2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım ağır işleri atlatmıssın
darısı benim başıma
off evle bas edemiyorum artık
alacaklarım da bitmiyor ne zormus bu işler sıkıldım walla

sağol canım darısı sana. çok şükür benim alacaklarda bitti çantamda hazır. mersin sıcakları başladı ben başlamadan bitirmek istemiştim. gece klima ile yatıyorum ben ya eşimde kızıyo üşüteceksin bizi diyo ama ellerim ayaklarım yanıyo adeta

canım hadi gözün aydın. ciddi bişey yokmuş. zaten gerek görse bakardı ultrasondan.

sağol canım. bende öyle düşünüyorum gerek görse bakardı.

kızlar ya hazırlayın şu çantalarınızı artık ne olur ne olmaz geliyorum bak yanınıza haaaklava:

canım geçmiş olsun şimdi nasıl kızın önemli bişi yoktur inşallah hem ufaklık hem hamilelik eminim daha zordur allah yardımcınız olsun. senin yatılı misafir ağırlayacak halinmi var niye düşünmüyolar bunu bu kadar hamilelik sıkıntı ve stresini üstünede hiç çkilmezler inşallah yardımcı olurlar seni yormazlar canımallah yardımcın olsun

kızlar sıcaktan kavrulanlar kars a gelsin evde bile hırkaya geziyorum

ben gelebilirim yaaaaaaaaaa yanıyorum ben buradaaaaaaaaaaaa
ben 6 yaşındayken karsa gitmiştik ilkoku 1-2-3- orda okumuştum hakkat soğuk yer yaz pek olmaz orda

reblid, senay86, nursena, casper33, kafsinkaf

Kislar niye sesiniz cikmiyoo :jeyyar:

Sağol sılacım duaların,güzel dileklerin için.Allah hepimizi kolay geçitten geçirsin.Bu tiker işini pek anlamadım ama uğraşıyım bakim.

gözümden uyku akıyo ben gidip yatayım kasığımda ve belimde ağrı var sanırım fazla ayakta kaldım bende bugün .herkese iyi gecelerrrrrr

kızlarrrrr benm gelllldııım gecmışı okuyordum esracıııımın gozuaydın allah analı babalı büyüsün zeynepcik

Hosgeldin canim teyze olduk kiss sabahtir ne heycan var hepimizde hele ben hala ayaklarim yere basmiyoo gelinim dogdu gelinimmmm hihoyyyt

Casper canim bebegin kalp atislari iyi olduguna göre rahati yerinde canim
Aman iyi olsunlar hep insallah sevindim canim iyi oldugunuzaa olumunekankayizsmile

evet canım yaaa teyze olduuuuk ne guzel dimi:lepi:

Sağol sılacım duaların,güzel dileklerin için.Allah hepimizi kolay geçitten geçirsin.Bu tiker işini pek anlamadım ama uğraşıyım bakim.
Canim ugras biraz yapamassan yaz ben yaparim senin icinn
kıııııııııııııııııııız nerden gordun geldıgımıbilmiyorumkismile
Kis sayfanin en altinda konuyu kimlerin okudugu yaziyor ordan gördümm kaydirigubbakcemile3
gözümden uyku akıyo ben gidip yatayım kasığımda ve belimde ağrı var sanırım fazla ayakta kaldım bende bugün .herkese iyi gecelerrrrrr

Iyi geceler canimm uzan dinlen guzelcee opuyorumnanaktan

çok sağol canım. evet canım ya bende çok sevindim 2 haftadır huzursuzdu kızım haliyle bende huzursuzdum birbirimizi huzursuz edip durduk sanırım inşallah en az 2 hafta daha böyle giderizzz

Canim ugras biraz yapamassan yaz ben yaparim senin icinn

Kis sayfanin en altinda konuyu kimlerin okudugu yaziyor ordan gördümm kaydirigubbakcemile3

Iyi geceler canimm uzan dinlen guzelcee opuyorumnanaktan

hıııım dogruuuuu yaaaaabilmiyorumkismile

casper gel canım valla sıkıldık artık soğuklardan kızım çıldırıyor kısa kollu gezmek istiyo ama mümkün degillakannehir

çok sağol canım. evet canım ya bende çok sevindim 2 haftadır huzursuzdu kızım haliyle bende huzursuzdum birbirimizi huzursuz edip durduk sanırım inşallah en az 2 hafta daha böyle giderizzz

Canim seninde sezeryan dogum olucak demi artik bidaki kontrole kesinlestirir doktorun hersyi insallahh ...
Bidaki kontrol ne zaman canimmmm bilmiyorumkismile

Sılacım bu tickerı oluşturdum mail adresi istiyor en son bölümde ne yapmam lazım?

Canim mail adresine gerek yok ticker kodunu kopyalip profil ayarlarinda ticker yeri var sitede oraya yapistircaksinn

htlm kodu olan olucak sanirim Kod bu sekilde olmasi lazim basi

http://lbdf.lilypie.com

Son düzenleme:
ayyy evet zaten benım kız kardesım ama olsun teyze oldummmm sende kaynana heeeee bende ogluma şimdiden prenses bakıyoruuuuumyerimseniben

Topik kiz bebis dolu canim sec begen bi taneee bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…