2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay bende bişey soracam bende şimdiye kadar hiç olmadı ilk defa bugün sanki her an adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo normaldir değilmii sempatiksalakcinni cahilliğime verin artık

teşekkürler pamik bende düşünüyorum zaten kıl büyümeside yavaşladı nedensa benim ayda bi yapardım gecen muayenemde yapdım bu ay çıkmadı alınacak gibi olmadı yani bide sivilce çok oldu sıcaklardanmı acaba

ay gidip yemek yapayım 5 dak sonra gelir bizmki gerçi yemek seçmiyor ama ben yinede hergün ne yapacm diye sitrese giriyom bıkdım yemek işinden bunun bi çaresi yokmu ya

arkadasımı son ay hep nst ye bagladılar haftada bir.sancısıda yoktu şimdi bağlancazmı bağlanmıcazmı kala kaldım bilmiyorumkismile

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile Canım doktorun tercihine kalmış bişey bazı doktorlar dediğin gibi her gittiğinde tedbir amaçlı nstye alabilirler
ama eminmki takip edilmesi gereken bi durum vardır arkadaşının hamileliğinde sen bi sor ona yoksa dediğim gibi doktorun bakış açısı mükemmelleyitçi demekki ama sanmıyorum farklı bi durumda vardr..
Ama birde son ay diyorsun soy ayda normal tabi bi kaç muaynede girmesi ntsye ama her kontorölde girmesi nedenini anlamadım bilmiyorumkismile
Bazı hastaneler yada doktorlar gerçekten kar amacı güderekte yapıyorlarr sonuçta ayrıdan bir ücret alıyorlar her nstye girince biliyosunki ama tabi bu benim görüşlerim deneyimlerinden bu sonuçları çıkardım doğru diye bişey yok siz yinede daha iyi bilen birilerine sorun yada doktorun girmen gerekiyor her muaynede diyosa tabikide girmelisin

Neyse hanımlar benim çıkmam gerekiyor malum Akşam için hazırlanıcamm öpüyorum hepiniiz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayy eşim geldii bile daha banyoyay girmem lazımm ben kaçtım kızlarrrrrrrrrrrrrrr

anladım canım kendine ii bak

ay aynılar valla ya bende bi tek benimki böle sanıodum hatta delirdiğini falan düşünmeye başlamıştım çünkü o da mesela sabaha karşı 4te falan saati kurup kalkıo hiç akıl karı değil yani hayatta uykumu bölemem bi oyun için.. bizim için kalkmazlar tabi canımklava: bide köpek almış seninki bak bakklava:klava: canım deseydinya ben senin için 7/24 uğraşabileceğin bişey getiriorum zaten dünyaya ne gerek var bunlara deseydin:roflol: vallahi hiç uslanmazlar bunlar dediğin gibi bizde bebişlerimiz gelince bakmayız onların yüzüne:dilcikar::umursamaz:

ay bende bişey soracam bende şimdiye kadar hiç olmadı ilk defa bugün sanki her an adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo normaldir değilmii sempatiksalakcinni cahilliğime verin artık

Canım bence sen bi wcye git istersen :roflol: bende her sefrinde telaş yapıyorumm ayyy bu karın sancısıda neyin nesidirrr d,ye her seferinde soluğu wcde alıyorumm :kedi: yada gazın kolay dağılabileceği açık bi alandaa :roflol: :roflol: hiçç korkmaa bu doğum sancısı öle karın ağrısı gibi olmuyıormuş kasıklarda oluyormuş yani o doğum sanclar geldiğinde ayırt edemeyeceğin bir sancı değilmiş tatlım içini ferah tut..

Evet canım bende yaptım hala daha çıkmadı 38 .haftada çatı muayem var çıkmazsa ağda da almaz napıcam bilmem 9 ay boyunca hiç jilette sürmedim sürmekte istemiyorum.
Çıkmaz çıkmaz son ayda birde birden çıkıcağı tutar jileti görünce
ama benimde çok azaldı çıkmıyor gibi bişey ALLAH ne kadar büyük herşeyin dengesini naslda ii sağlıyor bakın alıcak durumuz yok her ay düzenli çıkan tüy olayını gebelik döneminde anne adayına eziyet olmasın diye helede son ay fazla çıkmıyorr
düşünsenizya gebelik öncesş gibi tüylerimiz çıksaydı nasıl baş edersik yani ALLAH herşeyin sabırnı veriyor anlıyacağınız ..doğum sanclarınında VERİcek inşallahhhhh :Saruboceq: siz ALLAHA sığınıp dua etmeyi bırakmayın yeterki..

arkadasımı son ay hep nst ye bagladılar haftada bir.sancısıda yoktu şimdi bağlancazmı bağlanmıcazmı kala kaldım bilmiyorumkismile

canım riskli gebeliklerde 31.haftadan itibaren alıolar nst ye fakat bi sorun yoksa 35. haftadan sonra alınıo diye bilioruma.s

adaşım doğmuş :))

maşallah ikisinede esra ne mutludur şimdi görmek lazım sevincini iyi bari ağrısı falanda yokmuş zaten olsada bebişin yanında hiç kalır :)

kız pamik Allah seni ne yapsın ya sırnaşık şey e biliyoz o kadarda ayırıyoz yani gaz sancısını yahu. benim kasığımda regl agrısı var bugün biliyon demi regl ağrısını delikafadulden bacım aha ondan işte ya

esram kucağına almış zeynosunu allah analı babalı büyütsün inşallah kilosunada maşallah allahım esirgesin

ayyyyy darısı hepimize kızlar hayırlısı ile

bizimde bugün kontrolümüz vardı sabah gittim doktora ama ameliyatı çıkmış ultrasona giremedim nst ye girdik. kalp atışlarımız iyiydi çok şükür bugün sabah gene çıkardım etkilenir dedim ama çok şükür etkilenmemiş kızım. az öncearadı doktorumuz nst iyi ultrasona gerek yok dedi. ama ağrılarım var nst de de çıkmış zaten magnezyuma devam. haftaya çarşamba gidecez artık. öğleden sonra evide temizlettim ev temizliğide bitti çok şükür üstümden büyük bir yük kalktı sanki

gözün aydın canım ağır işleri atlatmıssın
darısı benim başıma
off evle bas edemiyorum artık
alacaklarım da bitmiyor ne zormus bu işler sıkıldım walla

black şu faceden bana bi link atsana eşimin var ondan bakiim gizli değilse özelden:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım hadi gözün aydın. ciddi bişey yokmuş. zaten gerek görse bakardı ultrasondan.

black canım nasıl hissediyosun. ağın falan va mı. geçmişe bakamadım ya. çok kaynatmış evde kalmış kızlarr:))

sedefcim ne linki atayım anlamadım :)))
gözlerim kapanıo artık sersemleştım

yesicacım iyiyim sokaktaki tüm işleri halletmeden döndüm walla çok sıcaktı eve zor attım kendimi

şimdi birde mühendis işim çıktı dükkandan numune alcaklarmıs yarın adamla buluşucam
oy oy oy bu dünya işleri ne zaman bitecek

siz neler yaptınız canlar

gözün aydın canım ağır işleri atlatmıssın
darısı benim başıma
off evle bas edemiyorum artık
alacaklarım da bitmiyor ne zormus bu işler sıkıldım walla

canım sen o kadar uğraşıyosun bitmiyo alacakların. bana ne demeli. bebeğin cibinliğini bağlamak için saten kurdela aldım. o kadar yokuş yürüdüm. yok yakınlarda. ayyy ne beceriksizim. renkler hiç tutmuyo. utandım kendimden. bi de gidip değiştirecem onu şimdi. allahtan kızım olmuyo :roflol: utanırdım valla.
daha hastane çantasının ç si yok ortada :dilcikar:

facede haziran anneleri yok mu yoksa yanlış mı anladımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…