2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya çok dikkat et yavaş yavaş yap işleri. çok sıcak akşama doğru çık en azından.
ben de kardeşimin yılsonu balosu vardı ona bi elbise yolladım ptt kargo ile. ama adam 2 günde gider dedi. diğerleri çarşıda. burası çok inişli yokuşlu memleket. dolmuş eziyet.

aman kuzum dünya işi bitmesin. biterse hayat biter. işimiz bunlar olsun

sedefcım yollayacagım sana
anlayabildim

:)

yyesicam benımde canta hazır degıl çok zor geliyor hazırlamak offff odayı bile havalandıra havalandıra b hal oldum ve silinmedi hala
mutluyu sıkıstırayıım barı bugun soylesem haftaya anca yapar

:roflol:aynen mobilyalar doğru yolu bulacak kendi kendilerini silecek diye bekliyoz biz de. ya detaylı temizlik istemiyorum. öylesine bi silse yeter. koku için. benimki de öle. artık aynı şeyi yap demeye utanıyorum. ama adam yapmamakta ısrarlı. helal olsun ya :umursamaz: biz senle aynı gün öle yarım yamalak gideriz doğuma :roflol:

hadi bakalım böyle güzel haberler geldikçe bende mutlu oluorumzemuszemus temizlik konusundada bende ne zaman yaptırsam diye düşünüorum uygun zamanı belirleyemedim bi türlüboshayallersmile sezeryan olsaydı herşey planlı programlı olurduda şimdi hesap yapmak zor:umursamaz:
şu kıza hastahanede süpriz mi yapsak nefisfisfisa.s.
çok ii olur ama nası bişey yapabiliriz?:uhm:

ewt yesicacım ya gerçekten bitmio alıcaklara.s bende bi gittiğim yere 3 defa daha gidiorum zaten iki adım atıp yoruluorum işkence gibi gelio:1no2: benimde daha doğum çantamı hazırlamam lazım, evin temizliği ve oğluşumun sepeti yapılıcak ama bunlar için enerjide lazım tabiboshayallersmile

iyi akşamlar
kızlar
bu aralar giremiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi içim sıkılıyo sanırım depresyondayım eşim bile boş boş bakıyosun diyo ben sevinemiyorum bile nerdeyse bi kızım olacana offf şu an taine odaklandım sanırım ondan olsa gerek hayatımdaki belirsizlik banada yansıyo eşimde saolasıca hiç alttan almıyo kedi köpek gibi yiyoz birbirimizi akşamda kızım salıncaktan düştü kafasının üstüne aman hastaneydi filimf-di daha yeni geldik eve yorgunum çok sizede anatmasam çatlıcam
vallahi yarında 5 günlüne kaynnanam görümce ve kayın kayın peter canları sıkılmış gezmeye geliyolarmış 5 gün ayyy eşim sana deişiklik olur demezmiii ne deşiklik ne deişikllikkkk

Herkese iyi akşamlar.Epeydir takip ediyorum sizi ama yazmak kısmet olmadı. Bende haziran annesiyim Allah kısmet ederse. Ama ben geldim kimsecikler yok...

Herkese iyi akşamlar.Epeydir takip ediyorum sizi ama yazmak kısmet olmadı. Bende haziran annesiyim Allah kısmet ederse. Ama ben geldim kimsecikler yok...

aaayy canım bende senin gibi takip edip sohbete katılamayanlardanım haziranın kaçı dedi dr un

Canim hosgeldin aramiza a.s.
Keske simdiye kadar takip etmek yerinde sende katilsaydin sohbetlerimize neyse gelmissin ya artik insallah bundan sonra senide bekliyorum sohbetlere olumunekankayizsmile
Kac haftaliksin simdi canim,bebegin cinsiyeti ne, dogum tarihin ne zaman ?
Istersen bi ticker yap kendine bebis icin takip etmek daha kolay olur

Hoşbuldumm :) Ayy ne güzel gelmişsiniz.36. haftadayız oğlum olacak şimdilik bebeğin duruşu falan normal doğum için elverişli gözüküyor ama bakalım kısmet.
Bu arada esra için çok sevindim Allah aanalı babalı büyütsün...

Canim kizina cok gecmis olsun ya simdi nasil umarim biseyi yokturr bilmiyorumkismile
Kac yasindaydi senin kizin sanirim kucuk senin icinde zor canim ya benim gibi bende ikinciyi bekliyorum ve oglusum masallahi var cok yaramazz
Ne isleri var kaynananin falan hamile kadinin evinde ya sen o halinle nasi hizmet edicen onlara agrin sancin olsa nasi yatican onlarin yaninda esin dusunmuyomu hic seni bide ne demis degisiklik olurmu ne degisikligi beee ay bu adamlari anlamak mumkun degillmkafamçokkarıştı
Rabbim sabir versin canim idare edicen artik baska care yok malesef sempatiksalakcinni

Evet Allah sabır versin hamilelikte insan yalnızlıktan yakınıyor ama misafir ağırlamak zor iş.Rahat edemez.Çünkü gece uyuyamıyorsun sabah, öğlen vakitli vakitsiz uyuyup,yiyip içiyorsun.Düşünmeleri lazım yani...

kızlar sıcaktan kavrulanlar kars a gelsin evde bile hırkaya geziyorum
Ayy canim burdada hava berbat durmadan yagmur yagiyor millet sicaktan bayiliyorum dedikce kiskaniyorummm :umursamaz:
Cok sevindim canim herseyin normal olmasina insallah sonuna kadar hersey yolunda giderde normal dogumla ve kolaylikla alirsin oglusunu kucaginaa :Saruboceq:

Kislar ikinizdede ticker yok ben adresi yazim size ordan begendiginiz sekilde birer ticker yapin kendinize de bebisleri takip etmek kolay olsunnn :ecrin_bebek:

http://lilypie.com/

Herkesden önce esinin dusunup bi mazeret uydurmasi lazim gelmemeleri icin ailesine ama nerde bizde öyle anlayisli kocalarrr kafamçokkarıştı

kızlarrrrr benm gelllldııım gecmışı okuyordum esracıııımın gozuaydın allah analı babalı büyüsün zeynepcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…