arkadasımı son ay hep nst ye bagladılar haftada bir.sancısıda yoktu şimdi bağlancazmı bağlanmıcazmı kala kaldım bilmiyorumkismile
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile Canım doktorun tercihine kalmış bişey bazı doktorlar dediğin gibi her gittiğinde tedbir amaçlı nstye alabilirler
ama eminmki takip edilmesi gereken bi durum vardır arkadaşının hamileliğinde sen bi sor ona yoksa dediğim gibi doktorun bakış açısı mükemmelleyitçi demekki ama sanmıyorum farklı bi durumda vardr..
Ama birde son ay diyorsun soy ayda normal tabi bi kaç muaynede girmesi ntsye ama her kontorölde girmesi nedenini anlamadım bilmiyorumkismile
Bazı hastaneler yada doktorlar gerçekten kar amacı güderekte yapıyorlarr sonuçta ayrıdan bir ücret alıyorlar her nstye girince biliyosunki ama tabi bu benim görüşlerim deneyimlerinden bu sonuçları çıkardım doğru diye bişey yok siz yinede daha iyi bilen birilerine sorun yada doktorun girmen gerekiyor her muaynede diyosa tabikide girmelisin
Neyse hanımlar benim çıkmam gerekiyor malum Akşam için hazırlanıcamm öpüyorum hepiniiz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ayy eşim geldii bile daha banyoyay girmem lazımm ben kaçtım kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Hiççç Sormaaa canımyyaaaaa bende bazen senin dediğin gibi hayretler içinde kalıyorummm okdar kaptırıyorki kendini yaa bi ara resmenn saatini kuruyorduu asker göndericem şu satte yoksa askerler ölür filan ben şok tabi :sm_confused:
İşe 8 buçıukta gidicekse o oyun için 7 de kalkıyor remsn uykusundan oluyor yan,i
Biz desek herğün benim için şu saatte kalk diye kalkarlarmı acaba CADIARZU
Şimdi benimki bide kopiş aldıı heptenn bi o oyun bş kopiş bana fazla vakit kalmıyor
sabah ekenden kalkıp önce oyununa sonra kopişini çiş yaptırmaya çıkarıyorr
Bazen kıskanıyorum kopişi işten gelir gelmez onun yanına uğruyor bazeb kaydirigubbakcemile3
Neyse bebişlerimiz olunca bizde onlarla ilgilenmeyiz :umursamaz:
ay bende bişey soracam bende şimdiye kadar hiç olmadı ilk defa bugün sanki her an adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo normaldir değilmii sempatiksalakcinni cahilliğime verin artık
teşekkürler pamik bende düşünüyorum zaten kıl büyümeside yavaşladı nedensa benim ayda bi yapardım gecen muayenemde yapdım bu ay çıkmadı alınacak gibi olmadı yani bide sivilce çok oldu sıcaklardanmı acaba
arkadasımı son ay hep nst ye bagladılar haftada bir.sancısıda yoktu şimdi bağlancazmı bağlanmıcazmı kala kaldım bilmiyorumkismile
tekrar merhaba şekerlerrrrrrrr
Esra şimdi aradı şuan bebişini ufak ufak emzirmeye başlamıs maşallah deyin kızlarrrrrrrr
3.260 gram 43 cm Zeynebimiz
ayrıca ameliyatıda çokkkkk güzel geçmiş şuan acı falan yokmus ama karnı çokkk açmış :)))aman Allahım dakikalarca konustuk kızlar esrayla nasılda tatlı tatlı konusuyor kıyamam ben onaa
bizimde bugün kontrolümüz vardı sabah gittim doktora ama ameliyatı çıkmış ultrasona giremedim nst ye girdik. kalp atışlarımız iyiydi çok şükür bugün sabah gene çıkardım etkilenir dedim ama çok şükür etkilenmemiş kızım. az öncearadı doktorumuz nst iyi ultrasona gerek yok dedi. ama ağrılarım var nst de de çıkmış zaten magnezyuma devam. haftaya çarşamba gidecez artık. öğleden sonra evide temizlettim ev temizliğide bitti çok şükür üstümden büyük bir yük kalktı sanki
bizimde bugün kontrolümüz vardı sabah gittim doktora ama ameliyatı çıkmış ultrasona giremedim nst ye girdik. kalp atışlarımız iyiydi çok şükür bugün sabah gene çıkardım etkilenir dedim ama çok şükür etkilenmemiş kızım. az öncearadı doktorumuz nst iyi ultrasona gerek yok dedi. ama ağrılarım var nst de de çıkmış zaten magnezyuma devam. haftaya çarşamba gidecez artık. öğleden sonra evide temizlettim ev temizliğide bitti çok şükür üstümden büyük bir yük kalktı sanki
gözün aydın canım ağır işleri atlatmıssın
darısı benim başıma
off evle bas edemiyorum artık
alacaklarım da bitmiyor ne zormus bu işler sıkıldım walla
sedefcim ne linki atayım anlamadım :)))
gözlerim kapanıo artık sersemleştım
yesicacım iyiyim sokaktaki tüm işleri halletmeden döndüm walla çok sıcaktı eve zor attım kendimi
şimdi birde mühendis işim çıktı dükkandan numune alcaklarmıs yarın adamla buluşucam
oy oy oy bu dünya işleri ne zaman bitecek
siz neler yaptınız canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?