey yarabbim annemi katrilyonlarca daha fazla seviyorum ay bak yine burnumun diregi sızladı

Ya sorma canım h,iç sormaaa nedir bu erkeklerin oyun tutkusu anlamış değilim
Yani bu sanal oyun bukadar değerlimi gerçekten yaşanacak bir kaç güzel sohbet kadar
Bi ara bende onu anlamak için bende o oyundan banada aç bir tane bende oynıcam dedim
iyice sıyırdım bende anlıyacağın sempatiksalakcinni Tabi paşamız bana bırakırmıı
yine olaya el koyduu kaydirigubbakcemile3 Sonra tamam senin köy yağma köy oldu
artık bu oyundan hayır gelmez gibilerindenn yaa senelerdir seninkinden nasl geliyor dimi
ama bir dahada açmadı başaka oyun sanırım benimde oyuna kapılmamdan korktu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 zaten hiç sarmadı oyunda beni strest atayım diye oyuuna giriyorum bakıyorum saldırı var daha çok sinirleniyorum kaydirigubbakcemile3 bize göre değil yani hanımlarr..Ay zaten sıkılıırım ben ondan yok tarla yap yok bina dik birde birkaç satte oluyor bu dediklerim bir andada değil sabır işi
Sanırm bizden çok sabırlılarr eşlerimiz ee bizi sabrettmek için antremanmı yapıyorlar nedir bu oyunlarda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bende bu adam neden ben her bağırdımda susuyor diyordumm bende kaç sene o oyunu oynasam bende öle oludum heraldee kaydirigubbakcemile3

Normal doğum yapıcaksa yapmaz çatı muaynesini canımm sende erkenden temizlenme çatı muaynesi olucam diye sezeryanın ne zman gün verirse doktor bir gün öncesinden yağta doğumsan sonra ne kadar geç çıkarsa tüylerin okdar iyi uzun zamn yapamıcaksın neden olsa..
Nstye öle ani bi durum olmadıkça sokmuyorlar zaten canım ağrın yada yoğun sancın varsa sokuyorlar nsteye hem bebeğğin kalp atışlarına hemde senin sancılarının doğum sancısı boyutunda olup olmadığna bakıyorlar.Ben girdim ama bi kaç kontoröldür sölüyordum doktora ağrım var diye girdim hiçç bişey yok bu ayda bu ağrılar normal dedi
yengemde yeni doğum yaptı nsteye girdiğimi dyunca şaşırdı ben doğuma kadar
girmedim nstye doğumda girdim dedi çünki o alet doğum sancılarının şiddetini ölçmek
için gerekiyor genelde dedi yani çook sancın olmadıkça girmene gerek yok doktor ulturasyondada anlar kalp atışlarından bebekte sorun olup olmadığı ama senin sancılarının sebebini anlamsı için nste gerekli bi alet .

Ayy insallah gidersin canim ya benim icinde hem esrami hem zeynebimi öp emi unutma lutfenolumunekankayizsmile
Keske bende yakinlarda bi yerlerde olsaydimda görebilseydim onlari :çok üzgünüm:

inşallah canım unutur muyum sen demesende hem öpücem hem koklucam
keşke canım ya keşke hepimiz yakında olsaydıkboshayallersmile:teselli:

arkadasımı son ay hep nst ye bagladılar haftada bir.sancısıda yoktu şimdi bağlancazmı bağlanmıcazmı kala kaldım bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…