sedefcim ne linki atayım anlamadım :)))
gözlerim kapanıo artık sersemleştım
yesicacım iyiyim sokaktaki tüm işleri halletmeden döndüm walla çok sıcaktı eve zor attım kendimi
şimdi birde mühendis işim çıktı dükkandan numune alcaklarmıs yarın adamla buluşucam
oy oy oy bu dünya işleri ne zaman bitecek
siz neler yaptınız canlar
sedefcım yollayacagım sana
anlayabildim
:)
yyesicam benımde canta hazır degıl çok zor geliyor hazırlamak offff odayı bile havalandıra havalandıra b hal oldum ve silinmedi hala
mutluyu sıkıstırayıım barı bugun soylesem haftaya anca yapar
bizimde bugün kontrolümüz vardı sabah gittim doktora ama ameliyatı çıkmış ultrasona giremedim nst ye girdik. kalp atışlarımız iyiydi çok şükür bugün sabah gene çıkardım etkilenir dedim ama çok şükür etkilenmemiş kızım. az öncearadı doktorumuz nst iyi ultrasona gerek yok dedi. ama ağrılarım var nst de de çıkmış zaten magnezyuma devam. haftaya çarşamba gidecez artık. öğleden sonra evide temizlettim ev temizliğide bitti çok şükür üstümden büyük bir yük kalktı sanki
çok ii olur ama nası bişey yapabiliriz?:uhm:şu kıza hastahanede süpriz mi yapsak nefisfisfisa.s.
canım sen o kadar uğraşıyosun bitmiyo alacakların. bana ne demeli. bebeğin cibinliğini bağlamak için saten kurdela aldım. o kadar yokuş yürüdüm. yok yakınlarda. ayyy ne beceriksizim. renkler hiç tutmuyo. utandım kendimden. bi de gidip değiştirecem onu şimdi. allahtan kızım olmuyo :roflol: utanırdım valla.
daha hastane çantasının ç si yok ortada :dilcikar:
Herkese iyi akşamlar.Epeydir takip ediyorum sizi ama yazmak kısmet olmadı. Bende haziran annesiyim Allah kısmet ederse. Ama ben geldim kimsecikler yok...
Herkese iyi akşamlar.Epeydir takip ediyorum sizi ama yazmak kısmet olmadı. Bende haziran annesiyim Allah kısmet ederse. Ama ben geldim kimsecikler yok...
aaayy canım bende senin gibi takip edip sohbete katılamayanlardanım haziranın kaçı dedi dr un
Artik asada adi gecip sohbete katilmayani sopalicam ona göreklava:
iyi akşamlar
kızlar
bu aralar giremiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi içim sıkılıyo sanırım depresyondayım eşim bile boş boş bakıyosun diyo ben sevinemiyorum bile nerdeyse bi kızım olacana offf şu an taine odaklandım sanırım ondan olsa gerek hayatımdaki belirsizlik banada yansıyo eşimde saolasıca hiç alttan almıyo kedi köpek gibi yiyoz birbirimizi akşamda kızım salıncaktan düştü kafasının üstüne aman hastaneydi filimf-di daha yeni geldik eve yorgunum çok sizede anatmasam çatlıcam
vallahi yarında 5 günlüne kaynnanam görümce ve kayın kayın peter canları sıkılmış gezmeye geliyolarmış 5 gün ayyy eşim sana deişiklik olur demezmiii ne deşiklik ne deişikllikkkk
Ayy canim burdada hava berbat durmadan yagmur yagiyor millet sicaktan bayiliyorum dedikce kiskaniyorummm :umursamaz:kızlar sıcaktan kavrulanlar kars a gelsin evde bile hırkaya geziyorum
Cok sevindim canim herseyin normal olmasina insallah sonuna kadar hersey yolunda giderde normal dogumla ve kolaylikla alirsin oglusunu kucaginaa :Saruboceq:Hoşbuldumm :) Ayy ne güzel gelmişsiniz.36. haftadayız oğlum olacak şimdilik bebeğin duruşu falan normal doğum için elverişli gözüküyor ama bakalım kısmet.
Bu arada esra için çok sevindim Allah aanalı babalı büyütsün...
Evet Allah sabır versin hamilelikte insan yalnızlıktan yakınıyor ama misafir ağırlamak zor iş.Rahat edemez.Çünkü gece uyuyamıyorsun sabah, öğlen vakitli vakitsiz uyuyup,yiyip içiyorsun.Düşünmeleri lazım yani...
Sılaaa neden kimsecikler yok bugünnnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?